juli 2014

Kvelds-Innlegg 31.07.2014

Hei hei!

Da var jeg på nett igjen etter å ha vært uten nett i nesten 2 dager nå. Mistet nettet pga tordenværet som kom med regnværet på tirsdag/onsdag.

Men vi kunne vell ikke ha gledet oss mere om å endelig få litt nedbør her oppe i nord. Flere er vannløs pga varmen som har vært, men selv pga regnet de siste dagene får dem ikke vann når bakken er så tørr at dem suger til seg all fuktighet som kommer.

Koste oss ganske bra i barnehagen i dag, da de fikk springe litt ute i regnet og da det tordnet sprang de ut og koste seg med en tordendans for at det skulle tordne enda mere, så gøy var det vist da det brakte over hodene på oss :) Koste oss ute mesteparten av dagen og klarte å få til lunchen ute i Multihuset vårt, gøy å få sitte ute å spise. Regnet kom ikke så veldig lenge etter at vi hadde spist, så vi var ganske heldige :)

Noen av barna dro ut på tur for å finne bekker med vann og for å se om de kunne finne noe "bugs" i vannet, de kom tilbake med tre flasker vann og 2 bugs, så var en vellykket tur det :)

Etter jobb var det selvfølgelig mere jobb, stall og pakking av varer som skal kjøres ut i morgen :) I morgen går nemlig turen etter jobb til broren min, da minste datra hans har bursdag i morgen :) Så blir en lang dag i morgen, så håper jeg får masse gode kaker å spise i morgen :)

Når jeg er ferdig på jobb i morgen blir det en friperiode igjen og da håper jeg virkelig at været tilsier at jeg kan få begynne å jobbe med hestene, vi henger litt etter nå. Men tar det fort igjen om ikke varmen ødelegger mere for oss. Gleder meg veldig til å sette igang 2åringen min nå, å starte treningen med den. Har vært så gøy å holde på med han nå, at jeg vurderer nesten litt å ha han. Kjenner det nesten kan bli litt rart å ikke ha en liten ponni selv. Å har jo smått en og annen liten onge innom og greit å ha en liten dem kan ri på da istede for de store ponniene :) Tenke Tenke!

 

Tidligere innlegg:

Lipstick

Vital 5

LipGloss

 

 

Ha en koselig kveld videre, og husk at i morgen er det helg :) Klemz

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 29.07.2014

Heisann :)

 

Må si meg meget fornøyd med dagen egentlig. Har selvfølgelig slitt litt i varmen, men dagene er uansett mye lettere å komme seg gjennom. 

Var også i dag på jobb i barnehagen og koset meg sammen med masse flotte å supersøte barn. Hadde bursdagsfeiring i dag, og det var to superglade tvillingjenter som ble hele 3 år. De møtte meg med overflod av glede og kom løpende i armene mine så jeg fikk gi dem den beste bursdagsklemmen til begge. 

 

Sovna av litt da jeg kom hjem fra jobb, måtte kvile meg litt før jeg fikk i meg noe som kan kalles mat. 

Så fant jeg ut at jeg hadde fått beskjed om at jeg ar fått vite hva skatteoppgjøret ble i år, sjikkelig gla melding, selv om det gjerne kunne vært mere :P

 

Gikk ut og gjorde klar stallen for så å ta inn Alex som har funnet seg et hull i gjerdet der han bryter seg ut, så han sto å koset seg på åkeren ved siden av de andre hestene, så i morgen må jeg kansje prøve å finne ut hvor han smyger. Det er ulempen med små ponnier, de smyger lett under.

 

I morgen skal jeg være sjåfør til tantebarna og sønnen til søskenbarne mitt på morgenen å kjøre dem på leirskolen før så å dra på jobb og antageligvis plaske rundt i regnet i morgen, håper virkelig det kommer så mye regn som de melder. Vi trenger det nå, mange er blitt vannløs pga tørken. Litt rart å si at det er tørke på en plass som dette, men er jo det det er. 

 

Tidligere innlegg:

Lip Pencil

Aloe BB Creme

Honningproduktene

 

 

Nå blir det film, skal se Rodeoprinsessen 2 :) kom i posten i dag :) Er av den gammeldagse typen som liker å ha dvd og se film :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 27.07.2014

Hei dere!

 

Døsig dag og fant liksom aldri helt roen til å gjøre noe i dag. Alt ble bare tull.

Gikk og hentet Alex som hadde brutt seg ut av gjerdet og satte han inn, han får bare stå inne til i morgen etter jobb, så får jeg ta en runde med han da og se om han forteller meg hvor han smyger ut, så man får fixet det.

 

I kveld kom broren min og familien på hytta de hadde stoppet og grillet nede ved Røssvatne før dem kom oppåver og et annet vennepar og slekt av oss hadde kommet syklende dit. Så der var det full liv. Å barna koste seg og badet hele tiden. Hoppet fra brygga og svømte rundt. Tvillingene på snart 3år hoppet nesten uti sammen med de større barna. De koste seg :)

 

I morgen starter en ny uke på jobb i barnehagen. Så håper man at varmen roer seg litt denne uka, så man kan få litt mere ut av den.

 


Ellers så sitter da disse to på stuebordet, de har sittet der ganske lenge nå, så tror de er fast i hverandre :p

 

 

Tidligere innlegg:

Honningproduktene

Konkurransen

Eyeshadow

 

 

Så håper jeg alle dere har fått mere ut av dagen i dag en meg å at dere har en fin sommerkveld :)

 Adam ligger og soler seg.


 

 

-Kirsten
 

Kvelds-Innlegg 26.07.2014

Hei Lesere!

I dag har vært en fin dag. Kom meg endelig på fjelltur bare synd jeg ikke hadde med fiskestang og en fiskekompis. Var bare det som mangla.

Er så heldig som har et så flott turområde som jeg har rett utenfor døra mi. Gleder meg så til å bruke dette området fremover i tiden. Ser for meg at my av feriene mine fremover kommer til å være i et telt eller ei hytte på fjelle et sted istede for syden og sånt.

Det er så stille og fredelig på fjellet og man finner roen med en gang.Der jeg var i dag skulle jeg godt tenkt meg at det sto en hytte slik at man bare hadde et kryp-inn og sovet også brukt dagene til å vandre rundt i de andre vatnene som er rundet der. Fine plasser for å kunne lage til slik at man kan sette opp gjerde sånn at også hestene kunne vært med :)

Kansje en dag får man til dette, for en drøm det hadde vært.

Hvis du vil se flere bilder fra turen min så har jeg skrevet et eget innlegg om turen tidligere i dag.

 

 

Da jeg kom hjem krøp jeg ned på rommet mitt og satte meg, for her var det litt kaldere og da det kjennes ut som jeg iallefall er på å ha blidd solbrent var det bare å finne en kjølig plass og sitte, har smørt meg med aloe vera, men har enda ikke vært i speiliet og sett om det er ille eller om jeg er bare litt rødt. Tror ikke det er så ille.

 

I morgen tenkte jeg kansje å ri fjelltrimmen som går fra nabogården. Men må se litt hvor varmt det blir. Bruker hver sommer og dra på søndagsturer med hestene med en ny rute hver gang. Pga varmen som har vært har jeg ikke kommet igang enda i år, så håper på en lang og fin høst. Men så kan det jo hende jeg flytter iløpet av høsten så da blir det kansje ikke så mye turer som man håper. Får håpe det da er masse flotte turmuligheter dit jeg evt flytter da :)

 

 Tidligere innlegg:

Foundation

Mascara

Eye Pencil

 

 

Ha en fin kveld kjære leser.

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Langtjønna

Var noe overskyet først på dagen i dag, så bestemte meg ganske fort for å ta turen opp til Langtjønna som er et vann oppi fjellet der hvor jeg bor. Er noen år siden sist jeg gikk dit til fots, siste gangene jeg har vært der har vært på hesteryggen.

Turen startet ca 13.15

Elsker å gå på turer etter løypene og fjelltrimmene her jeg bor. Naboen min er så flink til å bevare det gamle oppi her.

Setter opp skilt slik at folk som går etter løypene skal vite hva det heter på de enkelte bakkene og myrene opp gjennom. Og setter opp flere sittebenker så man kan ta seg en pust i bakken om man skulle trenge det :)

Så her kommer bilder fra hele turen min opp til Langtjønna.
  Hagamyra
 Her lurer jeg litt på hvor navnet kommer fra :) Tror jeg må å spørre naboen min en dag.

Her er en bålplass. Er blitt litt ødelagt å noen trær har falt etter stormen i vinter, så her skulle man vært og fixet og ryddet opp. 


 Hengbrua.
 Utsikten fra hengbrua. Ned elva.

 Utsikta fra hengrua. Opp elva.
 Multer fant jeg også. Ser ut til at det blir mye multe i år :)

 Reinmyra.
 Når man kommer over reinmyra finner du det beste med hele turen. Går ikke å ta denne turen uten å stoppe ved vannkillo og ta seg en drikkepause. Det er turens høydepunkt både på tur opp og ned. Iskaldt fjellvann er bare det beste som finnes. Ligger bestandig nylaget neverøse her hvert år som naboen lager til og legger ut. Slike kilder var veldig vanlig etter vandringsrutene som gikk. Slik at både folk og fe skulle finne drikkevann da dem skulle til ut på ærende.

 Vannkillo. Mmm
 Neverøse

 Mere multer fant jeg :)
Flere slike benker finner man hele veien oppgjennom, til man nesten er fremme ved vannet.

 Litt av utsikten min, veldig dårlig bilde da, men dere ser litt av Røssvatne og nabogårdene og litt av åkrene på gården min. Åsså de flotte fjellene rundt Røssvatne.

 Fjellet  jeg bor under, sitter og ser opp på det vær dag.
Kan ikke klage på jobben som er gjordt når denne stien ble laget til, her er det lagt steinheller til bro over en liten bekk. Her i dette området ser det også ut som stien følger den gamle leia de brukte med hest og vogn i den tia hvor man slo myrene for å ha for til dyra. Før man begynte å lage åkrer rundt gårdene. Men er ikke sikker på det, men lanskapet ser litt slik ut :)

 Flere sitteplasser :)

 Elva.
 Elva.

 Denne veien :)
 Elva og litt utsikt ned mot gårdene i området der jeg bor.
 Flere hvileplasser og på skiltet viser pila ned mot der det en gang i tiden sto en Lae.
Restene som er igjen etter lao som har stått her.
 Restene av lao.
 Hvet dere hva en lae er? Evt hva kalles det der du bor? Finner jo ikke så mange av disse nå i dag, men noen er det.
 Stillelva.
 En liten dam, sikkert en froskedam :p Og snart fremme ved vannet :)
 Lagt ut steiner slik at man lettere kommer seg over :)
 Langtjønna :)
 Ser ut som noen har fisket.

Oppe ved dette vannet finner man også en krystallhule. Den ble deverre ødelagt for en del år tilbake da var noen folk der oppe og brukte sprengstoff for å prøve å få frem krystallene. Noe som resulterte i at alt ble ødelagt og man finner bare restene som er igjen. Litt kjedelig når folk kommer og ødelegger.
En veldig fin og lett tur å gå, også barnevennlig. Var hjemme igjen litt før 16.30. 
Heldig med været selv om det ble sol var det en god vind som holdt unna det verste av insekter og ikke ble alt for varm når man gikk. Selv om svetta rant ;)

 

En tur å anbefale om man er i nærområdet :)

 

Hva har du gjordt i dag da?

 

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 25.07.2014

HIPP HURRA..... Endelig helg!

Har vært en krevende uke pga varmen, men har også koset meg masse. 

Hovedfokuset har vært på jobben i barnehagen. Vi har svetta og slitt for å holde de flotte barna i godt humør i varmen. De har hver dag lekt og koset seg med litervis av vann :)

Men nå er det helg og oppladding til neste uke, skulle muligens, kansje ikke være like varmt neste uke, så da kan man kanskje lage til litt annen aktivitet med barna. 

Var så utslitt i dag at jeg måtte blunde litt på øye før jeg kunne gjøre noe annet.

Så utenom jobben og varmen har det vært en lite spennende uke og lite spennende og skrive om. 

 

Kansje blir det litt spenning i helga :D Lov å håpe.

 

Tidligere innlegg:

Eyeshadow

Konkurranse

Aloe Toning Kit

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 24.07.2014

Hei hei alle sammen!

Kommer et tidlig kvelds-innlegg i dag, ettersom jeg er helt utmattet snart av jobb og denne varmen. I går ble det ikke noe kvelds-innlegg da jeg la meg i 17tia og sov til i 22tia i går kveld, og sto da opp å så litt tv før jeg la meg igjen i 1tia for så å stå opp i dag litt før 7 å dra på jobb igjen.

Koser oss mye på jobb, men er ikke så koz med denne varmen når man skal være våken og opplagt for å kunne ha overskudd til å ha det litt gøy sammen med alle disse barna. De leker med vann hele dagene og vi voksne er da smått borti og får noen vanndråper i hode vi også.

I dag baket vi også skolebrød og kanelsnurrer som vi koste oss litt ekstra med, det var populært ja :)

Har også en av de koseligste kollegaen man kan ha, som dro på butikken å handlet og lagde en liten sommer-gave til alle oss på jobb i dag, sånt blir man gla av :) Hun pleier også å lage en liten julepose til oss hver jul, med noen gode og oppmuntrende ord på posen til oss :)

 Får vurdere å koze meg med denne i helga :)

Heldige heldige meg:)

 

Og etter jobb var det bare å fortsette å jobbe med min egen lille bedrift, sende inn en bestilling og gjøre klar noen bestillinger osv. Men når man er så effektiv er det god lønn for strevet :D

 

Da var det bare en dag igjen til det blir litt avslapping og helg. Broren min med familien kommer og skal være på hytta neste uke, tror de kommer på søndag så da er det bare å ladde opp bateriene. Har jobb i barnehagen hele neste uke også + at det nok blir en del aktiviteter med tantebarna på ettermiddagen. Hvis de ikke er veldig slitne etter friluftsleiren de skal på noen av dagene neste uke. Den kunne jeg tenkt meg å fått være med på selv, men jeg var vist for gammel :P Så det får bli når jeg blir yngre igjen :D

 

 

En liten annonse :)

Har enda noen varer igjen som jeg selger av Aloe vera produktene mine. Prøver å få tømt mesteparten av lageret før nye varer skal bestilles inn :)

Dette er det jeg har igjen

 

Solkremmer, deodorant, sminkefjerner, foundation, massasje lotion og pose med mye rart i.

 

Lurer du på pris + porto på noe av dette er det bare å sende meg en mail: k.s.7.86.e@gmail.com

- sender det allerede i morgen om du ser noe som frister :) Rabatt på noen av produktene.

Du kan også kjøpe andre produkter i nettbutikken (her), da bestiller jeg dem på mandag.

Sjekk gjerne ut månedens produkt for både juli-måned og august-måned. Tar imot forhåndsbestilling for månedsproduktet - august.

Jeg får også nå ordnet med gavekort om noen skulle ville ha å gi bort i gave.

 

 

 

Tidligere Innlegg:

Eye Pencil

ARGI+

Dyra mine :)

 

 

Nå skal jeg ta meg en vellfortjent pause, da det har vært full fart siden kl 7 i dag. Se om jeg finner meg litt kjapp mat og kansje en siste kaffekopp, så blir det ut i stallen å jobbe litt.

 

Så ønsker jeg alle der ute en riktig fin sommerkveld :)


  -Kirsten

Kvelds-Innlegg 22.07.2014

En ufattelig varm dag, deilig og slitsom. 

Var på jobb i barnehagen og vi var ute meste av dagen, men det ble så varmt at ongene trakk seg inn etterhvert så skyet det over ei lita stund slik at vi kunne rømme ut igjen. Ungene koste seg med vann hele dagen, satte opp vannspreder til dem som dem danset gjennom og vi hadde vannkrig, heiv meg med i leken sammen med dem, det ble en våt fornøyelse, men gjorde nok at jeg overlevde dagen.

 

I går kveld fikk jeg melding av en trist kompis. Hadde hørt at en gutt på 20år hadde omkommet i en fallulykke i helga og dette viste seg å være en kollega av kompisen min, så han var litt preget av den nyheten. Han lurte på om vi kunne møtes så han kunne få noe annet å tenke på. Ble ikke mange timers søvn i natt, men ble en bra natt. Varm, men bra natt :) Skulle ønske det aldri ble morgen, men det var en god start på dagen. Føler seg litt mere verdig når man kan stille opp for noen. Skulle ønske vi kunne dratt på fisketur i kvell å bare være der for hverandre og kose oss. Det får bli en dag det er bedre tid.

 

Men det er en liten tankevekker på hvor lite tid vi har i livet, til både oss selv og andre. I morgen kan alt være over og ett eller annet sted i verden er det for noens siste dag på denne jord. Så hvorfor setter vi ikke mere pris på de man har rundt seg, både venner og fremmede. For mange er et smil eller "Hei" nok. Spør hvordan de har det. Gi et kompliment. Å er vi flinke nok til å se hvem som trenger det lille ekstra?

Tror dette er et tema man kan snakke lenge om, og spørre hvorfor er slik og sånn? hvorfor gjør noen sånn å sånn? Og bare hvorfor oppfører vi oss som vi gjør? 

Sitter ofte og bare observerer fålk og veldig sjokkert over mye jeg ser, kan sitte å ta frem mange eksempler på ting, men da blir man vell sittende her og skrive, og hvorfor lage en diskusjon på noe som aldri blir å forandre seg og er et evighets-tema. Vi er som vi er :D

 

Så alle sammen sett pris på det man har og de man har rundt seg. Alt for mange triste historier ute i verden og landet til at vi kan la være. I morgen er du eller noen nær deg rammet av en trist historie.

 

 

Beskrivelse av dagen: Lykkelig dag

 

I morgen er en ny dag sammen med alle di søte små i barnehagen og sikkert mere lek og morro med vann.

 

Tidligere innlegg:

Produktbokser

Kattehuset

Til salgs - Klær (annonse)

 

 

 

Gi noen en klem :)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 21.07.2014

Endelig...

Endelig kan jeg skrive til alle dere flotte fålk der ute :)

Har vært uten nett noen dager etter det var litt torden-vær her for noen dager siden. Men endelig på nett igjen nå, noe jeg er veldig glad for begynte å bli litt stresset for det var så mye jeg skulle fått gjort. Å er enda langt fra ferdig, men skal ta det senere.

 

Etter langturen hjem med ponnien min på torsdag, ble fredag og store deler av lørdag brukt til å få tak i noen som kunne hente meg slik at jeg fikk hentet bilen min. Jeg har ingen egentlige venner jeg kan spørre som jeg vet stiller opp for meg når jeg trenger det. Jeg spørr aldri om hjelp, og når jeg spørr trenger jeg faktisk hjeelp.

Alle jeg sporte holdt på meg noe, eller svarte ikke, eller kunne komme hvis vi kunne "koze" litt, eller skulle ha betalt. Helt imponert over fålk å hjernebruken deres. Skjønner ingen at noen må ha bil for å komme seg rundt på jobb eller andre oppdrag eller bor så langt unna sivilisasjon så man må ha bil. Da skulle ikke en go gjerning koste så veldig mye. Mange av de jeg spurte har jeg kjørt ganske mye på etter fest osv uten å ta betalt eller bedt om noe for at jeg er en grei og hjelpsom person. Men man må ta til takke meg ingenting om man skulle trenge noe...

Så er da konklusjon at JEG skal slutte å hjelpe fålk, for ingen er vell egentlig verd det om det ikke gagner meg på noe hvis??

Hvordan tenker fålk?

Nå babler jeg sikkert ivei uten mening i det jeg skriver, men jeg ble så sint at jeg satt meg med å gråt av tanken på at jeg er så lite verdt at ingen kan ofre litt tid for å hjelpe når noen spørr.

 

På lørdag fikk jeg endelig et positivt svar fra noen som hadde litt mere å tenke med enn andre og han kunne hente meg, men det kom opp noe så han kunne ikke hente meg med en gang, så tok beina fatt og gikk vell nesten eller ca halvveis av en 1,5 mil vei jeg har for å komme meg ned til sentrum, tettbebyggelsen i denne kommunen.

Hva annet kunne man gjøre når man måtte ha bilen og i dag (mandag) skulle jeg være på jobb i barnehagen igjen. Så etter en go lang tur på torsdag, fikk jeg meg en grei nok og ikke fult så god tur igjen på lørdag :P  Bra jeg ikke er redd for å røre litt på meg og liker å gå, men hadde litt jeg skulle ha med meg, så var ikke den beste situasjon eller skoa jeg brukte å gå i. 

Da jeg endelig fikk satt meg i bilen, raste jeg oppåver til broren min for å se kjapt til tantebarna og ponniene der og høre hvordan det gikk. Så suste jeg hjem igjen og skal si det ikke var feil med en dusj da :)

 

Møtte på disse skapningene da jeg var ute på min vandring, ser dere dem? De ville ikke sitte stille lenge nok til å få noen gode bilder

  

Bilde 1: Ser du meg? Bilde 2: Der ser du bare rompa :)

Bilde 3: Er en som titter frem i gresset, ser du den? 

De var iallefall to smårollinger som smøg rundt i steinene, sto lenge og pratet med dem, vet ikke om de var like enige i at jeg skulle stå der, de hørtes litt sinte ut. Men skulle jo hadd med noe godt til dem :)

Liten test:

Hva er det slags dyr? :)

 

 

Tok det ganske rolig på søndag, var ute med unghesten min og begynte treninga med han, som var så enkelt som å ha på han hodelag for første gang og gå en liten tur med han. Flinkeste lille gutten. Var litt rart med det der bittet i munnen, men vi gikk pent fordet :) Gøy når de er så flinke :) Nå skal vi ut å gå et par ganger til så begynner longetreninga.

 

I dag var jeg tilbake på jobben min i barnehagen. Hadde kort dag i dag, bare 4 timer, men gud så gøy og møte alle de søte små igjen :) Våt ble man også, da vi hadde en liten vannkrig i varmen, blir vell mere vannkrig resten av uka om denne varmen fortsetter. Å blir fulle dager resten av denne uka og neste uke :) GøyGøy!

 

Tidliger innlegg:

Vital 5

Månedens produkt - Juli og August

Lyst og bli forhandler?

 

 

Da får alle ha en fortsatt fin kveld og ei ny flott uke.

Skal slappe av foran tvn med mord og mysterier om en liten stund, er blitt hekta. Også planlegge og sette opp en treningsplan på hestene. Får bare håpe varmen kunna roet seg litt så det ikke var så varmt for hestene når man skal jobbe med dem :)

Snakkes!

 

 

-Kirsten

 

 

Kvelds-Innlegg 17.07.2014

Hei hei kjære lesere!

Oioioi for en dag...!

Kroppen min er noe sliten nå etter en tur på nesten 4,5 time. Dere kan lese om den litt under dette innlegget på bloggen. Men da var en fin tur med den søteste ponnien min.

Kjempefornøyd å såå glad for å ha fått hentet henne hjem, så slipper jeg å tenke på det senere. Må fremover blir det masse turer i fjellet her jeg bor. Snøen har ligget ganske lenge i år, men nå ser det ut til å være borte det meste så nå kan jeg endelig komme meg opp i fjellet og nyte fjell-lufta og utsikten :) Gleder meg. Bare å komme å være med alle sammen, bor i flotte omgivelser ved Røssvatne.

 

 Her er et bilde fra når vi var nesten hjemme, tok en stopp ved Røssvatne for å se om hun ville drikke litt. 

Nå sitter jeg bare og kjenner smertene i beina, hadde ikke de beste skoene til å gå med, men er også gla jeg ikke hadde noen tunge sko eller fjellsko på. Så denne smerten skal jeg nyte i kveld og mest sansynlig i morgen også.

 

Gla jeg har litt sånn jobb som jeg bare kan sitte her med beina på bordet å gjøre, det gjør seg enkelte dager. Så kan man springe rundt de andre dagene når man har overskudd til det :)

Nå skal jeg være tv-slave resten av kvelden. Må bare ut en liten tur før jeg legger meg.

 

 

Deler en link!

Deler en link til ei som har giwe away på en ismaskin (her)

 

 Ut på tur :)


 

 

 

Tidligere innlegg:

Lyst å bli forhandler? (her)

Kattehuset (her)

Aloe Toning Kit (her)

 Aloe Toning Kit. Mink omkretsen med flere cm iløpet av 1 time :) Digger denne :) Denne skal være julegave til flere jeg kjenner i år :)

 

Litt om Aloe vera og Dyr :)
 

Kos dere videre i sommernatta :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-innlegg 16.07.2014

Hei igjen alle lesere :)

 

Vært en grå dag dette også med masse regn, men gjør meg ingenting. Tror det kom i rett tid :)

 Litt grått ute i dag.

 

Ble innedag i dag da, selv om jeg hadde masse å gjøre ute i dag, men ble litt for mye regn til at jeg fikk gjort det jeg skulle i dag, skal gjøre litt senere i kvell, sånn at jeg iallefall er kommet igang :)

Har også sittet å prøvd å planlegge turen min i morgen, skal nemlig ri hjem ponnien min som har vært borte på heite og sosialisering med andre hester. 

Må ta turen i mårra ellers vet jeg ikke om det kan bli for om 14 dager. Men det som er mest gøy er at jeg ikke er kjent i det området jeg skal ri, vet der skal være en gammel ferdsels vei, men vet ikke om den er godt merka eller om jeg bare må gå på følelsen og håpe jeg kommer så høyt opp at jeg får litt utsikt å se etter vannet jeg skal komme til, så blir jeg nok å ri veien siste biten hjem og ikke over fjellet som jeg hadde litt lyst til, tror det blir nok med den blindturen i starten. Så kansje det blir til en årlig fast tur :) Håper bare det regner litt mindre i mårra :)

 

Ellers har  dagen godt til mye tenking fram og tilbake å om alt... Litt frustrasjon. 

Sittet og tenkt litt på at nå er det under en måned til søknadsfristen på jobben jeg søkte på er, og jeg kansje begynner å høre noe. Lurer på om jeg skal begynne å planlegge litt i tilfelle man får jobb eller om man bare skal vente til man vet noe sikkert.

 

 Sommerværet forige helg, med en raring mitt i bilde :P

 

Tenker også mye på hvordan jeg skal forholde meg til kompisen min som jeg hadde et lite møte med forige torsdag. Endte ikke helt perfekt og han har virkelig vist seg å være den drittsekken han er, ikke første gangen, men har stortsett fådd prata ut og jeg har fått sagt mitt, men har endt i samme sti hver gang, å hjelper ikke når kommunikasjon ikke er hans sterke side og han har sine problemer som jeg forholder meg til så godt jeg kan når han ikke snakke ut ordentlig med meg. Egentlig en grei fyr med masse samme intresser som meg og slikt, men han er en onge som ikke tørr være ærlig med seg selv, eller meg og som er mere opptatt om hva andre kan si og mene om han enn å stå opp for seg og be de andre ryke og reise og bry seg med andre saker. Gjorde jeg meg forstått nå eller ble det bare masse ord? Var litt vanskelig å finne de rette ordene som forklarte saken.

For at dere skal skjønne hele problemstillinga må jeg nok gå tilbake i tid 2-3år til da det hele startet. Tenkte ikke ta det i dette innlegget men kommet nok et snart.

 

 Men regner med han kommer til å ta kontakt neste gang han er hjemme og vil møtes igjen og bare late som om sist gang ikke skjedde og om det så kommer en unnskyldning er det jo kun for å få meg medgjørlig og ikke ei oppriktig unnskyldning som han virkelig mener. Å hvordan vet man at en unnskyldning er oppriktig? Hva skal man forlange?

Sendte ei melding til han dagen etter om han hadde det bra for jeg hadde det ikke bra. Fikk tilbake at han var bedre. Og ikke noe mere.

Sendte ei mld her siden bare for å se om han kom til å svare, noe han ikke gjorde.. Så det rette er jo å ikke svare om han skriver, men da blir jo disse mannfålka så sure, de kan gjøre som de vil, men ikke vi :P

 

 

Tidligere innlegg:

Konkurranse (her) 

Solbeskyttelse i finværet (her)

Månedens produkt - Juli (her) og Månedens produkt - August (her)

 

Annonse!

 

 

Ha en fin sommerkveld videre dere som tok tiden og stakk innom :) Takk og Klem

 

 

-Kirsten
 

Piggelin - Smoothie

 

Kveldsinnlegg 15.07.2014

Hei alle flotte fålk der ute :)

 

Koza meg litt i dag. Hadde litt treg start på dagen, men det kom seg etterhvert.

Ble igrunn raskt færdig med det jeg måtte gjøre inne i dag og da var det bare å komme seg ut.

Håpet det skulle være litt overskyet i dag når jeg i flere dager nå har ventet på å komme meg med hestene opp i skogen, er ikke noe gøy for dem å være i skogen om dagene når det er som å varmt pga all insekten som plager dem og i år har det vært noe så inni f.. mye insekt.

Var greit vær og litt vind da jeg gikke ut for å gjøre hesten klar, men sola kom selvfølgelig frem da vi kom oss av gårde. Skulle ikke så langt, men litt bratt opp, så hestene blir jo litt sliten bare av turen og vi kom opp og jeg slapp dem i gjerdet var det først litt vind og kjentes greit ut, men insektene kom fort og svermet rundt oss. Hestene vandret rundt, nesten småsprang hele tiden mens vi var der, de fant ikke roen når det beit sånn.

Jeg skynte meg så fort som mulig og finne passe store steiner for å lage til bålplassen. Etter det var det bare å komme seg ned igjen. Så får man opp å lage sitteplasser og mere senere når det roer seg med insekter.

I kveld ble det heldigvis litt regn, tror det var godt for både fålk og dyr :)

 

Har også fått ryddet litt i bloggen og flyttet litt på innlegg så det skulle bli mere oversiktlig. Så greit ut.

Fikk meg også en glamelding da jeg oppdaga det hadde kommet to nye produkter i sminkeserien til Flawless for Sonya. Aloe BB Creme, håper jeg får testet den ganske fort. Se produktene (her)

 

 

 

Tidligere innlegg:

Konkurranse (her)

Mascara (her)

Bjønnbakkens Alex (her)

 

Takk for i dag! I morgen kommer en ny dag med nye muligheter, grip den ;)

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 14.07.2014

Heihei!

 

Enda en dag er over, denne gikk veldig fort og følte litt at jeg ikke har fått gjordt det jeg skulle, men har jo også gjordt kjempe mye :) Har egentlig vært flink. Det beste er at jeg i dag ble ferdig å legge ut produktbeskrivelse på hele sminkeserien jeg selger. Så nå kan jeg konsentrere meg litt ekstra for de produktene som jeg bruker selv også blir det ikke så mye hver dag nå :) Så har jeg gjordt klar noen bestillinger som jeg fikk i helga og gjordt klar til neste bestilling. Så er bare å gå inn på nettbutikkern min (her) og se om du også trenger noe. Da bestiller jeg på mandag igjen :)

 

Sitter å tenker på å ta hjem den hesten jeg har på beite nå på torsdag. Jeg skal ri henne hjem, så det blir en dagstur. Så blir det ikke så varmt da tror jeg at jeg prøver meg på turen, men er enda litt usikker på hvor det er jeg skal gå, sikkert stor sjangse for at jeg havner i en annen kommune :P Hehe

 

Var litt godt at det skyet litt over i dag, bare synd jeg ikke fikk være noe ute. Så håper litt det blir sånn i mårra også, da tror jeg at jeg rir til fjells og ser på utsikten over Røssvatne.

 

Naboen har begynt å lage rundballer på nabogården så har også sittet å hørt på duringa fra traktorene og maskinene, det gir litt ekstra sommerfølelse.  Tror ikke det blir så lenge til vi begynner å lage rundballer her hjemme og tror jeg kan få et greit resultat endelig.

 

Nå sitter jeg å ser realityserien om Lindsay Lohan, hvet ikke helt va jeg syns om henne lenger å om jeg tror hun noen gang kommer seg på rett kjør igjen.

Noen andre som har sedd litt på den serien??

 

 

Andre innlegg:

Kunne du tenkt deg til å bli Forhandler? (her)

Aloe Toning Kit (her)

Til salgs - Kjole (her)

Kattehuset (her)

 

Koz dere videre, så ses vi igjen i morgen :) KlemZ

 

-Kirsten

 

 

Kveldsinnlegg 13.07.2014

Heisann alle dere der ute!

 

Noen dager siden sist nå.

Har vært til broren min og familien siden fredag, skulle bare opp dit på en dagstur, men ble værende der til i dag. De var begynt med slåtten så broren min og svigerfar hans la i siloen hele tiden mens jeg var der så da ble jeg og hjalp svigerinna mi med kveldsfjøsen så hun skulle slippe å gjøre den alene, det var litt gøy å gjøre fjøs igjen har ikke gjordt det siden vi selv hadde kyr. Men det var litt anerledes dette ettersom dette er en løsdriftsfjøs med melkestall, det har jeg ikke prøvd før. Men var jo veldig lettvindt så nå har jeg lært nesten alt, sånn at jeg kan gjøre fjøse der.

I går hadde jeg litt barneridning med ponnien, de fikk besøk av ei venninde som hadde med datra så hu fikk ri litt rundt før jeg måtte skynde meg på runde og hente tantabarna som var på overnatting til venninder begge to siden fredag. Å på kvelden dro di i bursdag til naboen og da dro jeg og eldste tantebarne mitt ut på en liten tur med ponnien som heter Amy og da gikk vi forbi der de var i besøk. Eldste guttungen der fikk da prøve å ri og det endte med en laaang tur og tilslutt styrte han Amy helt alene, på turen hjemmover fikk han prøve å trave og dette måtte vi jo vise mammaen og pappaen når vi kom tilbake. Stor stas. Gøy når dem syns det er artig og får kjenne litt på den mestringsfølelsen av å klare ting helt alene :)

 

Amy og Adam.

 

Spiste i dag ei kjempe go rabarbarakake som svigerinna mi laget til lunchen og kaffepausen. Angrer veldig på at jeg ikke tok bilder av den. Den var sååå saftig og god, også spiste vi den før den var blidd helt kald. NAM! Skal se om jeg kan lage den selv en gang.

 

Har virkelig vært noen varme dager i det siste, hvor varmt har det vært der dere er??

Vi har hatt rundt 29 varmegrader, har sikkert vært varmere også.

 

 

Anbefalte innlegg:

Månedens produkt (her)

Til salgs - Pumps (her)

Konkurranse (her)

 

Nå skal jeg følge litt ekstra med på den siste ringenes herre filmen som går på tv3, er favorittfilmene mine dette :)

 

Ha en fin kveld alle sammen

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 10.07.2014

 

 

Hei alle sammen!

 

Ny dag er over!

 

Dagen i dag har vært litt så som så. Vært en god å fin dag, men oppi hodet mitt har det vært kaos. Tanker man vil slippe. Nevnte i går at jeg hadde en kompis som ville treffe meg, det gikk ikke helt som forventet og nå er kaos i hodet mitt og jeg er sint, å det blir for my å gå nærmere innpå det nå.  KAoooS :p

Fikk gådd meg en lang tur i ettermiddag og prøvde og fokusere på andre ting, men man ender opp med de samme tankene til slutt uansett. Nå kan man ikke annet å vente til de forsvinner.

I morgen satser man på masse possitiv hygge da jeg drar opp til broren min og ser om det går bra med tantebarna og ponniene.

 

 Her er meg :P Hehe!

 

 

 

Også en sang som passer litt til kaoset mitt i dag...

 

 

 

 Anbefalte innlegg:

 Relaxation Massage Lotion (her)

Oppmuntringssang :) (her)

Flying Epona (her)

 

 

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 09.07.2014

Hei igjen alle sammen!

En ny dag har godt. Har virkelig kozt meg i dag. Arbeidet hjemme gikke fort og effektivt + at jeg også fikk vasket litt klær. Varmen tok meg virkelig i dag med nesten 30 grader.

Bestemte meg raskt å dra og bade den ene hesten min. Har funnet en plass der det er så dypt at hun kan svømme, noen runder der så hun fikk avkjølt seg litt og det trengtes skikkelig også. Ene hesten på beitet var helt bløt av svette av bare å gå der og der er ikke akkurat bra. Håper du fikk bada henne eller spylt henne iløpet av dagen.

 

Etter badinga med hesten var jeg litt hårete og skitten så da fikk jeg med meg noen jenter og dro og badet en annen plass, og der fikk jeg svømt litt og slikt. Var litt kaldt men mye varmere enn i isvannet jeg badet i, i går. Vi bestemte og også for å dra en annen plass å bade også der det var mere langgrunt så der var enda litt varmere, så alt i alt har jeg tatt tre bad i dag. Skulle kansje dusja også men syns mesten det blir litt meningsløst liksom :p

Gjør det heller i morgen..

Så nå sitter jeg og tenker og vurderer for jeg har en kompis som vil treffe meg i kvell for litt "hygge" og jeg har heller lyst å være kompis å finne på noe annet "hygge" som fisketur eller noe sånt. Han har så vidt gidda å svare meg når jeg har melda litt å hatt lyst å prate litt, så hvorfor skal jeg da stille opp for han?? Trenger mest en kompis om dagene.

Men jeg er vell ikke verd ett vennskap...

 

  

 

Ha en strålende kveld alle sammen!

 

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 08.07.2014

Hei alle sammen!

Våknet opp til overskyet og grått vær, men varmt.

Startet dagen med jobbing  inne og fikk gjorde det jeg skulle. Så var det tid for å trimme hest, men var noe varmere enn jeg trodde. Så det ble bading og nedkjøling i elva istedet. Lille Alexgull fikk svømt litt rundt, tror det var første gangen han gjorde det. Kos.

Etter jeg var ferdig med hestene var jeg helt ferdig. Så da var det bare å finne frem viking og dra ned til vannet og legge seg. Var og duppa meg litt, men er enda iskaldt her enda.

Lå der noen timer og bare nøt været og omgivelsene :-)

 

Hvordan har deres dag vært?

Vært ute og solet dere?

 

Ha en fin kvell :)

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 07.07.2014

Heisann alle flotte fålk der ute.

 

I dag har vært en travel men effektiv dag. Har kontordag på mandager, så sittet inne og jobbet i fin været som var ute.

Fått sendt inn bestilling på nye varer og si fra om du trenger noe så setter vi det opp på neste bestilling på mandag. Har pakket varer på bestillinger jeg har fått i dag og lagt til de bestillingene som kom gjennom dagen så de er klar til neste mandag. Så blir det utkjøring og sending av varer iløpet av uken :) Gøy!

Så fikk jeg endelig tid til å lese litt blogger, masse sterk lesing. Sender en tanke til de som trenger det!

Så var jeg ute å tok litt bilder av hestene, har en som skal selges så måtte ha noen nye bilder av den ponnien for å sende til en potenseiell kjøpet. Håper hun kjøper han hun som er intressert nå, da blir han i nærheten slik at jeg kan dra på helgeferie og besøke han.

 Anbefalte innlegg:

 

 

 

 

 

Har dere noe sp.mål til neste blogginnlegg om Aloe vera og barn? Og Aloe vera og dyr?

Ha en fin kveld fålkz :)

 

 Dronninga mi :)

 

 

-Kirsten


Aloe Vera Drink!

Her er noen oppskrifter på Aloe Vera Drinker. Spessielt godt nå i varmen :)

 

 


 

Energidrikk med Tranebær (2pers)

3 dl tranebærjuice

6 cl Aloe Berry Nectar

1 dl appelsinjuice

150 gram bringebær

1 ss sitronjuice

 

Kjør i blender i ca 1 Minutt! 

 

 

Soloppgang (4pers)

12 cl Aloe Vera Gel

12 cl presset appelsin

 

Bland godt og hell i små glass!

 

 

Hint av sitron (1pers)

1 eple

1 agurk

1 sitron

3 cl Aloe Vera Gel

 

Kjør i blender i 1 minutt!

 

 

Aloe Vera Helse Drikk (1pers)

1 skrellet appelsin

2 grønne epler

2 gullerøtter

3 cl Aloe Vera Gel

 

Kjør i blender i 1minutt!

 

 

 

Høstglød (4pers)

12 cl Aloe Berry Nectar

12 cl eplejuice

 

Bland godt og server i små glass!

 

 

 

Eksotisk Aloe Vera Drink (1pers)

1 grønt eple

1 gulrot

1-2 kopper frisk ananas

3 cl Aloe Vera Gel

Du kan også ha i litt kokosmelk hvis du vil! Gjør den enda sunnere!

 

Kjør i blender i 1 minutt!

 

 

Aloe Blue Moon (1pers)

3 cl Aloe Vera Gel

10 cl ananasjuice3

2 cl Kokosmelk

1 cl curacao

1 ts honning

 

Kjør i blender i 1 minutt. Hell i longdrinkglass med knust is. Pynt glasset med en skive appelsin og sesongens bær.

 


 

 

 

 

Har noen av dere prøvd en Aloe Vera Drink?

Hva syns dere?

Er det noen som har en favorittoppskrift?

 

 

Nyt en sunn dag!

 

-Kirsten

Kveldsinnlegg 06.07.2014

Hei alle sammen!

 

Har virkelig vært noen travle dager. Hadde noen dager hos broren min fra torsdag til lørdag, de dagene gikk i ett og var alt for fort over.

Tok med meg eldste tanteongen med meg hjem for måtte fixe litt småting som de trenger til ponnien sin så da sov hun over her til meg fra i går til i dag, så dro vi tilbake i dag med det vi trengte.

Da vi kom oppåver så hadde de planer om å dra på grilltur med noen naboer og noen som har hytte ved der dem bor, så ble med dem på en ganske fin og koselig grilltur meg fisking.

Vi var 6 voksne, 6 barn, 2 hester og 1 hund på tur. Ganske så koselig var det :) 

Blir oppåver igjen om noen dager og se om ting går bra. Første gangen den har ansvare for ponnien uten at jeg er med og hjelper, så da er det å friske opp alt de har lært tidligere.

 

Ettersom jeg ikke har fått bloggen jevnlig de siste dagene, er jeg litt på etterskudd med aloe vera produktene jeg prøver å få laget en beskrivelse på her inne. Så i dag har dere blitt innvadert med noen ekstra og blir nok litt flere enn normalt i morgen også. Er ganske mange produkter, så prøver å dele opp slik at det blir ett par for dag og også så mange at det ikke blir så mange dager før jeg er ferdig med alle og dere heller kan få som en nyhetsoppdatering på produktene etter hvert som de kommer. Når jeg er ferdig med sminken vil det roe seg litt :)

Men blir jo også veldig glad om dere liker produktene og har lyst å kjøpe dem og prøve dem :)

Leter fortsatt etter ett par nye forhandlere for å nå mine mål for sommeren, så kansje er det akkurat deg jeg leter etter?? Kan lese mere om å være forhandler (her) , (her) eller (her)

 

Bestiller varer i morgen også om noen vil kjøpe noe. Kan sjekke ut produktene i bloggen under kategorien "Min Aloe Vera" eller produktkatalogen (her) se også gjerne min hjemmeside og nettbutikk (her)

 

Månedsproduktet er virkelig et produkt jeg anbefaler denne måneden. (her) Støtt UNICEF.

 

 Annonse.

 

Ellers pågår fortsatt konkurransen jeg har, ønsker gjerne enda flere deltagere. Flott premie. (her)

 

Tilbake til meg... Har som sagt vært noen flotte og hektiske dager i det siste, men med masse positivt. I morgen blir nok like hektisk da det er mye som  skal gjøre av kontorarbeid og bestillinger også skal dyra trimmes :)

 

Ses i morgen folkens :)

 -Kirsten

Kveldsinnlegg 04.07.2014

Hei alle sammen!

I går dro jeg oppåver til storebror min og familien. Vi skulle nemlig dra å hente ponnien til tantebarna mine i dag, så da var det lett å bare sove over. Åsså bestemte jeg og svigerinna mi at jeg bare skulle bli til i morgen, så fikk jeg se hvordan det gikk med ponnien.

Var veldig gøy å få hjem ponnien til kjente trakter. Jeg lånte bort ponnien noen mnd i vinter, da den var før liten til at jeg kunne bruke den. Er en shetlandsponni.

Vell hjemme slapp vi dyre på beite og vips så var hun på andre sia av gjerdet, hentet henne satte henne i gjerdet igjen og vips så var hun igjen ute av gjerdet og denne gangen dro hun til skogs. Fant henne ikke første gangen vi lette, men fant henne til slutt. Satte henne igjen i gjerdet og vips så var hun ute igjen. Hentet henne og satte henne i gjerdet, nå mistenke jeg at det ikke var strøm i gjerdet og det stemte når vi fikk sjekk det, men mens vi ordna det så var hun ute av gjerdet igjen :p Så vi hentet henne og satte henne tilbake før nå å se om det ble bedre når vi vise det var strøm i gjerdet, men tok like kort tid før hun var ute igjen. Nå lot vi henne være, så blir det å sette på en ekstra trå på deler av gjerdet i mårra :p

Fikk no iallefall trimma litt i dag :)hehe.

Så får vi se hvordan morgendagen blir og om hun holder seg i gjerdet når jeg drar hjem.

 Ellers har i dag vært en ganske go dag. I går var en vanskelig dag. Nå ser jeg fram til mårradagen :-)

 

-Kirsten

 

Kvelds Innlegg for 02.07.2014

Har igrunn ikke fått gjort noe i dag, det som er blitt jort er mest kjedelige, dagligdagse greier. Vasket litt klær, ryddet litt i stallen og pakket ned litt utstyr til tantebarna som skal ha ponnien sin hjemme til seg i sommer.

 

 Ellers har jeg jobbet med bloggen for å få deler av den ferdig, noen er kansje lei alle produktene jeg legger ut, er litt lei selv. Men en dag blir det ikke like mye, blir å roe seg litt når jeg bare har fått tatt alle sminkeproduktene. Det er ikke så mange dagene igjen nå. I morgen er jeg ferdig med alt til "leppene" og får begynt på "øynene". Litt øyenskygge å slikt.

 

 

Ellers plages jeg litt med angsten i dag, derfor har man også gravd seg litt ekstra ned i jobb i dag.

Prøvde å sette meg ned og ta det med ro med litt blogglesing, men det hjalp lite. Måtte bare gi opp.

Hater virkelig disse dagene, og spessielt når man ikke har noen å gå til. Tankene går så dypt for å komme seg bort fra redselen og følelsene man har.

Skal man må stikke av fra alt og gjemme seg for å få den roen man trenger? Familien betyr ingenting for meg lenger, har de ikke gjort på mange år nå. De tingene de har sagt og gjort kan ikke tilgis.

I dag er en slik dag, at det ikke kan bli midten av august fort nok, så jeg kan få vite om jeg får jobb og kansje kan flytte og komme meg bort så fort som mulig. Klar til å pakke i bilen og bare kjøre.

Jeg prøver å fortsette å smile... 

 

 

 

Driver også med lagertømming av noen produkter, rop ut om dere ser noe du har lyst på. Blir litt rabatt på dem.Solkremmer, sminkefjerner, prøveposer og Foundation. Noe er solgt.

 

 

Mine anbefalte innlegg for dagen:

klær og sko

Forhandler

UNICEF

 

Håper alle har hatt en fin dag, også ønsker jeg dere en fortsatt fin kvell.

 

-Kirsten

 

Hehe, følte det traff litt.

Kjennetegn for Krepsen

Krepsen er født: 22.06-22.07
Den typiske KREPSEN er en følsom og mottakelig person. En typisk kreps er fantasifull, forståelsesfull, tolerant, hjelpsom og har gode evner til å innleve seg i andres følelsesliv.
Krepser er svært opptatt av hva andre mener om dem, og er følsom og mottakelig for dette.
De er drevet av en litt for sterk rettferdighetssans. Dette kan få dem til å oppføre seg som frelsertyper
som kan reise til Nordpolen for å redde pingviner. De kan rett og slett ikke holde ut at mennesker, dyr eller natur lider.

Nøkkelord:
- Følsom
- en god venn
- sensitiv
- forståelsesfull
- tolerant
- hjelpsom.

Har jo sittet å blogget litt i dag om hvor mye jeg elsker og hjelpe andre, så den traff veldig. Å jeg stiller stortsett alltid opp når noen spørr, men kan aldri forvente hjelp tilbake om JEG skulle trenge det og spurte.

Alt det andre stemmer jo også temmelig bra, dette er meg med andre ord, så hvet dere det :)

 

 

Månedens Horoskop for Krepsen: Juli

Greie dager: 2. 7. 15. 19. 24. 29.
Forsiktige dager: 4. 11. 17. 31.

Generelt:
Juli er en spennende måned. Med hele tre planeter i ditt eget stjernetegn, sier det seg selv at det blir mye fokus på deg selv og din egen personlighet. Disse tre planetene er energiske Solen, kommunikasjon og reiseplaneten Merkur og vår store kjærlighetsplanet Venus. En topp tid for ferie, og til å skaffe seg ny kunnskap. Samvær med familie og barn, blir også viktig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
Dette kan bli en av dine heteste somre for kjærlighet og romantiske opplevelser. Med vakre Venus i ditt tegn, og driftige Mars som også påvirker deg positivt, er det helt og holdent opp til deg selv hvor langt du vil gå i flørt, svermeri og sommerforelskelser. Lykke til!

Yrke, karriere og økonomi:
I jobb og karriere bør du utvise forsiktighet. Endinger du ikke regnet med, kan komme. Om så bør du tenke langsiktig og være helt konkret. Fantasifull tenkning hjelper deg ikke. Fra slutten av måneden kommer du inn i en herlig tid for økonomi. Sommergratialet er sikret.

Prioriter: Sommeropplevelser av de sjeldne

 

Så får vi se hva Juli måned bringer :)

Oppsumering av dagen!

Et lite kveldsinnlegg før man tar kveld.

I dag var en interessant og lærerik dag.

Ble kjempefornøyd da jeg fant ut at jeg denne måneden selger produkter for å hjelpe med å gi rent vann til de som ikke har det. Liker disse oppgavene som hjelper andre og de som virkelig trenger hjelp. Les mere om det her.

Har fått jobbet masse med salget mitt i dag og forberedt ting, så kjempefornøyd med det.

Fant til og med linken til produktkatalogen, som jeg har lett litt etter ei stund nå. (her)

 

Fikk ikke jort alt det jeg skulle i dag ute, men fikk da istede jort noen andre ting. Ridninga ble forskyvet til nå i kvell, og litt gla for det, for det ble veldig varmt i dag og nå er det litt mere levende og være ute. Skulle egentlig gå bort til bålplassen å lage bål og kveldsmat i kvell, vi får se hvor sent det blir.

 

Har sittet litt i kvell og lest flere av bloggene her inne og her er masse interessante personer og jeg har lært masse. Gleder meg allerede til å lese mere i morgen og videre fremover. Masse flotte personer og personligheter der ute.

 

3 Innlegg jeg anbefaler: 

Klær og sko

Aloe vera og barn

Meg 

Tenkte å ta en "dagens blogg" i morgen når jeg sitter å leser andres blogger, så kommenter gjerne om jeg skal se innom din blogg.

:)

<3 Natta alle sammen.

 

-Kirsten

 

 

Endelig begynner bloggen å ta form.

Hei alle sammen!

 

Ser ut til å bli en ganske fin dag dette også, kansje det ikke blir like varmt i dag som i går, men varmt nok når man skal jobbe litt.

Skal se om jeg kommer meg opp i skogen å ordne litt mere til teltturen min. Lage sitteplass, bålplass og lage en liten plan på hva jeg trenger.

 

Så kansje jeg skal få hoppet litt med hesten min i dag hvis det ikke blir så varmt, det er bestandig like spennende når vi egentlig aldri hopper og har nå ikke hoppet siden i fjor.

Hindrene var ikke så pene da jeg tok dem ut, ble ikke gjort noe med dem i vinter slik jeg pleier så dem skulle være klar til sommeren. Så får jeg vasket dem i dag er dem klar til å bli malt når jeg får kjøpt maling om 14 dager (håper jeg).

Skulle også vært å skoget litt, men det blir ikke i dag.

 

Har også endelig funnet litt ut hvordan jeg vil bloggen skal se ut, hva innleggende skal inneholde og slikt. Det likte jeg, syns det ble litt rotete i starten, men nå har man en liten plan. Må rydde opp i noen av de gamle innleggene får den begynner å nærme seg bra, men nå kommer dem seg. Gjør seg i alle fall å få inn litt mere bilder. Får ikke tatt så mye bilder selv enda, noe sløv med det, men skal prøve å bli flinkere til det.

 Har enda litt klær og sko igjen og selge. (her)

 

Aloe vera produktene (her)

 

Nyt dagen nå alle sammen :)

 

-Kirsten

 

 

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge om litt av vært når det passer Livsmotto: Alt skal prøves!

hits