juni 2015

Uka som gikk - UKE 25

Mandag: 15 Juni 2015

Mandag! Kontordag! Bonusutbetaling! Kundeoppfølging! Varebestilling! Møteavtaler!

Joda i dag har jeg jort litt og det beste av alt med dagen med å bære sitte hjemme å jobbe og nyte bonusen min er å sprette en flaske vin og bare nyte dagen.

Har også levert varer og vært innom i barnehagen for å høre om arbeidstidene for sommeren var blidd ferdig. Så det skal jeg få sjekket opp i morgen. 

 

Tirsdag: 16 Juni 2015

Litt jobbing i dag også, men kun de daglige rutinene :D

Når jeg var ferdig hjemme gikk jeg til barnehagen for å hente jobbtidene mine og sannelig ble det ikke enda mere jobb på meg, så nå har jeg vist ikke fri før i august. Heldigvis en uke innimellom alle disse dagene som jeg mest sannsynlig får fri, så da kan jeg jo kalle den uka for ferie :D

Sendte inn varebestilling i går, men det er allerede fult opp i neste bestilling, så kunne godt sendt den også inn, men skal vente noen dager.

Lekte meg litt med Liquide Eyelineren i kvelds :D 

 

Onsdag: 17 Juni 2015

Da var det klart for 2 dager med jobb i barnehagen. Fredag har barnehagen stengt for da er det planleggingsdag, skal kun være med på en avsluttning med kollegaene og ansatte på skolen.

Var en herlig dag på jobb i dag. Første dagen med sol og varme på mange måneder nesten. Hadde en varm dag i mai ellers har det ikke vært varme siden april.

Så nå håper vi at sommeren endelig er kommet her i nord. Håper vi får like pent vær i morgen da vi skal ha en liten sommeravsluttning med barna.

I dag fikk vi vært ute absolutt hele dagen og det var bare deilig.

Etter jobb var vi også bare ute ganske lenge før man måtte inn og jobbe litt før det ble kveld.

Avsluttet dagen med et fantastisk webinar med forretningsplanen og mulighetene med Forever.

Jeg var på å bli litt solbrent i dag, så da smøres det med Gelly så er jeg fin i morgen :D 

 

Torsdag:  18 Juni 2015

I dag var jeg trøtt da jeg våknet, men var bare å komme seg ut av senga å få jort noe før man skulle i barnehagen. Ble en nydelig dag i dag også og vi var ute hele dagen. Noe som kjentes godt utpå dagen, da kroppen var ganske tom for energi. Vi hadde litt sommerfest i barnehagen i dag, med grilling av pølser til lunch og is. Alle barna har kost seg ute og alle har vært blide og fornøyde, da er det ekstra gøy og være på jobb :D

Etter jobb var det hjem og jobbe litt og planlegge varebestilling i morgen :D Skal bestilles inn masse nytt :D 

I dag tar man også delvis helg da det er planleggingsdag i barnehagen i morgen og den da er stengt. Men vi skal på sommerlunch/avsluttning med hele gjengen fra barnehagen og skolen. Da blir vi vell gode og mette :D

 

 

Fredag: 19 Juni 2015

 Sov litt ekstra lenge i dag :) Deilig å våkne opp til enda en dag med sol. Skal for det meste bare slappe av i dag, å gjøre litt småjobbing innimellom. Ordnet det klart for varebestilling etter at jeg har vært på sommeravsluttning med kollegaer. Fikk deilig koldtbord og kake til kaffen.

Så da jeg kom hjem igjen gjorde jeg unna varebestillinga og så gikk jeg ut og sola meg litt mens jeg jobbet litt. Helt hærlig, men var litt kald vind.

For noen hærlige hvite legger :P

Så når tar jeg hælg og håper å få nye hele hælga med denne sola :D

 

Ønsker alle ei riktig god hælg!

 

// annonse

 

Få med dere konkurransen jeg har gående - her (trekning nå på søndag).

 

Kirsten - Forever Business Owner

#sol #solkrem #solbrent #gelly #hudpleie #hjemmekontor #networkmarketing #vin #hverdag #blogg #tannkrem #selfie #sminke

Mai - Oppsummering av oppskrifter

Da er det på tide å oppsummere de oppskriftene jeg la ut i mai :D

 

Pasta med ost i rømmesaus


 

LEFSEPIZZA
Uka som gikk - UKE 24

Mandag: 8 Juni 2015

Håhåi! Denne uka blir enten veldig lang eller så går den alt for fort. Jobb i barnehagen hele uka i tillegg til min egen lille bedrift. Det er full rulle dagen lang :)

Litt jobb hjemme før jeg må på jobb i barnehagen.

 

Tirsdag: 9 Juni 2015

Herlig å våkne opp å kunne jobbe med verdens beste jobb og styre tiden min selv før jeg må avgårde til barnehagen og jobbe og leke med barna der, ikke den verste jobben det heller, men du kjenner det på kroppen etter en dag med herjing og leking :)
 

Onsdag: 10 Juni 2015

I dag ble en lang og litt stressende dag. Jobbet litt hjemme før jeg skulle i barnehagen på jobb, så fikk jeg beskjed om at onkelen min var på sykehuset og tante trengte barnevakt til hunden sin mens hun dro etter og ble over til i morgen. Så da var det bare å komme seg hjem etter jobb og pakke litt før så å dra hjem til tante og onkel og være der til i morgen. Innimellom dette måtte jeg også rett etter jobb ned på posten og hente ut varene som kom i dag. Hjem med de og bare pakke med seg de varene jeg skulle levere dagen etter å selfiestangen som jeg skulle prøve ut selv. Så jeg og Junior satt å tok litt bilder.

 Meg og Junior


Jeg og Junior tok oss også en liten kveldstur før vi så film, den siste Hobbiten filmen som jeg enda ikke hadde sett. Så fikk vi besøk før vi tok kveld og prøvd å sove. Men det var første natten helt alene uten tante eller onkel for Junior så han var ikke helt fornøyd med å sove i feil seng, men det gikk greit til slutt. 

Torsdag: 11 Juni 2015

Våknet opp å fikk luftet Junior og jobbet litt før jeg måtte gå på jobb. I dag skulle vi sende førskoleungene på overnattingstur til Familieparken på Namskogan. Det var en hel gjeng som gledet seg veldig :) Og det ble en rolig dag etter at dem dro. Jeg hadde 4 barn igjen på avdelingen jeg var på etter at vi hadde sendt de andre avgårde. Så vi slo oss sammen med den andre avdeligna og bare kosa oss :)

Etter jobb var det hjem og finne ut når tante og onkel skulle komme hjem igjen og hente litt av utstyret jeg hadde med meg i går som jeg ikke orka å ta med på jobb, så da ble det jo også bare til at jeg lufta Junior mens jeg var der, men da var dem også nesten hjemme. Det var bra.

Så når jeg da endelig kom hjem var det å ta rede på resten av varene som jeg nesten bare løp ifra i går.

Tannkrem og selfiestang var det i denne pakken. Begrenset antall selfiestenger, for det ble utsolgt fra lageret våret etter 4 dager, så jeg har bare noen få igjen og det er da førstemann til mølla for å få med en selfiestang når du kjøper en tannkrem. Så vil du ha en må du skynde deg. Tilbudet gjelder kun i Juni.
Fredag: 12 Juni 2015

I dag blir det helt herlig med helg! Den skal nytes masse. Å mandag skal jeg også ha fri for å sitte hjemme og jobbe. Å da spretter jeg champangnen for å feire Bonus og Sommer å at jeg har verdens beste jobb :D 

Førskoleongene kom hjem fra tur i dag og de var strålende fornøyd og  slitne :)

 

Sjekk ut konkurransen som kommer snart på facebook siden - her (Lik siden for å få den med deg)

Vil du kjøpe Månedens Produkt: Tannkrem med selfiestang på kjøpet er det bare å ta kontakt.

 

// annonse

 

Kirsten - Forever Business Owner

#networkmarketing #økologisk #naturlig #hjemmekontor #selfie #selfiestang #tannkrem #toothgel #hudpleie #tannpleie #jobb #business #dachs #tur #sommer #ferie 

Uka som gikk - UKE 23

Mandag: - 1 Juni 2015

Ny måned og nytt Månedens Produkt :) Hadde gått å gledd meg hele mai på å komme igang med denne månedens produkt ettersom jeg har en del kunder som kjøper produktet. Så har sittet i spenning å ventet for å finne ut hva som eventuelt skulle bli månedens tilleggs produkt/gave. 

Her får du selfiestang med på kjøpet når du handler tannkremen denne måneden :)


Nice:)

Så i dag har jeg jobbet med dette produktet og annonsert det til alle kundene mine og potensielle nye kunder :)

Et annet populært produkt jeg selger er Aloe Propolis Creme 

Sommertilbudet jeg la ut i dag: Skolepakken 

Med Aloe Sunscreen + Aloe Vera Gelly + Aloe Propolis Creme + en nøkkelring med på kjøpet. Flotte produkter til barn som passer til forskjellige situasjoner (sol, solbrenthet, sår, eksem, tørr hud, osv)

I dag begynte jeg også på Detox-kuren til Forever. Så vil du høre mer om den er det bare å spørre :)
I kveld blir det nytt webinar med opplæring og trening :)

 

 

Tirsdag: - 2 Juni 2015

I dag ble det litt jobbing hjemme før man dro på jobb i barnehagen. Skal ha noen jobbdager i barnhagen denne uka.

Lagt ut nytt sommertilbud: Sommerpakken 

Aloe Scrub + Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen + Aloe First + Aloe Sun Lips og Aloe Lips med på kjøpet.

 

Andre produkter: Veterinary Formula og Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen (sommertilbud)

 

 

Onsdag: - 3 Juni 2015

Halveis i uka allerede :)

I dag skal jeg også i barnehagen å jobbe, men før det er det litt jobbing hjemme først :)

I dag går hovedfokuset til produktene Liquid Eyeliner og Heat Lotion

Sommertilbud: Solkrempakker

Har to solkrempakker i år.

1. Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen (som du ser bilde av over)

2. Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen Spray + en Sun Lips på kjøpet

 I kveld er det på ny webinar for de som ønsker å høre mer om det å jobbe med Forever Living og mulighetene det kan gi deg :) Vil du være med?

 

Torsdag: - 4 Juni 2015

Enda en dag med både jobb hjemme og i barnehagen, men også i dag tar jeg helg. Så i morgen er det kun litt jeg må gjøre hjemme ellers skal jeg bare kose meg og trene :)

Sommrtilbud: Lipspakke

Aloe Lips + Aloe Sun Lips + en nøkkelring på kjøpet

Andre produkter for dagen: Aloe Jojoba Shampoo /Balsam og Forever Bee Honey
 

Fredag: - 5 Juni 2015

Jeg har tatt helg!

Skal bare dele noen produkter i dag også så skal jeg bare nyte dagen og trene litt :)

Fortsatte litt i dag med Aloe Jojoba Shampoo og balsam (du kan klikke på link over) også ble det Volumizing Mascara som er den beste mascaren jeg har prøvd og en av mine favoritt produkter. Denne anbefaler jeg alle å prøve en gang i livet :)

Sommertilbud: Hårpakke 

Sonya Hydrate Shampoo og balsam + Forever Styling Gel på kjøpet

 

Jeg har også i dag delt to innlegg med dere, det første med Månedens Produkt - Juni og Nyhetsbrevet - Juni (få med deg konkurransen som er i nyhetsbrevet)

Jeg har også i dag fått inn nye varer

Fikk da inn Lip Glossen og den er bare super, med speil og lykt. Sjekk ut facebook-siden for å se bilder av Lip Glossen og de andre varene jeg fikk inn.

 

// annonse

 

Stikk gjerne innom Facebook sidene mine:

Bloggen - her

Min Aloe vera bedrift - her (snart kommer det også en ny Give Away konkurranse her)

 

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hjemmekontor #business #økoligisk #naturlig #aloevera #sommertilbud #tilbud #detox #solkrem #sol #ferie #sunscreen #hudpleie #kroppspleie #makeup #sminke #propolis #tannkrem #tannpleie #dyr #barn #barnehage #skole #hår #hårpleie #hårprodukter #networkmarketing

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits