juli 2015

Uka som gikk - UKE 26

Mandag: - 22 Juni 2015

Elsker mandager :D Min aller beste dag i uka. Hadde ei grei liste med jobb i dag også og fikk gjort nesten alt, noe må jeg vente til i morgen for å gjøre.

Har bestilt varer og jeg gleder meg masse til å få ny koffert neste uke, den er bare så digg. I morgen får jeg en varepakke med masse nye brosjyrer og flyere, gleder meg veldig til å se dem.

Har også hatt kunder innom i dag som har handlet.Her kommer også noen glimt fra hælga

 Fikk endelig gavekortene.

 Utlånebagene mine - De skal fylles med favoritter.

I kveld var det tid for webinar og det var bære så lærerikt og enkelt denne gangen. Så nå har man masse nye ideer til å jobbe fremover. 

Siste del av kvelden skal nytes godt for i morgen er det bare å gjøre seg klar til jobbing i barnehagen resten av uka + barnevakt til Junior onsdag til torsdag :D

 

 

Tirsdag: - 23 Juni 2015

 I dag ble en lang og trøtt dag. Sov dårlig og hadde jobb i barnehagen. Heldigvis dro hele gjengen på en liten tur i dag og så på dyra på beitet. Men både rygg og føtter verka da jeg kom hjem og i morgen er det opp enda tidligere for å komme seg på jobb. Håper på en bedre nattessøvn da.

Etter jobb var det bare å sitte å vente på lillebror til han kom hjem fra jobb og få han til å kjøre meg på posten å hente ut nytt påfyll av varer :D Og venter ny pakke om en ukes tid og enda en bare noen dager etter det igjen :D Gledes :DDet ble litt fullt nå, så jeg gleder meg til vi er ferdig å pusse opp rommet slik at jeg kan få laget til hyller å ha varene på :D

I kveld har jeg pratet med kunder og delt erfaringer med dem.

 

 

Onsdag: - 24 Juni 2015

Full fart i barnehagen i dag før jeg skulle bortover til tante  og onkel og sitte barnevakt til Junior.

Heldige meg var at svigerinna mi og tantebarna mine akkurat kom hjem til oss da jeg var ferdig på jobb og var hjemme og pakket det jeg skulle ha med meg slik at jeg kunne sitte på med dem bortover for de skulle jo på hytta til søndag.

Ene tantebarnet mitt ble igjen sammen med meg hos Junior for hun ville sitte på med broren min som skulle kjøre traktor oppåver :) Det var veldig koselig.

Jeg og Junior var ute å gikk oss en tur senere på kvelden.

Så avsluttet vi dagen med et webinar kl 21.00 :D

 

Torsdag: - 25 Juni 2015
I dag har jeg bursdag :D GRATULERE TIL MEG!!

Oppe tidlig og fikk luftet Junior i god tid før jeg måtte på jobb.

Barna sang bursdagssangen til meg og det var kjempekoz. 

Etter jobb var det tilbake til supergutten min og være sammen med han til tante og onkel kom hjem igjen og det ble ganske seint.

Så nå er det bare å komme seg i seng og komme seg på jobb igjen i morgen.

 

 

Fredag: - 26 Juni 2015

Fredag og i dag skal det nok bli godt med hælg :D

Dette har vært en travel og fartfull uke. Sjonglert mange baller for å komme i mål.

Nå skal man også igang med siste innspurt for å nå sine månedsmål for juni før månedslutt. Noe som jeg helt klart kommer til å klare, så jeg kan også forberede meg litt til målene jeg skal oppnå i juli. Det blir også en veldig spennede måned :D

 

Nå ønsker jeg dere alle en riktig så flott hælg. Nyt den, det skal jeg.

 

 

// annonse.

 

Kirsten - Forever Business Owner 

 

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits