C9 - Dag 1

I dag startet jeg på C9 og jeg gleder meg til jeg har gjennomført og ser om det blir noen resultat jeg kan være fornøyd med.

 

Dette er første gangen jeg kjører C9 programmet og jeg skal gjennomføre hele F.I.T programmet som går på 69 dager, med mulighet for jeg har 1-2 pausedager mellom hvert program, det finner jeg ut på veien.Dagen har gått overraskende greit, da de to første dagene kan bli de værste dagene. Jeg har såvidt vært på å kjenne på å ha litt vondt i hodet. 

Formiddagen var værst da det var da jeg var mest sulten, men etter å få i seg en smoothie ble det bedre og det var på tide å gjennomføre dagens treningsøkt.

 

Jeg er også med på "Fra sofagris til topptrent" og har en egen treningsplan derfra som jeg putter inn i dette nå. Startet forrige uke med "Fra sofagris til topptrent", så er nå på uke 2 der.

Dagens økt var veldig grei, skulle bare ut å gå i 35-40 minutter og C9 anbefaler også noe så enkelt som bare å ut å gå de første dagene. Så det passet fint å kombinere de i dag :)

Var ute å gikk i -24, det var friskt og godt.Til kvelds skulle jeg gi meg selv lov til å spise litt fra den "frie listen", så da bar det blitt noen dadler, en banan og skal fråtse i meg noen gulerøtter før det blir senga og man starte på dag 2.

 

Så alt i alt, ble det en ganske bra dag. Vært litt sulten innimellom men ikke så sulten som jeg trodde jeg skulle bli.

Men jeg har veldig lyst å ta meg en liten kjeks når jeg står på kjøkkenet og bare smake litt, men nei nei, fy fy - Det er jo bare 9 dager jeg skal holde ut og på dag 3 kan begynne å lage meg en bedre middag :)

 

I går får jeg skulle starte C9 gikk jeg på vekta og målte meg, men tenkte å holde det hemmelig til det blir ny veiing på dag 3, så får man se om det har skjedd noe :)

 

Snapchat: k.saloe4u

 

- Ha en fortsatt fin kveld ;)

 

~ Kirsten ~

 

#frasofagristiltopptrent #endringsreisen2016 #getforeverfit2016 #c9 #foreverlifestyle #trening #utno #smoothie #kaldt #rødekinn 

2 kommentarer

Janne Ettestad Skogli

14.01.2016 kl.01:24

Så flink du er! C9 er fantastisk, begynner selv om noen dager. Gøy å følge deg og se hvordan alt går :D Liker bloggen din! Lykke til videre med fit programmet :D

xoeponaxo

14.01.2016 kl.12:58

Janne Ettestad Skogli: Takk for det :) Jeg er veldig spent selv på resultatene og håper jeg når målene mine når hele programmet er gjennomført :)
Lykke til når du begynner :)

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits