januar 2015

Uka som gikk - UKE 5

Mandag: - 26 Januar 2015

Starter denne uka også med en sang.

Hei Hei igjen!

Velkommen til mandag og en ny uke. Nå starter vi på siste uke i den første måneden i dette året. Det har igrunn gått skremmende fort. Regner med at plutselig er det jul igjen. Skremmende.

Helga suste forbi. Gjorde ikke de store greiende, satt foran dataen eller tvn for det meste. Tok meg et glass vin på lørdagskvelden og ble med ongene i huset ned på puben og sjekka om der var noe liv, noe som det selvfølgelig ikke var. Så var en veldig bortkastet tur, men fikk da lufta meg. Ellers kosa jeg bare med katten som lillebroren min tok til seg da ingen fant ut hvem som eide den. Vakker, kjælen katt som ingen så ut til å savne. Noe jeg ikke kan skjønne. Men her får den iallefall nå et hjem, så får vi bare håpe han vil ha dette huset til sitt hjem.I dag, Mandag blir en rolig dag for min del. Skal sende inn en varebestilling senere på dagen, det er det store som skjer i dag. Så må man komme seg ut en tur og få rørt seg litt. Så får man bare se hva dagen har å by på. 

Var gående en tur innom jobben og avtalte noen jobbdager og da jeg kom hjem igjen lekte jeg meg ute. Var godt å være ute i dag. Gikk til og med i singlet da det endelig etter noen kalde dager ble mildvær igjen og i dag var det plussgrader. Venter på regnet.

Været i dag: Mildt og godt. Vekslet litt mellom regn og snø og oppholdsvær. ca +1.

 

 

Tirsdag: - 27 Januar 2015

For en dag må man si i dag. Dagen startet kl. 07.00. Vært på jobb i barnehagen og der var det full fart fra start til slutt, men så gøy vi hadde det. Iallefall når vi var ute. Superdeilig å være ute å leke seg i dag. Flere av barna hadde meg seg ski og vi ake og lekte i snøen. Jeg lekte meg så med barna i dag og nå i kveld har jeg litt vond her og der. Så kan bli spennende å se om jeg klarer å ha det like gøy i morgen.

I dag fant vi også eierne til katten vi adopterte så den fikk flytte hjem igjen. Det var litt trist og litt godt. Men forhåpentligvis ble den glad for å komme hjem igjen.

Etter jobb ble det mest sofasliting for jeg var temmelig utslitt, kom meg ikke en gang i dusjen. Fikk laga til frokosten til i morgen når jeg skal på jobb og fikk sett Greys Anatomi så da er dagens viktigste ting gjennomført, så nå kan man gjøre seg klar til å finne senga. I morgen blir det tidlig mårra.

Været i dag: Deilig mildt. Bare rundt -2 grader ute. Snødd litt. HÆRLIG!

 

 

Onsdag: - 28 Januar 2015

I dag var det opp kl 06.00 og gjøre seg klar til jobb i barnehagen. Var litt for tidlig å stå opp, men litt godt å være ferdig på jobb litt tidligere også. 

I dag ble jeg veldig trøtt og sliten utover dagen, ble mye full fart i dag også og enda ikke fått kjørt meg inn etter en litt lang juleferie med kun mitt private jobb som jeg nesten kan gjøre når jeg vil på døgnet.

I går-kveld laget jeg en ny frokost-grøt "Over Night Oak". Prøvde nå en annen oppskrift. Denne likte jeg kjempe godt :) 

Er her flere som følger den nye trenden med Over Night Havregrøt? Og som har flere oppskrifter og dele med meg? Er så mye godt man kan lage og blande sammen :)

I kveld har man sittet å bare prøvd å holde seg våken, nesten litt slitsomt bare det. 

Nå skal man bare slappe av og hente nye krefter til en ny arbeidsdag i morgen også.

Været i dag: Mildt. Holder på å gå over til regn, så faller slaps fra himmelen, men godt å være ute og leke seg.

 

 

Torsdag: - 29 Januar 2015

Er i kveld noe glad for at det i morgen er helg og jeg kan få hentet inn nye krefter. Satset litt for hardt denne uka, så nå må jeg snart ta ibruk reserve-bateriet, men gud så gøy jeg har hatt det. Ledd og koset meg masse. Å det har kroppen fått kjent masse på. 

Nå gjelder det bare å klare å holde seg i aktivitet også de dagene hvor det ikke er like mye å gjøre. Er ikke i like god form som jeg var for ca ett år siden og jeg må komme meg litt i nærheten av det så fort som mulig. Og jeg har virkelig fått kjenne på at kondisen min må bli bedre. Så nå må jeg se på om det går å sette opp en liten plan for trening og aktiviteter eller om jeg bare må ta en dag av gangen.

Vi får se..

Nå sitter jeg på sengen og er temmelig klar for å legge meg og våkne opp klar for en jobb-dag til i barnehagen før jeg tar helg og kun trenger å tenke på mitt. Men jeg må holde meg våken noen minutter til før jeg kan legge hode ned på puta. 

Været i dag: Ca. -6. En god del vind i dag og snødd litt.

 

 

Fredag: - 30 Januar 2015

Fredagen er kommet og fredagen er over.

Det var vellfortjent å ta hælg i dag. Etter en like morsom dag som som de andre dagene på jobb i dag, var jeg noe sliten og det måtte til en liten dupp på kvelden for å kunne være litt sosial utåver senkvelden.

Lillebroren min fant tak i en ny katt som skulle gid bort, nå er det en søt liten kattunge som har flyttet inn her til moren min og gøy var det. Å denne blir boende her :)

Nå er det hælg og nå skal det bare hentes inn krefter før neste uke kommer.

 

Ønsker alle en riktig god hælg !

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 4

Mandag: - 19 Januar 2015


Vi starter uka med denne :) Ei dame som får det sakt dette :) Koz dere denne uka og start den selvsikker og med hevet hode ;)

 I går kom jeg meg nedåver til sentrum for å bo noen dager så jeg kommer meg på jobb. Kræsjet innn til bestemor min uten at hun viste at jeg kom, men håper hun ble glad for jeg har ikke vært innom der på noen år sikkert. Husker ikke sist jeg var der. 

Så i dag hadde jeg en rolig dag og bare fant meg til rette. Fikk ut å gådd meg en tur også prøvde jeg å få jobbet litt, men uten nett ble det litt vanskelig. Måtte gå ned til den såkalte morra mi får å få lånt nettet og utført noe av det som jeg skulle gjøre i dag. 

Nå er jeg delvis i mål, men litt jeg ikke får gjort. Men får jo iallefall skrevet litt på noen innlegg jeg jobber med. Postet et i dag om sex og mine erfaringer og synspunkter. Du kan lese den - her.

Været i dag: Pent og opphold, men kaldt. -13.

Avslutter dagen med å se På Liv og Død på tv. Var mye fra nordland her rundt hvor jeg bor og har bodd. Spennende å se. Og heldigvis kjente man ikke noen av dem som var med, hadde kansje sett ei før. 

 

 

Tirsdag: - 20 Januar 2015

Våknet opp til en solfylt og pen tirsdag, men kald.

Har fått jobbet litt på morgenen og nå er man klar for frokost og å komme seg en tur ut i kulden å gå litt og å dra å handle litt. I dag skjedde det jo faktisk litt. Startet med en gåtur før jeg var og handlet, noe som var veldig spennende for jeg fant bare halvparten av det jeg trengte, så spent på om man får laget seg det man skal.

Da jeg hadde vært i hus med varene fant jeg ut at for å ha alt til den ene oppskrifta trengte jeg bare en ting, så da sprang jeg nesten på den andre butikken som er her i håp om bedre lykke der, men nei..

Så da bestemte jeg meg like godt får å gå å se om en kompis var hjemme som jeg ikke har sett siden før hjul. Da kom lillebror min og plukket meg opp så var vi å kjørte litt rundt før vi havnet på døra til kompisen min. Fikk slått av en liten prat så sa han at han skulle til sverige og handle øl, så da tilbydde jeg han å bli med så han kunne handle kvoten min også ettersom jeg ikke drikker noe særlig eller skulle ha noe, Kjøpte en øl som jeg drakk på turen hjem og koste meg. Vi var også ute og spise. De skulle også handle mat så da benyttet jeg jo sjangsen å finne noen av de produktene jeg manglet til matlagingen, og fant flere av de produktene jeg trengte, men tørte ikke kjøpe alt for var usikker på hva saldoen min var. Men nå vet jeg iallefall hvor jeg skal å handle neste gang :) Harry tur er digg.

Så nå håper jeg å kunne vise dere noen matoppskrifter de neste dagene som kan være til inspirasjon :)

Været i dag: Pent i dag også som i går. Men også kaldt som i går. På tur over til sverge var vi nesten oppe i -30. Brrr. Bilen var heldigvis varm.

I dag har jeg også postet et enkelt innlegg på bloggen, en spørmålsrunde for at dere kan bli mer kjent med meg, så har du et spørsmål så sleng det inn - her.

Dagen avsluttes selvfølgelig med Greys Anatomi :) Iiiiiih ;)

 

Onsdag: - 21 Januar 2015

Da er vi halvveis i denne uka og den har jo bare flydd avsted. I morgen er det klart for en jobb-dag i barnehagen igjen. Blir godt å få gjort litt anna også. Å blir godt å få muligheten til å få komme seg ut og vært ute litt. Har vært veldig flink og gå de siste dagene og i dag kjenner jeg det litt på kroppen, litt støl og stiv. Godt.

Har en god, lang og bratt bakke opp til her jeg bor hos bestemor. I morgen flytter jeg muligens ett hus ned, inn der moren min bor. Da får jeg 50m kortere å gå, men slipper ikke unna bakkene. I helgen tenkte jeg å høre om jeg kunne få passe huset til en kompis av meg som skal bort. Håper å kunne friste han med å vaske og rydde til han kom hjem mot at jeg kan få være der og få litt tid for meg selv. Så får krysse fingrene og håpe han liker ideen min. Det finner jeg ut senere i kveld når jeg skal innom han en tur :)Ganske pent her i nordland i dag også :) Skal snart ut å gå meg en tur.

 Vært ute å gått to ganger i dag og kjennes godt i leggene at jeg har fått rørt på meg igjen. GodtGodt.

I kveld har jeg testet ut den nye trenden med frokostgrøt. "Over natten frokostgrøt" Laget til grøten i dag og satte den i kjøleskapet slik at den er ferdig til å være med på jobb i morgen :) Håper det smaker godt og metter lenge.

 

Torsdag: - 22 Januar 2015

Oppe av senga kl 07.15 i dag og skal gå på jobb om en 45 minutter. Er selvfølgelig noe kaldt i dag igjen men håper det blir litt mildere slik at man får ut og kost seg masse i dag. Gleder mer uansett til å treffe ungene.

Ble en hard dag på jobb i dag, men gøy å være tilbake en tur. Lekte godt i hallen i dag hvor jeg fikk gleden av å være trampolinevakt.

Etter jobb ble det ikke gjort stort for da var jeg temmelig trøtt. Kravla meg opp til bestemor og pakket sammen sakene og flyttet ett hus ned til moren min. Så får jeg være her noen dager mens jeg leter etter andre alternativ.

 

Over ser dere litt av frokosten min i dag. "Over Night Oak". Har forskjellige oppskrifter jeg skal prøve ut, og dette var første prøve. Skal fortelle dere mer om det senere :) Men var ganske fornøyd med denne. Skal bare prøve ut litt forskjellig tilbehør :)

Været i dag: Litt kaldt, men pent og opphold. 

 

Fredag: - 23 Januar 2015

Ble jobb på meg i dag også i barnehagen, så her var det bare å komme seg opp litt før kl 08.00. 

Våknet opp til forferdelige -24. Var ikke noe gøy å skulle gå på jobb i og vite at det ble inne dag på oss og barna i barnehagen i dag. Jeg er en person som vil ut og røre meg. Men vi hadde en fin gruppe barn i dag og vi klippet og limet og lagde noen pene bilder. Vi hadde Venne-Lunch hvor den andre storavdelinga lagde Lunch til oss som i dag ble vaffler. Vi koste oss.

Nå tar jeg helg og bare vente på en ny uke. 

Været i dag: Brr. Kaldt. Over -20. Men pent.

 

Ha en riktig fin hælg alle sammen ;)

 

- Kirsten ~xoxo~

SPØRSMÅLSRUNDE: DEL 1.

Tenkte å prøve meg på en slik spørsmålsrunde som mange andre her smått har. Kansje kan dere da bli mer kjente med meg og jeg får flere ideer om hva dere har lyst å lese om :)  

Jeg svarer på det meste. Spørr ivei...

 

Svarene kommer når jeg føler for det ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 3

Mandag: - 12 Januar 2015

Hei hei! Er du klar for en ny uke? Det er så absolutt jeg.

Fikk en herlig avslutting på helga da jeg på lørdag havnet på hytta til en kompis av meg sammen med to kompiser av han. Hadde det så gøy. Meg og tre gutter, ikke mye slår det. Full pott.

Så nå starter jeg uke med et smil, stoort smil:)

 Måtte le litt ekstra også i går kveld da jeg gikk i dusjen for da jeg så meg i speilet oppdaget jeg et lite sugemerke på halsen. Måtte bare le for har ingen hukommelse av at det ble laget og trodde ikke noen laget det lenger, iallefall ikke når man er i min alder. Så jeg følte meg neste 16år igjen. Hehe ;)

Dagen i dag skulle starte rundt kl.7, men da jeg klarte å slå av slumringa på vekkerklokka så ble klokka litt over 8 før jeg spratt ut av senga. Men var godt å bare ligge litt også. Nå er jeg i full gang med dagens gjøremål og arbeid.

Til evt nye lesere kan dere ta en titt i nettbutikken min for å se hva jeg jobber med, den finner du - her 

 Været i dag: Kaldt, ca -17. Også blåser det ganske bra i dag.

Avsluttet kvelden med reprisen av Golden Globe utdelingen på Bliss. Storslagent :)

 

Tirsdag: - 13 Januar 2015

Lå litt utpå i dag. Ble nesten 9 før jeg sto opp.

Begynte dagen med å sjekke over hva slags jobb jeg hadde å gjøre i dag og sjekket noen nett-aviser. Må jo holde seg litt oppdatert. Men det er da som regel lite moro å lese i disse avisene. Spessielt ikke nå om dagene.

Etter at jeg hadde fått gjort det jeg skulle i dag, ble det litt tv-titting. Rachel Ray Show digger jeg, så det så jeg ellers sitter jeg nå bare å venter på kveldens Grays Anatomi episode :) Gleder meg :)

Været i dag: Blitt litt mildere enn i går, men blåser ganske bra i dag også.

Deler en sang med dere når jeg først er igang. En sang jeg liker veldig godt.


Dette er en av mine favorittsanger. Hva er din yndlings-sang for tiden?

 

Onsdag: - 14 Januar 2015

Forsov meg litt i dag, ble nesten 10 før jeg kom meg ut av senga. Får bare håpe det ikke blir hverdagslig jeg var inne i et så godt et mønster.

I dag har jeg egentlig fått gjort litt av hvert. Litt jobb med en gang jeg sto opp. Så gikk jeg ut og var en liten stund. Var godt med litt luft i ansiktet. Så tok jeg det ganske rolig etter det. Koste meg med kaffe, nystekt brød og tv'n. Så har alt i alt vært en god dag. 

Været i dag: Noe mildere i dag, ca -10. Blåste igrunn ikke i dag, iallefall veldig lite. Snødd litt og ellers veldig pent. Fin dag å være ute på og kose seg :)

 

Torsdag: - 15 Januar 2015

I dag blir igjen en rolig dag. Slappe av i god stolen og bare nyte dagen. 

 Sliter med skrivesperre i dag.. Huff.. Holder på med to innlegg som jeg prøver å skrive på, men de rette ordene og formuleringene vil liksom ikke i dag. Hva annet kan man vell da gjøre enn bare å trekke seg tilbake, legge bort dataen litt og bare koble av og gjøre noe helt annet. Så kommer sikkert inspirasjonen senere :)

Også mens jeg satt her og skreiv begynte det å summe i vinduet. Joda, det var ei flue som hadde funnet det for godt å våkne til live midt i kalde januar. Tror ikke den overlever lenge der den sitter i vinduet. Er for kaldt.

 Været i dag: Har vært ganske pent i hele dag. Utpå kvelden begynte det å blåse litt. Blir vell værre :p

Prøver å avslutte kvelden med å se Criminal Minds, men tv-kanalen er ikke helt på min side. Noe forstyrrer signalet.. Liker ikke...

 

Fredag: - 16 Januar 2015Igjen var det fredag. Denne uka har ikke gått like fort som de pleier. Føltes litt godt det. Følte at du ikke stresset gjennom uka og ikke hadde tid til alt og deg selv. Har fått gjort det som skulle gjøres og hatt tid til meg selv, noe som man trenger enkelte dager. Har rett og slett kost meg :) Og helga skal bli like fin og rolig. Skal kun pakke ned litt klær og stuff slik at jeg kan flytte inn til bestemor min på søndag uten at hun vet det :P Blir spennende om hun kaster meg ut. Har parkert bilen for jeg er helt skrekkslagen når jeg må ut å kjøre og det kom til et punkt hvor det ikke var spessielt gøy lenger og jeg bare måtte ta en avgjørelse på om jeg ville ødelegge meg selv med å tvinge meg til å sette meg i bilen eller om å bare gi meg selv en pause fra det hele. Valgte da å kjøre til siste arbeidsdag i 2014 og da parkere den også prøve å finne meg hybel/leilighet i sentrum.

Bilen er parkert, men noe plass å bo er vanskelig å finne i denne kommunen når det er stor etterspørsel og alt forsvinner på dagen også er det litt slik at man bør kjenne den som leier ut eller kjenne gjennom noen andre for å kansje gå foran noen andre. Så derfor er planen og flytte og forsvinne fra denne plass. Skal faktisk skrive en jobbsøknad i dag.

Men enn så lenge får man bare gjøre det beste av ut av det som er:)

Været i dag: Pent, god temperatur. Snør litt innimellom.

 

Ha en god helg fålkens, så snakkes vi igjen neste uke ;) 

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 2

Mandag: - 5 Januar 2015

Hei hei til deg :)

Mandag og jeg er klar for en ny uke og å komme ordentlig igang med det nye året. Klar for nye oppdrag. Klar for mange forandringer og forbedringer. Klar for ny jobb. Klar for nytt sted å bo. Klar for å ta ting til nye høyder. Så var det bare hvor man skal begynne.

Skal ikke ta noen store hopp denne uka, men prøve å sette meg en liten målrettet plan :) Blir gøy :)

Startet dagen litt over kl 07.00 i dag. Helt imponert over meg selv, kunne sovet litt til. Men godt å få med seg dagen.

 Vært effektiv i dag og fått gjort masse. Eneste som gjennstår som skulle vært gjort er å fått skiftet på sengene og vasket sengetøy og litt klær, men det er det jo enda tid til å få gjort også kommer det vell en dag i morgen håper jeg :)

Har vært en fin mandag og fin start på uka. Ingenting man har måttet stresse med. Helt flott.

Været i dag: Mildt og pent. Snødd litt.

 

Tirsdag: - 6 Januar 2015

Herregud helt imponert over meg selv :) Sto opp tidlig i dag også :)

Drakk en kopp kaffe. Så gikk jeg og og var en liten time. Inn igjen og jobbe litt og se litt tv. Vasker klær og pakker ned ting som er i overflod og ligger og flyter. Alt dette har jeg gjort før kl.11.00. Hva i all verden skal jeg finne på resten av dagen??

Får drikke litt mer kaffe og se litt mer tv mens jeg finner ut av det :)

 Været i dag: Pent og passe kaldt.

 

Onsdag: - 7 Januar 2015

Våknet litt før kl 6 i dag mårrest men gikk ikke ut av senga før litt over kl 8. 

I dag står det ingenting på dagsplan, så i dag tar man dagen som den kommer :) 

Har bare kjedet meg i dag. Herregud så kjedelig.

Jeg er så absolutt ikke laget for å sitte i ro, det skal være sikkert og vist..

Været i dag: Noe mildt på mårran og var nesten på å regne. Ble litt kaldere utover dagen. Snødde.

 

 

Torsdag: - 8 Januar 2015

Måtte legge med den nye hiten. Ble hekta med en gang :) Vet ikke hvor mange ganger jeg har trykket på repeat  nå og hørt den :)

Ellers i dag sto jeg jo da opp rundt kl 7. Dagen i dag har også godt ti å gjøre ingenting. Gleder meg veldig til i morgen for da har jeg iallefall litt å gjøre. Det eneste store wuhuuet i dag er at jeg har fått tatt av sengklærne på den ene senga og kastet dem til vask. Da gjennstår det jo bare en seng igjen :P

Så som dere ser er dagene mine virkelig fylt med masse spennende ting og jeg har nesten ikke tid til å gjøre alt jeg skal :P Jaja noen uker er vell sånn også. Får håpe det blir liker neste uke ;)

Været i dag: Snør..TILBUD I JANUAR OG FEBRUAR:

Ved kjøp av Vital 5 og Vital 5-Berry i januar og februar får du med et gavekort på 100,- til ditt neste kjøp. Nettbutikken finner du her .

 

 

Fredag: - 9 Januar 2015

Igjen var det fredag :)

I dag hoppet jeg ut av senga kl 07.30 og klar for dagens innsats. I dag er det heldigvis litt som skal gjøres. Så blir ikke bare å sitte å stirre ut i lufta.

Er ikke lange arbeidslista i dag, men akkurat passe nok på en fredag.

I dag skulle jeg veldig gjerne tatt turen ut en tur for det er bare nydelig ute, men ser på det som tvilsomt at det kommer til å bli noe av. Det ville iallefall vært en kjempe BONUS for dagen.

Ønsker dere alle en riktig god hælg ;) Så snakkes vi igjen neste uke :)

Været i dag: Opphold å nydelig.

 

Noen planer for helga?

Hvordan har oppstarten på det nye året vært?

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Uka som gikk - UKE 1

Mandag: - 29 Desember 2014

Enda tre dager igjen av dette året, men allikevel er vi begynt på uke 1. Merkelige greier :p

 

Vil igjen dele med dere mote og skjønnhet elskere en av mine favoritt bloggere om nettopp de temaene. Hun har mange bra og inspirerende innlegg.

(klikk her) 

Deler et innlegg til en konkurranse hun hadde før jul med et av produktene jeg selger. Dette produktet har jeg rabatt på i januar for dem som ønsker en sund og god - kick start på forbrenningen av julematen  :)

En pakke som inneholder det du trenger og et flott instruksjonshefte.

 - Jeg sitter egentlig bare å venter og er super rastløs. Vet ikke helt hva jeg skal ta meg til om dagene. Men jeg håper og regner med at det blir litt mer fart i hverdagen neste uke. Så får  bare sitte å kjede meg og dele litt av min kjedsomhet med dere.. :p

 

Sitter nå å ser Grease og etterpå går Grease 2, så jeg er storfornøyd med filmkvelden min. Mangler bare litt snaks :)

Er også veldig spent på denne stormen eller disse nedbørsmegnende som skal komme. Tror ikke det blir så ille akkurat her jeg bor, men vått og glatt blir det nok. Men nabo kommunen skulle vist få det ganske vått.

Været i dag: Pent og mildt mesteparten av dagen. Regnet kom utpå kveldingen.

 

Tirsdag: - 30 Desember 2014

Ja i dag er vell det man kaller en våt dag. Glad man ikke har noe man må gjøre ute når det regner så masse som det gjør nå. Spent på hvor mye snø som er igjen her når dette er over. 

Glad jeg ikke skal ut å kjøre.

Så her sitter/ligger man med hæla i take og bare ser ut vinduet.

Tv'n er min eneste kompis og i kveld har den underholdt meg med både footloose og flashdance som er to filmer som jeg bare elsker så masse. Blir aldri lei de filmene. Gamle klassikere.

Været i dag: VÅTT!!

 

Onsdag: - 31 Desember 2014

Da var vi endelig kommet til den siste dagen i dette året. Dagen som jeg har ventet på så lenge er endelig her. Wuhuu :)

Skal ikke feire noe i dag for jeg har ingen å feire sammen med også er jeg imot rakettene, så da kan man likegodt holde seg hjemme og evt finne på noe. Kansje kan jeg ta meg et glass vin. Men er jo også litt kjedelig når man sitter alene.

Men sånn er det vell og bare når man ikke har noen som vil være ens venn.

 GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Været i dag: Fortsatt vått..

Da takker jeg for i år også starter vi alle på blanke ark i morgen og gjør så godt vi kan for at det skal bli et helt fantastisk godt år :)

 

Torsdag: - 1 Januar 2015

Endelig kan man si 1 januar og at år 2015 er igang. Gleder meg på godt og vondt til dette året. 

De siste dagene har vært uendelig og jeg gleder meg bare til å få en normal hverdag igjen hvis det er mulig. Håper jeg ganske fort får en dag eller to med jobb i barnehagen for jeg trenger å få ut litt energi og det får man ikke akkurat når man ellers mye sitter og trykker på dataen :p Håper å få begynt å gå litt igjen iløpet av de neste ukene, må ha en rolig og gradvis opptrapping for ikke å dø.

 Ble et pent lite sår da jeg klarte å søle kaffe på meg forige uke. 

Nå skal jeg skrive ferdig et sponset innlegg og prøve å endelig få det publisert. 

Været i dag: Stormen Mons ser ut til å si farvell i dag og det begynte å snø litt. Var litt lettere å gå ute når det ikke lenger var speilhålke.

 

Fredag: -  2 Januar 2015

 Heldigvis forsvant ikke all snøen når Mons kom med all regnet.


Da var vi kommet til fredag og man kan gjøre seg for for årets første helg. Men først må det jobbes litt sånn at helgen er ekstra vellfortjent.

Nå som vi er igang med et nytt år gjelder det også for Månedens produkt fra Forever Living, og januar-produktet finner du her. Det er så masse gøy man skal få være med på igjennom jobben min som selvstendig forhandler for Forever Living i år at jeg kan ikke vente med å få komme igang. 

 
Disse to eskene er det rabatt på nå i januar og februar. Et sunt og godt alternativ når man starter på det nye året. 

Vil du ha mer info om disse eskene legg igjen epost adressen din, så sender jeg deg en mail :)

 

Været i dag: Pent. Mildt og for det meste opphold. Snødd pittelitt.

 

Ellers har man brukt dagen til pakking og rydding. Skulle vasket klær, men vaskemaskinen var opptatt, så får ta det senere.

Håper alle har hatt en super start på året så langt. Gleder meg til å få lese innleggene deres gjennom året.

 

God hælg!

 

-Kirsten ~xoxo~

  


 

 

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits