mars 2015

Uka som gikk - UKE 13

Mandag: - 23 Mars 2015

Et lite innblikk fra hælga: Fredags kveld fikk jeg vondt i hælsen og lå igrunn hele kvelden og prøvde å sove. Lørdag våknet jeg opp til et strålende solskinn ute og halsen var litt bedre. Søndag var det snøværsdag, så da ble det baking. Alt i alt, bare en OK hælg! Fikk alt for mye tid til bare å tenke :p

Sov litt ekstra lenge i dag for formen var enda litt slapp. Og like etter jeg stå opp og hadde satt meg ned med mårrakaffen fikk jeg en telefon fra barnehagen om jeg kunne komme å jobbe litt. Det passet meg bra i dag så sprang avgårde så fort jeg hadde drukket opp kaffen :) Å det ble en veldig fin dag sammen med de søteste små. Til og med hærlig og være ute å leke i sørpa, noe som oftest er vått og kaldt :)

Nå ligger jeg på senga og er litt sliten. Ligger også å tenker litt på hva jeg skal blogge om denne uka for denne uka er det stilt og jeg er bort imot tom for forslag og ideer. Jeg hev meg i bakinga i går kveld for å ha ei oppskrift å legge ut iløpet av uka. Det er alt jeg har utenom det faste ukes-innlegget på fredag, nemlig dette innlegget ;P Hehe.

Men ser man lyst på det så finner man ut av det og da blir det et råd tilslutt og jeg får flere innlegg og dele med dere :) - Den kjedelige uke.

Været i dag: BløttSnøSlapsSørpeRegnSnø :)

 

 

 

Tirsdag: - 24 Mars 2015

I dag er det jobbdag i barnehagen. Det ble en kjempetur. Vi tok turen opp i akebakken på formiddagen og koste oss veldig der. Og vi fikk en lang god uteøkt også på ettermiddagen, det gjorde så godt. Jeg fikk tatt i ett tak ute og hakket frem sklia som de har inne i skogen, den var nemlig veldig nediset etter forige regnvær, så jeg brynet meg på enn ca 15cm med is sammen med tre glade gutter som koste seg sjikkelig. Så fikk jeg måkket litt under noen desser slik at de har 4 desser istede for 2 :) Vi er alle veldig klar for vår og bar bakke nå.

Sp.mål: Sier dere "desse" eller "huske"? Dette er et ord jeg syns det er like vanskelig å skrive vær gang. For her "desser vi". Hva er mest brukt?

Da jeg kom hjem fikk jeg beskjed at om at en død kvinne som ble funnet i nabo-kommunen var noen man hadde kjennskap til, så ettermiddagen og kvelden gikk til å følge med på nettaviser og nyheter for å høre hva som har skjedd. Så håper vi får vite litt mer i morgen. Det er uansett veldig trist.

Også er det jo selvfølgelig tirsdag og da må man se Grays Anatomi før man tar kveld, Selvfølgelig ;)

Været i dag: Sol <3

I dag kom det noen nye produkter for salg i nettbutikken, sjekk dem gjerne ut. Proteinbarer med smak av sjokolade og kanel. (kan også klikke på bildet).
 

 

Onsdag: - 25 Mars 2015

I dag tar man det veldig med ro på morgenen. Sitter i senga og jobber. Skal kun bruke dagen til å samle krefter og bli frisk til i morgen for nå er jeg dritt lei av å gå å hoste. 

I dag fikk dere innlegg med oppskriften på Muffinsbombene jeg lagde på søndag - SjokoBomber ;)

I dag er det jo også Vaffel-dagen så egentlig skulle man vell ha laget vaffler i dag, men tror nesten at det ikke er noe vaffeljern i dette huset. 

Været i dag: Sol <3

 Har vært en så utrolig bra dag, selv om jeg ikke har gjort så mye. Men kjenner kroppen er mer opplagt og hosten er blitt nesten helt borte. Var helt digg og bare kunne sitte hele dagen og jobbe fra senga ;)

 

 

Torsdag: - 26 Mars 2015

 I dag skal jeg ikke på jobb før kl 12.00. Så her skal vi ta det veldig mer ro på morgenen. Nesten så med ro at det går i "slowmotion". Eneste jobben jeg hadde her hjemme var å dele påske-tilbudet jeg har og det gikk jo fort :)

Så jeg og kaffekoppen har det fint og rolig akkurat nå. Sitter bare å gleder meg til å komme meg ut, for sola skinner og det ser veldig pent ut ute.Tror jeg må finne noe lettere klær å ha på meg, så det ikke blir for varmt. Jeg blir så utrolig heit at jeg liker best å kunne få gå naken.

Været i dag: Sol <3 men litt kald vind kjente jeg på trappa.

 Må takke alle leserne som var inne og leste innlegget mitt i går, det var utrolig gøy :) :) 

Har virkelig brukt denne uka til å komme opp med nye ideer for hva jeg kan blogge om og ideer fikk jeg da vist :) Liker sånt som kan gi litt utfordring :)

 

I dag hadde jeg det digg på jobb da vi endelig kom oss ut. Vi hadde det digg inne også, men de som har lest litt av det jeg har blogget vet at jeg vil være ute. Sola var jo desverre borte og erstattet med en sur kald vind, men det stanset ikke oss :) Før jeg kom på jobb hadde de malet ute på sneen og utstyret lå der fortsatt så vi kunne male en runde til. Jeg fikk også dekorere bakken litt og malte en påske-hane og ønsket alle "god påske". Vi har også litt treklosser liggende, så vi dekorerte noen av dem også med litt farger :) Liker å ta med inneaktiviteter ut i det fri :)

I dag fikk jeg også pakke, nemlig varene jeg bestilte forige uke med produkter til kunder, meg selv og får å ha til salg :) Denne pakken hadde jeg gledet meg ekstra masse til, for jeg hadde bestilt noen produkter til meg selv som jeg ikke hadde prøvd selv. Og jeg vil jo gjerne prøve det meste selv, gjør det jo også litt lettere å selge.

 
(du kan klikke på bildene for å se nærmere på innholdet i pakken) *Anbefales

Så ettermiddagen og kvelden gikk til å pakke varer, skrive fakturaer, skriver over notater fra den gamle produktkatalogen som jeg bruker til den nye, prøve noen av produktene og annonsere tilbud.

 

 

 

Fredag: - 27 Mars 2015

 PÅSKE-TILBUD:

 Solkrem + Lips *(tilbudet gjelder t.o.m. 6/4) Spør for å få pris. Sender i hele norge.

Igjen var det fredag og en ganske innholdsrik uke på godt og vondt er over. Nå skal helga nytes i fred og ro. Blir stille i huset når både leieboeren og lillebror har tatt påskeferie og reist bort. Så her er nå bare meg, pusen og moren min. Men skulle ønske jeg hadde hatt en hytte å reist til.

I dag ble det opp kl 8 ca for det var et rabalder uten like da lillebroren min pakket sakene han skulle ha med seg og reiste tidlig i mårrest. Så da var det like greit å bare stå opp og få litt jobb gjort.

Pakke i posten fikk jeg også i dag, denne hadde jeg ventet på :)

Innhold og resultatet kommer ved en senere anledning ;) 

 Været i dag: Overskyet. Litt snørusk innimellom.

Det er ikke store ting på planen for dagen, men tenkte jeg skulle prøve å finne på noe litt gøy iløpet av helga. 

Ellers har jeg et par blogg-innlegg jeg skal skrive feridig, så følg med i ukene som kommer, det blir litt forskjellig som kommer :)

- Planer for hælga?

 Jeg håper det kan gå en bra film på kvelden og kose seg med ett glass vin :)

 

 

 

 
Ha en strålende hælg alle sammen ;)

 

//annonse

 

-Kirsten


Oppskrift: SjokoBombe

På søndag fikk jeg lyst til å bake, men regnet med at jeg ikke hadde ingrediense til å lage hva som helst. Så da var det bare å sette seg ned å lete for å se hva man kunne finne av oppskrifter med det jeg kansje hadde i hus.

Startet letingen på godt.no, syns oppskriftene der er så oversiktlige. Og finner alltid masse godt der :)

Jeg fant disse to oppskriftene Jaffa-kaker og Espressomousse. Disse ble grunnlaget for det jeg fant ut jeg skulle lage, ettersom jeg ikke hadde alle tingene for å lage en av dem :) 

Jeg brukte kjeks-bunn oppskriften fra Jaffa-kakene og brukte espressomoussen-kremen som topping.

 Kjeks-bunnen:

4 egg

100g sukker

100g hvetemel 

Forvarm ovnen på 200 grader.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Deretter vender du inn hvetemel i røra. 

Fordel røra i formene. (jeg brukte 12 store muffinsformer).

Stekes i 8-10 minutter til de er lysebrune i fargen.

 
 

Mens bunnene steker fixer man toppingen.

Her hadde ikke jeg de mengdene jeg trengte så måtte inprovisere litt :)

 

Topping:

200g  hakket mørk sjokolade

1,5 dl varm, stek kaffe eller espresso.

3 eggeplommer

3dl kremfløta, pisket krem.
 

Ha kaffe og sjokolade sammen i en bolle til sjokoladen smelter (kansje må du ha det over et vannbad).

La blandingen avkjøle seg litt.

Tilsett eggeplommene, ett av gangen.

Pisk så fløten og vend kremen forsiktig inn i sjokoladeblandingen. 

Ha dette over de nystekte kjeksbunnene, den mengden du ønsker, jeg bare fylte på det som var plass ;)

  


Så pyntet jeg med ekstra sjokoladebiter, banan og kiwi.

Skulle gjerne hatt noen jordbær på toppen og planen var også å legge en jordbærskive på kjeksen før jeg helte over sjokoladen :)

   Ble ei sjikkelig bombe dette. Og ettersom den ikke kunne fryses så lett, var det bare å invitere fålk på kaffe. Jeg hadde tre igjen før kvelden var omme og de forsvant neste dag ;)

 

Koz dere!

 

Moren min lagde noen Lavkarbo-brød tildligere på kvelden 

 

-Kirsten 

 

Den kjedelige uke!

Neste uke er det den stille uke, men denne uka er det den kjedelige uka.

 

Jeg har nemlig ingen ide eller forslag på hva jeg skal blogge om denne uka. Det er litt trist.

Jeg har kun en oppskrift å dele en dag, og det er litt lite syns jeg. Skulle gjerne hatt ett eller to innlegg til.

 

Tenkt på noen bilde-innlegg fra her jeg bor og ting jeg driver med, men det er ikke de beste forholdene til å få til noe slikt enda. Iallefall ikke i dag. Så det skal jeg se ann en annen dag.

 

Så nå spør jeg dere om litt hjelp til noen forslag?

-Hva syns dere om forskjellige tema uker? Fargetema, aktivitetstema, mat-tema, osv Et tema jeg kan bruke hver dag i en uke. Noe så man må være litt kreativ og oppfinnsom kanskje.

 

Jeg tar imot alle forslag med åpne armer ;)

 

-Ha en fin dag alle sammen

 

 

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

 

Uka som gikk - UKE 12

Mandag: - 16 Mars 2015

HeiHei alle sammen! 

Ei hærlig hælg er over og man er klar for å starte på ei ny uke.

I hælga skjedde det jo litt her i bygda, både bra og dårlige ting. Jeg brukte hælga i sola og det var helt digg. Fikk den hælga som jeg ønska meg forige hælg. På lørdag var det herrerock her i bygda, som er blitt en lit stor greie her. Jeg var ikke der, tok meg heller et glass vin hjemme. Men her ramlet det da inn forskjellig da det var en liten førfest oppe til han som leier der. Ei jente som kom hadde falt på isen på tur hit, oppdaget litt etter at de var kommet inn her at hun blødde. Eller i mine øyne rant det. Hun hadde klart å fådd seg et skikkelig kutt under kneet. Så jeg fikk vasket litt blod jeg. Alle smilte og lo og var veldig fornøyde, så da var ikke et blodig kutt på kneet så nøye.

Men alt har jo ikke endt bra i hælga, ei jente herfra ble voldtatt av en annen herfra. Muligens en kompis av henne. Vet hvem begge er. Sitter her og bare er sjikkelig forbanna. Og man spørr seg selv bare HVORFOR?? Hva f.. fikk han ut av det? 

  Drakk denne i hælga, er bare en liten flaske så ble to glass ;)

I dag var det jo også hærlig sol. Så da jeg var færdig med arbeidet inne, var det rett ut i sola og sitte litt før man måtte gjøre noe mer. Bestemor var innom en tur i ettermiddag og drakk en kopp kaffe. Brukte kvelden til ingenting, satt og ventet, ventet helt unødig, så endte med å bli skuffet og sint før jeg la meg..... :P  Håpet og skulle få treffe en person og si "hei" osv, men person stakk hjem.

Været i dag: Sool :D

Delte et veldig lite spennende innlegg i dag. Bare litt info egentlig, så hvis du ikke vil Like FB siden til My Forever Beauty - Forever Living, trenger du ikke klikke på linken.

 

 

Tirsdag: - 17 Mars 2015

Spent på denne tirsdagen. De siste tirsdagene har jo vært favorittdagene mine iløpet av uka, så da blir det spennede og se om denne blir like bra som de andre.

Våknet opp til en grå himmel. Har fått inntatt første kaffekoppen og skal henge opp en klesvask før jeg gjør noe videre.

Ble da ein heilt grei dag dette, ikke så bra som jeg hadde håpet, men helt grei. 

I dag har jeg sittet veldi og kjent på treningslysten igjen. Varmere og solfylte dager gjør jo så man får litt ekstra lyst til å komme seg ut og gjøre noe. Men er jo litt usikker på hvor jeg skal begynne og hva kan jeg gjøre når jeg trener ute. Skal jeg komme inn i ett god treningsrutine må jeg ha en plan og variasjon. Ut å gå å jogge holder ikke i lengden. Blir litt lettere når det blir bart og jeg kan trene litt i skogen også. Men nå har jeg enda storsett bare veien og forholde meg til. 

- Noen som har noen tips å komme med? 

Været i dag: Grått, men god temperatur.

I dag har jeg delt innlegg med oppskriften på rundstykkene jeg bakte forige uke :) Vil du se den er det bare å klikke på bildet under :)Nå sitter jeg bare å venter på at Grays Anatomi skal begynne, så er det kveld etter det og rett i seng så man kommer seg opp i rett tid i morgen ;)

 

 

Onsdag: - 18 Mars 2015

 I dag hadde jeg jobb i barnehagen, helt herlig å få være litt aktiv og ute. Var på småbarnsavdelinga og vi var i akebakken og koste oss litt sammen med de andre avdelingene. Vi ble bare kjempe heldig med været. Ble helt nydelig og sola varmet. Jeg ble faktisk litt rød i trynet i dag. Så i morgen må vi smøre dobbelt oppe ;)

Skulle ta litt bilder i dag, men ble bare avglemt da barna tok sin tid.

Da jeg kom hjem var det bare å sette seg ned å gå over bestillingslister og gjøre klart til bestilling av varer i morgen. Det ble en god liste og gleder meg veldig til jeg får varene ettersom der kommer noen som jeg ikke har prøvd selv enda, gleder meg.

Til kveldsmat fikk jeg i kveld nybakte rundstykker som mora mi lagde. Hun lager de beste fine rundstykkene. De smelter i munnen. Hun skal ha skryt for dem. Så nå har jeg pakket i meg mer en jeg trengte :P

Været i dag: Sool og varm.

I dag ble det ikke delt noe innlegg på bloggen. Var litt godt, har hatt innlegg nå hver dag i over en uke (utenom helgen), så da var det greit å ikke ha noe i dag. 

Var veldig gøy med den tilbakemeldingen på innlegget jeg la ut i går, storkoste meg med det :) Takk for det!

 

 

Torsdag: - 19 Mars 2015

 Puh! 16.00 var arbeidsdagen over og jeg har gjort så my i dag at det blir å kjennes godt på kroppen. Dagen i mårra blir ikke noe roligere, så jeg blir ikke overrasket om jeg sover fra fredagskved til søndagskveld :P

Startet dagen litt over hall 7 i morges og jeg skulle få unna varebestillinga før jeg skulle på jobb i barnehagen. Gleder meg virkelig til varene kommer denne gangen for jeg har fått bestilt flere varer til meg selv som jeg ikke har fått prøvd ut selv enda. Litt mer gøy og selge varer som man har fått prøvd selv og har en mening om. Så det kan bli gøy og dele resultatet med dere :) Ble en stor bestilling :) Har foresten Påske-Tilbud på solbeskyllelse fram til mandag 6/4. Rabatt når du kjøper Solkrem og Sun Lips sammen. Send meg en melding om du er intressert.

I barnehagen har de aktivitetsuke, så der er det ful fart med masse uteaktivitet, sånn som jeg liker det og vil ha det vær dag :) I dag har jeg stått for å få ordnet og fixet litt på skiløypa til de skal ha skirenn i morgen. Da skal jeg vell stå å dele ut premier og slikt. Håper også å få med meg litt av solformørkelsen om det lar seg gjøre selv om vi må være inne å sånt. Er vell noe jeg ikke får opplevd senere i livet muligens.

 Været i dag: Snakk om å ha 4 årstider på en dag.. I dag har det snødd, regnet, vært strålende sol, vind osv. Så håper det blir likere i morgen ;)

I ettermiddag/kveld blir det rolig. Litt jobbing med siden My Forever Beauty - Forever Living. Småting som skal gjøres. Så skal jeg skrive en jobbsøknad om jeg orker, ellers tar jeg det til hælga :)

 Gøy med slike dager hvor du plutselig oppdager at du har faktisk gjort ganske mye iløpet av dagen og fått ganske mye ut av den. Da har man også bare lyst til å gjøre enda mer.

 

 

Fredag: - 20 Mars 2015

Denne sangen er veldig meg for tiden. Så med denne tar jeg hælg og "I'm gonna show you crazy".

kl. hall 5 i ettermiddag var det booket for hælg. Det blir deilig ja :)

Det har vært en superknall dag i dag og vært masse ute. Fikk ikke ut på formiddagen i dag pga solformørkelsen da jeg var på jobb i barnehagen i dag. Men vi kikket da litt ut vinduet og så at det ble litt mørkere. Syns det er litt dårlig at dem ikke har laget laget til noe opplegg rund solformørkelsen og ordnet med briller slik at iallefall de som hadde lyst kunne ut å se på. Dette er vell noe man kansje aldri får oppleve igjen.

Men da all fare fra solformørkelsen var over ca hall 12 kledde vi på oss og kom oss ut. I dag sto det nemlig skirenn på planen for aktivitetsuka og det skulle spises pølse med brød. Det ble et knall-bra skirenn som var over like fort som det startet og alle fikk premeie og en liten sjokolade. Så lekte vi oss ute resten av dagen og vi var bare så heldig med været :) DIGG rett og slett.

Nå sitter jeg hjemme i senga mi og er utslitt. Skulle egentlig ha spist litt, men orker ikke enda å gå på kjøkkenet :p Lurer også litt på om jeg skal dusje først før det blir for seint. 

 Været i dag: Snødde litt på morgenen, så var det overskyet. Så ble det knall sol utpå dagen og har bare vært en fantastisk dag.

- Er det noen av dere som har sett på solfromørkelsen i dag? Og hva syns dere om den?


 

 

- Hva skal du i hælga?

Skal prøve å få med meg 4 stjerners middag sin reprise i hælga, da Magnus Moan er gift med søskenbarnet til moren min og hun er herfra hvor jeg bor. Så da er det jo litt ekstra gøy å se på.

 

Ønsker alle ei riktig godt hælg ;)

 

 *Annonse


- Kirsten ~xoxo~

Oppskrift: Sesam/Havre Rundstykker

I forige uke laget jeg disse rundstykkene som jeg kom over oppskriften på hos en av de bloggerne jeg leser mest om dagen, nemlig bloggen til fitnessnora :) Bare digger den :)

Disse var så lettvinte at jeg måtte prøve de ut med en gang nesten. Tok meg vell ikke mer enn 30 min fra jeg startet til de var ferdig stekte :)

 

Ingredienser:

7 dl havregryn

2,5 dl sesamfrø

2 egg

3 dl vann
Bland alt godt sammen i en bolle. Du kan evt tilsette 1 ts  salt og 1 ts bakepulver.

 


Jeg bare "klæsjet" dem med en skje på en stekeplate med bakepapir og hev dem i ovnen.
Stekes på 200 grader i 20-25 minutter.

 

 

Jeg vil anbefale å lage litt større boller eller rundstykker av dem slik at det ikke blir så mange. De passer best å spise når dem er ferske. Og passer ikke å ligge i så mange dager.

De smaker ikke så mye, så jeg måtte ha pålegg på dem for å synes dem var noe gode å spise, men OG! som de metter. Jeg lagde dem jo litt små og jeg spise vell 2 1/2 bolle og jeg ble stappmett. Og var stappmett leeenge. Var nesten ond :p Så ble jeg sulten igjen midt i natta. Så de passe best til frokost eller kveldsmat litt seinere enn jeg spisete dem :) Sunn er de også ;)

 

-Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ;) Kansje dette blir kveldsmaten din?

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 11

Mandag: - 9 Mars 2015

Hei alle kjære lesere!

Da var vi klar for en ny uke, gleder meg :)

Hadde en ganske grei helg, men den ble ikke som jeg hadde ønsket, med masse sol og å få være ute. Nei tvert imot, den ble sånn sett grufull, med snø, snøslaps, regn, haggel og vind. Så såvidt sola i noen sekunder innimellom alt værsjifte.

Men nå er det mandag :)

Mandag er jo kontordag for meg. Så da har jeg sett over om det er noe nytt om produktene jeg selger og om det er noe nye tilbud eller noe jeg må informere kundene om og så gå over bestillinger og legge dem til bestillingslista som sendes inn neste uke. Det er veldig spennende med Månedens Produkt. Kan bestilles hele måneden. Neste måned er det Aloe Sunscreen Spray som kan bestilles.

Dagen har gått ufattelig fort, så nå å er det tid for å slappe litt av før man ser etter om det er noe mer som må gjøres før denne dagen kan kalles over ;)

-Hvordan har helgen din vært?

Været i dag: Overskyet og snødd. Såvidt litt solskinn. Mildt og det smelter som fy :)

Innlegg jeg har delt i dag er - Nyhetsbrev - Mars.

 

 

Tirsdag: - 10 Mars 2015

Tirsdag :) Tirsdag er liksom blidd min dag. Liker tirsdager og aner ikke hvorfor :)

Tatt det helt rolig og ordnet litt småting. I kveld tok jeg fatt og baket litt igjen. Verdens mest lettvindte bakverk :) Tok virkelig under 10 minutter å røre sammen røra, så skal det steke i rundt 20 minutter. Gleder meg til å se og smake på resultatet.

Deler litt puse-bilder med dere :)

 Vi deler da gjerne på vannglasset ;)

 Vi leker gjerne gjemsel ;)

-Har du katt eller annet husdyr?

 Været i dag: Overskyet, men mildt og pent.

Delte et innlegg i dag og spør litt kort og enkelt om hvorfor vi/jeg/du blogger? - Blogging

- Hvorfor blogger du?

 

 

Onsdag: - 11 Mars 2015 

Onsdagen er kommet og det ble en travlere morgen/formiddag enn jeg hadde tenkt.

Vekkerklokka ringte kl 7 og jeg kom meg ut av seng ca 7.30. Tok en jobbtelefon for å bekrefte noe jobb, så var det bare å få koket kaffe og få gjort min egen jobb. Hadde ikke så mye som skulle gjøres i dag, skulle bare sjekke over litt ting og hadde jo ekstra god tid i dag når jeg kom meg opp litt ektra tidlig, men vips nå er klokka snart 12 og det er snart på tide å legge vekk arbeidet. 

I dag er jeg så heldig at sola skinner litt, men det er jo selvfølgelig minusgrader så da kan jeg ikke sitte ute slik jeg har hatt lyst til i mange dager nå. Men ut må vil vell fordet :)

 Jeg bøyer meg i støvet, tror dere ikke jeg fikk kommet meg ut med kaffekoppen like vell :D Mission complet!

Å i kveld kom plutselig ene tanteongen min på besøk her og skulle ligge over til i morgen, det var jo gøy da jeg ikke har truffet henne eller sett henne siden i fjor en gang.

Været i dag: Solskinn, godt og mildt. Litt overskyet innimellom. Begynte å blåse litt utpå kvelden.

 Delte i dag et innlegg med noen av svarene på den første spørsmålsrunden jeg hadde - Svar på Spørsmålsrunde Del 1

   

 

Torsdag: - 12 Mars 2015

 Da var jo denne uken også snart over. 

I dag har vært en digg dag. Jeg er lett å glede når alt som trenges er at jeg kunne sitte på trappa i sola og igjen drikke en kopp kaffe. Blåste litt kaldt i dag, det var det eneste minuset. Men så deilig meg sola i ansiktet :) Så sitter jeg å avtaler klipping hos en venninde og da blir det før og etter bilder for det kommer til å bli en stor "forandring fryder" :)

Også starter jakten på en egen plass å bo, det blir en spennende prosess.  

Idag ble det delt ett nytt nyhetsbrev-innlegg på bloggen. Klarte å glemme dette i februar. Her kan du lese om Hvordan drømmene dine kan bli til virkelighet, forslag til vinteraktiviteter med venner og familie, det du spiser og hva det kan gjøre for deg, ferietips, reisemål, hudpleie og noen produkter. Les Nyhetsbrev - Februar 2015

Du finner også nyhetsbrevet i nettbutikken

 


 

Fredag: - 13 Mars 2015

 Våknet opp til en solfylt og vakker fredag :) Blir lett å ta hælg i dag ja :)

-Har du noen planer for hælga?

Jeg har ikke lagt noe planer for hælge, eneste jeg skulle kunne håpe på var at jeg fikk klippet meg i hælge, vi får bare vente å se.

Men med dette været skulle man ønske man hadde en hytte en plass som man kunne reise til og være i hælga. Men det er jo en drøm som kan bli til virkelighet en gang i fremtiden. For hytte skal jeg ha, men har ingen anelse om hvor jeg kunne tenkt meg å ha hytte :p

Været i dag: Sol og varmegrader :) Tror også det er ganske vindstille :)

Så det er bare ut å nyte dette og kansje se om man får hakket og smeltet bort snøen/isen på platten :)

 

- Gooo hælg alle sammen, vi blogges neste uke ;)


 

På søndag trekkes vinneren av en Lip Pencil "Nude" + en overaskelse + goodie bag. Du kan enda delta, bare klikk på bildet under
 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

 

Svar på Spørsmålsrunde! Del 1.

Da har jeg endelig kommet til at jeg skal legge ut svarene på sprøsmålsrunden jeg hadde for ei stund tilbake :)

 

1. Litt om livet ditt?

  Vokste opp på ein liten gård i Hattfjelldal i Nordland. Vi drev hovedsaklig med kyr og melkeproduksjon, men hadde også ei stund grisefjøs. Den måtte vi avvikle for både, meg, faren min og litt broren min fikk byller på kroppen fra grisene. Som store kviser. Dette kan skje, og da dette ikke ble noe som skjedde bare en gang men kom tilbake gjentatte ganger ble det bestemt av vi heller sluttet med griser. Etter det har vi også hatt masse høner og drevet litt med eggproduksjon og salg av egg. Har hatt noen geiter og gås som har spankulert rundt. Innimellom hadde vi kanin. Hund og katt var det bestandig på gården, men etter faren min sluttet å jakte har vi ikke hatt hund. 

Vi sluttet helt med gårdsdrift da faren min ikke kunne drive lengre pga slitasje i armene og mislykket operasjon.

Jeg har nå hester på gården og når jeg får overtatt gården blir jeg å starte opp en "alternativ stall", som ikke vil bli drevet som en vanlig, ordinær stall som man finner. Men dette blir da noen år til. Men planlegginga er i full gang.

Jeg har utdanning innenfor Hestefaget og videre skal man utdanne seg litt mer, men ikke helt bestemt i hvilken retning. En retning er bruk av hesten som hjelpemiddel med å hjelpe barn og unge.

Etter skolegang og lærlingetid begynte jeg å jobbe som vikar i den kommunale barnehagen her, og der har jeg vært de siden. De siste årene har jeg kunnet trappe ned litt jobben i barnehagen ettersom virksomheten som selvstendig næringsdrivende vokste. 

Startet opp som selvstendig forhandler i 2011 og har jobbet med det på siden av annet jobb siden da. En veldig gøy jobb. Her for litt siden fikk vi beskjed om at nå kan vi kalle oss for  og ikke lenger selvstendig forhandler, selv om vi er det også ;)

Det er så gøy:)

Hørt om Forever Living?

Så kort og enkelt Jeg er en Hardt arbeidene Gårds-/Hestejente som jobber med både dyr og mennesker på mange forskjellige måter og på forskjellige arenaer.

 

2. Hvor bor du?

Bor i en liten kommune, Hattfjelldal som ligger nederst  i Nordland ved svenkegrensen. Her er vell en ca 2500 innbyggere (er ikke sikker). Navnet Hattfjelldal kommer av at vi har et fjell som ligner på en hatt og de fleste bor nedi en dal

 (bilde funnet på googel)

Noe mer du vil vite om Hattfjelldal? 

 

3. En av dine beste dager?

Den dagen jeg fikk hjem den første hesten min :)

 

4. Hva er viktigst for deg?

Åh, det var et vanskelig sp.mål. Måtte tenke litt på denne. Men jeg tror ærlighet er det viktigste for meg. Å det er også vanskelig i en verden der alle lyver deg rett opp i tryne.

 

5. Hvilke land har du vært i?

Jeg har selvfølgelig vært i norge og sverige :p

Så har jeg vært i Tyskland, Polen og Tjekkia. (klassetur)

Og jeg har vært på Island. (klassetur)

Til Islands håper jeg å komme tilbake til og få sett mer, elsket det landet.

 

6. Favoritt matrett?

Klubb og Kleppmelk

 

7. Øyenfarge?

Jeg husker aldri min egen øyenfarge om de er grønne eller blå, så må bestandig få noen til å se etter eller se meg i speilet. Trur de er blå.

 

8. Motto?

Alt skal prøves :)

 

9. Favoritt TV-program?

Ser litt forskjellig, men det jeg ikke kan være foruten er Gray's Anatomi og Keeping up With the Kardashian. Prøver også å få med meg Criminal Minds.

 

10. Hva liker du best å gjøre i helgene?

For øyeblikket er det bare og roe helt ned og få slappet av. Men ellers brukes tiden ute i stallen. Når man ikke drikker blir man lite sosial i helgene.

 

- Det er bare å komme med flere spørsmål som jeg kan bruke i flere slike innlegg  :)

 

Takk for meg og ha en fin dag dere.

 

 

-Kirsten ~xoxo~

Blogging

Hvorfor blogger jeg? Hvorfor blogger du? Hvofor blogger vi?

Blogging er blitt en stor greie fra en digital dagbok, en plass for å få utløp på tanker, en hobby og for noen en jobb. Det er et stort spekter på hvorfor vi blogger. 

Og tenker det både er fordeler og ulemper med det. Men det er det jo med alt i denne verden nå.
 

Hvorfor blogger jeg?

Det startet nok med at jeg trengte et fristed og en plass å etterhvert få ut alle tankene på. Når man ikke har noen venner eller omgangskrets eller noen å prate med fant jeg ut at dette var noe man kunne prøve. Bare det å kunne finne andre i noenlunde samme båt som meg og lese deres tanker og følelser hjalp og det ser ut til å fått hverdagen noe bedre :) 

For meg er dette blitt noe positivt.

Og etter å ha blogget en stund så ble det jo også gøy og jeg har lært masse, får nesten hver dag ny inspirasjon og giv fra noen her inne. Nye ideer, osv.

 

I starten var det litt vanskelig å blogge for man hadde ikke noe konkret å blogge om og hadde ikke helt funnet seg selv og den måten jeg ville formidle meg selv på. Eneste jeg viste var jo at bedriften min skulle være en liten del av bloggen sammen med meg. Den tok litt overhånd i starten da jeg ikke viste hvor mye av meg selv jeg ville gi med en gang og hvordan.Det synes jeg har forandret seg litt til nå. Og bedre håper jeg det blir. Har litt faste rutiner på når det er meg det skal handle om og når det er produktene og bedriften det skal handle om, og det ser ut som jeg har fått flere lesere nå også. Men man blir alltid glad for å få litt tilbakemeldinger på ting dere kansje vil høre mer om fremover. 

Jeg tror jeg har mer å skrive om om sommeren enn vinteren, så da kan det være greit med litt inspirasjon og hjelp nå. Jeg blomstrer som regel med snøsmeltinga og varme og solfylte dager. Som en binne som kommer ut av hiet på våren og har hele sommeren foran seg fylt av eventyr og turer i skog, fjell og mark :) Gleder meg :)

 Det kommer ting etterhvert :)

 

Enda blogger jeg mest for min egen del og det å ha masse lesere er ikke så viktig enda i de hverdagslige blogginnleggene jeg skriver, da er det mer gøy og få tilbakemelding og lesere på de innleggene jeg skriver om oppskrifter, det jeg kan dokumentere, noen av produkt-innleggene mine, nyhetsbrevene jeg legger ut liker jeg veldig godt, da der finnes mange tips og råd om alt fra, skjønnet, helse, trening, hverdagen, jobb, dyr, oppskrifter, livet og mye mer. Mange tror nok den handler mest om produktene jeg selger, men der er som regel bare månedens produkt og kansje 1-2 produkter til. Det er gøy med en og annen konkurranse/giwe away. Liker å gi :) 

Mer spennende enn dette blir jeg nok ikke med det første, men håper å dele mer av meg selv etter hvert til dere som har ønsket det. Det kommer nok ting i små doser etterhvert. 

Jeg er en person med ganske sterke meninger om det jeg står for, men med år av undertrykkelse setter det litt stoppe innimellom.

 

-Hvorfor startet du å blogge? :)

 

Ha en fin tirsdag alle sammen

 

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 10

Mandag: - 2 Mars 2015

I helgen fant jeg noen oppskrifter på forkjellige pizza som kunne friste å prøve ut en dag. Se dem her.

 Nå er det ny måned og det vil si at det også er tid for et nytt Månedens Produkt (klikk for å lese mer) Der finner du også ut hva som er neste måneds produkt også, som kan forhåndsbestilles.

Elles har dette vært en gøy, rar, irriterende og fin dag. Har sprunget fram og tilbake mellom jobbing i barnehagen og hjemme. Ganske stressende når det blir så mye frem og tilbake, men det har vært gøy også. Å nå er man endelig i mål med dagen så nå kan man slappe litt av og roe ned noen hakk.

Været i dag: Mildt eller varmt. Det smelter godt ute. Falt noen snyfnugg, men merktes nesten ikke. 

 

 

Tirsdag: - 3 Mars 2015

Tirsdagen over alle tirsdager så langt. Har hatt et helt perfekt påskevær i dag og storkosa meg på jobb i barnehagen i dag, vært masse ute og hatt bursdagsfeiring. Jeg får så vårstemning i meg når det er så fantastiske dager som i dag, å du bare ser hvor snøen smelter.

Har hakket is så det skulle renne bort vann fra der ongene lekte og hakket is fra store deler av trappa og kostet bort grus som har samlet seg opp iløpet av vinteren, skrapt litt snø og is av benker slik at man snart kan sitte ute og kose seg med mat og aktiviteter. Sandkassene var begynt å tine frem og noe av sanden var blitt myk slik at barna kunne leke for første gang i sandkassen i dag og gud så gøy dem syns det var. Det var bare en så drømme dag.

Jeg ble til og med litt rød i kinnene så måtte smøre litt når jeg kom hjem, så nå er det bare å leite fram solkremmen også å begynne å sole seg :) DIGG!

Været i dag: Ståååålende Sool ;)

Nå ligger jeg som et slakt på senga mi og bare gjør ingenting å hører på musikk. Blir godt å legge seg i kveld ja :)

Har også i dag delt et Sponset innlegg om Beef Jerky som jeg har testet i hælga. Så vil du vite hva jeg syntes om den, kan du lese det her.

 

 

 

Onsdag: - 4 Mars 2015


I dag kommer pakken F.I.T. F2 for salg. I filmen over ser dere produktene den inneholder. Alle pakkene finner dere i nettbutikken - her.

Ønsker du litt ekstra info om disse Forever F.I.T pakkene, gi meg beskjed så sender jeg deg en mail :)

 Nyter onsdagen som kviledag :) Sola skinner  ute og det gjør bare at man må smile :)

 Å jeg skal gjøre ingenting:)

Været i dag: Pent, men blitt noe kaldere. 

 

 

Torsdag: - 5 Mars 2015

 Våknet opp til en nydelig og solfylt torsdag. I dag må man ut å sitte i sola litt senere :)

Nydelig å være ute i og kose litt i dag i det fantastiske været som var i dag. Håper dette fortsetter i mange dager.

Været i dag: Vekslet mellom sol og overskyet. Litt vind, men mildt og ble plussgrader utåver dagen. Kaldt om natta.

Nå krysser jeg fingrene for en soling og mye uteaktivitet i hælga.

 

 

 

Fredag: - 6 Mars 2015

Da var det hæælg ;)

 Så langt i dag ser drømmen min om en solfylt hælg ut til å bli knust. Snøen laver ned, men har sett glimt av sola, så krysser fingrene og håper litt til.Deler av denne dagen skal bli brukt til å skrive litt på noen av blogg-innleggene til neste uke. Utenom det er det litt jobbing med å lage regninger og legge til bestillinger til neste produktbestilling. Gleder meg sånn til den og å få de nye produkt-katalogene. De ser bare så bra ut, de blir penere og penere og bla i. Også er det lov å rope ut om du vil ha en tilsendt i posten ;) - Det er masse nytt i den også i år :)

Været i dag: Overskyet og snø, med noen glimt av sola innomellom. Plussgrader :)

 


-Så ønsker jeg alle en riktig god hælg!

 

 

 

 

Har du husket og delta på konkurransen jeg har gående - Klikk på leppene ;) Trekking av vinner søndag 15 mars.

 

 

 

 

-Kirsten ~xoxo~

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits