FIT 1 - Dag 11, 12 og 13

DAG 11

 I dag er det hviledag. Det kjenner jeg at skal bli ganske godt, å kan få bruke dagen til å fokusere på andre ting :)

Det ble en liten gåtur likevell, en liten nesten 20 minutt tur bort til tante og onkel.

Så spiste jeg middag der og kosa meg med hundene deres :)

Så det ble uansett en rolig og fin dag.

 

 

DAG 12 

 Huff... ble en tung dag i dag. Sov nesten ikke i natt, for jeg er så redd å forsove meg når jeg har tidligvakt på jobben og jeg er ansvarlig for å få låst opp hele bygget.

Dagen fikk greit til jeg kom hjem og fant sofaen, da kvelda jeg der. Skulle egentlig ut å gå ca 16.00 hadde jeg bestemt, men det var bare å glemme.

Tankene virret at og frem om jeg bare måtte dråppe gåturen i dag og heller ta en lengre enn i morgen.

Heldigvis kviknet jeg til såpass utpå kvelden at jeg fikk jaga meg selv ut kl. 20 og gå i 45 minutter. Følelsen er så deilig etterpå :)

 

I kveld skulle jeg også egentlig veie og måle meg igjen, men det skal jeg gjøre i morgen. Da har jeg hjemmedag og kan gjøre alt i mitt tempo og tidligere på dagen, og jeg er kjempe spendt på resultatet. Jeg kommer til å bli kjempetrist om jeg ikke har gått ned noe.

 

 

DAG 13

 I dag var det hjemmedag og litt forskjellig sto på planen.

Nesten det første jeg gjorde var å komme meg ut å gå en tur. Ble en god tur med rask gange på godt over 30 minutter.

Å etter det var det tid for ny veiing og måling som jeg har gledet meg veldig til. Men det dumme jeg gjorde var å gjøre det RETT etter middagen, så midje og vekt blir tatt på nytt i morgentidlig.

 

BRYST: 99cm (0cm)

ARM: 32,5cm (-1,5cm)

MIDJE: måler på nytt i morgen.

HOFTE: 113cm (-1cm)

LÅR: 66cm (-1cm)

LEGGER: 42,5cm (-0,5cm)

VEKT: veier på nytt i morgen.

 

Jeg er veldig fornøyd med dette faktisk. Å nå trappes treningen opp enda mer, så da blir det enda mer spennende på neste veiing neste uke :)

 

- Har dere sp.mål om FIT programmet er det bare å spørre :)

Skriver lite om hva jeg spiser, for det er igrunn ganske kjedelig. Spiser helt normalt egentlig, bare begrenser inntaket til hvis mange kalorier. Inne på facebook gruppa jeg har for FIT programmet legger jeg ut middagstips og smoothie oppskifter. Så dere kan følge med daglig der - her

 

~ Kirsten ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits