mai 2015

Uka som gikk - UKE 22

Mandag: - 25 Mai 2015

2 pinsedag og fortsatt hælg, men jeg må nok jobbe litt forde. Men ikke den jobben som tar langst tid da heldigvis :)

Delt noen av de fantastiske produktene jeg selger med mine flotteste kunder og det er like gøy hverdag.

I dag var det Aloe Sun Lips og Månedens Produkt: MPD 2x Ultra som ble jobbet med. Siste uke for denne månedens produkt. På mandag er det klart for et nytt månedens produkt :D Blir spennede. Jeg vet hva det er, men vet ikke om det kommer med noen overraskelse som det kan gjøre :)

Været i dag: Overskyet og litt regn i lufta.

I kveld er det klart for nytt webinar og ny læring :)

 

 

 


 

Tirsdag: - 26 Mai 2015

Da kan man vell si at uka har startet :P

Dagen i dag består jo da av det samme som i går, bare jobber med andre produkter og forbereder meg til morgendagen for da får jeg mest sannsynlig varene som ble bestilt forige mandag :)

I dag jobbet jeg med F.I.T. C9 pakken og Moisturizing Lotion. De F.I.T. pakkene er bare helt fantastiske hjelpemiddler for deg som skal igang med trening og for å komme seg ned i vekt. De er komplette pakker med treningsprogram, kostholdsprogram og de tilskuddene du trenger for å hjelpe kroppen og å få mest ut av trening og kost. Disse er også fine for å få en bedre rutine i hverdagen når det kommer til kosthold. Det er tre forskjellige pakker. C9 er et 9 dagers program som restarter kroppen din. F1 er et 30 dagers program  som hjelper deg til å få komme igang med gode rutiner på trening og kosthold. Og her besgynner du også på vektnedgangen om det er det du ønsker. F2 er også et 30 dagers program hvor du nå er kommet så langt at du skal begynne å bygge muskler og forme deg selv. Tilsammen blir dette er 69 dagers program, men ingenting i veien med å fordele det f.eks utåver et år om du er flink å jobbe med programmene også mellom de forskjellige pakkene. Disse er fantastiske hjelpemiddler som inneholder alt du trenger for å komme igang :)

Les også: www.foreverliving.no/fit 

Været i dag: pent nok. Overskyet og litt vind. Men var faktisk nesten 20 grader i kveld en liten stund før sola gikk ned.

I morgen blir det opp tidlig å komme seg på jobb :)

Har også i dag jobbet med å sette ihop produktpakker til Sommertilbudene. Blir mange flotte pakker og kunne velge mellom :)

 

 

 

 


 

Onsdag: - 27 Mai 2015

Oppe kl 05.30 i dag :) Så var det å legge ut dagens produkter i full fart før man skulle på jobb i barnehagen.

I dag jobbet jeg med produktene Forever Ultra og Aloe Sunscreen Spray.  

Da jeg var kommet på jobb og ordnet det som skal ordnes satte jeg meg ned og skreiv Sommertilbudene ned på et ark mens jeg ventet på at de første barna skulle komme. Så kunne jeg få kopiere opp et eksemplar :)

Etter jobb fikk jeg skyss med en kollega for å hente varene på posten, da var det rett hjem og pakke ut og pakke det som skal ut til kundene :)

Jeg har også fått inn Natural Detox til meg selv nå å skal teste den. Starter på mandag og jeg gleder meg masse til det og å se resultatet :)Les mer: www.foreverliving.no/detox

Senere ble det levering av varer og avtalt levering med andre kunder :)

Været i dag: Pent. Overskyet men godt. Ble litt regn til kvelds.

I kveld blir det nytt webinar med Forretningsplanen til Forever der alle som vil kan delta og høre om mulighetene som kommer med disse fantastiske produktene :)

Fikk også en fantastisk herlig meldig fra en fornøyd kunde i kveld som har prøvd produktene for første gang til selg selv og hennes saue :) Man blir alltid like glad for slike tilbakemeldinger :)

 En som også blir veldig glad når jeg får inn varer for da kan han bo i eskene mine :)

 

 

 

 


 

Torsdag: - 28 Mai 2015

Oioioi hvor denne uka også har rast av gårde.

I dag har jeg brukt tiden min på produktene Aloe Sunscreen Spray (se link under mandag), Månedens Produkt - MPD 2x Ultra (se link under mandag) og Foever Fiber. Det finnes også et eget innlegg fra da jeg testet Forever Fiber selv hvis du klikker deg inn på produktomtaler. Da kan du lese min erfaring med produktet.Første utkast :) Blir noen små forandringer :) Men fornøyd :)

Været i dag: Var sol da jeg våknet, men skya til etterhvert.

 Kvelden ble brukt til litt forberedelser for start av Detox-kuren på mandag.

 

 

 


Fredag: - 29 Mai 2015

Avslutter uka med jobb i barnehagen. Koza meg med dem minste barna i dag :)

Men før jobb måtte det jobbes litt hjemme. Sendte inn en liten bestilling før månedsslutt for å få med litt ekstra på Bonus-utbetalingen på Juni. Gleder meg veldig til den :)

Jobbet med produktene Forever Bright Toothgel og MPD 2x Ultra (se månedens produkt).

Månedens Produkt - Mai avsluttes på søndag og på mandag starter Månedens Produkt - Juni. Så følg med å se hva som kommer til uken. Sommertilbudene kommer også neste uke. Så vil du få med deg dem kan det være lurt å følge facebook-siden. 

Været i dag: Sol og overskyet og regn og vind :D

Så ønsker jeg alle en riktig god hælg!

 

// annonse

 

Bloggen på facebook - her  Hvis du vil få med deg konkurranser og siste nytt.

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hverdag #blogg #jobb #hjemmekontor #barnehage #business #tannkrem #vaskemiddel #fiber #solkrem #fitness #økologisk #trening #treningsprogram #kostholdsprogram #moisturizing #lotion #vektnedgang #sommertilbud #leppebalsam #hudpleie #tilskudd #naturlig #sun #sol #wellness #sunscreen #sunlips 

Uka som gikk - UKE 21

Mandag: - 18 Mai 2015

I dag var det igjen en ny arbeidsdag i barnehagen, ble ikke en hel dag, men nesten. Å før jeg dro på jobb i barnehagen var det å få unnagjort den andre jobben min. For i dag er det mandag og varebestilling. Ble en ganske bra bestilling denne gangen også :) Så nå er det bare å glede seg til de kommer. 

Jobbet med produktene: Aloe-Jojoba Shampoo og balsam i dag.

Disse jeg bruker selv :)

Været i dag: God temperatur. Våknet opp til den sola og plutselig snødde det.

Avsluttet dagen med et webinar med en av de mest suksessfulle forhandleren i Sverige som jobber med Forever Living. Det var bare kjempegøy og lærerikt.

 

 

Tirsdag: - 19 Mai 2015

I dag jobbet jeg med produktet: Aloe Veterinary Formula

Dette produktet har jeg selv kun brukt på hest og katt. Å dette er et av de bedre produktene man kan bruke på sitt dyr. Jeg har nå noen som bruker dette på sau under lamminga og gleder meg veldig til å høre kunden synes etterhvert :)

Været i dag: Gode temperaturer med sol innimellom og har smått regnet litt.

Delte innlegg i dag: Produktomtale om Meg og min Forever Fiber

 

 

Onsdag: - 20 Mai 2015

Jobbet med produktet: Aloe Heat Lotion


Heat Lotion har de siste dagene vært min beste venn når jeg har hatt vondt i ryggen for å varme opp muskulaturn. 

Været i dag: Ganske pent. Sol innimellom og litt vind. Har smått regnet også.

I kveld var vi i besøk til onkelen min og drakk kaffe. Gøy, har ikke vært der på noen år tror jeg.

Avsluttet kvelden med et webinar med Forretningspresentasjon for Forever med mine nye forhandlere ;)

Delte innlegg i dag med vinner av Give Away konkurransen

 

 

Torsdag: - 21 Mai 2015

I kveld fikk jeg komme og ri til ei jeg kjenner, var så lei av å ha vondt i ryggen at jeg måtte bare spørre om vi kunne ut å ri en tur og det kunne vi heldigvis. Blei en grei tur etter en ganske lang skogsvei. Å da vi kom tilbake å hoppa av hestene så var ryggen helt god, men hadde da vondt i ræva. Jaja, ryggen ble bedre ;)

I dag har jeg delt produktet: Aloe Propolis Creme

Været i dag: Sol innimellom og pent. Litt vind.

 

Fredag: - 22 Mai 2015

I dag har jeg jobbet med produktet: Forever Fiber


Her kan du også lese min produktomtale på Forever Fiber - her

Været i dag: Grått, men med god temperatur ute. 

Stikk gjerne innom hjemmesiden og se - her

 

Bloggen har også egen facebook-side om du ønsker å få med deg de siste innleggene og konkurransene som går - her

 

- Ønsker dere alle en riktig god hælg :)
 

Kirsten - Independent Forever Buiness Owner

Uka som gikk - UKE 20

Mandag: - 11 Mai 2015

For en dag :D

Opp litt over kl 05.00 for så å dra på jobb til litt over hall 7. Hadde jobb i barnehagen i dag og storkoset meg med mange flotte å smågale barn :) Ingen kjedelig dag på jobb i dag nei :) Og etter jobb var det bare å komme seg hjem til den andre jobben min. Finne ut hvor langt på vei varene er kommet og om jeg kan vente å ha dem i hus snart. Gå over noen bestillinger og sjekke ut om det er noe webinar og delta på i kveld og det var det.

Litt senere kom bestemor innom for å se etter moren min som ikke var hjemme, så hun dokka da opp enda en gang utpå kvelden etter at moren min var kommet hjem. Så har ikke vært mye ro i dag. 

Slapp inn katten i kveld og han var spinnvill da han kom inn, sprang huset rundt. Så oppdaget jeg hvorfor han var OVERLYKKELIG - Joda han hadde jo selvfølgelig med seg en død liten mus som han lekte noe iherdig med. Den så jeg ikke da han kom løpene inn. Dette er også den andre musen han fanger, så da er han vell xtra stolt og vil vise frem.

Kl. 21.30 var det tid for webinar og få et innblikk i noen nye nettsider vi som er forhandlere for Forever i Norge kan bruke, det var veldig gøy og spennende, så i morgen må jeg jobbe litt med å sette meg litt mere inn i de sidene.

Været i dag: Overskyet, vind og også noe regn.

I dag  delte jeg en ny konkurranse med dere - Give Away: Vinn MPD 2x Ultra 

Vinner trekkes søndag 17 mai.

 

 

 

Tirsdag: - 12 Mai 2015

 Jobb i barnehagen i dag også. Og det var da ganske gøy i dag også. Men mer gøy var det å komme hjem fra jobb da vi i noen dager nå skal passe kattungen til storebroren min.Dette er jo ekstra gøy og spennede når vi selv her har en noe eldre kattunge selv som ikke var så fornøyd med at vi fikk besøk.

Været i dag: Overskyet og vind.

Så hele ettermiddagen og kvelden gikk til å være sammen med kattene og se hvordan ting gikk, mens jeg jobbet litt.

Har også i dag delt en oppskrift med dere, den ble tydeligvis kjempe populær og en inspirasjon for mange, det var kjempegøy.

Oppskrift: Lefsepizza
 

 

Onsdag: - 14 Mai 2015

Jobb i barnehagen i dag, dette er en av de mest morsomme dagene å jobbe i barnehagen. For vi var ute å gikk i skramletog og sang å øvde til 17 mai. Turen gikk til sykehjemmet, kommunehuset og sentrum. Og tilbake i barnehagen var det grilling og is-spising og vi var ute hele dagen. Var en hærlig dag :D 

Og ettersom det er helligdag i morgen og barnehagen er stengt på fredag så er det også derfor hælg i dag.

I dag venter jeg også å få varene. Måtte vente til lillebror kom hjem for å få han til å kjøre meg og hente dem når det var tre pakker denne gangen.

Disse pakkene har jeg gledet meg masse til at skulle komme. Flere nye produkter med som jeg skal teste ut selv nå. Da er det jo også mye mer gøy og selge dem, når man har prøvd dem selv.

Vil du vite hva som var inni pakkene kan du sjekke ut facebook-siden - her (ligger bilder i albumet)

Været i dag: For det meste overskyet, men god temperatur og et lite glipp av sol. 

Ettermiddagen gikk til å pakke varer og skrive fakturaer og til kvelds var det booket for et nytt webinar om Forretningsmulighetene med Forever Living. De som ønsker å høre mer om denne jobbmuligheten har mulighet til å bli invitert med å høre på disse webinarene på onsdager kl 21.00 for å høre om denne unike muligheten. Det koster ingenting og varer  30-45 minutter.

 

 

Torsdag: - 14 Mai 2015

Torsdag og helligdag :) Har ikke tatt helt fri, men ikke gjort annet enn å annonsere litt produkter og vært og levert varer til bestemor og tatt imot noen bestillinger til. Ellers har også denne dagen godt til å være sammen med kattene. I dag begynte dem å leke sammen og de hadde det kjempegøy, da er det jo litt synd at lillepusen drar i morgen.

Dette har vært en uke med litt lite blogging, men det har faktisk vært litt godt for det har vært så mye annet å gjøre i stede, så det passet veldig bra.

Været i dag: Overskyet og vind. Våknet opp til at det snødde litt.

 

 

 

Fredag: - 15 Mai 2015

Fredag igjen og denne fredagen ble ganske kjip. Våknet opp og alt var greit og en liten stund senere mens jeg gjorde dagens gjerning begynner ryggen å låser seg litt. Var så lite i begynnelsen at jeg trodde jeg skulle klare å gå det av meg, men da jeg skulle reise meg opp fra sofaen senere kom jeg meg ikke opp, da hadde jeg så vondt at det besgynte å svartne for meg, så jeg måtte bare skynde meg og legge meg ned og jeg ble også kvalm. Klarte etterpå å krabbe bort i senga å få lagt meg litt å smørt ryggen med litt varmekrem. Det hjalp litt. Kom meg opp og i dusjen og da ble det litt bedre. Nå har jeg satt meg og det holder på å bli verre igjen, for jeg sitter også for mykt. Og det svir ned hoftene mine, så dette føles ikke bra. Får se det ann om det blir bedre eller værre.

Været i dag: Overskyet og pent.

Nå er jeg snart ferdig med å bruke Forever Fiber i en måned så da kommer det et innlegg med resultat og min mening om produktet. Så blir det også gøy og se om jeg kjenner noen forandring når jeg slutter å bruker det i en periode. Ikke umulig at dette er et produkt jeg vil fortsette og bruke selv. 

Avluttet kvelden med taco og film. Ryggen ble bedre, men ikke helt go enda, men jeg kommer meg iallefall opp av sofaen.

 

- Ha en fin hælg alle sammen :)

~xoxo~

 

Sjekk også ut facebook-sidene: 

Xoeponaxo.blogg

Kirsten Sjåvik - Forever Business Owner

 

Ta gjerne også en titt på Månedens Produkt - Mai 2015

 

// annonse

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hverdag #blogg #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #konkurranse #giveaway #katt #cat #jobb #business #produkter #vaskemiddel #såpe #lefsepizza #pizza #skramletog #varer #wellness #beauty #fitness #skjønnhet #hudpleie #økologisk #naturlig #hjemmekontor
 

Oppskrift: Lefsepizza

Dette har jeg sett flere som lager for tiden, så ser ut som det er siste trend. Men hvorfor ikke? Det er superenkelt og går kjapt og lage og du putter på akkurat det DU har lyst på. Også er det selvfølgelig supergodt :)

Jeg fant frem to tacolefser fra fryseren og lagde to pizza til meg og lillebroren min. Og brukte det vi hadde i huset.

 

Først smørte jeg på litt tomatpure sammen med litt rømme i bunnen.

Så var det bare å legge på det vi hadde og det man hadde lyst på. Her ble det pølse, paprika, tomat, squash og ost. Krydret litt med timian og oregano.

Putta den i ovnen på 225 grader i ca 10 min. Til osten er smeltet og bgynner å bli gyllen. Men følg med så brødet ikke brenner seg.

 

NAM! NAM!

Toppet med litt tortillaships ;)

 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#oppskrift #oppskrifter #mat #middag #middagstips # pizza #blogg #hverdag

Uka som gikk - UKE 19

Mandag: - 4 Mai 2015

Våknet i dag opp til en kald og solfylt morgen :D Nydelig!!

Har også hatt en superfin laanghælg, med litt forskjellig som har skjedd. Lørdag var får såvidt en rolig dag, og den nøt jeg fult ut med å gå en grei tur og vin til kvelds. På søndag fikk jeg også ut å gå i nydelig sol og utpå ettermiddagen kom storebroren min med hele familien :D Har savnet tantebarna mine og de krangla om å få flette høret mitt for det har dem fått en liten intresse for, gøy for meg som elsker at noen pjusker på med håret mitt. 
Så er jeg også så heldig at ene tanteongen også kommer i dag og skal ligge over her til i morgen :D Vi skal kose oss i ettermiddag og kveld :D

Nå sitter jeg bare å venter på å få bestille inn alle varene som jeg og mine flotte kunder skal ha. Gleder meg så masse til disse varene kommer og jeg får prøve ut masse nytt.

Har også i dag oppdatert innlegget om Månedens Produkt - Mai, for nå er det kommet med hva som er bonusgaven som kommer med når du handler produktet denne måneden og likte veldig godt det som medfølger - klikk inn og se ;)

Få med dere oppdateringer på facebook siden - her

Innlegget jeg har delt med dere i dag er Nyhetsbrevet - Mai 2015 -> Denne gangen er det med forskjellige rengjøringstips og litt andre nyttige eller unyttige ting, det kan du bedømme selv ;)

 Været i dag: Overskyet og vind.

Kl 14.00 tok jeg på meg skoa og gikk imøte med tanteongen min da hun var ferdig på skolen. Vi fikk hele kvelden for oss selv og bare slappet helt av tv, småprat og fletting. Lagde oss fruktsalat til kveld og så siste episode av Frikjent - Å gud så spennede det var og et helt uventet svar på slutten :o.

Da jeg gikk ut for å gå i møte med tanteongen min så lå det en liten ferdig spist mus i gangen, dette er kattepusen sin første mus og et litt stolt øyeblikk. Pusen begynner å bli stor.

 


Tirsdag: - 5 Mai 2015

I dag var det opp litt før halv 8 og gjøre klar ongen til hun skulle på skolen. Hun dro meg til og med ut for å følge henne på skolen, så da fikk jeg meg en liten morgentrim også. Våkna da iallefall :D

Så når jeg kom hjem igjen var det å få unnagjort litt jobb. Bare annonsere litt om ett av produktene som kommer med på neste bestilling - Natural Detox


Etter å ha jobbet litt var det på tide å komme seg ut og nyte sola og den kalde vinden litt. Jeg og katten gikk en tur opp i skogen og oppdaget maur, det var ganske spennende.

Så måkket vi utåver litt snø, så det smelter litt fortere.

Så var det tid for 10 minutter i sola til det ble for kaldt i vinden. 

Senere på ettermiddagen fikk katten besøk av en annen stor voksen katt og det ble han ikke overbegeistret over at noen fremmed prøvde å komme inn i huset vårt. Så ble litt action, men gøy å se hvordan han oppfører seg og reagerer på andre katter, greit å vite litt til senere. Så jeg bare fulgte med og observerte hva dem gjorde.

 Været i dag: Overskyet og vind, men sola kom utpå dagen og det ble da ganske så pent i dag.

Avsluttet dagen med Gray's Anatomi :D

 

 


Onsdag: - 6 Mai 2015

Oppe og hopper på en onsdag:)

Våknet opp til en grå og våt onsdag, men det er greit for da forsvinner snøen :D JIPPI!I dag er det fokus på Lip Glossen, digger at disse kommer med innebygd speil og lykt. Også er det selvfølgelig flotte Lip Glosser, liker dem spessielt sammen med en pen leppestift.

 Dagen gikk ganske tregt i dag. Var nok for man igrunn ikke kom seg ut. Var ute å måkka utåver litt snø så de skulle tine bort fortere av regnet.

Det ble lagt ut tre innlegg i dag. Jeg holder på å bygge opp teamet mitt mer og er da ute på leting etter nye forhandlere som kunne tenkt seg til å jobbe med de flotte produktene til Forever Living. Så derfor ble innleggene i dag en del om akkurat det.

April - Oppsummering av oppdkriftene

Kunne du tenkt deg til å bli forhandler?

Webinar: Forretningspresentasjon

En enkel og innholdsrik måte å få fortalt litt om hva jeg holder på med - En jobb jeg elsker og ikke hadde villet vært foruten :D

Været i dag: Regnfull og grått.

Til kvelds gikk fortsatt alt like tregt og jeg ble sittende kun og vente på at klokka skulle bli 21.00 så jeg skulle få med meg webinaret som var bare helt superbra i dag. Litt bedre enn sist faktisk. Nytt webinar på onsdag med forretningsplan og muligheten med Forever også skal jeg delta på et treningswebinar for forhandlerne på mandag :D

 

 

 


Torsdag: - 7 Mai 2015
Det smelter :D

Våknet opp i dag og klarte ikke helt og bestemme meg for om det var torsdag i dag for jeg syntes det var så rart at det skulle være fredag i morgen, var jo nettopp mandag. Men jeg var jo ganske sikker på at det var onsdag i går.

I dag er det bare å komme seg ut så fort jeg er ferdig med arbeidet i dag. I dag står BB crèmen og Månedens Produkt i fokus.

 MPD er en av mine bestselgere, så ble så glad når det ble den som ble månedens produkt nå i mai og likte veldig godt at det var en sprayflaske som ble overraskelsen som kommer med produktet :)

Så dette er min jobbdag i dag - Enkel og grei :D

Fant også ut at nå er endelig den nyeste BB cremen - Sandy kommet for salg og er klar for å ta imot bestillinger på denne også nå :DDette har vært en nydelig og kost oss en del ute i varmen. Var en tur oppe til Mor (bestemor) for hun fikk besøk av broren sin som blir gammelonkelen min og han har jeg ikke sett på flere år, så var gøy å si hei til han igjen. 

Var litt stress i dag med å få ordnet penger og kort til datra til søskenbarnet mitt som skal konfirmeres på søndag, men fikk ordnet alt så nå er det vare å få sendt kortet med dem som skal i konfirmasjonen.

Kvelden har jeg avsluttet med å se Kourtney and Khloe taks Hamptons og Bloggerne. Lagde meg noe sjikkelig koz til kveldsmat, fruktsalat med Kesam Pasjonsfrukt. Den var NAM! Jeg går også enda å venter på at kesamen med Lime kommer i butikkene :)

Været i dag: Sol og varmt, litt overskyet.

Delte i dag en produktfilm med den flotte sminkeserien Flawless by Sonya som jeg selger. Den anbefales veldig.
 

 

 

 


 

Fredag: - 8 Mai 2015

Det hat smeltet en del siden i går ja :D Sjekk bildene for i går og i dag :) SNART SOMMER!!!!!

Været i dag: Grått og regn. Snøen smelter :D

Jobb på formiddagen selvfølgelig. Annonsert Sun Lipsen som jeg selger. Liker hvordan denne kjøler leppene, ganske deilig. Og med solfaktor 30.Nå sitter jeg bare og venter på å komme meg ut å gå en tur, gleder meg ganske, liker å gå i regnet når det bare yrer, alt blir så rent og friskt.

Så kommer vell lillebror og dama hans hjem snart og også tar helg.

I går skulle jeg egentlig dele med dere den første delen av min vektnedgang. Dette klarte jeg å glemme så derfor kommer den jo selvfølgelig i dag. Den ble jo da desverre ikke så spennede som jeg hadde håpet, men gleder meg veldig til å få med Detox programmet jeg skal begynne på snart.

Jeg har også i dag delt et sponsett innlegg: Tyggis Extra. Den var god den :)

Nå kan jeg ikke annet enn å ønske dere alle en riktig så god hælg og nyt den så godt dere kan for snart er det mandag igjen :D Vi blogges neste uke :)

 

// annonse

 

Lik gjerne:

Facebook siden til bloggen - her

Facebook siden til jobben min - her 

Hjemmeside/Nettbutikk


 

~xoxo~

- Kirsten - Forever Business Owner (FBO)

#blogg #hverdag #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #helg #tyggis #extra #sunlips #sun #lips #sol #snø #smelter #vektnedgang #business #kesam #passjonsfrukt #frukt #fruktsalat #vaskemiddel #bbcreme #BBcreme #jobb #naturaldetox #detox #natural #naturlig #økoligisk #katt #cat #vin #bjørnebær #isbiter #bilder #nettbutikk #hjemmeside 

Kunne du tenkt deg til å bli forhandler?

Jeg startet som forhandler for Forever Living i slutten av 2011 og hadde det som en hobby/ekstra inntekt i starten. Nå er det blitt til en deltidsjobb og målet nå er å ha det som en heltidsjobb iløpet av 2-3 år nå.

Forever Living er verdensledende på produksjon og salg av Aloe vera produkter.  

- Kunne du tenkt deg til å bli FBO - Forever Business Owner?

- Kunne du tenkt deg til å høre om en jobbmulighet du aldri vil få en annen plass?

- Kunne du tenkt deg til å få lagt frem en forretningsplan som gir deg store muligheter, og uten økonomisk risiko?

Dette kan jeg gi deg en mulighet til å høre mer om. 

Ønsker du å bli din egen sjef, mer frihet, fleksibel arbeidstid, gode bonuser, bedre økonomi og muligheten til å reise verden rundt?

Disse mulighetene kan jeg hjelpe med.

 

Dette er noe som igrunn alle kan få til.

Om du er arbeids ledig, i full jobb, deltidsjobb, student, ufør, sykemeldt, hjemmeværende, osv. Du trenger bare være over 18år.

Ja! Dette kan også du få til - Og jeg kan hjelpe deg.

 

Mange sier at de ikke er selgere, men her kan du legge opp ditt eget løp og jobbe slik det passer deg best, mulighetene er så mange. Salget starter uansett med deg selv og dine nærmeste. 

Koster dette mye? 

Nei. Dette er helt opp til deg. Trenger ikke koste noe.

 

Hvordan kommer jeg igang?

Etter en prat med meg hvor jeg legger fram forretningsplanen som jeg anbefaler deg å jobbe etter for å raskest mulig komme igang. Bestemmer vi oss for om du vil prøve dette og jeg registrerer deg som forhandler. 

 

Kan jeg slutte om dette ikke er noe for meg?

Ja du kan når som helst slutte om dette ikke er noe for deg, da sender du bare inn en oppsigelse. 

 

 

Mitt mål i år er å få meg og teamet mitt til Global Rally 2016 i Johannesburg :D Hadde det ikke vært gøy og være med dit? Jobber vi godt og sammen så er det et lett mål og nå.  

Dette er Network Marketing - Dette er fremtiden

 

"If it doesn't make you smile, change it".

 

Sjekk også ut disse nettsidene for å få vite mer om Forever Living:

www.foreverliving.no

www.foreverliving.com

 

På Facebook finner du sidene:

Forever Living Products

Forever Living Products Scandinavia AB

Forever Living Products Norway
 

Webinar: Hver onsdags kveld kan du delta på webinar hvor du kan høre mer om Forever Living og forretningspresentasjonen. Dette koster ingenting og tar 30-45 minutter. Du kan også invitere med egne venner som du kan vil ha med på ditt eget team.

- Det er webinar i kveld og vil du være med på den så sender jeg deg link til webinaret.

 

- Er dette noe du kunne tenke deg til å bare høre litt mer om, uten noen forpliktelser?

Min hjemmeside/nettbutikk

Facebook - her

 

- Kirsten - Forever Business Owner (FBO)

April - Oppsummering av oppskrifter

Oppskrift: Pasta med ost i rømmesaus

Når man er sulten og ikke har noe mat i huset får man lete seg rundt og se hva man finner.

Så da ente det opp med pasta med ost i en rømmesaus.

 

Koket opp vannet litt og hadde i 4 kuler  pasta fra Barilla sin Bolognesi. Sammen med pastaen hadde jeg også litt hvitløk i vannet.

Mens pastaen koket ordnet jeg rømmen (her kan du bruke det du ønsker) Tok noen spiseskjeer med rømme i en kopp. Hadde i litt hvitløk og kuttet opp agurk i små terninger og hadde oppi koppen. Hadde også litt tomat i koppen.Kuttet så opp ost i terninger og tomat. Brukte geitosten fra tine. Kan være bedre og raste osten over pastaen enn å bruke terninger som jeg gjorde.

Når pastaen er ferdig koket heller du av vannet.

Ha så i osten. Og gjerne vent litt så den får begynt å smelte litt.

Ha så i tomatene og rør/bland godt

Så helte jeg over rømmeblandingen og rørte det sammen.

 

Anbefaler også å servere dette med noe godt brød og gjerne en liten salat på siden. Du kan jo bruke nesten hva du vil til pasta og mixe sammen. Kun fantasien som stopper deg.

 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#oppskrift #oppskrifter #mat #middag #middagstips #pasta #hverdag #blogg #barilla #rømme #ost #geitost #agurk #tomat 

Uka som gikk - UKE 18

Mandag: - 27 April 2015

Heisann alle sammen og GOOD mandag!!

Hælga er over og jeg er så glad det er mandag igjen :D Hælga har vært rolig og fin. Jobbet litt , vært ute å gått og klipt meg. Skulle jo ta før og etter bilder av den nye frisyren, men glemte jo selvfølgelig å ta "før" bilde, men jeg tror jeg har noen bilder jeg kan bruke.  Det ble litt kortere og lettere enn det var :)

I dag har vært en pen dag, våknet opp til sol ute, men desverre kald vind. Har brukt morgenen og formiddagen til å jobbe. Tatt imot flere bestillinger i dag og gleder meg masse til å sende den inn på mandag, flere nye kunder :D

Det så gøy for tiden og jobbe med disse helt utrolig fantastiske produktene. Sitter bare å klør i fingrene får å få konkret informasjon fra kontoret i Skandinavia om de nye produktene kommer ut for salg med en gang eller om vi må vente litt. Håper dem kommer raskt :D

Hvis du ikke har fått med deg hvilke nye produkter jeg snakker om kan du se forige ukes innlegg for UKE 17, der finner du dem.

I dag har jeg postet et enkelt innlegg om Forever F.I.T - pakkene med litt info om dem og hva de inneholder.

Også i dag var jeg på vekta igjen for å veie meg - det var en skuffelse. Har lagt på meg 0,8kg siden forige veiing. Så dette må bort fort. Glad jeg skal igang med Natural Detox snart så jeg får litt ekstra hjelp på veien, med den håper jeg å gå ned 2-5kg på 9 dager.

Kommer da et eget innlegg om hele kuren dag for dag.
 Været i dag: Sol, men litt kald vind innimellom.

I ettermiddag tenkte jeg å gå i besøk til tante og onkel, men det endte med at jeg og tante gikk i besøk til en annen tante og onkel, det var gøy det også ettersom jeg var der i går også :P

Koste med Junior som ble sååååå glad for å se meg at han holdt på å spise meg opp :D Snakk om gjennsyns glede :D

 

 

 

 


Tirsdag: - 28 April 2015

Håhoi! I dag ble det masse jobbing, for de nye produktene er kommet i shopen og jeg kunne få satt meg litt mer inn i disse produktene. De er ikke blitt lagt ut i min shop i hjemmesiden min, men satser på at de kommer i morgen. Jeg har iallefall fått lagt til den nye Eyelineren i min bestilling slik at jeg får testet den med en gang og så kommer oljene på neste bestilling. Disse oljene kommer til å bli kjempe populære og de tror jeg blir veldig gøy og jobbe med. Gleder meg veldig til å teste dem selv ettersom jeg har noen problemområder jeg skal prøve dem på.

Innlegget jeg delte i dag ble det nye produktet: Forever Pro X2.

Været i dag: Sol i dag igjen, men fortsatt litt kald vind.

 

 

 

 

 


Onsdag: - 29 April 2015

Dagen i dag ble også fylt med masse jobb. Endelig er de nye produktene kommet slik at jeg kan legge dem til min egen shop i hjemmesiden min.

Nå som det er gjort kan jeg igjen fokusere på salget og å komme igang med min personlige testing av nye produkter, jeg vil jo selvfølgelig ha med mest mulig av min egen mening i produktene når jeg selger dem. Det er litt mere gøy å selge dem da.

Dagens innlegg ble en ny oppskrift til dere -> Søtpotetpannekaker  Disse var gøy og prøve når det var noe helt nytt som man ikke har prøvd før, men plagdes litt, så jeg må prøve igjen senere og se om resultatet blir bedre, men likte godt smaken og dem mettet veldig :D

Været i dag: Soool :D Men noen må snart slå av denne vinden.

Har fått ut å gått ein god og ganske lang tur og det kjentes godt på kroppen :D Ble en helt nydelig dag og fikk gått i singlett, det var hærlig :) Sitter nesten å har lyst til å gå enda en tur, men da blir jeg bare å glemme bort tia helt og glemme at jeg skal delta på webinar kl 21.00 i kveld for å lære mer om det å jobbe med Forever for bedre å kunne rekrutere nye forhandlere og hjelpe dem enda raskere igang i starten. Nå har man jo et supert utgangspunkt i å kunne bruke de nye oljene for å komme raskt igang med foretningen.

Disse webinarene kan jeg invitere andre med på som er nygjerrige på denne jobben og høre fra dem som har stor suksess, hvordan de har jobbet seg opp til det nivået dem er på nå. Du må gjerne sende meg ei melding om du kunne ha lyst til å bli invitert med på et slikt Webinar, dem er hver onsdag. Så sender jeg deg registreringslink så snart jeg har den. Dette koster ingenting annet enn enn en liten time av din tid.

  Hatten i Hattfjelldal.

 

 

 


Torsdag: - 30 April 2015

Siste dag i april og en ny start på en ny måned i morgen :)

Tenker bare jobb om dagen og tiden går ikke fort nok, skal sende inn varebestilling på mandag og kan nesten ikke vente på å få gjort det og å få varene i posten. Det kommer så mye digg, og gleder meg spessielt til å teste nye produkter :D

Så har det vært litt planlegging til jeg skal ha rekruteringsmøter med nye potensielle forhandlere som har tatt seg tid til å høre om forretningsplanen til Forever. 


 

Været i dag: Overskyet og noe vind. Sola tittet litt frem innimellom.

I dag har jeg delt innlegg om min Eyeliner. Så blir det ikke lenge til det kommer en til eyeliner :)

 

 

 


 


Fredag: - 1 Mai 2015

 Blei en ganske innholdsrik dag i dag. Onkel, tante og mor kom innom på dagen for onkel skulle fikse noe i kjelleren. Så da ble det kaffe ute i solveggen, deilig. Ble da også invitert i bryllup i august. Så fikk lillebror besøk av en kompis som hadde meg seg dama og babyen sin. Så da ble det mer kaffedrikking og litt babykoz. Er jo bare så hærlig med babylatter :D Så suste vi en snartur over grensa til sverige for ungdommen var jo fri for røyk. 

Så denne dagen har jo bare rast avgårde. 

Nå er middagen inntatt og det skal slappes av litt.

Skal ut å gå en tur før jeg må i dusjen og fixe meg for kvelden :)

Været i dag: Startet med knall sol og blå himmel og bare litt vind. Men ut mot ettermiddagen skyet det over og det snør innimellom. Kjikkelig kjipt.

I dag er det jo ny måned, så da var det klart for et nytt månedens produkt. Det har jeg delt med dere i dag. Denne måneden er det en av mine bestselgere som er månedens produkt og et produkt som har tatt over mange produkter i mitt hjem. Verd vær ei krone.

 - Ønsker alle en riktig god hælg :D

 

 // annonse

 

Følg bloggen på facebook - her

 

 

- Kirsten ~xoxo~ Forever Business Owner (FBO)

 

#fit #eyeliner #produkter #jobb #blogg #hverdag #trening #oppskrift #mat #oils #oljer #naturlig #økologisk #sol #tur #søtpoteter #pannekake #essential #flawless #detox #lemon #sitron #lavendel #peppermint #peppermynte #defens #soothe #atease #carrier #lavender #business #vektnedgang #liquideyeliner #massasjeolje #massasje #fotbad #aromaterapi #bæreolje #hatten #fjell #snø #smelter #vaskemiddel #miljøvennlig #allergivennlig 

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge om litt av vært når det passer Livsmotto: Alt skal prøves!

hits