Borte i middagsbesøk.

I går ble jeg invitert i middagsbesøk på kvelden. Skulle bli servert to retter, en med hvalkjøtt og en med kylling. 

Gledet meg veldig, for jeg var ikke sikker på om jeg noen gang hadde smakt hvalkjøtt og jeg liker å prøve nye ting.

 

Middagen skulle serveres kl 19.00 og jeg gjorde meg klar og gikk 18.30. Skulle til ei hytte ved der jeg bor. Og bestemte meg for å gå for det er en passlig og fin tur. Da jeg kom forbi naboen var også dem på tur ut å skulle gå, de var på tur til en annen hytte igjen i besøk, så slo følge med dem og koslig var det, når man ikke treffer dem og prater med dem så ofte selv om man er naboer og slekt.

Vell fremme på hytta fikk man seg en vodka-shot og kvelden var i gang. Satte meg ned på gulvet i hundesenga og koste litt med hunden til det ene paret som var der. En kosete fugelhund. De som eier hytta hadde også med seg to hunder, men de var i buret under middagen. Det er to kinesiske nakenhunder, hvorav den ene er langhåret. Kule hunder egetlig.

Så satte man seg til bords, ble servert vin, og vi forskynte oss av maten. Begynte med gryten med hvalkjøtt. Var laget til enkelt som en jegergryte med kvalkjøtt, ris, salat og tyttebær. Var godt, men hadde egentlig større forventninger til det. Men var da spiselig. Smakte etterpå på kyllingretten som så ut til å være granert med ost og sprøstekt bacon, var noe saus i som jeg ikke er helt sikker på hva var. Syntes kyllingretten igrunn var bedere enn hvalkjøttgryta. Kyllingen var krydra og hadde en mere smak som jeg liker. Kjempe godt var det. 

Vi spiste oss mette og flyttet oss over til stuebordet hvor det ble mere  kosing med hundene og drikking av vin, og to mannfålk satt der med hver sin vodkaflaske og fylte opp shotglassene hver gang dem ble tomme. Heldigvis satt han eneste som var på min alder med pepsi max flaska og jeg fikk smått fylt opp vinglasset med brus så man fikk i seg litt som kunne vanne ut all alkoholen man fikk i seg. 

Men gud for en hyggelig kveld og de snakket allerede om å planlegge en ny middag om 14-dager. Men da skulle de spise noe som jeg ikke hadde så veldig lyst på, så da ble det evt tilbehør på meg.

Rundt midnatt takket man for seg og ruslet hjem i mørket. Var så deilig å gå da det var ganske mildt igjen nå når regnet kom igjen etter noen dager med snø.

Alt i alt en fin helg selv om man nesten bare har kunnet sitte inne når da har regnet og blåst ganske bra, spesielt i dag. Men da kan man jo bare krype sammen i et pledd, i en stol, med en kopp kaffe og jobbe litt... Ikke sant?

 

Takk for denne helgen!

 

-Kirsten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits