Uka som gikk - UKE 24

Mandag: 8 Juni 2015

Håhåi! Denne uka blir enten veldig lang eller så går den alt for fort. Jobb i barnehagen hele uka i tillegg til min egen lille bedrift. Det er full rulle dagen lang :)

Litt jobb hjemme før jeg må på jobb i barnehagen.

 

Tirsdag: 9 Juni 2015

Herlig å våkne opp å kunne jobbe med verdens beste jobb og styre tiden min selv før jeg må avgårde til barnehagen og jobbe og leke med barna der, ikke den verste jobben det heller, men du kjenner det på kroppen etter en dag med herjing og leking :)
 

Onsdag: 10 Juni 2015

I dag ble en lang og litt stressende dag. Jobbet litt hjemme før jeg skulle i barnehagen på jobb, så fikk jeg beskjed om at onkelen min var på sykehuset og tante trengte barnevakt til hunden sin mens hun dro etter og ble over til i morgen. Så da var det bare å komme seg hjem etter jobb og pakke litt før så å dra hjem til tante og onkel og være der til i morgen. Innimellom dette måtte jeg også rett etter jobb ned på posten og hente ut varene som kom i dag. Hjem med de og bare pakke med seg de varene jeg skulle levere dagen etter å selfiestangen som jeg skulle prøve ut selv. Så jeg og Junior satt å tok litt bilder.

 Meg og Junior


Jeg og Junior tok oss også en liten kveldstur før vi så film, den siste Hobbiten filmen som jeg enda ikke hadde sett. Så fikk vi besøk før vi tok kveld og prøvd å sove. Men det var første natten helt alene uten tante eller onkel for Junior så han var ikke helt fornøyd med å sove i feil seng, men det gikk greit til slutt. 

Torsdag: 11 Juni 2015

Våknet opp å fikk luftet Junior og jobbet litt før jeg måtte gå på jobb. I dag skulle vi sende førskoleungene på overnattingstur til Familieparken på Namskogan. Det var en hel gjeng som gledet seg veldig :) Og det ble en rolig dag etter at dem dro. Jeg hadde 4 barn igjen på avdelingen jeg var på etter at vi hadde sendt de andre avgårde. Så vi slo oss sammen med den andre avdeligna og bare kosa oss :)

Etter jobb var det hjem og finne ut når tante og onkel skulle komme hjem igjen og hente litt av utstyret jeg hadde med meg i går som jeg ikke orka å ta med på jobb, så da ble det jo også bare til at jeg lufta Junior mens jeg var der, men da var dem også nesten hjemme. Det var bra.

Så når jeg da endelig kom hjem var det å ta rede på resten av varene som jeg nesten bare løp ifra i går.

Tannkrem og selfiestang var det i denne pakken. Begrenset antall selfiestenger, for det ble utsolgt fra lageret våret etter 4 dager, så jeg har bare noen få igjen og det er da førstemann til mølla for å få med en selfiestang når du kjøper en tannkrem. Så vil du ha en må du skynde deg. Tilbudet gjelder kun i Juni.
Fredag: 12 Juni 2015

I dag blir det helt herlig med helg! Den skal nytes masse. Å mandag skal jeg også ha fri for å sitte hjemme og jobbe. Å da spretter jeg champangnen for å feire Bonus og Sommer å at jeg har verdens beste jobb :D 

Førskoleongene kom hjem fra tur i dag og de var strålende fornøyd og  slitne :)

 

Sjekk ut konkurransen som kommer snart på facebook siden - her (Lik siden for å få den med deg)

Vil du kjøpe Månedens Produkt: Tannkrem med selfiestang på kjøpet er det bare å ta kontakt.

 

// annonse

 

Kirsten - Forever Business Owner

#networkmarketing #økologisk #naturlig #hjemmekontor #selfie #selfiestang #tannkrem #toothgel #hudpleie #tannpleie #jobb #business #dachs #tur #sommer #ferie 

10 kommentarer

maded

14.06.2015 kl.18:35

åå du er heldig som fikk med deg selfiestanga.. Jeg fikk rakk ikke kjøpe tannkremen før det var utsolgt for selfiestang.. Heldig der altså! <3

Veronika BS

14.06.2015 kl.18:37

Fine bilder!

xoeponaxo

14.06.2015 kl.19:52

maded: Helt utrolig at det ble utsolgt etter 4 dager. Glad jeg bestilte den 1 juni. Det er lurt å være snar ute :) Flere ganger i fjor ble det utsolgt før det hadde gått halve måneden.
<3

xoeponaxo

14.06.2015 kl.19:52

Veronika BS: Tusen takk :)

maded

14.06.2015 kl.20:10

Ja, det gikk overraskende fort! :o Du er så heldig, tenkte jeg skulle bestille den 6, men det fikk jeg ikke gjort ..

xoeponaxo

14.06.2015 kl.20:30

maded: Du får være raskt ute på juli :) Har du egen FB-side?

maded

14.06.2015 kl.21:03

Ja, det har jeg :)

Madde K.K

14.06.2015 kl.21:24

Hørtes ut som en bra uke!

Ønsker deg en fin uke :)

xoeponaxo

14.06.2015 kl.21:26

maded: Liker den gjerne :)

xoeponaxo

14.06.2015 kl.21:27

Madde K.K: Tusen takk og det samme til deg ;)

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits