Blogg

"Ut i verden"

Etter turen jeg var på til Gøteborg i januar, så gav det mersmak og jeg vil komme meg ut å se både mer av landet og verden.

Men for en ikke reisevant, snart 30åring er det vell greit å begynne i det små. Når man såvidt har vært utenfor kommunegrensene og når man har reist så var det klasseturer for godt over 10 år siden.

 

Jeg har en jobbe som egentlig lar meg få reise en del, så nå når teamet vokser og kunnskapen min må vokse er det bare å hoppe i det og komme seg på seminarer og arrangement som kan gi meg mer kunnskap og lærdom for å lære opp mine nye kollegaer :)

 

Så i starten av mars var første seminar booket og jeg satte meg på toget for å reise en dagstur til Oslo. En by jeg ikke er kjent i å var der sist i 10 klasse når vi reiste til Polen på klassetur. 

Jeg hadde en plan om å se meg litt om i byen før seminaret som ikke begynte for kl 13.00 og jeg var i Oslo 7-8 tiden på morgenen. Tok det først litt med ro på stasjonen og fikk i meg litt frokost og sjekket litt kart før jeg tok stegene utenfor dørene der. Planen min om å trø litt rundt på Karl Johan ble knust ganske med en gang når forpakningen jeg hadde med meg ble vond å bære på. Så fant veien til hotellet hvor seminaret skulle holdes ganske med en gang og ble sittende der til det hele startet.

Så det var lite spennende som skjedde da -> men en ting lærte jeg jo da, og det var at neste gang skal jeg pakke i en sekk å ha på ryggen istede.

Mens jeg satte på hotellet, fikk jeg jo sett en "kjendis". Plutselig kom Harald Eia gående forbi og møtte noen til frokost. Så da kan jeg jo skryte litt av det selv om jeg ikke liker han noe spessielt..

Da er hun mer kjendis for meg hun som holdt seminaret jeg skulle på :)

Et Beauty Seminar -> sminkekurs med ambassadøren for sminkeserien jeg jobber med og selger. Sminke er ikke min greie, så derfor var det ganske viktig å få med seg dette kurset for å legge et grunnlag for videre læring, og det var kjempegøy. 

Vi skulle egentlig sminke hverandre på kurset, men jeg ble mest opptatt med å notere alt. Så det ble ikke før jeg kom hjem at jeg fikk prøvd ut det vi lærte og har fått eksprimentert litt og lekt meg med farger og kombinasjoner. Så nå har jeg nesten sminka hver dag :)

Hun som holdt sminkekurset har tidligere vunnet Miss Sweden og ble nr. 12 i Miss World og nå er hun ambassadør for sminkeserien "Flawless by Sonya" og heter Nicoline Artursson. 

Samme kveld var jeg også med på en forretningspresentasjon før jeg satte meg på toget og reiste nordover igjen. Var ganske glad for å komme hjem selv om det hadde vært veldig gøy og lærerikt og ikke minst veldig gøy og møte masse folk som jobber meg det samme som meg og som er til stor inspirasjon for meg.

 

De neste turene er allerede planlagt og det blir noen turer i år og mest sannsynlig vet jeg ikke om alle enda.

Først blir det en tur til Trondheim i begynnelsen av april så en tur til Gøteborg i juni. Så blir det kansje ei helg i Oslo både i juli og august. Så får vi se hva mer som kan komme på planen. Alle disse turene er med jobben også tenker jeg på en privat tur til London, men det er bare en tanke enda. Så om det blir i år eller til neste år det vet jeg ikke.

 

For meg er det ganske skummelt og trø utenfor komforsonen min og jeg er en veldig hjemmekjær person selv om jeg alltid har hatt lyst til å se mer av verden man bor på. Å nå ser det ut som jeg har tørt å ta de første stegene i riktig rettning og at det blir lengre resier med årene.

Jeg føler meg også veldig heldig som har en jobb som lar meg få disse mulighetene.

 

Vil du se mer fra min hverdag, sminke og produkter så følg meg gjerne på snap: k.saloe4u

og instagram: k.s.aloe4u 

 

Håper du har hatt en fin dag!

 

Kirsten

September har vært fantastisk <3

 

September har satt sitt preg :)

Jeg hadde satt meg noen mål for denne måneden, og i midten av måneden måtte jeg sette meg noen nye og en ukes tid før september er over er jeg i mål med ALT :)

- Jeg skulle opparbeide meg fra forige måned.

- Jeg skulle bli Supervisor.

- Jeg skulle rekrutere 1-2 ny forhandler.

- Jeg skulle kvalifisere meg til Scandinavian Gathering i januar.

 

Alt dette har jeg kunnet krysse av :) Så nå kan jeg sette meg nye mål for oktober.


(bildet funnet i google)

 

Nå er det bare å sette seg ned å begynne å se på flybiletter til Scandinavian Gathering i januar :D Gleder meg vilt, også må jeg finne ut hvem som skal være med meg og dele den helga med meg :)

 

- Ha en fin lørdag alle sammen ;)

 

Kirste - Forever Business Owner

#blogg #lørdag #business #supervisor #Sucsess #networkmarketing 
 

Mandager er hærlige

Jeg bare elsker mandager. Mandager gir meg en ny mulighet, en ny start, ny energi. Jeg starter med et blankt ark som jeg kan fylle med akkurat det jeg vil :)

JA, jeg elsker mandager.I dag etter skolen kommer også tantebarne mitt som er begynt på skolen her nede i sentrum nå. Og vi skal snakke Lip Gloss :) Hun og søstra skal få hver sin Lip Gloss i bursdagsgave, så vi skal finne farger og bestille dem i kveld :)

 

Ellers er det mandag og noen planer er allerede lagt for uken og nye kan dukke opp underveis.

Skal innom barnehagen på torsdag og fredag en tur, i morgen skal jeg ha produktfremvisning på dagtid, og jeg skal kansje passe to søte små dachser noen ettermiddager. 

 

Jeg skal fortsette letingen etter noen nye kollegaer, som ønsker seg mer frihet i hverdagen og som kunne tenkt seg å jobbe litt på egenhånd. Opplæring får man underveis og man legger opp sitt eget løp :) Sp.målet er kun, Hva ønsker du? og hva er ditt "Hvorfor" for å lykkes? :) 

- Personen jeg leter etter kan bo hvor som hels i landet, eller verden nesten.

- Være 18år

- Like å jobbe med mennesker

- Like å reise

- Må gjerne ha store drømmer :)

Denne jobben passer faktisk utmerket for studenter som har liten tid, men som gjerne skulle hatt en ekstrajobb.

 

Du binder deg ikke til noe, du kan prøve og teste dette ut, å er det ikke noe for deg er det ingen problem å avslutte.

Null kostnader

 

Send meg en mail: k.s.7.86.e@gmail.com

 

Kikk innom facebook - her

                                 og - her

 Denne lille søte prinsessa satt jeg barnevakt for i helga :)

 

- Må alle der ute ha en like superfin mandag som jeg har - å gjør noe gøy å uventet iløpet av uka :)

 

Kirsten - Forever Business Owner

#mandag #blogg #besøk #lipgloss #LipGloss #hund #dog #jobb #business #økologisk #naturlig #produkter #produktkveld #høst #skjønnhet #beauty #sminke #lepper #hjemmekontor #muligheter 

Min lille kjøkkenhage

Er ikke så mye enda, men den er i vekst :D

Kirsten - Forever Business Owner

#kjøkkenhage #grønnsaker #gjennbruk #diy #DIY #sommer #blogg #onsdag #hjemmekontor #business #kinakål #gulerot

Mandag og grublerier

Klokka er litt over 12.00 og sitter enda i senga. Har sittet her og jobbet noen timer, men nå er det på tide å stå opp for magen roper etter mat.

Sitter litt og grubler over om jeg skal prøve å komme meg på et seminar nå i september med jobben min eller om jeg skal la vær i år og heller sette meg ned å planlegge disse seminarene til neste år. Klarer ikke helt å bestemme meg har lyst til både åg.

Bør vell ta en prat med teame mitt og høre hva de tenker :)

 

Senere i dag skal jeg teste proteinpulveret jeg selger på en annen måte enn bare å drikke den, jeg skal lage meg is i varmen. Det gleder jeg meg veldig til, så da er det bare for meg å komme meg på butikken :)- Ha en fin mandag alle sammen :D

 

Husk å få med dere konkurransen min som jeg har gående - her

 

Kirsten - Forever Business Owner

#proteinshake #shake #protein #forever #foreverultra #ultra #mandag #blogg #sjokolade #vanilje #fitness #trening #måltidserstatning

Søndag 9 august

Heia fålkens!

Så var det søndag og denne uka er over. 

Sitter å forbereder meg til tre jobbdager i barnehagen og så blir det vell en liten periode med fri fra den jobben og all fokus på jobben min med Aloe vera produktene som går bedre enn noen gang :D

Utlånebagene er populære og fålk elsker at dem kan låne og prøve produkter før man kjøper.

Og nesten daglig sender jeg ut en forretningspresentasjon til noen jeg syns burde høre om denne jobbmuligheten og som har lyst å få en tilsendt. 

- Kansje du også vil se forretningspresntasjonen?

 

 Sminkebagen min :)

Litt sminke jeg jobber med :)

 

Få med deg konkurransen jeg har gående på facebook og vinn produkter fra Forever - her

 

Kirsten - Forever Business Owner

 

#sminke #skjønnhet #aloevera #flawless #flawlessbysonya #økologisk #beauty #lipgloss #lipstick #business #hjemmekontor #øyenskygge #purple #pink #ocean #pomegrante 

Fredag: 07.08.2015

Fredag og snart helg.

Sitter og jobber litt mens jeg venter på en kunde som skal komme innom å hente noen varer og levere tilbake en utlånebag med produkter hun har brukt på dyrene sine mot insekter. Og det har jeg fått gode tilbakemeldinger på :)

I dag skal det også testes ett nytt produkt som jeg ikke har prøvd enda. Ultra shaken med vaniljesmak - har kun smaket den med sjokoladesmak.

 

Så skal det jobbes litt med rekrutering av nye forhandlere som elsker disse Aloe vera produktene.

 

Hadde besøk av en kunde som skulle hente varene sine og det endte med salg på to ekstra varer i tillegg til det hun hadde bestilt tidligere. 

Hun var veldig fornøyd med tannkremen og gellyen :) De er også to favoritter av meg selv også. Både til meg selg og dyra mine :)

 

Har fått inn en ny farge av LipGlossene, dette er Perfect Pink.video:v20150807210101 Likte du fargen?

Har du prøvd noen av Forever sine LipGlosser?

 

 Kvelden skal nå nytes rolig hjemme med Transporters filmer. Alle de andre har forlatt bygningen :)

 

- Har du forresten fått med deg konkurransen jeg har gående på facebook?

 

Ha en fin kveld alle sammen!

 

Kirsten - Forever Business Owner

Kul LipGloss :)

Farge: Party Purple

video:video0002

 

Disse LipGlossene er bare helt nam :) 

 

Fortjenestene mine øker hver dag og bonusene mine stiger hver måned. Teamet mitt øker stadig med nye forhandlere og jeg er igang med å rekrutere to nye forhandlere nå i august som skal få være med på denne helt utrolige muligheten. Kansje det er deg? Send meg en PM om du er på utkikk etter jobb ;)

De siste månedene har jeg fått prøvd masse nye produkter som jeg ikke har fått testet ut tidligere og man blir for hver dag som går bare mer og mer fornøyd med produktene og jobben.

Lyst og se hva jeg driver med?

Sjekk ut her.

 

Nå skal jeg avslutte dagen med filmen Moneyball :)

 

- Kirsten - Forever Business Owner

 

Mine mest leste innlegg i januar - Februar - Mars

I går var bare en helt digg opptur for meg, slo nesten ny rekord med antall besøkende på bloggen min, det er så utrolig gøy :D

Derfor tenkte jeg å gi dere en liten innblikk  over de mest leste innleggene mine fra de tre første månedene i år.

 

Januar:

Uka som gikk - UKE 2

 

Februar:

Månedens Produkt - Februar (25% rabatt)
Oppskrift: Boller m/innbakt brunost
Uka som gikk - UKE 7

 

Mars:

 Oppskrift: SjokoBombe
Har vært noen fantastiske reslutater så langt i år. Over alle mine forvntninger. Gleder meg til å fortsette å gi til dere og håper dere setter pris på det som kommer slik at dere fortsetter og besøke meg her inne :)

 

 

Følg meg gjerne på facebook:

Følg bloggen - her

My Forever Beauty - Forevre Living  


Delta på Give Away konkurransen - her 

 

- Kirsten ~xoxo~

En ny start!

Med våren og lange lyse dager er det en fin tid og gi deg selv en ny start og en tid som kan huskes!

Prada Solbriller schwarz
#kollasjkonkurranse #bloggklubben
Følg gjerne bloggen på facebook - her
- Kirsten ~xoxo~

Bildedrys fra hælga

(et lite test-innlegg!)
  Få også med dere konkurransen og vinn en solkrem + badeball (her). Vinneren trekkes på søndag.

Følg gjerne bloggen på facebook - her 

 

-Kirsten ~xoxo~

Vår er en ny start

Vår betyr hest, turer i skog og mark, kaste klærne og success i jobb

Den kjedelige uke!

Neste uke er det den stille uke, men denne uka er det den kjedelige uka.

 

Jeg har nemlig ingen ide eller forslag på hva jeg skal blogge om denne uka. Det er litt trist.

Jeg har kun en oppskrift å dele en dag, og det er litt lite syns jeg. Skulle gjerne hatt ett eller to innlegg til.

 

Tenkt på noen bilde-innlegg fra her jeg bor og ting jeg driver med, men det er ikke de beste forholdene til å få til noe slikt enda. Iallefall ikke i dag. Så det skal jeg se ann en annen dag.

 

Så nå spør jeg dere om litt hjelp til noen forslag?

-Hva syns dere om forskjellige tema uker? Fargetema, aktivitetstema, mat-tema, osv Et tema jeg kan bruke hver dag i en uke. Noe så man må være litt kreativ og oppfinnsom kanskje.

 

Jeg tar imot alle forslag med åpne armer ;)

 

-Ha en fin dag alle sammen

 

 

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

 

Svar på Spørsmålsrunde! Del 1.

Da har jeg endelig kommet til at jeg skal legge ut svarene på sprøsmålsrunden jeg hadde for ei stund tilbake :)

 

1. Litt om livet ditt?

  Vokste opp på ein liten gård i Hattfjelldal i Nordland. Vi drev hovedsaklig med kyr og melkeproduksjon, men hadde også ei stund grisefjøs. Den måtte vi avvikle for både, meg, faren min og litt broren min fikk byller på kroppen fra grisene. Som store kviser. Dette kan skje, og da dette ikke ble noe som skjedde bare en gang men kom tilbake gjentatte ganger ble det bestemt av vi heller sluttet med griser. Etter det har vi også hatt masse høner og drevet litt med eggproduksjon og salg av egg. Har hatt noen geiter og gås som har spankulert rundt. Innimellom hadde vi kanin. Hund og katt var det bestandig på gården, men etter faren min sluttet å jakte har vi ikke hatt hund. 

Vi sluttet helt med gårdsdrift da faren min ikke kunne drive lengre pga slitasje i armene og mislykket operasjon.

Jeg har nå hester på gården og når jeg får overtatt gården blir jeg å starte opp en "alternativ stall", som ikke vil bli drevet som en vanlig, ordinær stall som man finner. Men dette blir da noen år til. Men planlegginga er i full gang.

Jeg har utdanning innenfor Hestefaget og videre skal man utdanne seg litt mer, men ikke helt bestemt i hvilken retning. En retning er bruk av hesten som hjelpemiddel med å hjelpe barn og unge.

Etter skolegang og lærlingetid begynte jeg å jobbe som vikar i den kommunale barnehagen her, og der har jeg vært de siden. De siste årene har jeg kunnet trappe ned litt jobben i barnehagen ettersom virksomheten som selvstendig næringsdrivende vokste. 

Startet opp som selvstendig forhandler i 2011 og har jobbet med det på siden av annet jobb siden da. En veldig gøy jobb. Her for litt siden fikk vi beskjed om at nå kan vi kalle oss for  og ikke lenger selvstendig forhandler, selv om vi er det også ;)

Det er så gøy:)

Hørt om Forever Living?

Så kort og enkelt Jeg er en Hardt arbeidene Gårds-/Hestejente som jobber med både dyr og mennesker på mange forskjellige måter og på forskjellige arenaer.

 

2. Hvor bor du?

Bor i en liten kommune, Hattfjelldal som ligger nederst  i Nordland ved svenkegrensen. Her er vell en ca 2500 innbyggere (er ikke sikker). Navnet Hattfjelldal kommer av at vi har et fjell som ligner på en hatt og de fleste bor nedi en dal

 (bilde funnet på googel)

Noe mer du vil vite om Hattfjelldal? 

 

3. En av dine beste dager?

Den dagen jeg fikk hjem den første hesten min :)

 

4. Hva er viktigst for deg?

Åh, det var et vanskelig sp.mål. Måtte tenke litt på denne. Men jeg tror ærlighet er det viktigste for meg. Å det er også vanskelig i en verden der alle lyver deg rett opp i tryne.

 

5. Hvilke land har du vært i?

Jeg har selvfølgelig vært i norge og sverige :p

Så har jeg vært i Tyskland, Polen og Tjekkia. (klassetur)

Og jeg har vært på Island. (klassetur)

Til Islands håper jeg å komme tilbake til og få sett mer, elsket det landet.

 

6. Favoritt matrett?

Klubb og Kleppmelk

 

7. Øyenfarge?

Jeg husker aldri min egen øyenfarge om de er grønne eller blå, så må bestandig få noen til å se etter eller se meg i speilet. Trur de er blå.

 

8. Motto?

Alt skal prøves :)

 

9. Favoritt TV-program?

Ser litt forskjellig, men det jeg ikke kan være foruten er Gray's Anatomi og Keeping up With the Kardashian. Prøver også å få med meg Criminal Minds.

 

10. Hva liker du best å gjøre i helgene?

For øyeblikket er det bare og roe helt ned og få slappet av. Men ellers brukes tiden ute i stallen. Når man ikke drikker blir man lite sosial i helgene.

 

- Det er bare å komme med flere spørsmål som jeg kan bruke i flere slike innlegg  :)

 

Takk for meg og ha en fin dag dere.

 

 

-Kirsten ~xoxo~

Blogging

Hvorfor blogger jeg? Hvorfor blogger du? Hvofor blogger vi?

Blogging er blitt en stor greie fra en digital dagbok, en plass for å få utløp på tanker, en hobby og for noen en jobb. Det er et stort spekter på hvorfor vi blogger. 

Og tenker det både er fordeler og ulemper med det. Men det er det jo med alt i denne verden nå.
 

Hvorfor blogger jeg?

Det startet nok med at jeg trengte et fristed og en plass å etterhvert få ut alle tankene på. Når man ikke har noen venner eller omgangskrets eller noen å prate med fant jeg ut at dette var noe man kunne prøve. Bare det å kunne finne andre i noenlunde samme båt som meg og lese deres tanker og følelser hjalp og det ser ut til å fått hverdagen noe bedre :) 

For meg er dette blitt noe positivt.

Og etter å ha blogget en stund så ble det jo også gøy og jeg har lært masse, får nesten hver dag ny inspirasjon og giv fra noen her inne. Nye ideer, osv.

 

I starten var det litt vanskelig å blogge for man hadde ikke noe konkret å blogge om og hadde ikke helt funnet seg selv og den måten jeg ville formidle meg selv på. Eneste jeg viste var jo at bedriften min skulle være en liten del av bloggen sammen med meg. Den tok litt overhånd i starten da jeg ikke viste hvor mye av meg selv jeg ville gi med en gang og hvordan.Det synes jeg har forandret seg litt til nå. Og bedre håper jeg det blir. Har litt faste rutiner på når det er meg det skal handle om og når det er produktene og bedriften det skal handle om, og det ser ut som jeg har fått flere lesere nå også. Men man blir alltid glad for å få litt tilbakemeldinger på ting dere kansje vil høre mer om fremover. 

Jeg tror jeg har mer å skrive om om sommeren enn vinteren, så da kan det være greit med litt inspirasjon og hjelp nå. Jeg blomstrer som regel med snøsmeltinga og varme og solfylte dager. Som en binne som kommer ut av hiet på våren og har hele sommeren foran seg fylt av eventyr og turer i skog, fjell og mark :) Gleder meg :)

 Det kommer ting etterhvert :)

 

Enda blogger jeg mest for min egen del og det å ha masse lesere er ikke så viktig enda i de hverdagslige blogginnleggene jeg skriver, da er det mer gøy og få tilbakemelding og lesere på de innleggene jeg skriver om oppskrifter, det jeg kan dokumentere, noen av produkt-innleggene mine, nyhetsbrevene jeg legger ut liker jeg veldig godt, da der finnes mange tips og råd om alt fra, skjønnet, helse, trening, hverdagen, jobb, dyr, oppskrifter, livet og mye mer. Mange tror nok den handler mest om produktene jeg selger, men der er som regel bare månedens produkt og kansje 1-2 produkter til. Det er gøy med en og annen konkurranse/giwe away. Liker å gi :) 

Mer spennende enn dette blir jeg nok ikke med det første, men håper å dele mer av meg selv etter hvert til dere som har ønsket det. Det kommer nok ting i små doser etterhvert. 

Jeg er en person med ganske sterke meninger om det jeg står for, men med år av undertrykkelse setter det litt stoppe innimellom.

 

-Hvorfor startet du å blogge? :)

 

Ha en fin tirsdag alle sammen

 

 

-Kirsten ~xoxo~

SPØRSMÅLSRUNDE: DEL 1.

Tenkte å prøve meg på en slik spørsmålsrunde som mange andre her smått har. Kansje kan dere da bli mer kjente med meg og jeg får flere ideer om hva dere har lyst å lese om :)  

Jeg svarer på det meste. Spørr ivei...

 

Svarene kommer når jeg føler for det ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 1

Mandag: - 29 Desember 2014

Enda tre dager igjen av dette året, men allikevel er vi begynt på uke 1. Merkelige greier :p

 

Vil igjen dele med dere mote og skjønnhet elskere en av mine favoritt bloggere om nettopp de temaene. Hun har mange bra og inspirerende innlegg.

(klikk her) 

Deler et innlegg til en konkurranse hun hadde før jul med et av produktene jeg selger. Dette produktet har jeg rabatt på i januar for dem som ønsker en sund og god - kick start på forbrenningen av julematen  :)

En pakke som inneholder det du trenger og et flott instruksjonshefte.

 - Jeg sitter egentlig bare å venter og er super rastløs. Vet ikke helt hva jeg skal ta meg til om dagene. Men jeg håper og regner med at det blir litt mer fart i hverdagen neste uke. Så får  bare sitte å kjede meg og dele litt av min kjedsomhet med dere.. :p

 

Sitter nå å ser Grease og etterpå går Grease 2, så jeg er storfornøyd med filmkvelden min. Mangler bare litt snaks :)

Er også veldig spent på denne stormen eller disse nedbørsmegnende som skal komme. Tror ikke det blir så ille akkurat her jeg bor, men vått og glatt blir det nok. Men nabo kommunen skulle vist få det ganske vått.

Været i dag: Pent og mildt mesteparten av dagen. Regnet kom utpå kveldingen.

 

Tirsdag: - 30 Desember 2014

Ja i dag er vell det man kaller en våt dag. Glad man ikke har noe man må gjøre ute når det regner så masse som det gjør nå. Spent på hvor mye snø som er igjen her når dette er over. 

Glad jeg ikke skal ut å kjøre.

Så her sitter/ligger man med hæla i take og bare ser ut vinduet.

Tv'n er min eneste kompis og i kveld har den underholdt meg med både footloose og flashdance som er to filmer som jeg bare elsker så masse. Blir aldri lei de filmene. Gamle klassikere.

Været i dag: VÅTT!!

 

Onsdag: - 31 Desember 2014

Da var vi endelig kommet til den siste dagen i dette året. Dagen som jeg har ventet på så lenge er endelig her. Wuhuu :)

Skal ikke feire noe i dag for jeg har ingen å feire sammen med også er jeg imot rakettene, så da kan man likegodt holde seg hjemme og evt finne på noe. Kansje kan jeg ta meg et glass vin. Men er jo også litt kjedelig når man sitter alene.

Men sånn er det vell og bare når man ikke har noen som vil være ens venn.

 GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Været i dag: Fortsatt vått..

Da takker jeg for i år også starter vi alle på blanke ark i morgen og gjør så godt vi kan for at det skal bli et helt fantastisk godt år :)

 

Torsdag: - 1 Januar 2015

Endelig kan man si 1 januar og at år 2015 er igang. Gleder meg på godt og vondt til dette året. 

De siste dagene har vært uendelig og jeg gleder meg bare til å få en normal hverdag igjen hvis det er mulig. Håper jeg ganske fort får en dag eller to med jobb i barnehagen for jeg trenger å få ut litt energi og det får man ikke akkurat når man ellers mye sitter og trykker på dataen :p Håper å få begynt å gå litt igjen iløpet av de neste ukene, må ha en rolig og gradvis opptrapping for ikke å dø.

 Ble et pent lite sår da jeg klarte å søle kaffe på meg forige uke. 

Nå skal jeg skrive ferdig et sponset innlegg og prøve å endelig få det publisert. 

Været i dag: Stormen Mons ser ut til å si farvell i dag og det begynte å snø litt. Var litt lettere å gå ute når det ikke lenger var speilhålke.

 

Fredag: -  2 Januar 2015

 Heldigvis forsvant ikke all snøen når Mons kom med all regnet.


Da var vi kommet til fredag og man kan gjøre seg for for årets første helg. Men først må det jobbes litt sånn at helgen er ekstra vellfortjent.

Nå som vi er igang med et nytt år gjelder det også for Månedens produkt fra Forever Living, og januar-produktet finner du her. Det er så masse gøy man skal få være med på igjennom jobben min som selvstendig forhandler for Forever Living i år at jeg kan ikke vente med å få komme igang. 

 
Disse to eskene er det rabatt på nå i januar og februar. Et sunt og godt alternativ når man starter på det nye året. 

Vil du ha mer info om disse eskene legg igjen epost adressen din, så sender jeg deg en mail :)

 

Været i dag: Pent. Mildt og for det meste opphold. Snødd pittelitt.

 

Ellers har man brukt dagen til pakking og rydding. Skulle vasket klær, men vaskemaskinen var opptatt, så får ta det senere.

Håper alle har hatt en super start på året så langt. Gleder meg til å få lese innleggene deres gjennom året.

 

God hælg!

 

-Kirsten ~xoxo~

  


 

 

1 Søndag i Advent <3

Hei til dere alle!

Håper dere har ei go søndag og at dere har hatt ei fin hælg :)

Da var det første søndag i advent og bare 24 dager til julaften. Regner med her er noen som gleder seg veldig?
Her i huset er det ingen spessiell adventsfeiring, men skal nå se om jeg ikke får tent noen lys når mørket har lagt seg om noen timer og kansje sette  på en film og bare slappe av og kose meg.

I morgen starter vi adventsfeiringa i barnehagen så da får vi tent første adventslys og lest første adventsvers og trekt første pepperkakehjertet i adventskalenderen og en eller to heldige barn blir trekt til å ha med seg en liten nisse hjem som får sove over og så har han med seg et lite nissebrev når han kommer tilbake hvor han forteller litt om hva han har gjort og hvordan han har hatt det :) Blir koselig.

Jeg skal ha med forskjellige julefilmer som vi skal kunne se på de dagene det passer :) I fjor så vi nemlig samme filmen nesten hver dag og den kunne jeg nesten utenat på slutten, så prøver å droppe den litt i år da :)

 

Har du noen tradisjoner i adventen? feiringer?

 

Jeg holder også en konkurranse nå frem til jul hvor jeg deler ut Goodie-Bags til flere, med forskjellige produktinnhold. Klikk inn her for å se konkurransen. Har rundt 20 Goddie-Bags som skal bort :) En fin førjulsgave til deg :)

 

- Ha en fortsatt fin søndag!

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Hva gjør man på en lørdag?

Hva gjør man på en lørdag?

-Jo man tar livet med ro om man ikke har andre planer :)

 

Sløva lenge i senga, har vist blitt en vane når man har fri :) Opp en tur å så litt tv og drakk en kopp kaffe. Så sløva man litt mer og gjorde noen jobbforberedelser.

Sittet å hørt musikk og i det siste har det gått mye i gamle slagere, mye Bon Jovi og den sjangeren. Godt å mimre litt bak i tid, det var en gang en GOD tid :)

Nyter livet nå med bare å gjøre ingenting når jeg kan, for snart vet jeg det blir hektisk igjen. Nyt mens man kan. Ikke sant?

 

I kveld ble det litt koz med potetgull og brus til filmen Pirates of the Caribbean - At world's end som gå nå på TV Norge. Digger disse filmene.

Fin avslutning på dagen.

Liker du de filmene?

Ser du denne filmen nå eller en annen film?-Ha en fortsatt fin lørdagskveld og videre hælg ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Holder du på å pusse opp hjemme.

Holder du på å pusse opp hjemme eller skal igang med å bygge ditt eget hjem?

Er du interessert i interiør og å finne nye ideer til ditt hjem?

 

Kansje er da Bygghjemme.no noe for deg å sjekke ut?

 

En egen nettside hvor du kan finner masse ny inspirasjon og mange nye ideer til ditt hjem og handle de varer du trenger til Bad, Belysning, Dører, Gulv, Kjøkken/Vaskerom, Hage, Oppbevaring, Tak, Varme og Vinduer. Ja her finner du det meste til ditt hjem.

Bygghjemme er et av Norges største byggevarehus og har et stort varelager med kjente varemerker og satser stort på å levere kvalitet rett hjem til deg.

Og her kan du også finne varer som du kansje ikke finner i dine lokale butikker.

Her finner du et stort utvalg produkter i flere prisklasser og flere valgmuligheter. 

  

Få varene levert rett på døra iløpet av få dager, noen varer kan ta noen uker om de må produseres på bestilling.

 

 

Her er ideene mange og det er en inspirasjon i seg selv bare å ta en titt på alt dem har. Her kan du gå for det tradisjonelle eller det litt utradisjonelle i ditt hjem for å sette ditt eget preg på ditt hjem.

Her har du også muligheten til å handle det meste på en og samme plass i ro og fred rett fra hjemme og få varene levert rett hjem på døra.

 

Hos bygghjemme finner du mye av det du trenger til oppussing, husbygging, hyttebygging eller f.eks garasjebygging, her finner du også mye til hage og utearialet om man skal fornye litt ute også.

Ta en titt hos bygghjemme.no

Klikk her for å fortsette

Enda en helg mindre i dette året :)

Hælg! Hælg! Hælg!

Må si jeg tok sjikkelig hælg i dag. Lå i sengen til litt over 14.00. Det var bare så deilig selv om det var litt for lenge. I morgen må jeg komme meg opp litt tidligere så jeg ikke får et stoort problem når jeg skal på jobb på mandag, heldigvis har jeg seinvakt så jeg trenger ikke dra på jobb før kl 9 ca.

Men også utrolig deilig å bare nyte morgenen på den late måten også, eneste som manglet var noen som kunne kommet naken med frokost på sengen og holdt meg med selskap på morgenen :) 

Teller ned timene til jeg faktisk får besøk en av disse første dagene håper jeg :)

Ettersom jeg sløvet bort morgenen og deler av dagen var det nesten begynt å bli mørkt da jeg kom meg opp. Tenkte å komme meg ut å jobbe litt borti skogen. Har noen ideer om å lage meg mitt eget lille "treningssenter" ute i naturen ved å bruke treerne, omgivelsene og landskapet til å lage forskjellige apparater og løyper. Dette er noe jeg ikke har tenkt å gjøre for om noen år, men trenger å finne ut nå om det passer seg der jeg tenker å ha den og om dette er noe jeg kan fortsette å planlegge på.

Lørdag.

 

 Søndagen gikk til å titte på klokka som ikke kunne gå fort nok, da jeg ventet besøk på kvelden. GledeGledeGlede ;)

Fikke ikke gjort så mye annet enn bare å vente i spenning, er ALT for lenge siden sist jeg hadde besøk nå så det pirret litt ekstra.

 

Hva gjorde du i helgen?

Har du forslag til Ukens Tema?

Har du tenkt å delta i trekningen av en Goodie-Bag før jul?

 

Så får dere alle ha en uke som kommer. Regner med mange er i full gang med forberedelsene før jul :) Kos dere alle flotte fålk der ute :)

 

-Kirsten ~xoxo~

Enda ei hælg er over :)

Da er man klar for en ny uke. Det blir en kort arbeidsuke denne uka, tar hælg på onsdag :) Men skal nyte de dagene man skal jobbe MAX :) 

Sitter egentlig litt å tenker at det kunne vært gøy og reise bort når man får langhelg slik, men har jo fan ikje noen plass å dra :p Ei hytte hadde vært nok om man viste om noen som var grei å dra til. Men tror jeg hadde trengt noen dager til på å planlegge en tur uansett så får bare vente til over nyåret og planlegge en tur da.

 

I helga har jeg jobbet og hatt fri å hentet meg inn etter uka som var, for det trengtes virkelig, sjelden det er så hektisk og man blir så sliten, men det var mye ekstra denne uka, blir nok roligere de neste tre dagene.

 

Senere skal jeg trekke en vinner av en goodie-bag. Du kan også delta med å gå inn på en av disse linkene - her eller her.

Der finner du også noen av premiene man kan vinne. Trekker flere vinnere fram mot jul :)

 (klikk på bildet for julegavetips)

Nå er det kun 38 dager igjen til jul og kun 45 dager igjen av året. Tiden går så alt for fort. 

Hvordan går det med innkjøp av julegaver? Noen som er ferdige? 

Jeg kan friste med en overraskelse sammen med Månedens Produkt - Desmber, men får ikke vite hva det er for 1 desember og hvis det er noe som frister deg anbefaler jeg å bestille så fort som mulig og senest 15 desember for å sikre deg å få varene tilsendt før jul :) Håper det er noe spennende som følger med det supre produktet som blir i desember.

 

Hva er ditt beste juleminne?

Hva står på ønskeliste til jula?

Noen som har satt seg noen nyttårsforsetter? 

 

Jeg er ikke kommet helt igang med julegave handelen, men vet hva jeg skal kjøpe til noen og bare det hjelper jo litt på. Så har du jo dem du ikke aner hva du skal kjøpe til, for du vet ikke hva de trenger eller liker. Så skal man da bare gi penger? eller skal man ha en shoppingsdag hvor de får velge selv og man kan dra på kafe og kose seg og bare være i hverandres selskap.

Noen skal få vinflasker og noen skal få kroppsprodukter og noen skal få Alt-Mulig-Pakke med masse forskjellig nyttig og noe dritt :pDet har vært en fin hælg og nydelig hælg. Sitter å hører det knitrer i ovnen og ser ut på den klare himmelen, er noen minusgrader ute, men ikke alt for kaldt. Enda ikke blitt helt vinter ute og vi er i midten av november. Det er både kjekt og ikke kjekt. Kunne tenkt meg litt snø istede for at det er glatt. 

Har sittet og sett på reineierne som har kommet forbi med skutere på hengerne,  så da har dem vist nå oppdrag oppi fjellene her, kansje mangler de noen rein som de leter etter eller så holder de på med andre ting.

Nå nyter jeg søndagen med Emil i Lønneberge. Blir aldri lei den gutten :) 

 

Ønsker alle en kommende uke full av gode opplevelser :)

 

-Kirsten ~xoxo~

Da er det bare 7 helger igjen i år :p

Heisann alle der ute!

Da var enda en helg over og selv om jeg ikke har gjort en dritt i helga, har den vært en av de beste på lenge :)

Sitter å gleder meg til jobb i morgen, har gledet meg helt siden fredag. Det er ikke vær dag det skjer.

 

Har fått jobbet litt selvfølgelig. Julen nærmer seg i stormfart :) Sjekk julekatalogen - her

Og uken som kommer blir veldig hektisk, men gøy.

Liker veldig godt denne månedens - Månedens Produkt

Første Goddie Bag er ferdig og klar for å trekke en heldig person som får sendt den hjem i posten :) Konkurransen finner du - her

 

WooHOoo ;)

 

Fortell om din helg?

Har du noen forslag til Ukens Tema?

Har du lyst å vinne en Foundation?

 

Ønsker alle sammen alt godt i uka som kommer.

 

-Kirsten

 

Fant denne artikkelen i Dagbladet - Digger den :)

Måtte le litt også, men dette digger jeg. Flotte damer :)

Elsk kroppen din uansett fasong :)

Artikkel her.

 

-Kirsten

Trenger flere forslag til ukens tema

Har dere noen flere forslag til Ukens Tema?

Trenger et par til :) 

På forhånd takk :)

 

-Kirsten

Da var det søndag igjen..

Heisann!

Har alle hatt en fin helg og kansje feiret halloween?

 

Jeg har gjort som jeg skulle i helgen, minst mulig. Gleden var størst på fredag da katten min kom hjem, han har jeg kun sett en gang i sommer siden i vår. Så jeg og Tiger har tilbringet helgen sammen og koset masse. Nå i morges våknet vi til at en fugl flakset rundt på rommet, heldigvis klarte den å flakse seg ut igjen.

Den store planen for helga var å komme seg en tur ut i skogen, angrer veldig at jeg ikke bare gjorde det på fredag når det var sol å pent ute. I går var det dritt-vær igjen. I dag er det helt greit, bare tåka som ligger veldig lavt enda, så får se om man kan komme seg ut etterhvert.

Sitter nå å koser meg med Ellen DeGeneres Show, bare elsker den dama. Hun står for alt man kunne ønske at man selv står for.

 

 

Lørdag.                                                       Søndag.

 

-Hvordan har din helg vært?

 

Ønsker meg noen flere ideer til Ukens Tema, så har du noen, del dem gjerne med meg :)

Delta også gjerne på konkurransen som går nå mot jul, masse premier og noen overraskelser blir det der. - her

 

Besøk meg også gjerne på twitter - her

 

Nyt siste del av helgen, så blir det en ny helg før man aner det :) Nyt livet :)

 

-Kirsten

HAPPY Happy Halloween - Bokstavelig talt!

Jeg er så HAPPY :D

Min kjæreste lille hårdott kom hjem og inn i ettermiddag.

Han har ikke vært inne siden i vår og jeg har sett han kun en gang i sommer. Så jeg har vært veldig spent på om han ville komme nå når det begynte å bli kaldere, han pleier som regel å gjøre det, også er det like spennende hver gang hvor lenge han blir hjemme før han reiser ut på neste eventyr.

 

 

Ha en fortsatt fin Halloween ;)

 

-Kirsten

Tim McGraw - My little girlInnfører Ukens Tema!

For å bli litt mer inspirert i skrivingen skal jeg begynne med Ukens Tema som dere lesere velger fra uke til uke.

 

Her kan det komme mye rart som jeg både kan og ikke kan osv. Kan bli gøy!

 

Men trenger jo da selvfølgelig forslag fra dere til hva jeg skal skrive om denne uken og neste uke

 

 

-Kirsten

Fikk storfint besøk her om dagen!

video:video0026

Værsegod og telle ;)

-Kirsten

 

 

Opprydding i bloggen og nytt design.

Har brukt de siste dagene til å rydde opp litt i bloggen og skiftet til et renere og enklere design så ting ser litt mer ryddig ut. Å håper også dere som lesere finner det enklere og bla seg fram i innleggene og finne det som intresserer dere. 

 

Produktene jeg selger har fått nye kategorier med et enklere og ryddigere innhold slik at dere lettere kan finne det produktet du leter etter.

 

Litt oppryddning gjennstår før jeg er helt ferdig, men det tar jeg sånn smått etterhvert. Har fått tatt det viktigste.

 

 

Håper dere liker forandringene og at dere også syns det ble litt mere oversiktlig. Ha en fin mandag videre.

 

-Kirsten

Borte i middagsbesøk.

I går ble jeg invitert i middagsbesøk på kvelden. Skulle bli servert to retter, en med hvalkjøtt og en med kylling. 

Gledet meg veldig, for jeg var ikke sikker på om jeg noen gang hadde smakt hvalkjøtt og jeg liker å prøve nye ting.

 

Middagen skulle serveres kl 19.00 og jeg gjorde meg klar og gikk 18.30. Skulle til ei hytte ved der jeg bor. Og bestemte meg for å gå for det er en passlig og fin tur. Da jeg kom forbi naboen var også dem på tur ut å skulle gå, de var på tur til en annen hytte igjen i besøk, så slo følge med dem og koslig var det, når man ikke treffer dem og prater med dem så ofte selv om man er naboer og slekt.

Vell fremme på hytta fikk man seg en vodka-shot og kvelden var i gang. Satte meg ned på gulvet i hundesenga og koste litt med hunden til det ene paret som var der. En kosete fugelhund. De som eier hytta hadde også med seg to hunder, men de var i buret under middagen. Det er to kinesiske nakenhunder, hvorav den ene er langhåret. Kule hunder egetlig.

Så satte man seg til bords, ble servert vin, og vi forskynte oss av maten. Begynte med gryten med hvalkjøtt. Var laget til enkelt som en jegergryte med kvalkjøtt, ris, salat og tyttebær. Var godt, men hadde egentlig større forventninger til det. Men var da spiselig. Smakte etterpå på kyllingretten som så ut til å være granert med ost og sprøstekt bacon, var noe saus i som jeg ikke er helt sikker på hva var. Syntes kyllingretten igrunn var bedere enn hvalkjøttgryta. Kyllingen var krydra og hadde en mere smak som jeg liker. Kjempe godt var det. 

Vi spiste oss mette og flyttet oss over til stuebordet hvor det ble mere  kosing med hundene og drikking av vin, og to mannfålk satt der med hver sin vodkaflaske og fylte opp shotglassene hver gang dem ble tomme. Heldigvis satt han eneste som var på min alder med pepsi max flaska og jeg fikk smått fylt opp vinglasset med brus så man fikk i seg litt som kunne vanne ut all alkoholen man fikk i seg. 

Men gud for en hyggelig kveld og de snakket allerede om å planlegge en ny middag om 14-dager. Men da skulle de spise noe som jeg ikke hadde så veldig lyst på, så da ble det evt tilbehør på meg.

Rundt midnatt takket man for seg og ruslet hjem i mørket. Var så deilig å gå da det var ganske mildt igjen nå når regnet kom igjen etter noen dager med snø.

Alt i alt en fin helg selv om man nesten bare har kunnet sitte inne når da har regnet og blåst ganske bra, spesielt i dag. Men da kan man jo bare krype sammen i et pledd, i en stol, med en kopp kaffe og jobbe litt... Ikke sant?

 

Takk for denne helgen!

 

-Kirsten

OMG! For noen Stemmer!

Her er noen av de vakreste stemmene som finnes i denne kommunen jeg bor i, den ene er 12 år gamle Maren som nettopp deltok i semifinalene i Idol jr. Herregud jeg gråt så tårene rant da hun begynte på refrenget, for en sterk stemme og stolt av å kunne si vi bot i samme kommune :)

HVA SYNS DERE=?

 

 

 

cAvPFo06EuU Anneli

 

sguBeZpyxAQ Anneli

 

Anbefaler dere å høre alle. WOW for noen stemmer..

 

zNYEk7O27LQ Her er Maren 10 år.
Nyt!
-Kirsten

 

 

I dag kom snøen!

I dag våknet jeg opp til snø på bakken og snø som falt fra himmelen.

Har noen uker nå vært snø i fjellene og vi har hatt rim på bakken nesten daglig. Så nå er det vell bare å innstille seg på snøen som kommer. Hadde håpet jeg kunne få ha det deilige høstværet som var i går i noen uker til, men nei..

 

 

Når snøen kommer vet man med sikkerhet at det er på tide å få inn under tak det siste som ligger igjen ute som hindermateriell og de siste høyballene. Er du klar for vinteren? 

Det som er like spennende hvert år er om fålk får satt vinterdekk på bilen i tide eller om det ligger strødd biler i veikantene. Og det som er mest gøy er jo å høre om alle sørpå som klager når snøen kommer og som ikke kan å kjøre på snøføre. Å i år fikk dem jo også litt snø før oss og da var det jo igjen kaos enkelte plasser. Så blir spennende å se hva vinteren denne gangen har å by på. 

 

Liker ikke de klimaforandringene som har skjedd de siste årene og syns det er skummelt å se på hva som skjer rundt om kring i norge. Det blir bare verre og verre. De værforandringene som har blitt de siste årene er ekstreme og enda tror jeg ikke vi har sett det verste.

Har du noen mening om klimaforandringene og værforandringene som skjer i norge og verden?

Er så heldig å kan støtte klimaarbeidet litt gjennom den jobben jeg har som forhandler for Forever Living, men det er jo bare en liten dråpe i havet for hva man kunne ha gjort.

 

Husk å delta på konkurransen som går nå, du finner den her

 

Ha en fortsatt fin ettermiddag :)

 

xoxo

 

-Kirsten 

 


En høstdag i Oktober!

Heisann til alle på denne flotte lørdagen!

 

Hvordan har dere det i dag?

 

Sitter nå igrunn bare å venter på reinen så jeg får tatt et bilde og lagt ut. De er for øyeblikket på åkrene til naboen, så håper de kommer hit etterhvert en tur.

Har vært ute en liten tur i dag og ordnet litt småting og skal snart ut igjen. Her er det stålende sol og bare helt nydelig høstvær. Rim på bakken.

 

Må være litt effektiv i dag etter at jeg i går som hele kvelden etter jeg kom hjem fra jobb. Sto opp kl 23.00 ca å spiste litt å så litt tv før jeg tok kveld igjen. 


Sola varmer ganske godt enda. kl.13.20.

 

Konkurransen går for fullt og alle kan delta her. Blir snart lagt til enda en premie som er en foundation - Natural Beige 

Øker antall premier etter antall deltagere :) + at alle er også med i trekningen av en julebox.

 

 

Produktene kan også kjøpes her - sjekk også gjerne nyhetsbrevene når dere er inne og kjikker :)

 

Ha en fortsatt fin høstdag :)

 

 

-Kirsten

Hærlig utetid i høstværet.

Heisann og hoppsann!

 

Fikk meg en god økt ute i dag og gjorde litt småplukk her og der.

Planene er allerde klare for hva jeg skal gjøre i morgen :)

 

Startet dagen litt seint i dag. Startet med en kopp kaffe og å bare sjekke blogg, twitter, mail osv. Noen minutter med jobb også så jeg litt film.

Hoppet i dusjen og etterpå var det frokost og litt tv-titting mens jeg tørket litt, før det var tid å for å komme seg ut.

 

Innimellom syslene ute måtte jeg smått titte litt på reinflokkene som beveger seg oppi fjellet og kommer smått ned å gresser litt på åkrene før de tar seg en ny runde oppi skogen og fjellet. Syns dem er så fasinerende og vakre. Er så mange søte ungrein. Skal se om jeg får tatt et bilde av dem senere og legge ut :)

 

Har en konkurranse gående, detaljer om dem finner dere om dere klikker på bildet under.TIPS! Har dere sjekket ut det siste nyhetsbrevet i hjemmesiden min, sjekk ut her, der kan du finne masse tips og råd om sminke, trening, velvære, skjønnhet, helse, osv.

 

Ha en fin dag!

 

- Kirsten

Mimrer og ser litt tilbake :)

Hei alle sammen!

 

I dag har vært en dag da jeg har hatt lyst til å smile :) Å av ingen spesiell grunn, bare smile.

Har ikke gjort noe fornuftig, har bare soset rundt og gjort litt her og der etter hva jeg har hatt lyst til.

Fant tilbake til min gamle twitterkonto, så kansje får jeg lyst å begynne å tweete igjen. Er her andre som har twitter?

 

Har sittet å sett gjennom litt bilder fra sommeren og mimret litt til de gode dagene.

 

Har vært noen nydelige høstdager i det siste og håper det fortsetter noen dager til slik at jeg har ut å lage litt bål og ordne til for vinteren oppe i skogen hvor jeg har bålplass. Rydde litt kvist og bære opp litt mere ved før snøen kommer.

 


 + toalettveske med på kjøpet.

Nettbutikk (-25%rabatt)

 


I dag da jeg våknet opp var det hvitt rim på bakken og dagene er kaldere. Å innimellom titter sola frem og det er fantastisk nydelig.

Reinflokkene kommer i tur og orden og beiter litt på åkrene før dem drar videre. Syns det er så koz å sitte å se på dem. Vakre dyr.

 

Her om dagen kom det en ungrev forbi og jaktet etter mus i åkerkantene. Han hoppet og danset og lekte seg godt der han holdt på. Å jeg koste meg med å se på den lille som lekte seg i gresset :)

 

Tidligere i høst fikk jeg se noe annet. En elgokse gikk og beitet like ved der hestene sto og fatet vist nok en intresse for dem, for da jeg gikk ut litt senere sto han å beitet 2-3 meter fra gjerdet og den ene hesten, en hoppe sto å hang over gjerdet nesten for hun kunne gjerne tenkt seg til å treffe den store karen i skogen, da han begynte å gå der fra ble hoppe helt gal og begynte å løpe for hun skulle følge etter han og være med han. Så jeg tror der var en stk brunstig hest som hadde funnet seg ny kjærste ;)

Jeg flirte godt og håpet det skulle stå en elgokse i gjerdet sammen med dem neste morgen.

 

Ha en fortsatt fin kveld :)

 

-Kirsten

Lenge siden sist ja..

Har vært en lang stund nå jeg ikke har fått blogget, mest pga jeg ikke vet hvordan man skal ordlegge seg litt å sånt. Klarer enda ikke å finne de rette ordene for det jeg aller helst kunne tenke meg å skrive om, så får bare ta tiden til vent.

Har vært en tung tid, men heldigvis vært noen øyeblikk innimellom som har vært verdt å ta med seg videre.

Tok meg en liten måneds pause ca fra jobben min som selvstendig forhadler og bare fått tenkt litt fremover. Hatt litt jobb i barnehagen slik at man har fått koblet litt bort i andre omgivelser og gikk litt inn i barndommen igjen og nesten bare lekte og hærjet sammen med barna at jeg igrunn glemte andre arbeidsoppgaver, men gøy var det. Fant også ut at man begynner å bli gammel og ikke er like smidig og utholden, måtte ha litt pauser innimellom, hehe.

 

Nå begynner jeg sånn smått å jobbe litt mere igjen, er i full gang med salg av julegaver, er bare så masse flott jeg selger i år, anbefaler dere å ta en titt. Julekatalogen finner dere under kategorien Julen 2014. Bestiller varer både mandager og torsdager om bestillingene er store nok. Nettbutikken er fått en liten oppussing og dere kan nå lese nyhetsbrevene der også. De er bare supre og fulle av tips og råd om alt, ikke bare om produktene og aloe vera :)

Månedens produkt denne måneden er 2 supre produkter, shampoo og balsam + en gave. (25% rabatt). Bruker denne shampooen og balsamen selv og håre mitt elsker dem.

Skal også lete litt etter nye potensielle forhandlere nå fram til jul. Er en helt enestående mulighet å starte jobben nå å bruke produktene i julekatalogen som startmotivasjon. Så hvis du eller noen du kjenner som kunne tenke seg en extra-jobb/hobby send meg gjerne en mail for å få vite mere eller du finner litt info i nettbutikken :) Kansje du kan jobbe deg opp en fin julebonus ;) Å jeg hjelper deg gjerne med det :)

Nettbutikk

Mail: k.s.7.86.e@gmail.comSvarer på alle sp.mål :)

 

Ha en fortsatt fin mandag alle sammen. Dere er alle flotte mennesker, husk det.

 

-Kirsten

 

 

Kvelds-Innlegg 26.08.2014

Hei og hopp alle sammen!

I dag føler man seg piggere når man endelig ble våken og da hopper man rundt av glede :)

Har vært ute og tatt siste høstvasken på 2 av hestene i dag, så blir det lille Alex sin tur i morgen. Da kan man krysse det av listen :)

Så blir neste oppgave å få kjørt bilen til noen som kan fixe på den og håpe at man kommer dit i liver :p Så håper jeg det blir en liten feritur med kun litt jobbing til ei venninde en dag eller to. Har et lite forslag til henne som jeg vil hun skal vurdere :)

 

Så sitter man i dag å ser på den nye bloggen. Tror jeg må ta meg noen minutter å gjøre meg litt kjent her igjen, men det ser jo veldig greit ut.

Hva syns du om oppussingen av bloggen?

Syns igrunn den ble mer oversiktlig :)

 

Sitter også å irritere meg over at jeg er så lite flink til å ta bilder av det jeg har gjort i det siste. Kommer jo ikke på å ta bilde når man står å vasker hestene f.eks. Går liksom ikke rundt med mobilen i lomma her heller når jeg bor på en øde plass hvor vi nesten ikke har mobildekning. Så da blir den liggende inne.

Men blir veldig glad om dere kan klage litt på det at jeg ikke legger ut så alt for mye bilder, for det er jo egentlig litt domt. Så om jeg får noen klager så må jeg skjerpe meg og faktisk gjøre det ;)

Blir jo fort litt mer liv i bloggen og innlegget om man får med litt bilder av og til.

 

Nå må jeg sette meg ned å se om jeg har fått med all info jeg trenger til et møte med en dame som kunne tenke seg å bli forhandler for Forever sammen med meg, gleder meg masse til det. Å få fortelle om Forever og vise henne hvordan hun kjapt kan komme igang  :) Tror alt er i boks men må jo dobbeltsjekke. Kansje mest redd jeg blir å sitte og fortelle mer enn jeg egentlig må når jeg syns dette er så gøy selv og man da fort kan bli over ivrig :)

Gleder meg uansett og håper det går bra og at jeg får en ny person å jobbe sammen med :) Wiiii

 

Tidligere innlegg:

Hårproduktene 

Konkurranse - Ene konkurranse avsluttes på søndag. Heng deg på!

Nyhetsbrev - for august, kommer ny om noen dager :)

 

Ha en forsatt god tirsdagskveld :) KlemZ

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 25.08.2014

Hei og God kveld!

Kom meg opp til grei tid og prøvde å få gjort noe. Fikk sendt inn bestilling på varer og var ute å så over dyra, så gikk jeg inn å la meg på senga igjen. Har så vondt i øya og hodet. Blir svimmel når jeg reiser meg osv. Så da la jeg meg litt nedpå igjen. 

Var litt bedre da jeg stå opp igjen. Da fikk jeg satt meg ned å gjort litt mer av det man skulle gjøre og faktisk vært ganske effektiv igjen, endelig :) Man blir mer sliten av å ikke få noe ut av dagen enn når du faktisk får jobbet og gjort det som skal gjøres.

Nå er det snart bare å komme seg i dusjen for så å rekke butikken og få postet noen greier :)

Så hjem igjen å bruke resten av kvelden i stallen.

 

Neste bestilling på torsdag om noen trenger påfyll. Den nye produktkatalogen er kommet og klar for bestilling også skal jeg bestille den nye mulighetsbrosjyren om noen vil ha den tilsendt.

Bare å rope ut :)

Produktene jeg selger finner dere i nettbutikken min, der det er enkelt å bestille og noen produktbeskrivelser finner man på hjemmesiden min.

 

Da håper jeg alle har hatt en fin mandag og fin start på denne uka. Ønsker ingen "blåmandag".

 

Tidligere innlegg:

Ansikts produkter

Lyst å jobbe med meg?

Hudpleie 

 

God kveld!

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 24.08.2014

Hei alle sammen!

Starter med å minne dere på at nå starter siste uke av den ene sminke-konkurranse jeg har gående.

I tillegg har jeg i kveld gående en kvelds-konkurranse fram til midnatt.

Begge konkurransene finner du her 

 

I dag har jeg gjort kun det som måtte gjøres. Å det var igrunn kun å være i stallen og koze meg. I tillegg har jeg sett åpnings-showet til VM Hestesport som gikk på nrk1. Var ganske imponerende. Så nå er jeg spent på om jeg får med meg noe av dette iløpet av de neste 2 ukene. Skal jo bort og er litt som skal gjøres.

 

Det blir absolutt ikke lange innlegget i dag, finnes ikke noe spennede å skrive om i dag så det så.

 

Tidligere innlegg:

Nyhetsbrev

Produktbokser/pakker

Månedens produkt - siste uka for dette produktet. Bestiller i morgen (mandag), torsdag og søndag. 

 

 

Kvelds-Innlegg 23.08.2014

Go lørdag alle der ute!

I dag har man skikkelig ikke lyst å gjøre noen ting. Søver dårlig og føler meg dårlig. Sover bort dagen og våkner med hodepine. Er i en skikkelig dårlig periode og må gjøre noe ganske snart nå for å komme på rett kjør igjen. Men når man ikke vet helt hva man skal gjøre er det veldig vanskelig..

Vil bare legge meg og sove å ikke våkne.

 

Skulle vært ute, for det er temmelig godt vær og varmt ute til å være august. Helt nydelig. Sitter å ser på sauen som går her og beiter på åkrene i stede for å dra hjem dit dem bor.

Hvordan få opp motivasjonen igjen?

 

Håper bare ikke dette er starten på en lengre periode med depresjon igjen. Ting har jo vært ganske bra nå i det siste, men da må det vell skje noe slik at jeg blir dratt ned i dritten igjen.

 

Håper jeg kun trenger å få søvnrutinene på rett kjør igjen. 

 

 Skal prøve å nyte at det er helg nå å ikke tenke så alt for mye. 

 

Håper alle dere der ute har en flott helg da :)

 

Tidligere innlegg:

Hudpleie

Lipstick

SPA

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 22.08.2014

Hei på deg!

Da var det helg igjen :)

I dag fikk jeg heldigvis pakken med varer :) Og jeg fikk nye varer som jeg skal prøve ut. Denne gangen er det denne månedens produkt, Forever Daily.

Fikk med noen ganske tøffe oppvaskkluter med på kjøpet denne måneden. 

It always seems impossible until it`s done. Sant det :)

I morgen begynner jeg å ta dette kosttilskuddet, så får dere høre senere hva jeg syns :)

 

I dag har blitt en veldig opp ned dag. Fikk ikke sove i natt, sto opp i 9tia for å få noe mat i kroppen og la meg igjen i hall 10tiden for jeg måtte få til å sove litt for å fungere senere på dagen. Det endte jo da med at jeg sovnet i 12tia og ikke våknet for kl 15 og da var jeg jo egentlig bare ødelagt.

Men nå er det bare å vungere resten av dagen. 

Er ikke noen som har noen tips/kjerringråd for hva man kan gjøre når man ikke får sove??

Søvn er jo litt for viktig liksom.

 

Sitter nå å har kjempe lyst å pakke sekken og dra til fjells og være i helga, men vil jo også så gjerne ha noen å dra sammen med, men er jo ingen som vil bli med meg for det er jeg ikke vert..

Ser ut som jeg kan få meg en ferietur fra neste søndag. Det kan bli godt :)

 

Hva er din plan for helga da?

 

Ta livet med ro, nyt og skap minner :)

 

Tidligere innlegg:

Månedens produkt - Noen dager igjen nå av dette tilbudet. Løp å kjøp og få oppvaskklut med på kjøpet.

Bli Forhadler - Litt xtra inntekt i hverdagen.

Tilskudd - Ta vare på kroppen din

 

Min hjemmeside

 

Ønsker alle en riktig god HELG!

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 21.08.2014

Hei kjære lesere!

Dagene tikker og går :) Tiden går alt for fort. Sommeren går alt for fort.

Man har så mange planer om sommeren, da skal man få gjort det og det, fixet det og det. Dra hit og dit.

Joda mye får man gjort også. Men så har man de tingene man forskyver litt for man har jo så godt tid til å gjøre det, har jo hele sommeren til det, er jo fortsatt noen måneder til jeg må få det gjort osv. Men plutselig oppdager man at det er jo bare uker eller dager til man skulle ha fått "det" gjort.

Jeg har et par slike ting enda jeg ikke har fått gjort som jeg skulle bruke sommeren på å gjøre. Ellers har jeg fått gjort det meste.

Hvordan har din sommer vært? Noen gode historier?

 

Har drevet med litt tilvenning på lillegutt Alex i dag. Han er jo nå blitt to år og vi har såvidt startet litt trening. Er jo en veldig enkel jobb enda. Han får på hodelaget åsså går vi en liten tur. Men han er jo så lettvint at det er jo nesten kjedelig. Hodelaget er ikke noe problem, litt rart med det der bitt-greien i munnen synes han, men det er greit. Å han går så fint, kan jo selvfølgelig hoppe og sprette litt, men det er jo bare hormonene mine som flyger litt rundt ;) Åsså er det litt lov når man bare er 2år :)

Ut å gå noen turer til nå så blir det å prøve seg i longelina, det kan jo fort bli litt mere spennende :) Gleder oss.

Å jobbe med unghester er igrunn det jeg liker best. Å se fra dag til dag hvordan de forbedrer seg og lærer nye ting. Å hos mange hester kan man også se litt denne mestringsfølelsen fra noe som ser litt skummelt ut de første gangen man prøver det som viser seg og være ganske gøy. Samme gleden er jo med små barn å se dem utvikle seg. 2 års alderen er en veldig gøy alder, da skjer det mye :)

 

Tidligere innlegg:

SPA - rabatt på noen av produktene. 

Solbeskyttelse - tømmer lagret for solkremmer.

Produkter til Form - rabatt på noen av produktene. 

 

Takk for meg og ha en fin kveld der ute!

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 20.08.2014

I dag våknet jeg opp og ble ganske irritert. Skulle sjekke hvor langt pakken min med varer var kommet og om jeg kunne forvente meg å få den i morgen. Joda i dag har den blitt levert inn på terminalen i oslo. Er ting blitt så mye tregere enn før?

I starten leverte jeg bestillingene på formiddagen og som regel var dem pakket og sendt da iløpet av dagen eller formiddagen dagen etter. Og hadde som regel varene i mine hender på torsdager, noen ganger fredager.

Nå er jeg heldig om pakken kommer på fredag. Må kansje finne en annen dag å bestille varer på slik at jeg kan yte go service å få sendt pakkene videre så fort som mulig. Syns ikke det skal ta nesten 1.5 uke for mine kunder å få varene de har bestilt.

Ja, ja, men, men, det er vell ikke jeg som styrer det der, må vell bare gjøre det beste ut av det. Gleder meg uansett til denne pakken kommer for jeg har bestilt varer til meg selv som jeg skal prøve ut og se om jeg liker dem. Liker best å selge de varene jeg har prøvd selv og kan gå god for og dele erfaringer om:)

Da har jeg fått klaget noen ord å kan gå over til noe hyggeligere :)

 

Hadde i går en kvelds-konkurranse og den likte jeg så godt at jeg tar en ny i dag også blir dette kansje en ukentlig ting jeg kommer til å gjøre hvis den blir veldig suksess :)

Konkurranse finner dere her. Lykke til!

 

Utenom det har dagen vært som i går. Bare litt små-jobbing på formiddagen, mest kaffedrikking og sløving. Så stalltid på ettermiddagen.

I stallen var det koz som vanlig. 2 av hestene ble flyttet til et annet gjerde for å få beite av mest mulig før vinteren.

 

Ønsker alle en fin kveld!

 

Tidligere innlegg:

Kosttilskudd

Månedens produkt - 25% rabatt.

Vaskemiddel

 

Takk for at du stakk innom bloggen min, vis du likte noe av det som er her inne kan du jo også titte innom hjemmesiden min.

 

-Kirsten

 

 

 

Kvelds-Innlegg 19.08.2014

Tirsdagen er her.

Kjennes ut som høsten kommer sigende på nå. Mørket kommer sigende bare mere og mere.

Det har vært noen herlige varme dager enn så lenge selv om kveldene begynner å bli kalde. Var ute en tur her natt til søndag og da hadde jeg is på bilen min. Syns enda det er litt tidlig at det skal være så kaldt selv om man vet den dagen kommer før eller senere.

Gruer meg faktisk litt til denne vinteren, men vet ikke helt hvorfor. Men tror det må være litt for at jeg bruker mye tid på å være redd om vinteren. Hadd noen hendelser som har skremt meg litt på vinterføre..

 

Men enda skal høsten nytes med turer, grilling, jobb, trening og masse mer.

 

I dag startet jeg dagen veldig rolig. Hadde ikke så mye og gjøre i dag, så laget meg en kaffekopp og satte meg og å så en film, så sjekket jeg ut noen filmer som omfatter jobben min for å få litt mer info om forskjellige ting. Ganske avslappende og bare sitte der og se film.

Hestene skulle jeg ut med i ettermiddag så trengte ikke stresse med det heller i dag.

 

Da det ble stalltid kosa jeg meg med ponnisene. Pjuska på og børstet på dem. Sett litt over sår som de har fått etter de ble så bitt av insekter i sommer, å alt ser fint ut og de forsvinner en etter en. 

Har fått solgt lille Alex nå, så han flytter litt senere i høst. Da har jeg og tantebarna kun shetlandsføllet igjen å selge. Håper vi får solgt han til han skal avvennes fra mammaen sin. Han burde bli lett å selge for han er nydelig :) Håper han kan bli julegave til noen da han skal være ferdig avvendt i den tiden :)

 

 

 Tidligere innlegg:

Produkter til Form - Flere av disse produktene er det rabatter på nå.

LipGloss - Rabatt på disse ut måneden.    


Produkter til Trening

 

Les gjerne også Hjemmesiden min. Har gående en kvelds-konkurranse der i kun i kveld.

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 18.08.2014

Hei og god mandag til dere der ute!

 

Mandag for meg er kontordag for min jobb som selvstendig forhandler for Forever Living. Men en veldig morsom jobb da. Å absolutt ikke så veldig tidskrevende :) Jeg har sendt inn forige ukes bestillinger, så nå er det bare å vente på varene som kommer torsdag/fredag.

Så har jeg sendt ut litt info til dem som er intressert i den nye mulighetsbrosjyren Forever har laget. Den kom i dag, så er der flere der ute som ser seg litt etter ny jobb eller en ekstra inntekt kan dere få en slik brosjyre. Kan lese mer her

Så det var ca 10min jobb for i dag. Herlig!

 

Helgen var da over for denne gang og for en gang skyld syns jeg det var veldig kjipt. Hater som regel helgene for jeg har mere lyst til å jobbe. Blir helt rastløs i helgene og finner ikke roen. Tror det er bra man prøver å finne seg en jobb der man kan jobbe iallefall på lørdager enkelte helger.

Sitter enda å venter på å få høre fra de jeg har søkt til :)

 

I dag skulle jeg se til hestene for å finne ut om jeg så noe virkning av behandlingen jeg ga dem med den nye shampoen. Om den hjelper mot insekter. I dag var det selvfølgelig overskyet og litt surt i luften, så ikke så mye insekter ute å flyger i dag. Litt nedtur. Etter den mengden med insekter det var i sommer er jeg ganske giret på å finne et produkt som faktisk fungerer til mine hester. Å gjerne noe jeg ikke trenger å påføre hver dag, så da hadde jo en shampoo vært perfekt også trenger jeg kansje bare å vaske hestene hver 2-3 uke. 

Jeg får prøve igjen i morgen å se :)

 

Har igjen fått oppdatert hjemmesiden. Fått ordnet innlegg der det manglet innlegg, som jeg hadde glemt litt av for jeg trodde jeg hadde begynt å skrive på dem :p Jaja!

Skal prøve å komme med et til sko-innlegg iløpet av dagen der.

 Ellers er der ikke kommet så mye nytt. 

 

 

 Tidligere innlegg:

Vaskemiddel - Anbefales på det sterkeste. (Kan brukes til alt)

Vital 5 - De 10 første som kjøper får 10% rabatt + gavekort på 20% til neste kjøp

Produkter til dyr

 

Minner om at jeg tar nå imot bestillinger til neste varebestilling på mandag, flere gode rabatter på mange produkter og gode kjøpsfordeler :) De kan du lese om på hjemmesiden.

 

Må alle ha en riktig fin kveld videre :)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 17.08.2014

Hei dere!

Helgen nærmer seg slutten og jeg kjenner i angsten og depresjonene nå for vært sekund som går nærmer seg det øyeblikket hvor jeg ikke blir alene lenger. Trives best alene og føler jeg kan få være meg selv når jeg er alene. Har friheten til å gjøre hva jeg vil og jeg er mye mere effektiv og får ting gjort. Føler jeg får mere ut av dagen. 

Må bare prøve å holde fast i det positive man har i livet.

 

I går kveld prøvde jeg ut den nye shampoen til hestene, vasket to av tre hester. Ganske imponert sånn i første omgang. Fant ut jeg hadde ganske skitne hester. Shampoen skal også fungere som insektmiddel, så skal ut nå litt senere og se om det allerede vises om mygga holder seg unna eller sitter på dem. Så skal jeg vaske den siste hesten også :)

 

I dag har jeg sittet og oppdatert hjemmesiden og skrevet noen nye innlegg der (her)  Væresegod å lese om du har lyst.

Lagt ut ett innlegg om Vitolize Men i produktbeskrivelsen på hjemmesiden og søker menn som kunne tenkt seg å hjelpe meg å teste produktet, jeg er jo ikke mann, så kan jo ikke teste det selv. Les mer om Vitolize Men (her) Har også mer info om produktet for dem som ønsker det.

 

Så har jeg sittet å skrevet en laang liste over alt som må kjøpes inn til førstehjelpsskrinene og medisinskapet til hestene og meg for å ha i stallen. Jeg har funnet bursdagsgavene til tantebarna mine. Og har funnet ut hva jeg skal gi i julegave til flere. Vært ganske effektiv syns jeg.

Er her flere som har begynt å tenke på julegaver?

Jeg har flere julegave-pakker om noen vil ha noen tips til julegaver :)

Men, men, det er jo igrunn alt for tidlig å tenke på jul, nå skal man nyte høsten. Selv om alt som er gjort slipper man å tenke mere på senere ;)

 

Men nå vil jeg høre om din helg? Noe gøy som skjedde eller morsomme historier?

 

Tidligere innlegg:

Produkter til trening

Honningprodukter

Eyeshadow

 

Nå skal jeg sette meg ned å legge ut et nytt sko-innlegg på hjemmesiden min og vise dere flere av de flotte skoene jeg har. Så bare å følge med der iløpet av kvelden ;)

 

Ønsker alle en fin avsluttning på helga og håper uka som kommer vil bringe masse godt.

 

-Kirsten

 

 

Kvelds-Innlegg 16.08.2014

Heisann!

Har vært en nærmest perfekt start på helga. Fikk jo vite at jeg fikk huse for meg selv i helga og da skulle den nytes. 

Var så heldig at jeg fikk storfint besøk i natt av en kompis og har bare kost meg hele natten og mårran :) Hva kan vell blir bedre?

 

Har fått pakke i posten, så nå skal det testes ut en ny shampoo til hestene som skal være bedre for huden og pelsen :) Gleder meg.

 

Så nå er det bare å ta siste vasken før det blir vinter  :)

 

 Legger med noen tilbud eg har for tiden.

25% rabatt på månedens produkt + gave med på kjøpet denne mnd.

De 10 første som bestiller en av disse produktene (Vital 5, Forever Natural Detox, Sonya Skin Care Collection, Fleur de Jouvence, Aroma SPA Collection, Aloe Body Toning Kit, 2stk eller flere av Forever Ultra Vanilla/Chocolate) får 10% rabatt og et gavekort på 20% rabatt  til neste gang du handler. Du finner alle disse produktene i nettbutikken.

Har rabatt på en del sminke til dem som vil hjelpe meg og gi meg en produktbeskrivelse.

 Har også noen prøveposer igjen billig til salgs, alt skal bort før jeg får laget nye og bedre pakker med flere produkter :)

Send meg ei melding om du vil høre mere om noe av dette ;) Kansje er her noen potensielle julegaver for dem som har begynt å tenke på slikt :)  

Tips gjerne andre om dere kjenner noen som er naturlige produkter.

Sjekk også inn på hjemmesiden min (her)

 

I morgen skal jeg på Åpen gård og se om der er mye pent  og spennende å se på, kansje hjelpe litt til med barneridning å sånt, gleder meg. Skal prøve å ta masse bilder slik at dere skal få se dere også :)

Så må jeg huske å barbere meg under armene, begynner å bli litt for langt desverre... Sløve meg :p

 

 

Tidligere innlegg:

Produkter til dyr

Aloe BB Creme - Noen som vil prøve denne?

Concealer

 

Ha en fin lørdagskveld, koz dere på byen eller hjemme i sofakroken. 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 15.08.2014

Heia!

I dag ble det tur på hesteryggen opp i skogen sammen med dama til lillebroren min. Gøy å få selskap og gøy å kunne få med begge hestene på tur.

Senere fikk jeg vite at jeg skulle få den gleden av å være alene hjemme i helga. Sjelden jeg kan få være for meg selv og bare gjøre mitt. Å beste av alt er jo at man kan kaste klærne og vandre rundt naken i huse. Den friheten :)

Så i kveld smørte jeg noen ostesmørbrød og gikk ut å laga bål og grilla og bare satt å så på at mørket kom sigende. Og hørte på lydene fra bålet og fra skogen. Koselig.

Nå er det bare å gjøre seg klar for en helg med masse ting som skal skje og gjøres :) Håper å kan dele mye av det med dere :)

 

Tidligere innlegg:

Mineral Makeup

Lip Pencil

Blush

 

Minner også om hvis det er noen som skal bestille noen varer er det lurt å gjøre det iløpet av helgen slik at varene kommer med på min bestilling på mandag, ellers må man vente en ekstra uke. Nettbutikk

 

Ha ei flott helg folkens og bruk den til å skape minner ;)

 

-Kirsten

Hva skal man blogge om nå da??

Oppdaget plutselig at nå har jeg lagt ut en produktbeskrivelse på alle Aloe vera produktene som jeg selger, så hva i alle dager skal man skrive om nå da?

Skal teste flere av de produktene jeg ikke har prøvd enda, så kommer jo noen oppdateringer på dem.

Skal teste denne månedens produkt, Forever Daily. Så vil du høre mere om den er det bare å følge med.

 

Har noen ideer til senere i høst, men hva skal man finne på til da. Har jo skoene mine, dem skal jeg blogge litt om. Turer i skog og fjell er en stor del av livet mitt og dyra mine, men vil jo ikke blogge bare om det. 

Tenke tenke...

Regner med det kommer til meg det som trengs å blogges om :)

 

Får bare bruke tiden godt til trening og alt det der andre man må gjøre og bør gjøre om dagene :)

 

Skal jobbe litt mere med hjemmesiden min :)

Hjemmesiden min (her)

 

Ha en fin dag!

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 14.08.2014

Hei på dere!

I dag fikk jeg koset meg noen timer på jobb i barnehagen sammen med alle de flotte barna. Har lest bøker, lekt med leire, laget lunch, lekt i sandkassa og bare koset meg :)

Å selv om jeg kun var på jobb i 3,5 time kjentes det ut som den lange dagen, klarte til og med å se feil på klokka slik at jeg tenkte å dra fra jobb en time før jeg var ferdig, heldigvis var de andre på jobb litt mere våken enn meg ;)

 

Da jeg kom hjem fra jobb var det å sette seg ned med litt regnskap, temmelig kjedelig, men også litt gøy. Å i morgen får jeg jobb-bonusen min fra Forever Living og gleder meg veldig til å se hvor mye det blir :) De pengene skal rett inn på brukskontoen ;) Kansje blir det nye sko til høsten eller kansje man skal være fornuftig å sette dem inn på ferikontoen og satse på å kvalifisere seg til Global Rally med Forever Living i Singapor i 2015. Tenke tenke.

 

Har veldig lyst å høre om deres dag, fortell, fortell... :)

 

Tidligere innlegg:

Concealer

Eyeshadow - Noen som har prøvd disse? Er så spent på å prøve/teste/bruke dem, skal bestille min første nå.

Forever News Magazine

 

Ta også gjerne en titt inn på de siste innleggene på hjemmesiden (her)

 

 

Ha en good natt alle der ute ;)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 13.08.2014

Hei på deg!

Grei dag denne onsdagen, har hatt litt vondt i hodet så har ikke fått gjort så my ut av dagen. Tror at jeg ganske sikkert tenger briller så er nok derfor jeg plages litt med hodepine. Men treg som jeg er kommer jeg meg aldri til optikeren. Alt annet er liksom viktigere enn synet mitt å sånt.

Men har da koset meg litt fordet. Godt å gjøre ingenting også, har jo ikke akkurat vært arbeidsledig de siste dagene. I morgen er jeg så heldig å få være noen timer i barnehagen å leke meg litt :)

Har i dag fått lagt ut sminkepakkene inne på hjemmesiden min, så til de som er sminkeintressert er de jo bare å sjekke ut de (her)  Mye sminke tilen grei pris :)

Det er igrunn alt jeg har gjort av jobbing i dag.

 

Har sittet og sjekket litt hva jeg kan bruke blåbær til og om jeg kunne gjøre noe med dem for å kunne bruke det i fôret til hestene. Fant ut masse spennende så nå må jeg kansje begynne å plukke blåbær :)

 

Naturlig og godt :)

 

Tidligere innlegg:

Blush

Konkurranse

Om Forever Living

 

 

Ha en fin kveld :)

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 12.08.2014

Heia til dere ;)

Igjen ble det en bra dag, ble selvfølgelig stunder i mine egne tanker, men istede for mørke tanker, var dem glade, possitive og spørrende tanker. Ting jeg lurer på å må finne ut av :)

Dagen starte jo trøtt som vanlig da, ut av senga, på badet og få laget seg den første mårrakaffen. Finne frem data og det man skal jobbe med i dag. Trengte heldigvis ikke gjøre så mye i dag før jeg pakket på hestene og dro til skogs.Her koste vi oss ganske mange timer. Hestene beitet mens jeg satt i blåbærlynget og plukket blåbær, tok meg en pause innimellom og satte ved bålet og nøt utsikten.

Tror jeg må tilbake og plukke mere og ha med meg mere og plukke i, hadde bare en liten boks.

Må kansje prøve å dra opp å plukke mere på torsdag eller fredag.
 

Da vi kom hjem igjen sto vi å så på en flokk med sauer som var kommet på besøk og lammene danset så fint på alle rundballene mine. Hoppet opp og ned og lekte med hverandre, mens de andre gikk å spiste eller lå å vilte seg. 

Dyr er terapi, man kan ikke være trist å lei når man kan være sammen eller sitte å se på hvor gøy de kan ha det eller når de kommer og vil kose og prate når du sitter midt i all blåbæra, men aller helst lurer de jo på om det er noe godt til dem jeg har :)

 

Nå blir det full avslapping, må finne meg litt mat også blir det en film som vanlig. Før man må gjøre klart alt det man skal få gjordt i morgen. 

Måtte lage litt syltetøy av noe av bærene jeg plukket i dag, så jeg fikk ha på kveldsmaten. Mmmmm nyrørt blåbærsyltetøy.

 
 

Intressert i å lese mere om dagen min i dag, kan du gjøre det på hjemmesiden min (her), nye innlegg der under dagbok og trening. 

 

Tidligere innlegg:

Forever News Magazine

Eye Pencil

Powder

 

Ha en fin kveld

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Blåbærtur

Det endte i skogen igjen i dag på hesteryggen.

Har et lite tilholdssted oppi skogen der jeg bruker som base om jeg skal rundt oppi skogen eller om jeg kun trenger litt tid for meg selv. Har laget til gjerde til hestene der, slik at dem kan være med og slippe å stå bunnet om man skal være der en stund.

Det ble en fin tur med godt resultat.

Her kommer noen bilder:

 Koser oss med beite.

 Dårlig bilde, men fant noen sau i gjerdet jeg har til hestene :)

 Blåbær - Nam - Nam.

 Middagen min :)

 Blåbær-fingre :)

 Måtte jo ha bål også.

Skal ikke klage på utsikten her. Bor på en helt utrolig nydelig plass.Takk for at du tok en titt, ha en fin kveld ;)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 11.08.2014

Hei og hopp alle sammen!

I dag er en bra dag, lenge siden det har vært en bra dag nå. 

 

Koste meg skikkelig med Epona mi i fjellet i dag. Nydelig utsikt og pent vær. Gleder meg allerede til neste tur som muligens blir på lørdag.

Dere kan se bilder fra turen i eget innlegg jeg skrev tidligere i kveld (her)

 

Likte skyene på dette bilde :)

 

 

 

Ellers er mandager kontordag. Har sendt inn bestillinger og tatt imot bestillinger. Så er det flere som vil ha noen Aloe vera produkter med på neste bestilling på mandag er det bare å si fra. Går i tannkrem og Forever Daily (månedens produkt) på den bestillinga. Kansje er her flere som trenger noe av det.

Fikk beskjed i dag om at nye produktkataloger kommer i høst, de er å få tak i fra 25 august, si fra om du vil ha en :)

Vil dere se noen flere tilbud kan dere ta turen innom hjemmesiden min (her), er litt mere info der.

Der kan dere også lese om trenings-prosjektet mitt, og gjerne komme med tips til innetrening til de værste uværsdagene og kuldedagene som kommer. Ønsker å få litt variasjon i treningen. TIPS JA TAKK!

 

I morgen går turen til broren min å jeg og jentene skal trene hest. De skal få prøve seg på longering noe som jeg tror de ikke har fått prøvd tidligere iallefall ikke mye. Så tipper jeg vi tar oss en tur bort i trimkassen, så jeg for trimmet :P

 

Da får dere ha en flott kveld videre og koz dere masse :)

 

Tidligere innlegg:

Om Forever Living

Mascara

Solbeskyttelse

 

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Nonstinden

Skulle egentlig til Nonstjønna i dag, men kom ikke så langt. Vi var ganske nært da og så vannet fra toppen der vi snudde. 

Hesten min syntes det var veldig tungt å gå på tur i dag, så derfor kortet vi ned turen litt og gikk kun til Nonstinden som blir høyeste toppen på fjellet vi var på.

Var en veldig fin tur som vanlig. Hadde godt vær og var så heldig å få masse vind opp fjellet så vi fikk kjølt oss ned, var heldigvis ikke en kald vind da det til tider kunne blåse ganske bra. Det var bare godt.

Her kommer noen bilder fra turen.

 Opp på toppen dit skal vi.

 Grei utsikt.

 Røssvatne.

 Nonstinden på toppen.

 Utsikt ned mot gården jeg bor på.

 Røssvatne.

 Langtjønna, var gående der for noen uker siden.

 Kroktjønna, aldri vært der. Så blir vell et mål å gå dit også en gang.

 Her ser dere i toppen på "Hatten".

 Den lille brungule flekken midt på bilde er der hvor samene har reingjerdet sitt. Der samler dem sammen reien om våren når kalvene skal merkes også samler de dem der på høsten for å telle over dem tror jeg.

 Møtte på en simle med kalv. Pene var dem.

 Røssvatne og gårdene.

 Fin utsikt fra toppen.

 Skimter vannet vi egentlig skulle gå til. Vi når vell fram neste gang :

 Nonstjønna.

 På hjemmoverturen.

 

Vell hjemme og litt sliten nå. Skal bli godt å bare slappe litt av nå før jeg må ut igjen. Nå blir det en kaffekopp og en film :)

 

Har dere vært på noen turer i dag?

 

Ha en fortsatt fin dag alle der ute :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 10.08.2014

Hei lesere!

I dag skulle jeg egentlig vise dere mere av den nydelige naturen jeg er så heldig å ha rundt meg her jeg bor. Skulle egentlig ri en fjelltrim nå i ettermiddag. Men selvfølgelig begynte regnet og fosse ned i det jeg tenkte å dra ut, og jeg var ikke så intressert i en regnfull tur, når jeg også skulle ta litt bilder.

Men vi gjør et nytt forsøk i morgen hvis været er med meg i morgen :)

 

Men da ble det jo bare mere tid i dag til å jobbe med hjemmesiden og litt mere blogging, er jo aldri feil det :)

 

Men jeg hadde jo satt meg et nytt mål om å prøve å komme meg ut å trene litt nesten vær dag, og å begynne i dag med en ridetur i fjellet passet jo så bra. Så da må jeg se på alternativ iløpet av kvelden.

Kansje her er noen som har noen ide til hvordan man kan trene, og evt hva man kan gjøre inne når været er på det værste??

 

Til dere som er intressert i Aloe vera produktene mine.

Kommer med noen nye tilbud på Forever Natural Detox, Vital 5 og Forever Ultra Vanilla/choclate (når du kjøper 2 eller flere av dem).

Også er det tilbud på alle kit og collection + du får gavekort med på kjøpet.

Så har vi jo månedens produkt for august, rabatt på det + gave med på kjøpet.

Send meg en melding om du vil høre mere om tilbudene.

 

Nå starter en spennende uke for meg, søknadsfristen på jobben jeg har søkt på går ut i dag, så håper å høre fra dem iløpet av uken da kansje, håper jo aller helst å høre fra dem allerede i morgen :) Blir så spennende, tror faktisk jeg blir kjempe lei meg om jeg ikke får noe jobb, for jeg er sjikkelig gira på denne. Så krysser fingrene masse nå.

Uka er ellers fylt opp med jobb, hest, 2 besøk til broren min hvor av det ene besøket er for å hjelpe til når de skal ha åpen gård og vi skal ha litt barneridning. Så blir det forhåpentligvis 2 fjellturer  og mye mere som skjer. Å skulle gjerne invitert dere med på alt :)

Men dere skal vell få høre om det meste av det. Har blitt en del "hverdags-blogging" når det ikke har skjedd så mye de siste dagene. + at jeg nå snart er ferdig med å fortelle dere om alle produktene mine nå, er bare noen få igjen nå. Så hva i all verden skal man skrive om da?? 

På hjemmesiden min skal jeg skrive litt om interessen jeg har for sko, og om skoene mine. Kommer etterhvert sikkert til å flytte de innleggene over hit til bloggen ettersom det kansje passer seg bedre på en blogg enn en hjemmeside.

Til de som vil sjekke ut hjemmesiden min (her)

 

Tidligere innlegg:

Powder

Aloe Body Toning Kit

 

Ha en fin kveld!

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 09.08.2014

Hei kjære lesere!

 

I dag har jeg laget meg hjemmeside, bruker 123hjemmeside, syns dem er enkle og man kan gjøre alt.

Den skal inneholde litt av alt som her på bloggen min, men også noe nytt som jeg kansje ikke blir å bruke i bloggen. Blir spennende og se iallefall.

 

Så dagen har liksom gått til å starte opp den og få lagt ut de første innleggene.

Vil du se det jeg har gjordt så langt, så sjekk siden her.

 

Også har dagen gått til å planlegge de neste dagene fremover, er mye som skal inn på kalenderen og alt for lite tid til alt. Ser jeg må sette av noen dager til meg selv, så jeg ikke sliter meg helt ut.

 

Hva gjør du når du skal har en dag til deg selv?

Eller hva skulle en slik dag inneholdt om du kunne hatt en dag for kun deg?

 

I kveld så jeg endelig en film jeg har hatt lyst å se lenge, men ikke har fått sett før nå. Det var filmen "Julie og Julia". Likte den ganske godt. Liker filmer som er basert på virkelige personer, liv og historier. 

Liker du også slike filmer?

Kansje har du noen slike filmer og anbefale?

 

Nå skal jeg ut å måkke til hestene for de har vist ikke skjønt det at dem står ute å kan gjøre fra seg ute istede for inne :P også må jeg jo si go natt og gi dem et kyss :)


Ha en fin kveld!

 

Koz dere fålkens, så snakkes vi i morgen :)

 

Tidligere Innlegg:

Til salgs - Klær

Konkurranse

Produktbeskrivelse - Aloe vera Produkter

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 08.08.2014

Hei igjen alle sammen!

Noen dager siden sist nå, men nettet har vært litt opp og ned pga torden-været.

Det var da ganske heftig her på mandag og har aldri opplevd slik lyn og torden. Åsså så lenge det holdt på, ikke normalt her oppe i nord. Men dette er vell bare en forsmak på det som kan komme til å bli i årene fremover. For mere ekstremt er det sikkert at det blir. 

Men været er vell det mest spennende som har skjedd disse dagene, så hva gjør det vell da om jeg ikke har hatt nett :P hehe.

 

For ellers har jeg sittet med kontorarbeid, bestillinger, varepakking og utlevering. Nå sitter jeg bare å venter på bonusen min som kommer neste uke + lønnning :) JIPPI

Hvis du vil vite mere om hva jeg jobber med er det bare å se til høyre under kategorier, der finner du det meste ;)

 

Å utenom den jobben har jeg begynt å sette opp vintergjerdet til hestene, det blir større og større for vært år :) Så har jeg kranglet litt med lille rakkergutten som ikke vil være i gjerdet sitt. I dag ble straffen å bytte gjerde med damene og enn så lenge ser det ut til å funke :) Driver også å rydder litt i stallen, pakker ned litt av utstyret jeg ikke bruker i tillfelle det blir flytting iløpet av noen høsten. Får forhåpentligvis vite mere om jobb neste uke nå, gleder meg som en unge, å angsten er blitt litt mere borte og jeg har akseptert det mere at jeg burde komme meg bort litt å starte på nytt med blanke ark.

Fant til og med en leilighet i går som så ut til å passe for meg, men den er nok utleid til jeg kan begynne å lete på årntlig. Men er jo lov å drømme litt.

  Nå er det nesten bare å få fixet ferdig bilen så den også er klar, så den holder ut kjøreturen når jeg drar.

 

Ha en forsatt fin dag fålkens :) 

 

Fortell meg gjerne litt om hva dere har brukt dagen til.

Hadde dere besøk av lyn og torden på mandag?

 

 

Tidligere Innlegg:

Solbeskyttelse - Anbefales

Dyra mine <3

Månedens produkt

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 03.08.2014

Heia!

I dag har man igrunn opplevd noe helt utrolig. 

Trodde først det kunne være brann inni fjellet her kjente lukta og så hele fjellet røyklagt innover. Sjekket nettavisen for der kommer jo ting ganske fort oppdatert om noen hadde rapportert inn brann, fant ikke noe først. Så fulgte med om det skulle komme mere røyk osv. Men det så ut så det roet seg så da tenkte jeg bare at da var det noen som hadde brent skrot eller nå.

Litt senere sjekket jeg nettavisen igjen og da var det innlegg om at fålk ringte inn til 110 både her i helgeland og trøndelag pga brann, men det var ingen branner. Så da måtte de gå ut med at det var røyk og røyklukt fra storbrannen som herjer utenfor stockholm vi kjente og så.

Nesten litt imponerende at både røyken og lukta kan reise så langt og den er vist på tur enda lengre nord også.

 

Ellers har dagen ikke vært så imponerende, ute å ridd en hest og leietrent lillegutt med hodelag, så flink alle sammen. Prinsessa mi stakkar hadde blitt stukket av noe dyr under ene øyet så hun var litt hovven, håper det er bedre i morgen

Men lillegutt Alex er blitt en rakker med å bryte seg ut av gjerdet nå, har funnet de rette plassene, så i morgen blir det å lage nytt vintergjerde og dele opp gjerdet så han får stå der han ikke bryter seg ut en periode :)

 

 Har også brukt dagen til å gruble litt over ting å tang og planlegge litt ting å tang. Både bra og dårlig.

 

Tidligere innlegg:

Min Aloe vera

Produktbokser

Lyst å jobbe med meg?

 

Natti-natt alle der ute ;)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 02.08.2014

Hei, da var det endelig kveld.

 

Hatt en flott dag, og endelig kom jeg meg på hesteryggen igjen.

Sto opp og hentet hestene for jeg hadde en liten ponni-rømling sammen med dem andre å han måtte inn og i rett gjerde i dag. Satte de andre hestene i et lite gjerde jeg har ved huset for det kunne kansje komme noen å ri i dag og da hadde jeg ikke lyst å springe rundt i skogen etter dem, men de koste seg der, var masse go mat :)

Mens man venta å så om det kom noen, har man gjort stallen og rydda litt på låven.

Da det så ut som ingen kom i dag, måtte jeg selv ut å ri. Dro ut med prinsessa mi Èowyn. Skal igang med å begynne å hoppe med henne, så begynte i dag med å skritte og trave litt over noen bommer og et lite kryss. Hun er så lettvindt å holde på med, tar alt med en gang uten problemer og det er så gøy :)

Så gleder meg allerede til neste økt. I morgen blir det muligens tur på dem begge.

I kveld så jeg filmen Sølvhingsten. Ja alt handler om hest når jeg ikke har annet å gjøre :) Var en ganske bra film og noe inspirerende, men jeg lever meg jo så inn i filmen, nesten slitsomt.

Nå sitter jeg og gleder meg til mandag, for jeg tror jeg kansje får meg ny telefon da og det er aldri feil :)

 

Kos dere videre i nattemørket :)

 

Tidligere innlegg:

Makeup Remover

Forhandler

Lipstick

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 01.08.2014

Å Hei for en dag!

Nå sitter jeg her i gostolen og kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Dagen startet litt før kl 8 i morges. Jobb kl. 9 til hall 5. 

På jobb i dag var jeg så heldig å ta med meg tre søte små og gå på en ganske grei tur. Vi skulle igjen lete etter vann og gjerne finne litt småkryp i vannet, vi klarte den oppgaven ganske greit. Og ellers på turen traff vi på masse forskjellig, traff ei som har jobbet i barnehagen før som var ute å gikk tur med valpen sin, så vi hilste litt på den, så fant vi å spiste litt bringebær, vi fant en flat skjære eller sjur som vi kaller det her. Vi havnet også i hagen til en kar som hadde masse forskjellig stående som vi kunne se på, gamle traktorer og biler og motorsykler også satte det en søt liten kattunge i vinduet å så på oss og gjerne kunne tenkt seg å komme ut for å leke med oss :) Vi så helikopter som fløy over oss og masse annet. Vi koset oss ganske bra på denne turen :)

Ble fri for barn slik at jeg kunne dra fra jobb litt før kl. 4 i ettermiddag og sette kursen mot susendal og bursdagsfest.

De var i full gang med feiringa og nesten ferdig da jeg kom, men var jo heldigvis litt mat og kake igjen til meg.

Da jeg kom var dem i full gang med barneridning, og kjempefornøyd med tantebarna mine som ledet det ann og klarte å tenke litt sikkerhet selv om dem nesten er barne barna selv, de viser og klare det ansvaret det har og ta vare på ponnien og det at det ble litt ekstra ansvar da det ble et føll også å ta hennsyn til.

Stolt i tantehjertet.

 

Nå har jeg også igjen litt etterlengtet fri og jeg skal komme meg igang med både trening av hestene og meg selv. Det ser jeg fram til :)

Åsså er det bare litt over en uke nå til jeg kanskje begynner å hører noe om jobb og sikkert jobbintervju, grugleder meg :)

 

Håper også nå at jeg kan få litt mere inspirasjon de neste dagene til å kunne skrive om litt andre ting i livet mitt enn kun denne hverdagsbloggen som har vært i det siste. Er også snart ferdig og skrive produktbeskrivelse på alle Aloe vera produktene, er bare litt igjen nå, så da må det bli litt annet og skrive om :)

Kommer snart en konkuranse igjen, med flotte sminkepremier fra Sonya Collectionen.

 

 

Tidligere innlegg:

Lyst å Jobbe med Forever Living?

Måneds produkt

Solbeskyttelse

 

 

Ha en fin kveld og natt fålkens ;)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 31.07.2014

Hei hei!

Da var jeg på nett igjen etter å ha vært uten nett i nesten 2 dager nå. Mistet nettet pga tordenværet som kom med regnværet på tirsdag/onsdag.

Men vi kunne vell ikke ha gledet oss mere om å endelig få litt nedbør her oppe i nord. Flere er vannløs pga varmen som har vært, men selv pga regnet de siste dagene får dem ikke vann når bakken er så tørr at dem suger til seg all fuktighet som kommer.

Koste oss ganske bra i barnehagen i dag, da de fikk springe litt ute i regnet og da det tordnet sprang de ut og koste seg med en tordendans for at det skulle tordne enda mere, så gøy var det vist da det brakte over hodene på oss :) Koste oss ute mesteparten av dagen og klarte å få til lunchen ute i Multihuset vårt, gøy å få sitte ute å spise. Regnet kom ikke så veldig lenge etter at vi hadde spist, så vi var ganske heldige :)

Noen av barna dro ut på tur for å finne bekker med vann og for å se om de kunne finne noe "bugs" i vannet, de kom tilbake med tre flasker vann og 2 bugs, så var en vellykket tur det :)

Etter jobb var det selvfølgelig mere jobb, stall og pakking av varer som skal kjøres ut i morgen :) I morgen går nemlig turen etter jobb til broren min, da minste datra hans har bursdag i morgen :) Så blir en lang dag i morgen, så håper jeg får masse gode kaker å spise i morgen :)

Når jeg er ferdig på jobb i morgen blir det en friperiode igjen og da håper jeg virkelig at været tilsier at jeg kan få begynne å jobbe med hestene, vi henger litt etter nå. Men tar det fort igjen om ikke varmen ødelegger mere for oss. Gleder meg veldig til å sette igang 2åringen min nå, å starte treningen med den. Har vært så gøy å holde på med han nå, at jeg vurderer nesten litt å ha han. Kjenner det nesten kan bli litt rart å ikke ha en liten ponni selv. Å har jo smått en og annen liten onge innom og greit å ha en liten dem kan ri på da istede for de store ponniene :) Tenke Tenke!

 

Tidligere innlegg:

Lipstick

Vital 5

LipGloss

 

 

Ha en koselig kveld videre, og husk at i morgen er det helg :) Klemz

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 29.07.2014

Heisann :)

 

Må si meg meget fornøyd med dagen egentlig. Har selvfølgelig slitt litt i varmen, men dagene er uansett mye lettere å komme seg gjennom. 

Var også i dag på jobb i barnehagen og koset meg sammen med masse flotte å supersøte barn. Hadde bursdagsfeiring i dag, og det var to superglade tvillingjenter som ble hele 3 år. De møtte meg med overflod av glede og kom løpende i armene mine så jeg fikk gi dem den beste bursdagsklemmen til begge. 

 

Sovna av litt da jeg kom hjem fra jobb, måtte kvile meg litt før jeg fikk i meg noe som kan kalles mat. 

Så fant jeg ut at jeg hadde fått beskjed om at jeg ar fått vite hva skatteoppgjøret ble i år, sjikkelig gla melding, selv om det gjerne kunne vært mere :P

 

Gikk ut og gjorde klar stallen for så å ta inn Alex som har funnet seg et hull i gjerdet der han bryter seg ut, så han sto å koset seg på åkeren ved siden av de andre hestene, så i morgen må jeg kansje prøve å finne ut hvor han smyger. Det er ulempen med små ponnier, de smyger lett under.

 

I morgen skal jeg være sjåfør til tantebarna og sønnen til søskenbarne mitt på morgenen å kjøre dem på leirskolen før så å dra på jobb og antageligvis plaske rundt i regnet i morgen, håper virkelig det kommer så mye regn som de melder. Vi trenger det nå, mange er blitt vannløs pga tørken. Litt rart å si at det er tørke på en plass som dette, men er jo det det er. 

 

Tidligere innlegg:

Lip Pencil

Aloe BB Creme

Honningproduktene

 

 

Nå blir det film, skal se Rodeoprinsessen 2 :) kom i posten i dag :) Er av den gammeldagse typen som liker å ha dvd og se film :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 27.07.2014

Hei dere!

 

Døsig dag og fant liksom aldri helt roen til å gjøre noe i dag. Alt ble bare tull.

Gikk og hentet Alex som hadde brutt seg ut av gjerdet og satte han inn, han får bare stå inne til i morgen etter jobb, så får jeg ta en runde med han da og se om han forteller meg hvor han smyger ut, så man får fixet det.

 

I kveld kom broren min og familien på hytta de hadde stoppet og grillet nede ved Røssvatne før dem kom oppåver og et annet vennepar og slekt av oss hadde kommet syklende dit. Så der var det full liv. Å barna koste seg og badet hele tiden. Hoppet fra brygga og svømte rundt. Tvillingene på snart 3år hoppet nesten uti sammen med de større barna. De koste seg :)

 

I morgen starter en ny uke på jobb i barnehagen. Så håper man at varmen roer seg litt denne uka, så man kan få litt mere ut av den.

 


Ellers så sitter da disse to på stuebordet, de har sittet der ganske lenge nå, så tror de er fast i hverandre :p

 

 

Tidligere innlegg:

Honningproduktene

Konkurransen

Eyeshadow

 

 

Så håper jeg alle dere har fått mere ut av dagen i dag en meg å at dere har en fin sommerkveld :)

 Adam ligger og soler seg.


 

 

-Kirsten
 

Kvelds-Innlegg 26.07.2014

Hei Lesere!

I dag har vært en fin dag. Kom meg endelig på fjelltur bare synd jeg ikke hadde med fiskestang og en fiskekompis. Var bare det som mangla.

Er så heldig som har et så flott turområde som jeg har rett utenfor døra mi. Gleder meg så til å bruke dette området fremover i tiden. Ser for meg at my av feriene mine fremover kommer til å være i et telt eller ei hytte på fjelle et sted istede for syden og sånt.

Det er så stille og fredelig på fjellet og man finner roen med en gang.Der jeg var i dag skulle jeg godt tenkt meg at det sto en hytte slik at man bare hadde et kryp-inn og sovet også brukt dagene til å vandre rundt i de andre vatnene som er rundet der. Fine plasser for å kunne lage til slik at man kan sette opp gjerde sånn at også hestene kunne vært med :)

Kansje en dag får man til dette, for en drøm det hadde vært.

Hvis du vil se flere bilder fra turen min så har jeg skrevet et eget innlegg om turen tidligere i dag.

 

 

Da jeg kom hjem krøp jeg ned på rommet mitt og satte meg, for her var det litt kaldere og da det kjennes ut som jeg iallefall er på å ha blidd solbrent var det bare å finne en kjølig plass og sitte, har smørt meg med aloe vera, men har enda ikke vært i speiliet og sett om det er ille eller om jeg er bare litt rødt. Tror ikke det er så ille.

 

I morgen tenkte jeg kansje å ri fjelltrimmen som går fra nabogården. Men må se litt hvor varmt det blir. Bruker hver sommer og dra på søndagsturer med hestene med en ny rute hver gang. Pga varmen som har vært har jeg ikke kommet igang enda i år, så håper på en lang og fin høst. Men så kan det jo hende jeg flytter iløpet av høsten så da blir det kansje ikke så mye turer som man håper. Får håpe det da er masse flotte turmuligheter dit jeg evt flytter da :)

 

 Tidligere innlegg:

Foundation

Mascara

Eye Pencil

 

 

Ha en fin kveld kjære leser.

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Langtjønna

Var noe overskyet først på dagen i dag, så bestemte meg ganske fort for å ta turen opp til Langtjønna som er et vann oppi fjellet der hvor jeg bor. Er noen år siden sist jeg gikk dit til fots, siste gangene jeg har vært der har vært på hesteryggen.

Turen startet ca 13.15

Elsker å gå på turer etter løypene og fjelltrimmene her jeg bor. Naboen min er så flink til å bevare det gamle oppi her.

Setter opp skilt slik at folk som går etter løypene skal vite hva det heter på de enkelte bakkene og myrene opp gjennom. Og setter opp flere sittebenker så man kan ta seg en pust i bakken om man skulle trenge det :)

Så her kommer bilder fra hele turen min opp til Langtjønna.
  Hagamyra
 Her lurer jeg litt på hvor navnet kommer fra :) Tror jeg må å spørre naboen min en dag.

Her er en bålplass. Er blitt litt ødelagt å noen trær har falt etter stormen i vinter, så her skulle man vært og fixet og ryddet opp. 


 Hengbrua.
 Utsikten fra hengbrua. Ned elva.

 Utsikta fra hengrua. Opp elva.
 Multer fant jeg også. Ser ut til at det blir mye multe i år :)

 Reinmyra.
 Når man kommer over reinmyra finner du det beste med hele turen. Går ikke å ta denne turen uten å stoppe ved vannkillo og ta seg en drikkepause. Det er turens høydepunkt både på tur opp og ned. Iskaldt fjellvann er bare det beste som finnes. Ligger bestandig nylaget neverøse her hvert år som naboen lager til og legger ut. Slike kilder var veldig vanlig etter vandringsrutene som gikk. Slik at både folk og fe skulle finne drikkevann da dem skulle til ut på ærende.

 Vannkillo. Mmm
 Neverøse

 Mere multer fant jeg :)
Flere slike benker finner man hele veien oppgjennom, til man nesten er fremme ved vannet.

 Litt av utsikten min, veldig dårlig bilde da, men dere ser litt av Røssvatne og nabogårdene og litt av åkrene på gården min. Åsså de flotte fjellene rundt Røssvatne.

 Fjellet  jeg bor under, sitter og ser opp på det vær dag.
Kan ikke klage på jobben som er gjordt når denne stien ble laget til, her er det lagt steinheller til bro over en liten bekk. Her i dette området ser det også ut som stien følger den gamle leia de brukte med hest og vogn i den tia hvor man slo myrene for å ha for til dyra. Før man begynte å lage åkrer rundt gårdene. Men er ikke sikker på det, men lanskapet ser litt slik ut :)

 Flere sitteplasser :)

 Elva.
 Elva.

 Denne veien :)
 Elva og litt utsikt ned mot gårdene i området der jeg bor.
 Flere hvileplasser og på skiltet viser pila ned mot der det en gang i tiden sto en Lae.
Restene som er igjen etter lao som har stått her.
 Restene av lao.
 Hvet dere hva en lae er? Evt hva kalles det der du bor? Finner jo ikke så mange av disse nå i dag, men noen er det.
 Stillelva.
 En liten dam, sikkert en froskedam :p Og snart fremme ved vannet :)
 Lagt ut steiner slik at man lettere kommer seg over :)
 Langtjønna :)
 Ser ut som noen har fisket.

Oppe ved dette vannet finner man også en krystallhule. Den ble deverre ødelagt for en del år tilbake da var noen folk der oppe og brukte sprengstoff for å prøve å få frem krystallene. Noe som resulterte i at alt ble ødelagt og man finner bare restene som er igjen. Litt kjedelig når folk kommer og ødelegger.
En veldig fin og lett tur å gå, også barnevennlig. Var hjemme igjen litt før 16.30. 
Heldig med været selv om det ble sol var det en god vind som holdt unna det verste av insekter og ikke ble alt for varm når man gikk. Selv om svetta rant ;)

 

En tur å anbefale om man er i nærområdet :)

 

Hva har du gjordt i dag da?

 

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 25.07.2014

HIPP HURRA..... Endelig helg!

Har vært en krevende uke pga varmen, men har også koset meg masse. 

Hovedfokuset har vært på jobben i barnehagen. Vi har svetta og slitt for å holde de flotte barna i godt humør i varmen. De har hver dag lekt og koset seg med litervis av vann :)

Men nå er det helg og oppladding til neste uke, skulle muligens, kansje ikke være like varmt neste uke, så da kan man kanskje lage til litt annen aktivitet med barna. 

Var så utslitt i dag at jeg måtte blunde litt på øye før jeg kunne gjøre noe annet.

Så utenom jobben og varmen har det vært en lite spennende uke og lite spennende og skrive om. 

 

Kansje blir det litt spenning i helga :D Lov å håpe.

 

Tidligere innlegg:

Eyeshadow

Konkurranse

Aloe Toning Kit

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 24.07.2014

Hei hei alle sammen!

Kommer et tidlig kvelds-innlegg i dag, ettersom jeg er helt utmattet snart av jobb og denne varmen. I går ble det ikke noe kvelds-innlegg da jeg la meg i 17tia og sov til i 22tia i går kveld, og sto da opp å så litt tv før jeg la meg igjen i 1tia for så å stå opp i dag litt før 7 å dra på jobb igjen.

Koser oss mye på jobb, men er ikke så koz med denne varmen når man skal være våken og opplagt for å kunne ha overskudd til å ha det litt gøy sammen med alle disse barna. De leker med vann hele dagene og vi voksne er da smått borti og får noen vanndråper i hode vi også.

I dag baket vi også skolebrød og kanelsnurrer som vi koste oss litt ekstra med, det var populært ja :)

Har også en av de koseligste kollegaen man kan ha, som dro på butikken å handlet og lagde en liten sommer-gave til alle oss på jobb i dag, sånt blir man gla av :) Hun pleier også å lage en liten julepose til oss hver jul, med noen gode og oppmuntrende ord på posen til oss :)

 Får vurdere å koze meg med denne i helga :)

Heldige heldige meg:)

 

Og etter jobb var det bare å fortsette å jobbe med min egen lille bedrift, sende inn en bestilling og gjøre klar noen bestillinger osv. Men når man er så effektiv er det god lønn for strevet :D

 

Da var det bare en dag igjen til det blir litt avslapping og helg. Broren min med familien kommer og skal være på hytta neste uke, tror de kommer på søndag så da er det bare å ladde opp bateriene. Har jobb i barnehagen hele neste uke også + at det nok blir en del aktiviteter med tantebarna på ettermiddagen. Hvis de ikke er veldig slitne etter friluftsleiren de skal på noen av dagene neste uke. Den kunne jeg tenkt meg å fått være med på selv, men jeg var vist for gammel :P Så det får bli når jeg blir yngre igjen :D

 

 

En liten annonse :)

Har enda noen varer igjen som jeg selger av Aloe vera produktene mine. Prøver å få tømt mesteparten av lageret før nye varer skal bestilles inn :)

Dette er det jeg har igjen

 

Solkremmer, deodorant, sminkefjerner, foundation, massasje lotion og pose med mye rart i.

 

Lurer du på pris + porto på noe av dette er det bare å sende meg en mail: k.s.7.86.e@gmail.com

- sender det allerede i morgen om du ser noe som frister :) Rabatt på noen av produktene.

Du kan også kjøpe andre produkter i nettbutikken (her), da bestiller jeg dem på mandag.

Sjekk gjerne ut månedens produkt for både juli-måned og august-måned. Tar imot forhåndsbestilling for månedsproduktet - august.

Jeg får også nå ordnet med gavekort om noen skulle ville ha å gi bort i gave.

 

 

 

Tidligere Innlegg:

Eye Pencil

ARGI+

Dyra mine :)

 

 

Nå skal jeg ta meg en vellfortjent pause, da det har vært full fart siden kl 7 i dag. Se om jeg finner meg litt kjapp mat og kansje en siste kaffekopp, så blir det ut i stallen å jobbe litt.

 

Så ønsker jeg alle der ute en riktig fin sommerkveld :)


  -Kirsten

Kvelds-Innlegg 22.07.2014

En ufattelig varm dag, deilig og slitsom. 

Var på jobb i barnehagen og vi var ute meste av dagen, men det ble så varmt at ongene trakk seg inn etterhvert så skyet det over ei lita stund slik at vi kunne rømme ut igjen. Ungene koste seg med vann hele dagen, satte opp vannspreder til dem som dem danset gjennom og vi hadde vannkrig, heiv meg med i leken sammen med dem, det ble en våt fornøyelse, men gjorde nok at jeg overlevde dagen.

 

I går kveld fikk jeg melding av en trist kompis. Hadde hørt at en gutt på 20år hadde omkommet i en fallulykke i helga og dette viste seg å være en kollega av kompisen min, så han var litt preget av den nyheten. Han lurte på om vi kunne møtes så han kunne få noe annet å tenke på. Ble ikke mange timers søvn i natt, men ble en bra natt. Varm, men bra natt :) Skulle ønske det aldri ble morgen, men det var en god start på dagen. Føler seg litt mere verdig når man kan stille opp for noen. Skulle ønske vi kunne dratt på fisketur i kvell å bare være der for hverandre og kose oss. Det får bli en dag det er bedre tid.

 

Men det er en liten tankevekker på hvor lite tid vi har i livet, til både oss selv og andre. I morgen kan alt være over og ett eller annet sted i verden er det for noens siste dag på denne jord. Så hvorfor setter vi ikke mere pris på de man har rundt seg, både venner og fremmede. For mange er et smil eller "Hei" nok. Spør hvordan de har det. Gi et kompliment. Å er vi flinke nok til å se hvem som trenger det lille ekstra?

Tror dette er et tema man kan snakke lenge om, og spørre hvorfor er slik og sånn? hvorfor gjør noen sånn å sånn? Og bare hvorfor oppfører vi oss som vi gjør? 

Sitter ofte og bare observerer fålk og veldig sjokkert over mye jeg ser, kan sitte å ta frem mange eksempler på ting, men da blir man vell sittende her og skrive, og hvorfor lage en diskusjon på noe som aldri blir å forandre seg og er et evighets-tema. Vi er som vi er :D

 

Så alle sammen sett pris på det man har og de man har rundt seg. Alt for mange triste historier ute i verden og landet til at vi kan la være. I morgen er du eller noen nær deg rammet av en trist historie.

 

 

Beskrivelse av dagen: Lykkelig dag

 

I morgen er en ny dag sammen med alle di søte små i barnehagen og sikkert mere lek og morro med vann.

 

Tidligere innlegg:

Produktbokser

Kattehuset

Til salgs - Klær (annonse)

 

 

 

Gi noen en klem :)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 21.07.2014

Endelig...

Endelig kan jeg skrive til alle dere flotte fålk der ute :)

Har vært uten nett noen dager etter det var litt torden-vær her for noen dager siden. Men endelig på nett igjen nå, noe jeg er veldig glad for begynte å bli litt stresset for det var så mye jeg skulle fått gjort. Å er enda langt fra ferdig, men skal ta det senere.

 

Etter langturen hjem med ponnien min på torsdag, ble fredag og store deler av lørdag brukt til å få tak i noen som kunne hente meg slik at jeg fikk hentet bilen min. Jeg har ingen egentlige venner jeg kan spørre som jeg vet stiller opp for meg når jeg trenger det. Jeg spørr aldri om hjelp, og når jeg spørr trenger jeg faktisk hjeelp.

Alle jeg sporte holdt på meg noe, eller svarte ikke, eller kunne komme hvis vi kunne "koze" litt, eller skulle ha betalt. Helt imponert over fålk å hjernebruken deres. Skjønner ingen at noen må ha bil for å komme seg rundt på jobb eller andre oppdrag eller bor så langt unna sivilisasjon så man må ha bil. Da skulle ikke en go gjerning koste så veldig mye. Mange av de jeg spurte har jeg kjørt ganske mye på etter fest osv uten å ta betalt eller bedt om noe for at jeg er en grei og hjelpsom person. Men man må ta til takke meg ingenting om man skulle trenge noe...

Så er da konklusjon at JEG skal slutte å hjelpe fålk, for ingen er vell egentlig verd det om det ikke gagner meg på noe hvis??

Hvordan tenker fålk?

Nå babler jeg sikkert ivei uten mening i det jeg skriver, men jeg ble så sint at jeg satt meg med å gråt av tanken på at jeg er så lite verdt at ingen kan ofre litt tid for å hjelpe når noen spørr.

 

På lørdag fikk jeg endelig et positivt svar fra noen som hadde litt mere å tenke med enn andre og han kunne hente meg, men det kom opp noe så han kunne ikke hente meg med en gang, så tok beina fatt og gikk vell nesten eller ca halvveis av en 1,5 mil vei jeg har for å komme meg ned til sentrum, tettbebyggelsen i denne kommunen.

Hva annet kunne man gjøre når man måtte ha bilen og i dag (mandag) skulle jeg være på jobb i barnehagen igjen. Så etter en go lang tur på torsdag, fikk jeg meg en grei nok og ikke fult så god tur igjen på lørdag :P  Bra jeg ikke er redd for å røre litt på meg og liker å gå, men hadde litt jeg skulle ha med meg, så var ikke den beste situasjon eller skoa jeg brukte å gå i. 

Da jeg endelig fikk satt meg i bilen, raste jeg oppåver til broren min for å se kjapt til tantebarna og ponniene der og høre hvordan det gikk. Så suste jeg hjem igjen og skal si det ikke var feil med en dusj da :)

 

Møtte på disse skapningene da jeg var ute på min vandring, ser dere dem? De ville ikke sitte stille lenge nok til å få noen gode bilder

  

Bilde 1: Ser du meg? Bilde 2: Der ser du bare rompa :)

Bilde 3: Er en som titter frem i gresset, ser du den? 

De var iallefall to smårollinger som smøg rundt i steinene, sto lenge og pratet med dem, vet ikke om de var like enige i at jeg skulle stå der, de hørtes litt sinte ut. Men skulle jo hadd med noe godt til dem :)

Liten test:

Hva er det slags dyr? :)

 

 

Tok det ganske rolig på søndag, var ute med unghesten min og begynte treninga med han, som var så enkelt som å ha på han hodelag for første gang og gå en liten tur med han. Flinkeste lille gutten. Var litt rart med det der bittet i munnen, men vi gikk pent fordet :) Gøy når de er så flinke :) Nå skal vi ut å gå et par ganger til så begynner longetreninga.

 

I dag var jeg tilbake på jobben min i barnehagen. Hadde kort dag i dag, bare 4 timer, men gud så gøy og møte alle de søte små igjen :) Våt ble man også, da vi hadde en liten vannkrig i varmen, blir vell mere vannkrig resten av uka om denne varmen fortsetter. Å blir fulle dager resten av denne uka og neste uke :) GøyGøy!

 

Tidliger innlegg:

Vital 5

Månedens produkt - Juli og August

Lyst og bli forhandler?

 

 

Da får alle ha en fortsatt fin kveld og ei ny flott uke.

Skal slappe av foran tvn med mord og mysterier om en liten stund, er blitt hekta. Også planlegge og sette opp en treningsplan på hestene. Får bare håpe varmen kunna roet seg litt så det ikke var så varmt for hestene når man skal jobbe med dem :)

Snakkes!

 

 

-Kirsten

 

 

Kvelds-Innlegg 17.07.2014

Hei hei kjære lesere!

Oioioi for en dag...!

Kroppen min er noe sliten nå etter en tur på nesten 4,5 time. Dere kan lese om den litt under dette innlegget på bloggen. Men da var en fin tur med den søteste ponnien min.

Kjempefornøyd å såå glad for å ha fått hentet henne hjem, så slipper jeg å tenke på det senere. Må fremover blir det masse turer i fjellet her jeg bor. Snøen har ligget ganske lenge i år, men nå ser det ut til å være borte det meste så nå kan jeg endelig komme meg opp i fjellet og nyte fjell-lufta og utsikten :) Gleder meg. Bare å komme å være med alle sammen, bor i flotte omgivelser ved Røssvatne.

 

 Her er et bilde fra når vi var nesten hjemme, tok en stopp ved Røssvatne for å se om hun ville drikke litt. 

Nå sitter jeg bare og kjenner smertene i beina, hadde ikke de beste skoene til å gå med, men er også gla jeg ikke hadde noen tunge sko eller fjellsko på. Så denne smerten skal jeg nyte i kveld og mest sansynlig i morgen også.

 

Gla jeg har litt sånn jobb som jeg bare kan sitte her med beina på bordet å gjøre, det gjør seg enkelte dager. Så kan man springe rundt de andre dagene når man har overskudd til det :)

Nå skal jeg være tv-slave resten av kvelden. Må bare ut en liten tur før jeg legger meg.

 

 

Deler en link!

Deler en link til ei som har giwe away på en ismaskin (her)

 

 Ut på tur :)


 

 

 

Tidligere innlegg:

Lyst å bli forhandler? (her)

Kattehuset (her)

Aloe Toning Kit (her)

 Aloe Toning Kit. Mink omkretsen med flere cm iløpet av 1 time :) Digger denne :) Denne skal være julegave til flere jeg kjenner i år :)

 

Litt om Aloe vera og Dyr :)
 

Kos dere videre i sommernatta :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-innlegg 16.07.2014

Hei igjen alle lesere :)

 

Vært en grå dag dette også med masse regn, men gjør meg ingenting. Tror det kom i rett tid :)

 Litt grått ute i dag.

 

Ble innedag i dag da, selv om jeg hadde masse å gjøre ute i dag, men ble litt for mye regn til at jeg fikk gjort det jeg skulle i dag, skal gjøre litt senere i kvell, sånn at jeg iallefall er kommet igang :)

Har også sittet å prøvd å planlegge turen min i morgen, skal nemlig ri hjem ponnien min som har vært borte på heite og sosialisering med andre hester. 

Må ta turen i mårra ellers vet jeg ikke om det kan bli for om 14 dager. Men det som er mest gøy er at jeg ikke er kjent i det området jeg skal ri, vet der skal være en gammel ferdsels vei, men vet ikke om den er godt merka eller om jeg bare må gå på følelsen og håpe jeg kommer så høyt opp at jeg får litt utsikt å se etter vannet jeg skal komme til, så blir jeg nok å ri veien siste biten hjem og ikke over fjellet som jeg hadde litt lyst til, tror det blir nok med den blindturen i starten. Så kansje det blir til en årlig fast tur :) Håper bare det regner litt mindre i mårra :)

 

Ellers har  dagen godt til mye tenking fram og tilbake å om alt... Litt frustrasjon. 

Sittet og tenkt litt på at nå er det under en måned til søknadsfristen på jobben jeg søkte på er, og jeg kansje begynner å høre noe. Lurer på om jeg skal begynne å planlegge litt i tilfelle man får jobb eller om man bare skal vente til man vet noe sikkert.

 

 Sommerværet forige helg, med en raring mitt i bilde :P

 

Tenker også mye på hvordan jeg skal forholde meg til kompisen min som jeg hadde et lite møte med forige torsdag. Endte ikke helt perfekt og han har virkelig vist seg å være den drittsekken han er, ikke første gangen, men har stortsett fådd prata ut og jeg har fått sagt mitt, men har endt i samme sti hver gang, å hjelper ikke når kommunikasjon ikke er hans sterke side og han har sine problemer som jeg forholder meg til så godt jeg kan når han ikke snakke ut ordentlig med meg. Egentlig en grei fyr med masse samme intresser som meg og slikt, men han er en onge som ikke tørr være ærlig med seg selv, eller meg og som er mere opptatt om hva andre kan si og mene om han enn å stå opp for seg og be de andre ryke og reise og bry seg med andre saker. Gjorde jeg meg forstått nå eller ble det bare masse ord? Var litt vanskelig å finne de rette ordene som forklarte saken.

For at dere skal skjønne hele problemstillinga må jeg nok gå tilbake i tid 2-3år til da det hele startet. Tenkte ikke ta det i dette innlegget men kommet nok et snart.

 

 Men regner med han kommer til å ta kontakt neste gang han er hjemme og vil møtes igjen og bare late som om sist gang ikke skjedde og om det så kommer en unnskyldning er det jo kun for å få meg medgjørlig og ikke ei oppriktig unnskyldning som han virkelig mener. Å hvordan vet man at en unnskyldning er oppriktig? Hva skal man forlange?

Sendte ei melding til han dagen etter om han hadde det bra for jeg hadde det ikke bra. Fikk tilbake at han var bedre. Og ikke noe mere.

Sendte ei mld her siden bare for å se om han kom til å svare, noe han ikke gjorde.. Så det rette er jo å ikke svare om han skriver, men da blir jo disse mannfålka så sure, de kan gjøre som de vil, men ikke vi :P

 

 

Tidligere innlegg:

Konkurranse (her) 

Solbeskyttelse i finværet (her)

Månedens produkt - Juli (her) og Månedens produkt - August (her)

 

Annonse!

 

 

Ha en fin sommerkveld videre dere som tok tiden og stakk innom :) Takk og Klem

 

 

-Kirsten
 

Kveldsinnlegg 15.07.2014

Hei alle flotte fålk der ute :)

 

Koza meg litt i dag. Hadde litt treg start på dagen, men det kom seg etterhvert.

Ble igrunn raskt færdig med det jeg måtte gjøre inne i dag og da var det bare å komme seg ut.

Håpet det skulle være litt overskyet i dag når jeg i flere dager nå har ventet på å komme meg med hestene opp i skogen, er ikke noe gøy for dem å være i skogen om dagene når det er som å varmt pga all insekten som plager dem og i år har det vært noe så inni f.. mye insekt.

Var greit vær og litt vind da jeg gikke ut for å gjøre hesten klar, men sola kom selvfølgelig frem da vi kom oss av gårde. Skulle ikke så langt, men litt bratt opp, så hestene blir jo litt sliten bare av turen og vi kom opp og jeg slapp dem i gjerdet var det først litt vind og kjentes greit ut, men insektene kom fort og svermet rundt oss. Hestene vandret rundt, nesten småsprang hele tiden mens vi var der, de fant ikke roen når det beit sånn.

Jeg skynte meg så fort som mulig og finne passe store steiner for å lage til bålplassen. Etter det var det bare å komme seg ned igjen. Så får man opp å lage sitteplasser og mere senere når det roer seg med insekter.

I kveld ble det heldigvis litt regn, tror det var godt for både fålk og dyr :)

 

Har også fått ryddet litt i bloggen og flyttet litt på innlegg så det skulle bli mere oversiktlig. Så greit ut.

Fikk meg også en glamelding da jeg oppdaga det hadde kommet to nye produkter i sminkeserien til Flawless for Sonya. Aloe BB Creme, håper jeg får testet den ganske fort. Se produktene (her)

 

 

 

Tidligere innlegg:

Konkurranse (her)

Mascara (her)

Bjønnbakkens Alex (her)

 

Takk for i dag! I morgen kommer en ny dag med nye muligheter, grip den ;)

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 14.07.2014

Heihei!

 

Enda en dag er over, denne gikk veldig fort og følte litt at jeg ikke har fått gjordt det jeg skulle, men har jo også gjordt kjempe mye :) Har egentlig vært flink. Det beste er at jeg i dag ble ferdig å legge ut produktbeskrivelse på hele sminkeserien jeg selger. Så nå kan jeg konsentrere meg litt ekstra for de produktene som jeg bruker selv også blir det ikke så mye hver dag nå :) Så har jeg gjordt klar noen bestillinger som jeg fikk i helga og gjordt klar til neste bestilling. Så er bare å gå inn på nettbutikkern min (her) og se om du også trenger noe. Da bestiller jeg på mandag igjen :)

 

Sitter å tenker på å ta hjem den hesten jeg har på beite nå på torsdag. Jeg skal ri henne hjem, så det blir en dagstur. Så blir det ikke så varmt da tror jeg at jeg prøver meg på turen, men er enda litt usikker på hvor det er jeg skal gå, sikkert stor sjangse for at jeg havner i en annen kommune :P Hehe

 

Var litt godt at det skyet litt over i dag, bare synd jeg ikke fikk være noe ute. Så håper litt det blir sånn i mårra også, da tror jeg at jeg rir til fjells og ser på utsikten over Røssvatne.

 

Naboen har begynt å lage rundballer på nabogården så har også sittet å hørt på duringa fra traktorene og maskinene, det gir litt ekstra sommerfølelse.  Tror ikke det blir så lenge til vi begynner å lage rundballer her hjemme og tror jeg kan få et greit resultat endelig.

 

Nå sitter jeg å ser realityserien om Lindsay Lohan, hvet ikke helt va jeg syns om henne lenger å om jeg tror hun noen gang kommer seg på rett kjør igjen.

Noen andre som har sedd litt på den serien??

 

 

Andre innlegg:

Kunne du tenkt deg til å bli Forhandler? (her)

Aloe Toning Kit (her)

Til salgs - Kjole (her)

Kattehuset (her)

 

Koz dere videre, så ses vi igjen i morgen :) KlemZ

 

-Kirsten

 

 

Kveldsinnlegg 13.07.2014

Heisann alle dere der ute!

 

Noen dager siden sist nå.

Har vært til broren min og familien siden fredag, skulle bare opp dit på en dagstur, men ble værende der til i dag. De var begynt med slåtten så broren min og svigerfar hans la i siloen hele tiden mens jeg var der så da ble jeg og hjalp svigerinna mi med kveldsfjøsen så hun skulle slippe å gjøre den alene, det var litt gøy å gjøre fjøs igjen har ikke gjordt det siden vi selv hadde kyr. Men det var litt anerledes dette ettersom dette er en løsdriftsfjøs med melkestall, det har jeg ikke prøvd før. Men var jo veldig lettvindt så nå har jeg lært nesten alt, sånn at jeg kan gjøre fjøse der.

I går hadde jeg litt barneridning med ponnien, de fikk besøk av ei venninde som hadde med datra så hu fikk ri litt rundt før jeg måtte skynde meg på runde og hente tantabarna som var på overnatting til venninder begge to siden fredag. Å på kvelden dro di i bursdag til naboen og da dro jeg og eldste tantebarne mitt ut på en liten tur med ponnien som heter Amy og da gikk vi forbi der de var i besøk. Eldste guttungen der fikk da prøve å ri og det endte med en laaang tur og tilslutt styrte han Amy helt alene, på turen hjemmover fikk han prøve å trave og dette måtte vi jo vise mammaen og pappaen når vi kom tilbake. Stor stas. Gøy når dem syns det er artig og får kjenne litt på den mestringsfølelsen av å klare ting helt alene :)

 

Amy og Adam.

 

Spiste i dag ei kjempe go rabarbarakake som svigerinna mi laget til lunchen og kaffepausen. Angrer veldig på at jeg ikke tok bilder av den. Den var sååå saftig og god, også spiste vi den før den var blidd helt kald. NAM! Skal se om jeg kan lage den selv en gang.

 

Har virkelig vært noen varme dager i det siste, hvor varmt har det vært der dere er??

Vi har hatt rundt 29 varmegrader, har sikkert vært varmere også.

 

 

Anbefalte innlegg:

Månedens produkt (her)

Til salgs - Pumps (her)

Konkurranse (her)

 

Nå skal jeg følge litt ekstra med på den siste ringenes herre filmen som går på tv3, er favorittfilmene mine dette :)

 

Ha en fin kveld alle sammen

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 10.07.2014

 

 

Hei alle sammen!

 

Ny dag er over!

 

Dagen i dag har vært litt så som så. Vært en god å fin dag, men oppi hodet mitt har det vært kaos. Tanker man vil slippe. Nevnte i går at jeg hadde en kompis som ville treffe meg, det gikk ikke helt som forventet og nå er kaos i hodet mitt og jeg er sint, å det blir for my å gå nærmere innpå det nå.  KAoooS :p

Fikk gådd meg en lang tur i ettermiddag og prøvde og fokusere på andre ting, men man ender opp med de samme tankene til slutt uansett. Nå kan man ikke annet å vente til de forsvinner.

I morgen satser man på masse possitiv hygge da jeg drar opp til broren min og ser om det går bra med tantebarna og ponniene.

 

 Her er meg :P Hehe!

 

 

 

Også en sang som passer litt til kaoset mitt i dag...

 

 

 

 Anbefalte innlegg:

 Relaxation Massage Lotion (her)

Oppmuntringssang :) (her)

Flying Epona (her)

 

 

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 09.07.2014

Hei igjen alle sammen!

En ny dag har godt. Har virkelig kozt meg i dag. Arbeidet hjemme gikke fort og effektivt + at jeg også fikk vasket litt klær. Varmen tok meg virkelig i dag med nesten 30 grader.

Bestemte meg raskt å dra og bade den ene hesten min. Har funnet en plass der det er så dypt at hun kan svømme, noen runder der så hun fikk avkjølt seg litt og det trengtes skikkelig også. Ene hesten på beitet var helt bløt av svette av bare å gå der og der er ikke akkurat bra. Håper du fikk bada henne eller spylt henne iløpet av dagen.

 

Etter badinga med hesten var jeg litt hårete og skitten så da fikk jeg med meg noen jenter og dro og badet en annen plass, og der fikk jeg svømt litt og slikt. Var litt kaldt men mye varmere enn i isvannet jeg badet i, i går. Vi bestemte og også for å dra en annen plass å bade også der det var mere langgrunt så der var enda litt varmere, så alt i alt har jeg tatt tre bad i dag. Skulle kansje dusja også men syns mesten det blir litt meningsløst liksom :p

Gjør det heller i morgen..

Så nå sitter jeg og tenker og vurderer for jeg har en kompis som vil treffe meg i kvell for litt "hygge" og jeg har heller lyst å være kompis å finne på noe annet "hygge" som fisketur eller noe sånt. Han har så vidt gidda å svare meg når jeg har melda litt å hatt lyst å prate litt, så hvorfor skal jeg da stille opp for han?? Trenger mest en kompis om dagene.

Men jeg er vell ikke verd ett vennskap...

 

  

 

Ha en strålende kveld alle sammen!

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 08.07.2014

Hei alle sammen!

Våknet opp til overskyet og grått vær, men varmt.

Startet dagen med jobbing  inne og fikk gjorde det jeg skulle. Så var det tid for å trimme hest, men var noe varmere enn jeg trodde. Så det ble bading og nedkjøling i elva istedet. Lille Alexgull fikk svømt litt rundt, tror det var første gangen han gjorde det. Kos.

Etter jeg var ferdig med hestene var jeg helt ferdig. Så da var det bare å finne frem viking og dra ned til vannet og legge seg. Var og duppa meg litt, men er enda iskaldt her enda.

Lå der noen timer og bare nøt været og omgivelsene :-)

 

Hvordan har deres dag vært?

Vært ute og solet dere?

 

Ha en fin kvell :)

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 07.07.2014

Heisann alle flotte fålk der ute.

 

I dag har vært en travel men effektiv dag. Har kontordag på mandager, så sittet inne og jobbet i fin været som var ute.

Fått sendt inn bestilling på nye varer og si fra om du trenger noe så setter vi det opp på neste bestilling på mandag. Har pakket varer på bestillinger jeg har fått i dag og lagt til de bestillingene som kom gjennom dagen så de er klar til neste mandag. Så blir det utkjøring og sending av varer iløpet av uken :) Gøy!

Så fikk jeg endelig tid til å lese litt blogger, masse sterk lesing. Sender en tanke til de som trenger det!

Så var jeg ute å tok litt bilder av hestene, har en som skal selges så måtte ha noen nye bilder av den ponnien for å sende til en potenseiell kjøpet. Håper hun kjøper han hun som er intressert nå, da blir han i nærheten slik at jeg kan dra på helgeferie og besøke han.

 Anbefalte innlegg:

 

 

 

 

 

Har dere noe sp.mål til neste blogginnlegg om Aloe vera og barn? Og Aloe vera og dyr?

Ha en fin kveld fålkz :)

 

 Dronninga mi :)

 

 

-Kirsten


Kveldsinnlegg 06.07.2014

Hei alle sammen!

 

Har virkelig vært noen travle dager. Hadde noen dager hos broren min fra torsdag til lørdag, de dagene gikk i ett og var alt for fort over.

Tok med meg eldste tanteongen med meg hjem for måtte fixe litt småting som de trenger til ponnien sin så da sov hun over her til meg fra i går til i dag, så dro vi tilbake i dag med det vi trengte.

Da vi kom oppåver så hadde de planer om å dra på grilltur med noen naboer og noen som har hytte ved der dem bor, så ble med dem på en ganske fin og koselig grilltur meg fisking.

Vi var 6 voksne, 6 barn, 2 hester og 1 hund på tur. Ganske så koselig var det :) 

Blir oppåver igjen om noen dager og se om ting går bra. Første gangen den har ansvare for ponnien uten at jeg er med og hjelper, så da er det å friske opp alt de har lært tidligere.

 

Ettersom jeg ikke har fått bloggen jevnlig de siste dagene, er jeg litt på etterskudd med aloe vera produktene jeg prøver å få laget en beskrivelse på her inne. Så i dag har dere blitt innvadert med noen ekstra og blir nok litt flere enn normalt i morgen også. Er ganske mange produkter, så prøver å dele opp slik at det blir ett par for dag og også så mange at det ikke blir så mange dager før jeg er ferdig med alle og dere heller kan få som en nyhetsoppdatering på produktene etter hvert som de kommer. Når jeg er ferdig med sminken vil det roe seg litt :)

Men blir jo også veldig glad om dere liker produktene og har lyst å kjøpe dem og prøve dem :)

Leter fortsatt etter ett par nye forhandlere for å nå mine mål for sommeren, så kansje er det akkurat deg jeg leter etter?? Kan lese mere om å være forhandler (her) , (her) eller (her)

 

Bestiller varer i morgen også om noen vil kjøpe noe. Kan sjekke ut produktene i bloggen under kategorien "Min Aloe Vera" eller produktkatalogen (her) se også gjerne min hjemmeside og nettbutikk (her)

 

Månedsproduktet er virkelig et produkt jeg anbefaler denne måneden. (her) Støtt UNICEF.

 

 Annonse.

 

Ellers pågår fortsatt konkurransen jeg har, ønsker gjerne enda flere deltagere. Flott premie. (her)

 

Tilbake til meg... Har som sagt vært noen flotte og hektiske dager i det siste, men med masse positivt. I morgen blir nok like hektisk da det er mye som  skal gjøre av kontorarbeid og bestillinger også skal dyra trimmes :)

 

Ses i morgen folkens :)

 -Kirsten

Kveldsinnlegg 04.07.2014

Hei alle sammen!

I går dro jeg oppåver til storebror min og familien. Vi skulle nemlig dra å hente ponnien til tantebarna mine i dag, så da var det lett å bare sove over. Åsså bestemte jeg og svigerinna mi at jeg bare skulle bli til i morgen, så fikk jeg se hvordan det gikk med ponnien.

Var veldig gøy å få hjem ponnien til kjente trakter. Jeg lånte bort ponnien noen mnd i vinter, da den var før liten til at jeg kunne bruke den. Er en shetlandsponni.

Vell hjemme slapp vi dyre på beite og vips så var hun på andre sia av gjerdet, hentet henne satte henne i gjerdet igjen og vips så var hun igjen ute av gjerdet og denne gangen dro hun til skogs. Fant henne ikke første gangen vi lette, men fant henne til slutt. Satte henne igjen i gjerdet og vips så var hun ute igjen. Hentet henne og satte henne i gjerdet, nå mistenke jeg at det ikke var strøm i gjerdet og det stemte når vi fikk sjekk det, men mens vi ordna det så var hun ute av gjerdet igjen :p Så vi hentet henne og satte henne tilbake før nå å se om det ble bedre når vi vise det var strøm i gjerdet, men tok like kort tid før hun var ute igjen. Nå lot vi henne være, så blir det å sette på en ekstra trå på deler av gjerdet i mårra :p

Fikk no iallefall trimma litt i dag :)hehe.

Så får vi se hvordan morgendagen blir og om hun holder seg i gjerdet når jeg drar hjem.

 Ellers har i dag vært en ganske go dag. I går var en vanskelig dag. Nå ser jeg fram til mårradagen :-)

 

-Kirsten

 

Kvelds Innlegg for 02.07.2014

Har igrunn ikke fått gjort noe i dag, det som er blitt jort er mest kjedelige, dagligdagse greier. Vasket litt klær, ryddet litt i stallen og pakket ned litt utstyr til tantebarna som skal ha ponnien sin hjemme til seg i sommer.

 

 Ellers har jeg jobbet med bloggen for å få deler av den ferdig, noen er kansje lei alle produktene jeg legger ut, er litt lei selv. Men en dag blir det ikke like mye, blir å roe seg litt når jeg bare har fått tatt alle sminkeproduktene. Det er ikke så mange dagene igjen nå. I morgen er jeg ferdig med alt til "leppene" og får begynt på "øynene". Litt øyenskygge å slikt.

 

 

Ellers plages jeg litt med angsten i dag, derfor har man også gravd seg litt ekstra ned i jobb i dag.

Prøvde å sette meg ned og ta det med ro med litt blogglesing, men det hjalp lite. Måtte bare gi opp.

Hater virkelig disse dagene, og spessielt når man ikke har noen å gå til. Tankene går så dypt for å komme seg bort fra redselen og følelsene man har.

Skal man må stikke av fra alt og gjemme seg for å få den roen man trenger? Familien betyr ingenting for meg lenger, har de ikke gjort på mange år nå. De tingene de har sagt og gjort kan ikke tilgis.

I dag er en slik dag, at det ikke kan bli midten av august fort nok, så jeg kan få vite om jeg får jobb og kansje kan flytte og komme meg bort så fort som mulig. Klar til å pakke i bilen og bare kjøre.

Jeg prøver å fortsette å smile... 

 

 

 

Driver også med lagertømming av noen produkter, rop ut om dere ser noe du har lyst på. Blir litt rabatt på dem.Solkremmer, sminkefjerner, prøveposer og Foundation. Noe er solgt.

 

 

Mine anbefalte innlegg for dagen:

klær og sko

Forhandler

UNICEF

 

Håper alle har hatt en fin dag, også ønsker jeg dere en fortsatt fin kvell.

 

-Kirsten

 

Hehe, følte det traff litt.

Kjennetegn for Krepsen

Krepsen er født: 22.06-22.07
Den typiske KREPSEN er en følsom og mottakelig person. En typisk kreps er fantasifull, forståelsesfull, tolerant, hjelpsom og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv.
Krepser er svært opptatt av hva andre mener om dem, og er følsom og mottakelig for dette.
De er drevet av en litt for sterk rettferdighetssans. Dette kan få dem til å oppføre seg som frelsertyper
som kan reise til Nordpolen for å redde pingviner. De kan rett og slett ikke holde ut at mennesker, dyr eller natur lider.

Nøkkelord:
- Følsom
- en god venn
- sensitiv
- forståelsesfull
- tolerant
- hjelpsom.

Har jo sittet å blogget litt i dag om hvor mye jeg elsker og hjelpe andre, så den traff veldig. Å jeg stiller stortsett alltid opp når noen spørr, men kan aldri forvente hjelp tilbake om JEG skulle trenge det og spurte.

Alt det andre stemmer jo også temmelig bra, dette er meg med andre ord, så hvet dere det :)

 

 

Månedens Horoskop for Krepsen: Juli

Greie dager: 2. 7. 15. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 31.

Generelt:
Juli er en spennende måned. Med hele tre planeter i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at det blir mye fokus på deg selv og din egen personlighet. Disse tre planetene er energiske Solen, kommunikasjon og reiseplaneten Merkur og vår store kjærlighetsplanet Venus. En topp tid for ferie, og til å skaffe seg ny kunnskap. Samvær med familie og barn, blir også viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
Dette kan bli en av dine heteste somre for kjærlighet og romantiske opplevelser. Med vakre Venus i ditt tegn, og driftige Mars som også påvirker deg positivt, er det helt og holdent opp til deg selv hvor langt du vil gå i flørt, svermeri og sommerforelskelser. Lykke til!

Yrke, karriere og økonomi:
I jobb og karriere bør du utvise forsiktighet. Endinger du ikke regnet med, kan komme. Om så bør du tenke langsiktig og være helt konkret. Fantasifull tenkning hjelper deg ikke. Fra slutten av måneden kommer du inn i en herlig tid for økonomi. Sommergratialet er sikret.

Prioriter: Sommeropplevelser av de sjeldne

 

Så får vi se hva Juli måned bringer :)

Oppsumering av dagen!

Et lite kveldsinnlegg før man tar kveld.

I dag var en interessant og lærerik dag.

Ble kjempefornøyd da jeg fant ut at jeg denne måneden selger produkter for å hjelpe med å gi rent vann til de som ikke har det. Liker disse oppgavene som hjelper andre og de som virkelig trenger hjelp. Les mere om det her.

Har fått jobbet masse med salget mitt i dag og forberedt ting, så kjempefornøyd med det.

Fant til og med linken til produktkatalogen, som jeg har lett litt etter ei stund nå. (her)

 

Fikk ikke jort alt det jeg skulle i dag ute, men fikk da istede jort noen andre ting. Ridninga ble forskyvet til nå i kvell, og litt gla for det, for det ble veldig varmt i dag og nå er det litt mere levende og være ute. Skulle egentlig gå bort til bålplassen å lage bål og kveldsmat i kvell, vi får se hvor sent det blir.

 

Har sittet litt i kvell og lest flere av bloggene her inne og her er masse interessante personer og jeg har lært masse. Gleder meg allerede til å lese mere i morgen og videre fremover. Masse flotte personer og personligheter der ute.

 

3 Innlegg jeg anbefaler: 

Klær og sko

Aloe vera og barn

Meg 

Tenkte å ta en "dagens blogg" i morgen når jeg sitter å leser andres blogger, så kommenter gjerne om jeg skal se innom din blogg.

:)

<3 Natta alle sammen.

 

-Kirsten

 

 

Endelig begynner bloggen å ta form.

Hei alle sammen!

 

Ser ut til å bli en ganske fin dag dette også, kansje det ikke blir like varmt i dag som i går, men varmt nok når man skal jobbe litt.

Skal se om jeg kommer meg opp i skogen å ordne litt mere til teltturen min. Lage sitteplass, bålplass og lage en liten plan på hva jeg trenger.

 

Så kansje jeg skal få hoppet litt med hesten min i dag hvis det ikke blir så varmt, det er bestandig like spennende når vi egentlig aldri hopper og har nå ikke hoppet siden i fjor.

Hindrene var ikke så pene da jeg tok dem ut, ble ikke gjort noe med dem i vinter slik jeg pleier så dem skulle være klar til sommeren. Så får jeg vasket dem i dag er dem klar til å bli malt når jeg får kjøpt maling om 14 dager (håper jeg).

Skulle også vært å skoget litt, men det blir ikke i dag.

 

Har også endelig funnet litt ut hvordan jeg vil bloggen skal se ut, hva innleggende skal inneholde og slikt. Det likte jeg, syns det ble litt rotete i starten, men nå har man en liten plan. Må rydde opp i noen av de gamle innleggene får den begynner å nærme seg bra, men nå kommer dem seg. Gjør seg i alle fall å få inn litt mere bilder. Får ikke tatt så mye bilder selv enda, noe sløv med det, men skal prøve å bli flinkere til det.

 Har enda litt klær og sko igjen og selge. (her)

 

Aloe vera produktene (her)

 

Nyt dagen nå alle sammen :)

 

-Kirsten

 

 

For en hærlig sommerdag!

Startet dagen ca kl 9. Kaffe er det første jeg trenger.

Startet med litt kontorarbeid. Da det var ferdig dro jeg  for å ri ponnien min. Fikk med meg Ida, ei venninne og ponnien hennes. Turen gikk i dag til barnehagen, hvor de fikk hilse på og klappe litt. Møtte på lama obama på turen dit, men han ville ikke være med videre.

Etter barnehagen dro vi for finne badeplass til hestene, vi begge har hester om elsker og bade :-)

Det ble en våt fornøyelse, plassen vi fant var nemlig så perfekt at de kunne svømme. Var litt kaldt.

Etter å ha fått hestene på beitet igjen og kommet seg ut av våte klær fortsatte vi ridninga hjemme til meg. Tok med meg Ida hjem slik at hun kunne få prøve og ri hesten min hjemme. Ridde litt på banen så gikk vi en liten tur. 

Ute hele dagen med flotte dyr, kunne ikke vært en mere perfekt dag.

  

Hvordan skal jeg toppe denne i morgen??

 

Hva har dere gjorde idag?

Vært på en fin tur eller bare vært ute?

Kos <3

 

-Kirsten

Mandag! Ny dag - Ny uke - Nye muligheter!

Hei alle sammen og go morgen!

 

Ville bare gi dere litt info om Aloe vera butikken min og slikt.

Fikk i går oppdatert flere av de gamle innleggende mine og det vil komme flere oppdateringer, så bare følg med.

Dere kan sjekke innleggende her:

Månedens Produkt (her) HUSK denne rabatten slutter i dag.

Lyst å bli Kunde/Forhandler (her) Bare å ta kontakt.

Så starter konkurranse min i dag, hvor du kan vinne sminkeprodukter til en verdi på over 2000,-. Den kommer iløpet av dagen.

 

Så blir jeg veldig, veldig glad om dere titter inn og ser på klærne og skoene jeg selger etter en rydde operasjon i klesskapet, alt er ubrukt. Alt skal bort. (her)

 

Så kommer det også noen produktinnlegg iløpet av dagen. I dag blir det Lip Pencil.

 

Ønsker da alle en riktig fin dag og nyt alle øyeblikk som kommer.

 

-Kirsten

 

 

"Min" Innlegg

Sitter bare og leker meg litt og tester litt :)

 

 

Min jobb: Min Hjemmeside

                Forever Living

               Barnehage

 Min Hobby: Ridning og hest, turer i skog og mark (gjerne med hest), min jobb er også min hobby og å lytte.

 Min bil: Mercedes :)

Min Lideskap: Hjelpe andre

Min Intresse: Musikk og Film.

Min dilla: Sparegriser :p og SKO

Min Drøm: PrinsesseSlott

Min svakhet: Angsten

Min Motivasjon: Dyra mine

Min Data: Asus  ("Bærta" heter den)

Min hårfarge: Rødhåret

Min øyefarge: Blå

Min Hest: Epona, Flyer og Èowyn

 

Flere forslag??

 

 

 

Annbefalte innlegg:

Selger mine sko og klær

 Produkter jeg har å selge (annonse)

Månedens Produkt - Juni (annonse)

Ide til innlegg

 

 

Skal prøve iløpet av uka å få tatt et lite bilde av meg, så alle endelelig kan få se hvem jeg er :p

 

 

- Kirsten

 

Tid leger alle sår...eller?

Sitter her og tenker... Har ikke blogget så lenge enda, men et av ønskene mine var å kunne få utspring for følelsene mine, problemene og tankene. Har enda ikke funnet ut av hvordan jeg skal starte, om jeg bare skal vente til det en dag kommer eller om man skal tenke nøye gjennom det og ha en plan. Men alt kan kansje ikke planlegges, hvordan man føler og tenker. Å man kan i alle fall ikke viske bort de tingene som har skjedd.

En ting jeg vet er at dette året kan bli det værste, og hvordan jeg skal takle det om det skjer må gudene vite.

Har det ofte slik at når jeg endelig får noe bra på plass og kommer meg litt ovenpå er der noen som skal komme å ødelegge det man har jobbet for å oppnå. Slår aldri feil. Hva med om man noen ganger bare kunne få fred.

Tenkte ikke å skrive så mye nå i kvell, kansje kommer det bare litt og litt nå i starten. Dere som har fulgt meg litt har nok sett at jeg selger en del produkter for Forever Living, det er en av de possitive tingene som holder meg gående, jobber mye for å slippe og tenke. Jobben med Aloe vera produktene har faktisk gidd meg en del glede, for at jeg kan si at jeg jobber med så gode produkter som inneholder de tingene som jeg brenner for å kunne bruke naturen, plantene og det rundt. Samtidig kan jeg hjelpe folk og dyr. Gir meg mye livsglede og kunne få hjelpe andre. Jeg gir f.eks mye rabatter og lager pakkeløsninger for å kunne selge litt billigere til folk, for det betyr mere for meg at folk kjøper og blir fornøyd enn at jeg tjener på det. Jeg er litt domsnill, men det er meg. Tror godt om alle og stiller opp når jeg kan, men blir dolket i ryggen av alle om jeg en dag skulle trenge hjelp eller noe.

Tror dette holder for denne gang, så får jeg heller oppdatere med jevne mellomrom.

Takk til dere som leste, varmer litt ekstra.

 

God natt  <3

- Kirsten

 

Godt med gode dager :)

Hei alle sammen!

I dag har faktisk vært en ganske bra dag!

Ny dataen kom i går og fikk dratt og hentet den i dag. Satte den på ladding og dro til skogs for å sette opp et lite gjerde til hestene når jeg skal til skogs på telttur og grilling, så kan de få være med.

Det ble et ganske bra gjerde.

Da jeg kom ned igjen var det å sjekke ut den nye dataen og bli kjent med den. Tok sin tid det :p

Så fikk jeg endelig tid til å blogge litt mens jeg venter på at ovnen blir varm og kan kaste inn en pizza så jeg får i meg noe som kan kalles næring..

Ble endelig litt bra vær i dag og godt å være ute, tror nesten jeg var på å bli litt solbrent.

Men tror jeg må ut igjen en tur etter jeg har spist.

 

Kan du fortelle litt om hva du har gjorde i dag?

 

Sjekk gjerne innleggene:

Aloe vera og dyr

Aloe vera og barn

Ønsker meg litt mere tilbakemelding på hva dere vil høre om :-)

 

Og for all del se om det er noe som frister av klærne og skoene jeg selger. Står bare og tar plass og det er nye klær som aldri har vært brukt til en billig penge.

 

Så ønsker jeg alle en fin sommerdag!

 

- Kirsten

Slik går dagene!


Sjekk gjerne også ut klærne jeg selger privat :-) Kansje er der noe for deg. Alt er ubrukt og selger det meste ganske billig.

HJÆLP! Nå har jeg gjordt det!

Har lenge tenkt og vurdert på å flytte på meg en siste gang før jeg slår meg til ro der jeg vil være.

Å jeg har ikke hatt det spesielt bra de siste årene og innsett det at det er lurt at jeg flytter på meg før en stund, bort fra alt det tunge og finne livet igjen.

Men samtidig sliter jeg med en angst som setter en bremse på det meste utenfor komforsonen min. Så å faktisk ha søkt på jobb et godt stykke fra alt man kjenner er skremmende. Hva om jeg får jobben? Pakke sammen å dra? Leite et sted å bo? Alt dette hemmer meg og jeg må gjøre det alene. 

I det lange løp vil det nok være bra for meg. Bare pakke og dra.

Så må vell bare krysse fingrene for at man får jobb. Håpe på hjelpsomme arbeidsgivere når man må reise ett stykke. Osv.

Har litt tid å fordøye, bearbeide og planlegge på, itilfelle man får jobb.

- Kirsten

 

Gå gjerne innom bloggen og se andre innlegg. Mye som er blitt oppdatert i det siste.

Litt tid for meg selv!

I dag skulle bilen på verksted, og da er jeg å låner huset til broren min å familien mens dem er på ferie denne uka.

Var faktisk noe deilig og bare sitte igrunnen ikke gjøre noe ting, dagene går Jo ellers i ett. Sitter bare her og tenker ut hva jeg må få med i blogginnlegget jeg skal komme med senere i dag om Aloe vera og dyr, gleder meg litt til den :-) Kom gjerne med sp.mål eller ting dere kunne tenke dere å vite mere om, så slipper innlegget kun å bli om mitt bruk og min erfaring. Litt variasjon er fint.

Sitter her i en stol og det er helt stille rundt meg, ubeskrivelig deilig. Mangler kun en kaffekopp. Sitter å ser på jobbannonser når jeg har lyst og skifte jobb og flytte litt på meg. Søker nye erfaringer og utfordringer :-) Men var lite nytt å finne i dag.

Svigerinna mi hadde ryddet i klesskapet og lagt fram masse klær jeg kunne få prøve og se om passet mens jeg var her. Bilde under er haugen jeg prøvde med en gang jeg kom og nesten alt blir med meg hjem. Der fant jeg klær til stall, jobb, tur, hverdag og fest :-)

 

 

Nå skal jeg sitte her i freden litt til, så skal jeg gå å se om de har kommet langt med bilen

Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi senere! Klem

- Kirsten

Happy birthday to me!Hei på deg! Her er jeg!

Mange driver å lager et lite faktainnlegg om seg selv, her er et om meg!

Heter Kirsten, kommer fra Hattfjelldal i Nordland. Her har jeg vokst opp og igrunnen bodd heile livet. Kun skolegang og lærlingetid som gjør at jeg har vært å bodd litt andre steder.

Jeg blir i morgen 28år, tror jeg.

Jeg vokste opp på gård med ku å melkeproduksjon. Vi har også drevet med gris, høns og eggproduksjon. Hatt litt gås og geit før hyggen sin del og sånt.

Vokste også opp med hestedilla, så valget ble landbruksskolen og hestelinje når grunnskolen var over. Og 2 år lærlingetid etter det. 

Fikk min føste hest da jeg var 16år og hatt hest siden. I dag er det hestene som er livet mitt og jobb er blidd til en hobby. 

Etter lærlingetia dro jeg hjem igjen og begynte som vikar i barnehagen i Hattfjelldal. Der ble jeg i ca 7år.

I november 2011 startet jeg opp som selvstendig forhandler av Forever Living sine Aloe vera produkter, en jobb som jeg elsker. Har jobbet med opp til en inntekt der som gjør at jeg styrer fritiden min litt bedre og trenger ikke jobbe 5 dager i uka :-) Målet nå er å få fast stilling på 60% ca og kunne ha fri eller jobbe med Forever di andre dagene.

Elsker skog og fjell å turer, så bruker my av den fritiden jeg kan ta meg til å bruke ute i naturen, med dyra, meg selv eller andre.

 

Tror dette dekker det meste om meg, kort og enkelt, så får dere bare spørre om dere lurer på mere :-)

Ha en fin kveld alle sammen

- Kirsten

Fin fin ridetur

Etter litt stressfull start på dagen med mye småting som måtte gjøres var det deilig og komme seg ut på en good tur på hesteryggen sammen med ei flott jente og ponnien hennes :-)

Ingenting som er mere avstressende enn en fredelig og flott ridetur i flotte omgivelser. Og min vannelskede ponnien fikk også gleden av å plaske litt i en bekk vi rei over så da fikk man dusj litt også.

Etter turen ble det grilling og go mat sammen med familien til Ida som jeg var ute og rei sammen med :-) koselig var det.

Skulle hatt noen bilder, men det ble desverre ikke tatt noen.

Så får jeg håpe alle andre har en like fin og koselig kveld som jeg har hatt.

 

Tenke kansje å komme med ett innlegg om meg senere i kveld eller i morgen, ser det er mange som legger ut slike innlegg, så kaster meg med i den bølgen :-)

 

- Kirsten

Ha en fin kveld!Sommeravsluttninger!

Heisann alle sammen!

I går gikk det i ett. Stresset med å få jort alt jeg skulle hjemme før det var tid å gjøre seg klar til sommeravsluttning nr 1 med jobben som begynte kl 14. Kjempe koselig med hele gjengen fra barnehage og skole. Vi fikk servert koldtbord, og det var nok det beste jeg har spist, der var alt godt. Masse god frukt var også servert sammen med maten. Det var sang og taler og utdeling av blomster til noen. Avsluttet med kaffe og ei ekstremt god marsipankake.

Da avsluttning nr 1 var ferdig var det bare å komme seg å ri ene ponnien min. Kom meg på en god tur med henne og hun er bare fantastisk, ser ut som vi er i full trening til uka. Hun er kun grunninnridd så nå begynner vi på neste steg og setter oss nye mål for sommeren :-)

Da jeg var ferdig med hesten og sett til de andre på beitet dro jeg og besøkte tante og fikk vasket og stelt meg til avsluttning nr 2 som vi voksne skulle ha i barnehagen med grilling og god drikke. Tante serverte jo også kaffe og nydelig ostekake selv om man enda var mett siden forrige måltid.

Da kokken var nesten 19 dro man ned i barnehagen og møtte de andre kollegene og gjorde seg klar for grilling der. Vi koste oss masse med go grillmat, god humor og godt humør. Alle kunne bare misunne oss.

Litt over 21 dro jeg hjem for da skulle lillebror og dama hans komme ca kl 22 å ri den hesten jeg har hjemme. Fullpakka dag med stress og koselig hygge med flotte fålk.

Å i dag har man ikke vært helt i form så tilbringet dagen i senga. Oppe i kveld å får i meg noe mat, blogge og se en film før man legger seg igjen, så man kommer seg til skogs i morgen :-)

 

Ønsker alle ei fin kveld videre! Nå blir det slekten er aller verst på tv norge.

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits