C9 - Dag 3

I dag skal jeg på jobb i barnehagen, så da må det planlegges hva jeg skal ha med meg.

På dag 3 drikker du all aloe vera gel på morgenen, de andre dagene har den vært fordelt utåver dagen. Sammen med Aloe vera Gel tar jeg en tablett Aloe Lean, som skal hjelpe og dempe søtsuget. Og det skal drikkes en proteinshake, denne blander jeg ut med vann i dag.Mens barna spiser frokost unner jeg med et glass med fiber og ARGI+ for å få tilført litt energi.

 

Til lunch ble det igjen proteinshake.

 

I dag hadde jeg bestemt for å droppe trening ettersom jeg går til og fra jobb, jeg fikk også en ekstra tur ned på butikken for å handle, så jeg tenker jeg fikk rørt meg litt uansett, så blir det en bedre økt i morgen.

 

Å endelig hjemme fra jobb og jeg kunne begynne å planlegge dagens middag som ble Burrito Bonanza.

Med kylling, ris, bønner, salsa, hakket løk og guacamole.


Oppskriften blir jeg å legge ut på facebook etterhvert :)

 

Så nå sitter jeg og er temmelig mett og litt trøtt da det ble få timer søvn i natt når man legger seg seint og står opp tidlig, men jeg har sovet utrolig godt de siste nettene

 

 

Resultatet etter veiing og måling: (etter 3 dager)

Bryst: 103cm (-1cm)

Arm: 35cm (-2cm)

Midje: 102cm (-1cm)

Hofte: 113cm (-1cm)

Lår: 68cm (0cm)

Legger: 43,5cm (-0,5cm)

Vekt: 84kg (-1,4kg)

Jeg er greit fornøyd med resultatet, jeg har ikke vært i noe hardtrening disse dagene så kan nok ikke forvente mere. Driver å trene meg opp slik at jeg klarer den litt hardere treningen under FIT 1.

Neste måling blir dag 6.

 

~ Kirsten ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits