C9 - Dag 1

Da var jeg igang igjen.

Har gledet meg ekstra masse til å starte opp på ny denne gangen og gi 100% nå når jeg vet hvor veien går. Første gangen ble mer som en test for å finne ut hvor mye dette krever av meg.

Denne gangen har jeg laget meg en skikkelig plan over ALT, bokstaveligtalt. ALT fra mat, trening, handlelister og hvilke dager jeg skal handle er nøye planlagt. 

TVILEN

De siste dagene har tvilen på at jeg skal nå målt denne gangen kommet og de negative tankene. For jeg ser rundt meg og ser all det negative miljøet jeg er rundt. Å det krever ekstra energi fra meg for å holde motet oppe. 

Jeg er ikke så bekymret for de første 9 dagene nå, men tiden etter det. Når treningen begynner for fullt og jeg virkelig må begynne å jobbe for resultatene.

- Så jeg må finne ut hvordan jeg skal holde meg motivert denne gangen..

 

DAG 1:

Jeg blir ikke å dele så mye av disse første 9 dagene her på bloggen. Jeg kommer til å dele dag 1 med startvekt og dag 9 med sluttresultatet.

Vil dere følge alle dagene mine på C9, må dere inn på facebook for å bli med på reisen.

(Link - her)

Var en tung dag en ettersom jeg var i bursdag til mitt tantebarn og kunne jo ikke spise noe der, men hadde med meg litt snaks og tygge på.

Det var også mye tyngre denne gangen å starte enn første gangen for det merktes at man har spist veldig uregelmessig og mye dritt i sommer. Så denne gangen ble det litt tyngre å holde fokus. 

MÅL

Målene er å komme ned på rundt 60kg igjen og få flatet ut magen litt, men jeg har ikke satt meg noe mål enda for når jeg skal klare dette. Jeg skal se litt ann hvor mye nedgang i vekta jeg kan sette som mål i uka. Tror det vil være mest realistisk for meg å sette meg små ukesmål på veien videre.

Nå skal jeg først gjennomføre disse 9 første dagene :)

 

Ønsk meg lykke til!

 

Kirsten ~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits