Kul LipGloss :)

Farge: Party Purple

video:video0002

 

Disse LipGlossene er bare helt nam :) 

 

Fortjenestene mine øker hver dag og bonusene mine stiger hver måned. Teamet mitt øker stadig med nye forhandlere og jeg er igang med å rekrutere to nye forhandlere nå i august som skal få være med på denne helt utrolige muligheten. Kansje det er deg? Send meg en PM om du er på utkikk etter jobb ;)

De siste månedene har jeg fått prøvd masse nye produkter som jeg ikke har fått testet ut tidligere og man blir for hver dag som går bare mer og mer fornøyd med produktene og jobben.

Lyst og se hva jeg driver med?

Sjekk ut her.

 

Nå skal jeg avslutte dagen med filmen Moneyball :)

 

- Kirsten - Forever Business Owner

 

2 kommentarer

kristinerosok

05.08.2015 kl.23:33

Ha en fin kveld og kos deg med filmen :)

xoeponaxo

07.08.2015 kl.11:18

kristinerosok: Takk :)

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits