Uka som gikk - UKE 25

Mandag: 15 Juni 2015

Mandag! Kontordag! Bonusutbetaling! Kundeoppfølging! Varebestilling! Møteavtaler!

Joda i dag har jeg jort litt og det beste av alt med dagen med å bære sitte hjemme å jobbe og nyte bonusen min er å sprette en flaske vin og bare nyte dagen.

Har også levert varer og vært innom i barnehagen for å høre om arbeidstidene for sommeren var blidd ferdig. Så det skal jeg få sjekket opp i morgen. 

 

Tirsdag: 16 Juni 2015

Litt jobbing i dag også, men kun de daglige rutinene :D

Når jeg var ferdig hjemme gikk jeg til barnehagen for å hente jobbtidene mine og sannelig ble det ikke enda mere jobb på meg, så nå har jeg vist ikke fri før i august. Heldigvis en uke innimellom alle disse dagene som jeg mest sannsynlig får fri, så da kan jeg jo kalle den uka for ferie :D

Sendte inn varebestilling i går, men det er allerede fult opp i neste bestilling, så kunne godt sendt den også inn, men skal vente noen dager.

Lekte meg litt med Liquide Eyelineren i kvelds :D 

 

Onsdag: 17 Juni 2015

Da var det klart for 2 dager med jobb i barnehagen. Fredag har barnehagen stengt for da er det planleggingsdag, skal kun være med på en avsluttning med kollegaene og ansatte på skolen.

Var en herlig dag på jobb i dag. Første dagen med sol og varme på mange måneder nesten. Hadde en varm dag i mai ellers har det ikke vært varme siden april.

Så nå håper vi at sommeren endelig er kommet her i nord. Håper vi får like pent vær i morgen da vi skal ha en liten sommeravsluttning med barna.

I dag fikk vi vært ute absolutt hele dagen og det var bare deilig.

Etter jobb var vi også bare ute ganske lenge før man måtte inn og jobbe litt før det ble kveld.

Avsluttet dagen med et fantastisk webinar med forretningsplanen og mulighetene med Forever.

Jeg var på å bli litt solbrent i dag, så da smøres det med Gelly så er jeg fin i morgen :D 

 

Torsdag:  18 Juni 2015

I dag var jeg trøtt da jeg våknet, men var bare å komme seg ut av senga å få jort noe før man skulle i barnehagen. Ble en nydelig dag i dag også og vi var ute hele dagen. Noe som kjentes godt utpå dagen, da kroppen var ganske tom for energi. Vi hadde litt sommerfest i barnehagen i dag, med grilling av pølser til lunch og is. Alle barna har kost seg ute og alle har vært blide og fornøyde, da er det ekstra gøy og være på jobb :D

Etter jobb var det hjem og jobbe litt og planlegge varebestilling i morgen :D Skal bestilles inn masse nytt :D 

I dag tar man også delvis helg da det er planleggingsdag i barnehagen i morgen og den da er stengt. Men vi skal på sommerlunch/avsluttning med hele gjengen fra barnehagen og skolen. Da blir vi vell gode og mette :D

 

 

Fredag: 19 Juni 2015

 Sov litt ekstra lenge i dag :) Deilig å våkne opp til enda en dag med sol. Skal for det meste bare slappe av i dag, å gjøre litt småjobbing innimellom. Ordnet det klart for varebestilling etter at jeg har vært på sommeravsluttning med kollegaer. Fikk deilig koldtbord og kake til kaffen.

Så da jeg kom hjem igjen gjorde jeg unna varebestillinga og så gikk jeg ut og sola meg litt mens jeg jobbet litt. Helt hærlig, men var litt kald vind.

For noen hærlige hvite legger :P

Så når tar jeg hælg og håper å få nye hele hælga med denne sola :D

 

Ønsker alle ei riktig god hælg!

 

// annonse

 

Få med dere konkurransen jeg har gående - her (trekning nå på søndag).

 

Kirsten - Forever Business Owner

#sol #solkrem #solbrent #gelly #hudpleie #hjemmekontor #networkmarketing #vin #hverdag #blogg #tannkrem #selfie #sminke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits