Mandag og grublerier

Klokka er litt over 12.00 og sitter enda i senga. Har sittet her og jobbet noen timer, men nå er det på tide å stå opp for magen roper etter mat.

Sitter litt og grubler over om jeg skal prøve å komme meg på et seminar nå i september med jobben min eller om jeg skal la vær i år og heller sette meg ned å planlegge disse seminarene til neste år. Klarer ikke helt å bestemme meg har lyst til både åg.

Bør vell ta en prat med teame mitt og høre hva de tenker :)

 

Senere i dag skal jeg teste proteinpulveret jeg selger på en annen måte enn bare å drikke den, jeg skal lage meg is i varmen. Det gleder jeg meg veldig til, så da er det bare for meg å komme meg på butikken :)- Ha en fin mandag alle sammen :D

 

Husk å få med dere konkurransen min som jeg har gående - her

 

Kirsten - Forever Business Owner

#proteinshake #shake #protein #forever #foreverultra #ultra #mandag #blogg #sjokolade #vanilje #fitness #trening #måltidserstatning

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits