april 2015

Oppskrift: Søtpotetpannekaker

Av restene jeg fikk fra innholdet til søtpotetene da jeg lagde fylte søtpoteter brukte jeg til å lage pannekaker neste morgen.

(oppskrift fylte søtpoteter)

 

Ingredienser:

200g søtpotet

1 egg

50g havregryn

2 ss sukker (eller sukrin gold)

1ts kanel

1 ts bakepulver

0.5-1 dl vann

(du kan også ha i 20g proteinpolver om du ønsker, sjokolade)

Har du ikke rester av søtpoteter men bruker hele, koker du dem først myke og skreller dem.

Bruk en stavmikser og bland sammen alle ingrediensene.

Stek på middels varme. De kan brenne seg fort.

Disse blir søte og gode i smak og du kan toppe dem med det du syns passer best.

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

 

-Kirsten ~xoxo~

 

#oppskrift #middagstips #middag #oppskrifter #mat #hverdag #blogg #søtpotet #onsdag #pannekake 

Uka som gikk - UKE 17

Mandag: - 20 April 2015

I helga har jeg oppdatert innlegget med Månedens Produkt - April. 

I hælga har jeg også laget kake som det kommer oppskrift på senere.

Har vært ei fin hælg. Har ikke gjort noe spessielt men det har vært veldig godt. Her er våren ignang for fult nå så har hakket litt is og fjernet all isen på platten ute. Har koset meg masse :)


Men nå er det endelig mandag igjen og det koser jeg meg nesten enda mer med. Har litt problemer med å slippe all jobben i helgene for det er så gøy å holde på :)

Så startet dagen med ett jobb-innlegg med de nye Forever F.I.T. pakkene. Disse blir gøy å jobbe med og gleder meg nesten enda mer til å vise dere resultatet mitt når jeg skal prøve dem. Starter fra juni av med disse pakkene. Jeg begynner først i mai med en detox-pakke og får renset kroppen min for all dritten som er inni den før vi setter igang med de andre pakkene. - Å spør om du vil høre mer om pakkene.

Er en spennende tid nå fremover. Sitter å gleder meg for hva sommeren bringer. Vi har alltid masse flotte tilbud og konkurranser fra juni av. Og det kribler i fingrene for å få vite hva denne sommeren bringer.

 Dagen har mest godt til jobbing i dag, men slik er jo mandagene. Måtte en tur ned på posten og hente en pakke med noen skriveblokker, så nå kan jeg skrive masse.

Gøy med skriveblokker med navnet sitt på :D

Været i dag: Overskyet og varmt.

 

 

 

Tirsdag: - 21 April 2015

I dag hadde jeg fridag, prøvde iallefall. Men ble til at jeg måtte jobbe litt. Hærjet og lekt med katten og bare koset meg. Ikke tenkt på noe. Tok det så rolig i dag at jeg glemte det var tirsdag. Så helt tilfeldig mens jeg så litt av nyhetene kom jeg på at det var tirsdag og at jeg måtte se Grays Anatomi. Å hærregud så spennende de gjør det der om dagen. Blir nesten litt sint for at det skal være så spennende. Men bare å smøre seg med tålmodighet og vente til neste tirsdag.

Været i dag: Overskyet og pent. Litt regn innimellom. Snøen smelter kjæmpefort nå :)

 I dag fikk dere en ny oppskrift av meg. Denne gangen hadde jeg lekt meg litt med en helt vanlig muffins-oppskrift 

 

 

Onsdag: - 22 April 2015

Onsdag morgen og jeg og pusen Marvin ligger fortsatt i senga og koser. Er godt og har fått laga oss kaffe på senga.

I dag ble det igrunn ikke mulig å gjøre noe som helst. Snøen laver ned ute som om vinter nr 2 har startet. Så det ble litt innetrening ellers har man bare sittet her og hatt litt for lite å gjøre. Skulle vært i posten og postet noen produktkataloger, men gidder ikke bli våt på beina. Så får se om det blir liker i mårra.

Været i dag: Snør ulldotter.

Bare å komme seg i seng skal opp litt før kl 3 i natt.

 I dag delte jeg et lite tips med dere på hvordan du kan lage deg din egen hårkur. Håper det kan komme til nytte.

 

 

 

Torsdag: -  23 April 2015

Ja i dag sto jeg opp kl 3 i natt for å få med meg live streamingen fra Global Rally i Singapor. Der er nå flere tusen av Forever Living sine Forever Business Owners (FBO) og holder stor fest. De gjør masse forskjellig. Men i dag skulle det lanseres noen nye produkter og være produkt-trening så dette måtte jeg få med meg :)

Og jeg ble kjempeglad da jeg så hva de nye produktene ble for det er produkter jeg har ventet på og som har vært etterspurt.

I tillegg kommer det en NY BB creme med fargen Sandy som er en mellomting mellom eksisterende produktene Nude og Cocoa.

Været i dag: Snør ulldotter i dag også.

Har jo også delt noen innlegg med dere i dag også. Først fortalte jeg dere om Mascaraen min og den gleder jeg meg nå til å kombinere med den nye Liquid Eyeliner. Så fortalte jeg dere litt kort om Global Rally 2015.

Jeg skulle jo også i dag kommet meg ned på posten og fått postet noen brev, men fortsetter dette været får det vente til jeg kommer fra jobb i morgen.

Spiste noe godt til kvelds :D- Så dette godt ut eller?

 

 

Fredag: - 24 April 2015

 Da var fredagen her og startet dagen litt over kl. 7. Skulle på jobb til kl. 9. Har hatt en helt sinnsykt gøy dag på jobb og jeg har hærjet på og lekt med ungene så mye at nå sovner jeg snart sittende. Beina værker og kroppen helt tom. Jeg har hærjet og hatt snøballkrig med barna ut, sprunget rundt med dem på ryggen, aket på akebret og i skile og syklet på trehjulsykkel. Jeg har så absolutt vært aktiv i dag. Jeg er den eneste på jobb som leker med barna på den måten jeg gjør og det vet jeg at jeg vinner mye på, barna setter så pris på de dagene jeg jobber der og da er det ekstra gøy og være der de dagene jeg kan. Så da kan jeg også gi den lille ekstra tilbake til dem :D

Da jeg kom hjem hadde jeg fått pakke i posten og det er aldri feil med pakke i posten. Var ny pakke fra Shai i dag :D
Nå er middagen inntatt som var fiskeboller i hvitsaus med potet og raspet gullerot med bacon. Funka bra i dag det. Så nå skal jeg bare jobbe litt her hjemme.

Fikk i dag vite gjennom jobben min som FBO at de som er og blir Eagle Manager i år kan få en nesten gratis tur til Hellas i 2016. Hellas er en plass jeg har veldig lyst å dra på ferie, så nå sitter jeg å klør meg i hodet for å bestemme meg for om jeg skal sette det som et mål i år og bli Eagle Manager. Jeg har en god 5-måneds-plan nå som skal gjennomføres med å rekrutere nye forhandlere og også få dem til å følge denne 5-måneds-planen for at de skal få rask suksess :D og penger i kassen :D Dette kan hvem som helst klare, man trenger bare å være over 18år :)

Har du også fått med deg de nye produktene som ble lansert i går og som snart kommer til salgs i norge?


Gleder meg så til å få inn denne på lagret og å leke meg med alle mulighetene til å bruke denne Eyelineren, den er ikke kun for øynene ;)

 

- Ha en flott helg alle sammen :D

 

Nå skal jeg legge meg nedpå og slappe av litt og i helga skal jeg skrape sammen all info om de nye produktene jeg kan få tak i og lese og lære til de kommer for salg hos FBO's i Norge.

 

 

//annonser

 

Tilbud uke 16 og 17 (siste sjangs å få med seg dette tilbudet - bestiller på mandag)

Månedens Produkt - April (25%rabatt)  Få badeball med på kjøpet


(FBO)

 

Følg meg gjerne på facebook og få med deg alle oppdateringer og snart kommer det også en ny konkurranse - her 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#blogg #hverdag #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #helg #solkrem #sol #badeball #månedensprodukt #foreverliving #tilbud #rabatt #pannekake #bær #gelly #sunlips #lips #sun #leppeprodukt #oil #olje #hudpleie #oppskrift #eyeliner #oppskrifter #mat #fit #muffins #lemon #lavendel #peppermint #defens #soothe #atease #bbcreme #sandy #mascara #frukt #hårkur #hårpleie #essential #produkter #økoligisk #naturlig #essentialoil 

TIPS&RÅD: Lag din egen hårkur

Et lite Tips til Hårkur.

 

Gi håret nytt liv.

 

1ss Aloe Vera Gelly

1ss olivenolje

1ss Honning

 

La dette virke i håret i ca 30 minutter før du vasker det ut. 

Vil være lettest å fordele i håret med litt fuktet hår. Bruke en sprayflaske med vann f.eks.

 

-Ha en god hårkur ;)

 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#hår #hårkur #hårpleie #aloevera #gelly #honning #oppskrifter #skjønnhet #helse #oppskrift #blogg #hverdag 

Oppskrift: Muffins-eksperimentering

En søndag jeg fikk være alene hjemme heiv jeg med i bakingen. Jeg har lenge hatt lyst på muffins men klarte aldri bestemme meg for hvilke muffins jeg skulle lage. Derfor ble det litt eksperimentering med muffins og jeg gikk gjennom skuffer og skap for å se hva jeg kunne pytte i muffinsene.

Ble et overanskende bra resultat og jeg har mange ideer for hva jeg skal ha i røra neste gang :)

 

MUFFINS 

 

Jeg startet med å dobble den muffins-oppskriften jeg fant.

Jeg brukte:

200g smør

300g sukker

6 egg

300g hvetemel

2 ts bakepulver

1 dl melk

Jeg smeltet smøret litt så det skulle bli litt mykere før jeg rørte inn sukker.

Hadde så i ett og ett egg.

Rørte inn hvetemel og bakepulver.

Sper på med melka etterhvert som det tykner.

Da gunnoppskriften var klar var det bare å blande i det jeg hadde lyst på og som jeg fant liggende som kunne brukes.

 

Først tok jeg et halvt eple som bare lå der. skrelte det, skjerte det i biter og hadde kanel over dem. Hadde dem i formene og fylte røre over dem. Strødde litt kanel på toppen før jeg satte dem i ovnen.

  

Så tok jeg litt av røra og hadde i rød konditorfarge. Hadde den røde røra i bunn og helte litt av den andre røra over. Gøy å mixe farger. Skulle ønske jeg hadde flere farger.

  

Så blandet jeg ut 1ts gelatinpulver med 1 dl lunket vann i en skål. Hadde også i noen dråper konditorfarge og 4-5 skjeer med røre i denne skålen. Satte dette i kjøleskapet mens jeg gjorde ferdig de andre muffinsenen.

Så lagde jeg noen muffins hvor jeg hadde nøtter i. Jeg brukte hasselnøtter.

 

Etter det lagde jeg noen muffins med hakkede sjokoladebiter. På den ene strødde jeg litt kanel på før steking.Så var det på tide å lage gele-muffinsene. Disse var jeg mest spente på hvordan de kom til å bli. Jeg hadde først litt røre i bunnen før jeg helte over den utrørte røren med gele i.

 


Jeg stekte muffinsene på 200 grader i 20-25 minutter. Steker til de begynner å bli gylne. Brukte store muffinsformer. 

  Så er dere kanskje spent på resultatet??

 

 Kanel og Eple-muffins

 
Kjempe gode, men jeg har vært litt for gjerrig med eplene. Her er det bare å kjøre på med enda mere epler :)

 

Gele-muffins

 
Disse var jeg jo mest spente på. Overaskende bra resultat. Ser ut så geleen har samlet seg i midten, så hadde jo vært kult å hadd en annen farge i gelen. Jeg spiste dem mens dem enda var varm og du fikk nesten litt følelsen med en gang at dem var litt rå, men det blir geleaktig/mousseaktig. Her tror jeg også det hadde vært digg med jordbærbiter eller annen frukt/bær også i geleen. For den var ganske kjedelig å se på.

 

Sjokolade-muffins

 

Sjokolade er aldri feil :)

 

Regnbue-muffins

 
Disse ble pene å se på. Og herkan man jo bruke all verdens farger. Så kan jeg gjette meg til at det hadde vært enda deiligere med noen jordbærbiter inne her ;)

 

Nøtte-muffins

 
Mmm. Godt med nøtter, men også her har jeg vært litt snål med nøttene. Kunne godt vært noen nøtter inni også eller evt noe annet :)

 

Så nå utfordrer jeg deg til å løpe ut på kjøkkenet og røre sammen noen muffins med det du har liggende i skuffer, skap og kjøleskap. Når man lager muffins er det bare fantasien som sette grenser ;)

Jeg hadde masse mer jeg ville ha puttet i, men jeg ble fri for røre :)

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

#oppskrift #oppskrifter #muffins #mat #hverdag #blogg 

Uka som gikk - UKE 16

Mandag: -13 April 2015

Takk og lov for at hælga er over. Denne hælga kunne jeg godt vært foruten... HUFF!!!

Dette blir en hektisk uke med jobb både hjemme og i barnehagen. Håpe på ein måte uka vil gå fort.

I dag startet man dagen litt før kl 7. Startet dagen med en liten treningsøkt, fikke ikke gjort meg helt ferdig før andre sto opp, men fikk iallefall trena. Så hadde jeg noe jobb jeg måtte få unnagjort her hjemme før jeg dro på jobb i barnehagen. Deilig med alt som er gjort.

Iløpet av dagen på jobb i barnehagen har jeg også levert varer til kunder og gavepremier til noen som har deltatt på en konkurranse jeg hadde for ei tid tilbake, så nå er det ute av verden og det er veldig godt :) Oppi alt dette har man jo tatt imot nye bestillinger, og det er jo bare gøy. $$$

Så da dagen i barnehagen var ferdig var det hjem og ordne bestillinger og varer :)

Har hatt det veldig gøy på jobb i dag og våren er i full gang her. Hakket is og kostet asfalt mens barna har lekt seg med vann og søle.

Været i dag: Snø, vind og sol.

Har delt to innlegg i dag, det første var et tilbud jeg har nå i uke 16 og 17. Kansje dette er noe for deg?? Det andre innlegget var hvem som ble vinneren av konkurransen jeg nettopp hadde.

 Nå skal jeg prøve å tvinge meg ut får å gå en tur.

 

 

Tirsdag: - 14 April 2015

I dag startet dagen rundt kl 5. Hadde tidligvakt i barnehagen. Å det kjennes jeg har vært oppe en stund nå. Har rast gjennom dagen og sitter å tenke tilbake på hva jeg gjorde i dag, og det gikk så fort at jeg nesten ikke huska noe. Og slik har igrunn hele dagen vært. Har gjort en del, men føles som tiden har stått stille og jeg ikke har fått gjort noen ting. Vimset litt frem og tilbake før jeg har fått gjort ting og hele dagen ble bare helt rar. Det ente med at jeg gadd ikke prøve å trene heller i dag. 

Til kvelds var det kun viktig å få med seg Grays Anatomi også var det igrunn kveld og natt før en ny arbeidsdag i morgen.

Været i dag: Grått og snørusk med litt solglimt innimellom.

I dag har jeg delt to innlegg med dere. Det første var en oversikt over produktene jeg har for FITNESS - Balanse. Senere på dagen delte jeg ett innlegg med en hendelse jeg hadde i helga som var.

 

 

Onsdag: - 15 April 2015

Hohoi, for en dag. Den har vært herlig, spessielt ettermiddagen for da kom sola og varmet så godt.

I dag har jeg gått å ønsket at det var torsdag slik at jeg kunne ta hælg i morgen. Får jeg gleder meg så til denne uka er over. Lenge siden jeg har jobbet full uke med både jobb i barnehagen og hjemme. Pleier å holde meg på en max tre dager i barnehagen når jeg jobber der. 

Etter jobb var det rett hjem og se om pakken med varene mine var kommet og det var det, så da måtte jeg ned på butikken og hente den. Den var større enn jeg trodde og ganske tung når jeg tenkte jeg bare kunne ta den under armen. Heldigvis kom en jeg jobber sammen med kjørende og spurte om han skulle kjøre meg hjem, takket ikke nei til det. Så da ble det varepakking når jeg kom hjem igjen og i morgen blir det sending av noen varer.Gleder meg til å leke med badeballen i sommer :)

Skulle du ville bestille varer, kan du gjøre det i nettbutikken.

Været i dag: Regn og sol.

Innlegget jeg delte i dag var en oppskrift: Fylte søtpotet

 Månedens Produkt: Solkrem og badeball (25% rabatt i hele april) Bestill i nettbutikken.


 

 

Torsdag: - 16 April 2015

Enda en arbeidsdag er overstått og har heldigvis ikke så mye å gjøre av arbeid hjemme. Så i kveld skal det slappes av litt ekstra. Det skal bli så godt med hælg i morgen tror jeg.

Har vært en hærlig dag, med hærlig vær og koset meg ute på jobb i dag. Er ekstra gøy når du ser at ongene også koser seg.

Etter jobb var det innom en tur på posten og kjøpe flere konvolutter. Vurderte å handle inn til å lage en kake, men jeg skal heller gjøre det i morgen :)

Været i dag: Overskyet og sol!

I dag har jeg kun delt ett lite innlegg om at bloggen har fått seg egen facebook side - her

Jeg sitter og føler jeg er helt i koma. Og klarer ikke å fokusere 100% på det jeg trenger å gjøre og bruker mange timer på å få gjort noe slik at jeg blir fornøyd. Og blir bare super skuffet på meg selv når man blir helt tom for overskudd til å gjøre det jeg elsker og brenner for.

 Fikk pakke i posten i dag. Bestillte denne for noen uker siden. Så nå kan sommeren komme :)

 

 

 

Fredag: - 17 April 2015 

 Ja da var det fredag og hælg. Godt skal det bli. Godt at denne uka er over. Jeg har vært noe skuffet over meg selv for jeg skulle være flink og trene selv om jeg hadde jobb, men kreftene rakk ikke til og alt skar seg. Kun mandag jeg var flink. Så nå blir det en langtur iløpet av hælga som straff.

Dette har jo også godt ut over blogginga som har vært minimalt og ikke hatt noe intresant å skrive om utenom de ferdig-innleggene jeg hadde som skulle publiseres til dere. Jeg håper jeg får tatt igjen litt i hælga og til uka da jeg kan komme meg ut og finne på ting. Har planer om å prøve å rive meg litt fra jobben i noen dager og ha litt pause og bruke dagen til å finne på litt forskjellig. Spessielt hvis det pene været  som er nå fortsetter.

Da ønsker jeg dere alle en strålende hælg, så blogges vi igjen til neste uke, med mer og bedre blogging ;)

 

//annonser

 

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

#helg #blogg #hverdag #solkrem #hudpleie #badeball # oppskrifter #oppskrift #mat #middagstips #middag #skjønnhet #tilbud #fitness #balanse 

Oppskrift: Fylte søtpoteter

Endelig fikk jeg smakt søtpoteter, det har jeg hatt lyst til så lenge nå.

Ingrediense: (4posjoner)

2 søtpoteter

1 boks mais (eller det du har lyst på f.eks paprika, tomat, osv) 

1/2 rødløk

1 boks bog-skinke (her kan bytte ut til f.eks. pølsebiter, stekt kjøttdeig, linser eller annen type skinke)

1 hvitløksfedd

2ss tomatpure

Geitost (gjerne den fra Tine)

krydder om du ønsker det.

Slik gjør du:

Vask søtpotetene godt og del dem i to.

Sett dem i ovnen  på 200 grader i 30 minutter.

Mens potetene er i ovnen, blander du sammen skinke, mais, rødløk, hvitløk og tomatpure. Evt. krydder. Bland dette godt sammen.

Ta ut søtpotetene fra ovnen og skjær ut fyllet.

Fordel blandingen i potetene og topp med geitosten.

Sett potetene tilbake i ovnen i 10-15 minutter på 200 grader. Til osten er smeltet.

Server gjerne med en salat til.


Dette er mat som metter :)

Fyllet som du skjærer ut av potetene kan du ta vare på å lage evt scones eller pannekaker neste dag :)

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

Gjerne del innlegget.

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

#oppskrift #oppskrifter #middagstips #middag #mat #hverdag #blogg #søtpotet #sunt 

Uka som gikk - UKE 15

Velkommen til UKE 15

Mandag: -6 April 2015

Hadde helt glemt det var mandag og ble så glad da jeg våknet opp og etterhvert oppdaget at det igjen var mandag :)

Kravla ut av senga ca 9 og nå er det bare å ta fat på dagen. Har et litt merkelig problem i dag som man ikke skal trenge å ha. Det har snødd litt i natt og nå vet jeg ikke hva jeg skal ha på beina når jeg skal ut og gå har bare tøysko og ødelagte, vonde vintersko. Et utrolig teit problem og ha, men håper her finnes løsninger.

Jeg holder fortsatt stø kurs for å komme meg i trening igjen. Har fått gjort noe hver dag. I går hadde jeg litt viledag for jeg kjenner det godt på kroppen. I dag må jeg ut å få gått en grei ut for senere i dag skal vi vist i bursdag, så da blir det vell spist litt kaker. Så både i dag og i morgen får vi ta en litt lengre tur :)

Dere skal få være med på hele løpet mot kiloene, og holder på med første innlegg, vet ikke enda når det kommer, men det kommer :) Det kommer MASSE framover :)

I dag starte jeg dagen med å ha en Give Away - hvor du kan få en solkrem og badeball, for nå er vi klar for sol og sommer :) Vinneren trekkes på søndag.

 Har vært ute å gått meg en god tur på ca 1,5 time. Så nå kan man bare få i seg litt mat og komme seg i dusjen og gjøre seg klar til bursdagfeiring i kveld. Hit skal vi ta en tur senere.


 Dette er sameskolen (grønne huset) og internatet (gule huset)


 En høystakk. Hit skal vi ta en tur nå snøen blir borte.


 Fant ei trollkjerring, men hun savner mannen sin som har vært borte alt for lenge nå.

 

Været i dag: Vått. Regn og snø. 6 grader.

 Delte noen bilder fra hælga - bildedryss.

 Nå er jeg dritsur og nesten på  gråten. Jeg har sittet i hele dag og gledet meg til bursdagsfeiring. Hadde ordnet meg og laget gave. Men moren min går rett og legger seg når hun kommer fra jobb, sikkert for å gjemme seg og sier ikke ifra at vi ikke skal dit. Hun har sikkert heller ikke sagt fra til tante at vi ikke kommer. Så her satt jeg og hadde ingen som kunne kjøre meg. GØY med fålk som bare tenker på seg selv.. 

MILDT SAKT FORBANNA!!!

 Men over til noe hyggelig -> Dere har i dag nesten satt ny rekord inne på bloggen min i dag :D

Det er så utolig hyggelig og så utrolig motiverende. Håper det blir like populært alt som kommer fremover :) BLOGG-planen er full av masse forskjellig framover, både nye ting og gammelt stoff.

 

 

 


Tirsdag: - 7 April 2015

Sto opp litt over kl. 8 glad og fornøyd. Litt mindre glad ble jeg da jeg slo på dataen og fant ut at ladderen holder på å dø, mest sannsynlig for at katten til lillebroren min har drevet og tygd på den. Så jeg håper det er lettvindt å bare få kjøpt en ny ladder, for her blir det krise om jeg ikke har data. Har jo all jobben inne på den.

Måtte skynde meg i all hast og få sendt inn varebestilling og legge ut en innlegg på bloggen før jeg evt ble fri for strøm. Det gikk heldigvis greit. Nå har jeg også klart å røre på ledninga såpass at den ladder, så får jeg høre med de andre når de våkner om vi kansje har noen ladder som passer min data.

Har delt to innlegg med dere nå på morgenen. Det første var et sponset innlegg fra Likenshare om - Purina One (kattemat). Katten elsket det, så det virket veldig bra.

Så delte jeg en kollasj - det har jeg ikke gjort så mange ganger enda, så driver enda og bare prøver meg frem, for å se hva som fungerer for meg.

I ettermiddag gikk jeg til tante og onkel med gave til tante ettersom jeg ikke kom meg i bursdagen i går. Lenge siden jeg har vært der så det var veldig koselig. Fikk både kaffe, kake og middag. Og fikk kosa masse meg Junior, som jeg fikk vite at også hadde bursdag i går og ble 1år gammel.

 Junior.Har også delt et nytt innlegg med dere med mine mest leste innlegg de tre første månedene.

Nå er jeg alene hjemme og det skal utnyttes max. Bare senke skuldrene og slappe veldig av. 

Været i dag: Regn og vind.

 

 

 


Onsdag: - 8 April 2015

I dag sitter jeg bare på vent.. Det fine med det er jo at man får unnagjort litt jobb og oppdatert litt innlegg osv. Det kjipe er jo at det er så kjedelig å vente. Venter på å komme meg ut og gjort noen ærender og å gå tur. Kunne selvfølgelig gått tur nå, men tenkte jeg skulle slå alt sammen i en tur når været er så dårlig for da kan jeg komme hjem og springe rett i dusjen :)

Jeg har postet ett enkelt lite innlegg i dag. En oppskrift: Varm Appelsindrikk.

Så har jeg minnet dere på konkurransen som går til søndag - her.

Jeg har oppdatert innlegget: Månedens Proddukt - April (25% rabatt) - Nå står der litt mer om produktet og bonusgaven og du kan se hva neste måneds produkt blir.

Så har vært litt effektiv på formiddagen og fått gjort litt forskjellig. Så sittet jeg og er veldig spent på å gå på vekta i morgen, er så redd jeg vil bli skuffet. 

Været i dag: Snø og vind.

Fikk gått meg en liten tur til kvelds, gjorde godt :)
 

 

 


Torsdag: - 9 April 2015

Da nærmer det seg hælg :)

Startet dagen med en liten treningsøkt, begynte i dag på en litt lengre treningsøkt enn det jeg har gjort den første uka no. Så skal jeg veie meg senere i kveld. Litt nærvepirrende.

Ellers har jo selvfølgelig morgenen gått til å jobbe litt som vanlig. Informert om hva jeg har slags varer inne for tiden og at jeg skal ha foretningspresentasjon i uke 19, hvor man kan få høre litt om hva jeg jobber med om det er noen som vurderer å kunne tenke seg og jobbe med Forever og gjerne sammen med meg :) Dette kan også du få muligheten til å være med på om du er nygjerrig, bare å sende meg en PM ;) 

Så må jeg igjen takke alle som var innom bloggen min i går :) Det ble ny rekord denne uka, ufattelig gøy :D Digger dere alle sammen!

Innlegget jeg har delt i dag er om ett av de nye produktene som har kommet ut, ei lita stund siden det kom ut i Forever F.I.T. pakkene, men ganske nettopp det kom ut som en vare for seg selv, uten at du må kjøpe hele F.I.T.-pakken. Dette produktet begynner jeg også å teste ut selv fra neste uke av, så da kan jo de som er interessert i det, bare følge med framover - Forever Fiber 

Tror og håper det passer bra å teste dette produktet nå som man holder på å gå ned i vekt ;)

 Delt to innlegg i dag: Er du den som kommer akkurat i siste liten eller 30 minutter før?

I dag har her vært flere besøk innom for moren min har bursdag, så da har det jo vært litt feiring.

Jeg kom meg ut for å gå en tur innimellom slagene med besøkende og var så heldig å få gå i veldig forskjellig vær, ble nesten noen heftige minutter jeg måtte gjennom da det blåste opp og pisket snøen i ansiktet mitt.

Da jeg kom hjem var det rett i dusjen og rett på vekta, det var bare å få det overstått. Jeg hadde jo ikke store forventninger til denne veiinga annet enn at jeg måtte ha gått ned noe og det hadde jeg. Har klart å gå ned -1,8kg. Så nå kan jeg speede opp litt også satse litt høyere de neste 14 dagene :) Nå er jeg igang!

Været i dag: Har vært sjikkelig drittvær i noen dager nå. Sånn 4 årstider på en dag. Snø, vind, sol, nesten regn osv.

 

 Et tappert forsøk på å gjøre pølse i brød litt sunnere :)

 


Fredag: - 10 April 2015

Er en rolig start på denne fredagen. Jeg og pusen sitter godt unner dyne med kaffekoppen og bare nyter stillheten. Vi kan vell ikke sitte her så veldig mye lenger, men litt til. Ute har det blitt vinter igjen så da passet det bare best og sitte her så man slipper å se hvor deprimerende det er ute. Selv om det er en fordel med snø nå for den spiser opp gammelsnøen under.

Jeg tror det kun står trening på planen i dag. 

Dagens innlegg er enkelt og simpelt en liten oversikt og oppskriftene jeg la ut i mars. Det ble hele TO oppskrifter, men det tar jeg igjen denne måneden ;)

Været i dag: Snøøø og innimellom vind og plutselig dokker sola opp i noen sekunder.

 Håper jeg ser dere igjen neste uke, kommer litt forskjellig da også.

 

 

- Ønsker alle en riktig så fin hælg!


(bilde hentet fra Forever Living Scandinavia)

 


Sjekk ut disse:

Månedens Produkt - April (25% rabatt)

Give Away: Lik og Del (vinn solkrem og badeball - verdi 200,-) Vinner trekkes nå på søndag.

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her


// annonse

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#hverdag #hudpleie #oppskrift #oppskrifter #likenshare #skjønnhet #konkurranse #helse #blogg #trening

Mars - Oppsummering av oppskrifter

Hva laget jeg for noe GODT i mars?

 

Sesam og Havre Rundstykker


 

En liten "SjokoBombe"


 

Ble ikke det store laget i mars, men det kommer litt mer i april om dere venter og ser hva som kommer :)

-Ha en fortsatt fin dag!

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her 

 

- Kirsten ~xoxo~

#oppskrift #oppskrifter #blogg #hverdag 

Oppskrift: Varm Appelsindrikk

Denne oppskriften kom jeg over for en god stund tilbake og tenkte denne må jeg prøve. 

 

Den må jo være genial for:

- sene, kalde vinterdager

- en litt sår hals

- når man er ute på tur 

- bare vil ha nå godt, enkelt og varmt

 

Jeg fikk endelig prøvd denne ut en lørdagskveld i mars ;)

 

VARM APPELSINDRIKKIngredienser for 2 drikker:

1 appelsin

2 stjerneanis

2 kardemommekapsler

1 kanelstang

2 ts frisk, revet ingefær

2ss honning (1ss i hver kopp)

ca 4 dl kokende vann

 

Vask appelsinen grundig for å få bort sprøytemiddel. Kutt den opp i båter/biter og fordel i hver sin kopp/glass.

Fordel krydder og honning på koppene og bland godt.

Hell over kokende vann og la det trekke litt.

 


Så er det bare å nyte en deilig varm kopp med masse godt.

 


Ettersom jeg hadde litt vondt i halsen tok jeg også en cognac ;)

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

 

#oppskrift #oppskrifter #appelsin #drikk #appelsindrikk 

 

-Kirsten ~xoxo~

Mine mest leste innlegg i januar - Februar - Mars

I går var bare en helt digg opptur for meg, slo nesten ny rekord med antall besøkende på bloggen min, det er så utrolig gøy :D

Derfor tenkte jeg å gi dere en liten innblikk  over de mest leste innleggene mine fra de tre første månedene i år.

 

Januar:

Uka som gikk - UKE 2

 

Februar:

Månedens Produkt - Februar (25% rabatt)
Oppskrift: Boller m/innbakt brunost
Uka som gikk - UKE 7

 

Mars:

 Oppskrift: SjokoBombe
Har vært noen fantastiske reslutater så langt i år. Over alle mine forvntninger. Gleder meg til å fortsette å gi til dere og håper dere setter pris på det som kommer slik at dere fortsetter og besøke meg her inne :)

 

 

Følg meg gjerne på facebook:

Følg bloggen - her

My Forever Beauty - Forevre Living  


Delta på Give Away konkurransen - her 

 

- Kirsten ~xoxo~

En ny start!

Med våren og lange lyse dager er det en fin tid og gi deg selv en ny start og en tid som kan huskes!

Prada Solbriller schwarz
#kollasjkonkurranse #bloggklubben
Følg gjerne bloggen på facebook - her
- Kirsten ~xoxo~

Bildedrys fra hælga

(et lite test-innlegg!)
  Få også med dere konkurransen og vinn en solkrem + badeball (her). Vinneren trekkes på søndag.

Følg gjerne bloggen på facebook - her 

 

-Kirsten ~xoxo~

Vår er en ny start

Vår betyr hest, turer i skog og mark, kaste klærne og success i jobb

Uka som gikk - UKE 14

Mandag: - 30 Mars 2015

I helga har jeg oppdatert noen blogg-innlegg:

FITNESS - Trening

FITNESS - Form

SKJØNNHET - MakeUp

Disse fikk de største oppdateringene. Kommet så masse nytt så var lurt å få det gjort før det ble for mye å gjøre :)

Tenkte jeg kunne informere dere kjære lesere litt om hva som kommer fremover :) Nå blir det ca 14 dager hvor det kommer en del produkt-innlegg i tillegg til de faste måntlige innleggene. Kommer noen sponsede innlegg også har jeg skvist inn ei oppskrift :) Så de neste innleggene blir for de spessielt intresserte ;) Men jeg er i full gang med å planlegge noen tema-uker med tema-innlegg. Problemet mitt der er bare at ideene mine passer seg best og gjennomføre når jeg før flyttet og har en plass og være med alle klærne mine osv :) Men jeg skal gjøre ett forsøk uansett. Men tar uansett imot flere ideer til disse tema-innleggene, får aldri nok ideer.


 Så tilbake til denne strålende mandagen :) Er det flere enn meg som bare elsker mandager??

Jeg har tydligvis godt i ferimodus med sene kvelder og ekstra sløving på morgenen, men så godt :)

Jeg har likevell vært ganske effektiv på formiddagen. Jeg har laget meg en egen FB-side til bloggen min :) Klikk der gjerne inn der og like den. Den er ganske tom enda, men blir vell fort litt liv i den håper jeg.

Jeg har også fått postet dagen innlegg som er et Sponset innlegg - Solokampanjen (kjempe spennende) 

Nå skal jeg hente meg en ny kaffekopp og se hva resten av dagen kan by på ;)

Været i dag: Startet overskyende, men sola tittet frem iløpet av dagen. Vært 5 varmegrader.

Brukte mandagen til å forberede ting og tang jeg må gjøre på onsdag, også se om jeg kan finne på noe denne uka så man føler man har vært på påsketur eller noe.

 

 

Tirsdag: - 31 Mars 2015

Tirsdag blir en stille dag, men vi må ut og ta noen bilder iløpet av dagen. 

Dagens innlegg er delt og også i dag er det et Sponset innlegg - Talk About Beauty. En konkurranse alle kan delta på og vinne produkter fra Ole Henriksen.

Været i dag: Overskyet, men sola skinner gjennom.

 Skulle jo da egentlig ut å gå en tur i dag og ta noen bilder. Det ble jo desverre ikke da jeg aldri hørte noe fra hun som jeg skulle ut sammen med, men det er ikke værre enn at jeg MÅ ut i morgen. Jeg fikk nemlig sjokk-beskjeden i dag da jeg skulle ha på meg ei bukse at denne kan du bare glemme å prøve å få på deg og knept igjen. Og det var virkelig å se realiteten inn i øyne, så nå er det bare sjerpings og legge en plan og komme seg ut. Jeg skal inn i mine egne klær igjen....

 

 

 

Onsdag: - 1 April 2015

 Våknet opp til ett vakkert syn i dag. 5 rådyr gikk og leita mat i bakken over hvor jeg bor :) Der holdt dem til lenge og tok seg til og med en liten hvil :) Håpet de skulle være der til jeg var ferdig med det jeg måtte gjøre i dag slik at jeg kunne komme meg ut og ta noen bedre bilder enn de jeg fikk tatt fra vinduet med mobilen. Du ser jo bare noen prikker på bildet, desverre.


De er no søte da uansett. En som bor lengre ned i veien her legger ut mat til dem, så har godt meg på dem når jeg går på jobb, for da går jeg rett forbi der :)

Men nå skal jeg ut å røre meg litt for jeg tror jeg har fått gjort det jeg skal, så da håper jeg at jeg kan få tatt noen litt bedre bilder :)

 -Gikk på vekta før jeg gikk ut og det var bare sjokkerende skremmende det som sto der, jeg er nesten 20kg tyngre enn det jeg skal være. Så nå er det bare å komme seg i trenging. Jeg er så glad for at jeg skal gjennomføre Detox-programmet neste måned og starte med F.I.T.-programmet i juni. Da kan jeg starte å forberede meg til det nå og komme inn i gode rutiner ogsv.

Fikk gått 30 min ca nå når jeg var ute.

- Har fått satt meg opp noen morgenøvelser som vi starter med i morgen. Så kommer vi sånn smått igang.

Været i dag: SnøRegn, men sola tvang seg gjennom litt innimellom.

Bestemor var innom en tur og drakk litt kaffe. Hun var innom i går også bare en kjapp tur.

Kvelden ble brukt til å tenke å fundere og å prøve å legge noen planer. Nå er det bare å finne det som skal holde meg motivert, får vell snekre opp favorittbuksa på veggen :P

    
 

Ikke nye spennende å se på turen min i dag.

Dagens innlegg: Månedens Produkt - April 2015 (-25% rabatt) Denne måneden får du gave med på kjøpet når du handler solkremen. En kul badeball :)

 

 

 

Torsdag: - 2 April 2015

 Torsdagmorgen og klar for å gripe dagen. Vært gjennom morgentreningen og prøvd ut øvelsene jeg skal gjøre, tror de er grei nok i starten så får man heller putte inn mere etterhvert. Så tar vi en uke av gangen ;)

Har postet dagens innlegg: Nyhetsbrev - April 2015. Denne måneden kan du lese om solbeskyttelse og hvilken solbeskyttelse din hudtype trenger, litt om trening og hvordan holde motivasjon oppe osv, hvordan få din egen kjøkkenhage, noen rare sommeraktiviteter, få bedre rutiner i hverdagen din og litt om hva å jobbe med Forever går ut på. Der er som regel noe for alle :)

Gleder meg litt over at denne uka snart er slutt og gleder meg også litt til å få unnagjort neste uke også. Jeg har så mye jeg vil blogge om nå at jeg kan ikke vente med å komme igang, men som jeg skreiv tidligere må få unna noen produkt-innlegg for jobben min. Heldigvis har jeg noen matoppskrifter som skal inn og en konkurranse slik at det ikke bare blir jobb.

Så skal jeg jo også ta dere med på reisen min for å komme ned i vekt.

  

Været i dag: Den blå himmeln skinte gjennom på formiddagen og sola var også framme og tittet. Skyet litt over og var på å snødde litt. Deilig temperatur.

La ut et ekstra innlegg i dag: Selfie Shoe!

- Hva syns du om skoene?

 I kveld koste jeg meg med ett par glass vin før jeg la meg :)

 

 

 

Fredag: - 3 April 2015

Treningsøkta på morgenen er vell gjennomført. Jeg er litt støl etter gårdagens økt, men heldigvis har jeg min bestevenn Heat Lotion til hjelp da :)

Fikk ut å gått en 40 minutter i hærlig vind. Røde gode kinn og legger som brenner. HÆRLIG!Man blir jo så glad og fornøyd når man er kommet hjem og er ferdig :)  og klokka er enda ikke 12.30. Hva skal man finne på resten av dagen tro.

Ettersom jeg klarte å gå på meg ei blemme på hælen blir nok resten av dagen ganske rolig. Hadde håper sola skulle titte frem litt mere og vinden skulle forsvinne for da kunne man jo bare kula den på platten resten av dagen og late som man får litt farge i ansiktet.

Været i dag: Den blå himmelen bryter gjennom skyene innimellom og da titter også sola litt frem. Men er litt vind og kan til tider snø litt. Temperaturen er grei på +siden :)

Så er det bare å ønske alle en riktig god påske og god hælg. Håper påske-været er med dere ;)

 

GOD HÆLG! 

 

 Neste uke kommer det en konkurranse, et sponset innlegg, en oppskrift og et produkt-innlegg. Så kommer det kansje noen overraskelser utenom det håper jeg :) Har masse å skrive om for tiden og ukene er fulle ett par uker fremover. Ser meg nødt til å blogge mer :)

 

// annonse

 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits