januar 2016

C9 - Dag 3

I dag skal jeg på jobb i barnehagen, så da må det planlegges hva jeg skal ha med meg.

På dag 3 drikker du all aloe vera gel på morgenen, de andre dagene har den vært fordelt utåver dagen. Sammen med Aloe vera Gel tar jeg en tablett Aloe Lean, som skal hjelpe og dempe søtsuget. Og det skal drikkes en proteinshake, denne blander jeg ut med vann i dag.Mens barna spiser frokost unner jeg med et glass med fiber og ARGI+ for å få tilført litt energi.

 

Til lunch ble det igjen proteinshake.

 

I dag hadde jeg bestemt for å droppe trening ettersom jeg går til og fra jobb, jeg fikk også en ekstra tur ned på butikken for å handle, så jeg tenker jeg fikk rørt meg litt uansett, så blir det en bedre økt i morgen.

 

Å endelig hjemme fra jobb og jeg kunne begynne å planlegge dagens middag som ble Burrito Bonanza.

Med kylling, ris, bønner, salsa, hakket løk og guacamole.


Oppskriften blir jeg å legge ut på facebook etterhvert :)

 

Så nå sitter jeg og er temmelig mett og litt trøtt da det ble få timer søvn i natt når man legger seg seint og står opp tidlig, men jeg har sovet utrolig godt de siste nettene

 

 

Resultatet etter veiing og måling: (etter 3 dager)

Bryst: 103cm (-1cm)

Arm: 35cm (-2cm)

Midje: 102cm (-1cm)

Hofte: 113cm (-1cm)

Lår: 68cm (0cm)

Legger: 43,5cm (-0,5cm)

Vekt: 84kg (-1,4kg)

Jeg er greit fornøyd med resultatet, jeg har ikke vært i noe hardtrening disse dagene så kan nok ikke forvente mere. Driver å trene meg opp slik at jeg klarer den litt hardere treningen under FIT 1.

Neste måling blir dag 6.

 

~ Kirsten ~

C9 - Dag 2

Ble ikke at jeg skrev i går for jeg ble sittende under ett pledd og fryse absolutt hele dagen.

Men nå er dag 2 vell gjennomført, og de to tøffeste dagene er vell gjennomført :)

 

Dag 2 som dag 1, ganske sulten på formiddagen før jeg fikk i meg proteinshaken, så gikk det veldig greit. Kjente også denne dagen i å såvidt være på å få vondt i hodet, så var bare å drikke greit hele dagen.

Byttet ut morgenkaffen med varmt vann og sitronskiver, en fin rens på morgen.

Proteinpulveret blandet jeg denne gangen ut med mandelmelk, noe jeg syntes var bedre enn når jeg bruker melk.

- Første gangen jeg smaker mandelmelk.Til middag ble det kål, gulrot og dadler. Snavlet i meg litt ovnsbakte grønnsaker, for det hadde de andre til middag og det er jeg litt for glad i, så smakte litt på den, så får vi se om det straffer seg.

Gleder meg iallefall masse til å få lov å spise middag i morgen på dag 3.

 

Fikk tilslutt såpass varme i meg at jeg kom meg ut å gikk i ca 15 minutter på kvelden. Var friske -27 garder ute da.

 

Følg meg gjennom dagen på snapchat: k.saloe4u

 

~ Kirsten ~

 

#C9 #endringsreisern2016 #getforeverfit2016 #fitness #livstilsendring #foreverlifestyle #dag2 #komiform #nyemuligheter

C9 - Dag 1

I dag startet jeg på C9 og jeg gleder meg til jeg har gjennomført og ser om det blir noen resultat jeg kan være fornøyd med.

 

Dette er første gangen jeg kjører C9 programmet og jeg skal gjennomføre hele F.I.T programmet som går på 69 dager, med mulighet for jeg har 1-2 pausedager mellom hvert program, det finner jeg ut på veien.Dagen har gått overraskende greit, da de to første dagene kan bli de værste dagene. Jeg har såvidt vært på å kjenne på å ha litt vondt i hodet. 

Formiddagen var værst da det var da jeg var mest sulten, men etter å få i seg en smoothie ble det bedre og det var på tide å gjennomføre dagens treningsøkt.

 

Jeg er også med på "Fra sofagris til topptrent" og har en egen treningsplan derfra som jeg putter inn i dette nå. Startet forrige uke med "Fra sofagris til topptrent", så er nå på uke 2 der.

Dagens økt var veldig grei, skulle bare ut å gå i 35-40 minutter og C9 anbefaler også noe så enkelt som bare å ut å gå de første dagene. Så det passet fint å kombinere de i dag :)

Var ute å gikk i -24, det var friskt og godt.Til kvelds skulle jeg gi meg selv lov til å spise litt fra den "frie listen", så da bar det blitt noen dadler, en banan og skal fråtse i meg noen gulerøtter før det blir senga og man starte på dag 2.

 

Så alt i alt, ble det en ganske bra dag. Vært litt sulten innimellom men ikke så sulten som jeg trodde jeg skulle bli.

Men jeg har veldig lyst å ta meg en liten kjeks når jeg står på kjøkkenet og bare smake litt, men nei nei, fy fy - Det er jo bare 9 dager jeg skal holde ut og på dag 3 kan begynne å lage meg en bedre middag :)

 

I går får jeg skulle starte C9 gikk jeg på vekta og målte meg, men tenkte å holde det hemmelig til det blir ny veiing på dag 3, så får man se om det har skjedd noe :)

 

Snapchat: k.saloe4u

 

- Ha en fortsatt fin kveld ;)

 

~ Kirsten ~

 

#frasofagristiltopptrent #endringsreisen2016 #getforeverfit2016 #c9 #foreverlifestyle #trening #utno #smoothie #kaldt #rødekinn 

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits