mars 2016

"Ut i verden"

Etter turen jeg var på til Gøteborg i januar, så gav det mersmak og jeg vil komme meg ut å se både mer av landet og verden.

Men for en ikke reisevant, snart 30åring er det vell greit å begynne i det små. Når man såvidt har vært utenfor kommunegrensene og når man har reist så var det klasseturer for godt over 10 år siden.

 

Jeg har en jobbe som egentlig lar meg få reise en del, så nå når teamet vokser og kunnskapen min må vokse er det bare å hoppe i det og komme seg på seminarer og arrangement som kan gi meg mer kunnskap og lærdom for å lære opp mine nye kollegaer :)

 

Så i starten av mars var første seminar booket og jeg satte meg på toget for å reise en dagstur til Oslo. En by jeg ikke er kjent i å var der sist i 10 klasse når vi reiste til Polen på klassetur. 

Jeg hadde en plan om å se meg litt om i byen før seminaret som ikke begynte for kl 13.00 og jeg var i Oslo 7-8 tiden på morgenen. Tok det først litt med ro på stasjonen og fikk i meg litt frokost og sjekket litt kart før jeg tok stegene utenfor dørene der. Planen min om å trø litt rundt på Karl Johan ble knust ganske med en gang når forpakningen jeg hadde med meg ble vond å bære på. Så fant veien til hotellet hvor seminaret skulle holdes ganske med en gang og ble sittende der til det hele startet.

Så det var lite spennende som skjedde da -> men en ting lærte jeg jo da, og det var at neste gang skal jeg pakke i en sekk å ha på ryggen istede.

Mens jeg satte på hotellet, fikk jeg jo sett en "kjendis". Plutselig kom Harald Eia gående forbi og møtte noen til frokost. Så da kan jeg jo skryte litt av det selv om jeg ikke liker han noe spessielt..

Da er hun mer kjendis for meg hun som holdt seminaret jeg skulle på :)

Et Beauty Seminar -> sminkekurs med ambassadøren for sminkeserien jeg jobber med og selger. Sminke er ikke min greie, så derfor var det ganske viktig å få med seg dette kurset for å legge et grunnlag for videre læring, og det var kjempegøy. 

Vi skulle egentlig sminke hverandre på kurset, men jeg ble mest opptatt med å notere alt. Så det ble ikke før jeg kom hjem at jeg fikk prøvd ut det vi lærte og har fått eksprimentert litt og lekt meg med farger og kombinasjoner. Så nå har jeg nesten sminka hver dag :)

Hun som holdt sminkekurset har tidligere vunnet Miss Sweden og ble nr. 12 i Miss World og nå er hun ambassadør for sminkeserien "Flawless by Sonya" og heter Nicoline Artursson. 

Samme kveld var jeg også med på en forretningspresentasjon før jeg satte meg på toget og reiste nordover igjen. Var ganske glad for å komme hjem selv om det hadde vært veldig gøy og lærerikt og ikke minst veldig gøy og møte masse folk som jobber meg det samme som meg og som er til stor inspirasjon for meg.

 

De neste turene er allerede planlagt og det blir noen turer i år og mest sannsynlig vet jeg ikke om alle enda.

Først blir det en tur til Trondheim i begynnelsen av april så en tur til Gøteborg i juni. Så blir det kansje ei helg i Oslo både i juli og august. Så får vi se hva mer som kan komme på planen. Alle disse turene er med jobben også tenker jeg på en privat tur til London, men det er bare en tanke enda. Så om det blir i år eller til neste år det vet jeg ikke.

 

For meg er det ganske skummelt og trø utenfor komforsonen min og jeg er en veldig hjemmekjær person selv om jeg alltid har hatt lyst til å se mer av verden man bor på. Å nå ser det ut som jeg har tørt å ta de første stegene i riktig rettning og at det blir lengre resier med årene.

Jeg føler meg også veldig heldig som har en jobb som lar meg få disse mulighetene.

 

Vil du se mer fra min hverdag, sminke og produkter så følg meg gjerne på snap: k.saloe4u

og instagram: k.s.aloe4u 

 

Håper du har hatt en fin dag!

 

Kirsten

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits