august 2014

Kvelds-Innlegg 26.08.2014

Hei og hopp alle sammen!

I dag føler man seg piggere når man endelig ble våken og da hopper man rundt av glede :)

Har vært ute og tatt siste høstvasken på 2 av hestene i dag, så blir det lille Alex sin tur i morgen. Da kan man krysse det av listen :)

Så blir neste oppgave å få kjørt bilen til noen som kan fixe på den og håpe at man kommer dit i liver :p Så håper jeg det blir en liten feritur med kun litt jobbing til ei venninde en dag eller to. Har et lite forslag til henne som jeg vil hun skal vurdere :)

 

Så sitter man i dag å ser på den nye bloggen. Tror jeg må ta meg noen minutter å gjøre meg litt kjent her igjen, men det ser jo veldig greit ut.

Hva syns du om oppussingen av bloggen?

Syns igrunn den ble mer oversiktlig :)

 

Sitter også å irritere meg over at jeg er så lite flink til å ta bilder av det jeg har gjort i det siste. Kommer jo ikke på å ta bilde når man står å vasker hestene f.eks. Går liksom ikke rundt med mobilen i lomma her heller når jeg bor på en øde plass hvor vi nesten ikke har mobildekning. Så da blir den liggende inne.

Men blir veldig glad om dere kan klage litt på det at jeg ikke legger ut så alt for mye bilder, for det er jo egentlig litt domt. Så om jeg får noen klager så må jeg skjerpe meg og faktisk gjøre det ;)

Blir jo fort litt mer liv i bloggen og innlegget om man får med litt bilder av og til.

 

Nå må jeg sette meg ned å se om jeg har fått med all info jeg trenger til et møte med en dame som kunne tenke seg å bli forhandler for Forever sammen med meg, gleder meg masse til det. Å få fortelle om Forever og vise henne hvordan hun kjapt kan komme igang  :) Tror alt er i boks men må jo dobbeltsjekke. Kansje mest redd jeg blir å sitte og fortelle mer enn jeg egentlig må når jeg syns dette er så gøy selv og man da fort kan bli over ivrig :)

Gleder meg uansett og håper det går bra og at jeg får en ny person å jobbe sammen med :) Wiiii

 

Tidligere innlegg:

Hårproduktene 

Konkurranse - Ene konkurranse avsluttes på søndag. Heng deg på!

Nyhetsbrev - for august, kommer ny om noen dager :)

 

Ha en forsatt god tirsdagskveld :) KlemZ

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 25.08.2014

Hei og God kveld!

Kom meg opp til grei tid og prøvde å få gjort noe. Fikk sendt inn bestilling på varer og var ute å så over dyra, så gikk jeg inn å la meg på senga igjen. Har så vondt i øya og hodet. Blir svimmel når jeg reiser meg osv. Så da la jeg meg litt nedpå igjen. 

Var litt bedre da jeg stå opp igjen. Da fikk jeg satt meg ned å gjort litt mer av det man skulle gjøre og faktisk vært ganske effektiv igjen, endelig :) Man blir mer sliten av å ikke få noe ut av dagen enn når du faktisk får jobbet og gjort det som skal gjøres.

Nå er det snart bare å komme seg i dusjen for så å rekke butikken og få postet noen greier :)

Så hjem igjen å bruke resten av kvelden i stallen.

 

Neste bestilling på torsdag om noen trenger påfyll. Den nye produktkatalogen er kommet og klar for bestilling også skal jeg bestille den nye mulighetsbrosjyren om noen vil ha den tilsendt.

Bare å rope ut :)

Produktene jeg selger finner dere i nettbutikken min, der det er enkelt å bestille og noen produktbeskrivelser finner man på hjemmesiden min.

 

Da håper jeg alle har hatt en fin mandag og fin start på denne uka. Ønsker ingen "blåmandag".

 

Tidligere innlegg:

Ansikts produkter

Lyst å jobbe med meg?

Hudpleie 

 

God kveld!

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 24.08.2014

Hei alle sammen!

Starter med å minne dere på at nå starter siste uke av den ene sminke-konkurranse jeg har gående.

I tillegg har jeg i kveld gående en kvelds-konkurranse fram til midnatt.

Begge konkurransene finner du her 

 

I dag har jeg gjort kun det som måtte gjøres. Å det var igrunn kun å være i stallen og koze meg. I tillegg har jeg sett åpnings-showet til VM Hestesport som gikk på nrk1. Var ganske imponerende. Så nå er jeg spent på om jeg får med meg noe av dette iløpet av de neste 2 ukene. Skal jo bort og er litt som skal gjøres.

 

Det blir absolutt ikke lange innlegget i dag, finnes ikke noe spennede å skrive om i dag så det så.

 

Tidligere innlegg:

Nyhetsbrev

Produktbokser/pakker

Månedens produkt - siste uka for dette produktet. Bestiller i morgen (mandag), torsdag og søndag. 

 

 

Kvelds-Innlegg 23.08.2014

Go lørdag alle der ute!

I dag har man skikkelig ikke lyst å gjøre noen ting. Søver dårlig og føler meg dårlig. Sover bort dagen og våkner med hodepine. Er i en skikkelig dårlig periode og må gjøre noe ganske snart nå for å komme på rett kjør igjen. Men når man ikke vet helt hva man skal gjøre er det veldig vanskelig..

Vil bare legge meg og sove å ikke våkne.

 

Skulle vært ute, for det er temmelig godt vær og varmt ute til å være august. Helt nydelig. Sitter å ser på sauen som går her og beiter på åkrene i stede for å dra hjem dit dem bor.

Hvordan få opp motivasjonen igjen?

 

Håper bare ikke dette er starten på en lengre periode med depresjon igjen. Ting har jo vært ganske bra nå i det siste, men da må det vell skje noe slik at jeg blir dratt ned i dritten igjen.

 

Håper jeg kun trenger å få søvnrutinene på rett kjør igjen. 

 

 Skal prøve å nyte at det er helg nå å ikke tenke så alt for mye. 

 

Håper alle dere der ute har en flott helg da :)

 

Tidligere innlegg:

Hudpleie

Lipstick

SPA

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 22.08.2014

Hei på deg!

Da var det helg igjen :)

I dag fikk jeg heldigvis pakken med varer :) Og jeg fikk nye varer som jeg skal prøve ut. Denne gangen er det denne månedens produkt, Forever Daily.

Fikk med noen ganske tøffe oppvaskkluter med på kjøpet denne måneden. 

It always seems impossible until it`s done. Sant det :)

I morgen begynner jeg å ta dette kosttilskuddet, så får dere høre senere hva jeg syns :)

 

I dag har blitt en veldig opp ned dag. Fikk ikke sove i natt, sto opp i 9tia for å få noe mat i kroppen og la meg igjen i hall 10tiden for jeg måtte få til å sove litt for å fungere senere på dagen. Det endte jo da med at jeg sovnet i 12tia og ikke våknet for kl 15 og da var jeg jo egentlig bare ødelagt.

Men nå er det bare å vungere resten av dagen. 

Er ikke noen som har noen tips/kjerringråd for hva man kan gjøre når man ikke får sove??

Søvn er jo litt for viktig liksom.

 

Sitter nå å har kjempe lyst å pakke sekken og dra til fjells og være i helga, men vil jo også så gjerne ha noen å dra sammen med, men er jo ingen som vil bli med meg for det er jeg ikke vert..

Ser ut som jeg kan få meg en ferietur fra neste søndag. Det kan bli godt :)

 

Hva er din plan for helga da?

 

Ta livet med ro, nyt og skap minner :)

 

Tidligere innlegg:

Månedens produkt - Noen dager igjen nå av dette tilbudet. Løp å kjøp og få oppvaskklut med på kjøpet.

Bli Forhadler - Litt xtra inntekt i hverdagen.

Tilskudd - Ta vare på kroppen din

 

Min hjemmeside

 

Ønsker alle en riktig god HELG!

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 21.08.2014

Hei kjære lesere!

Dagene tikker og går :) Tiden går alt for fort. Sommeren går alt for fort.

Man har så mange planer om sommeren, da skal man få gjort det og det, fixet det og det. Dra hit og dit.

Joda mye får man gjort også. Men så har man de tingene man forskyver litt for man har jo så godt tid til å gjøre det, har jo hele sommeren til det, er jo fortsatt noen måneder til jeg må få det gjort osv. Men plutselig oppdager man at det er jo bare uker eller dager til man skulle ha fått "det" gjort.

Jeg har et par slike ting enda jeg ikke har fått gjort som jeg skulle bruke sommeren på å gjøre. Ellers har jeg fått gjort det meste.

Hvordan har din sommer vært? Noen gode historier?

 

Har drevet med litt tilvenning på lillegutt Alex i dag. Han er jo nå blitt to år og vi har såvidt startet litt trening. Er jo en veldig enkel jobb enda. Han får på hodelaget åsså går vi en liten tur. Men han er jo så lettvint at det er jo nesten kjedelig. Hodelaget er ikke noe problem, litt rart med det der bitt-greien i munnen synes han, men det er greit. Å han går så fint, kan jo selvfølgelig hoppe og sprette litt, men det er jo bare hormonene mine som flyger litt rundt ;) Åsså er det litt lov når man bare er 2år :)

Ut å gå noen turer til nå så blir det å prøve seg i longelina, det kan jo fort bli litt mere spennende :) Gleder oss.

Å jobbe med unghester er igrunn det jeg liker best. Å se fra dag til dag hvordan de forbedrer seg og lærer nye ting. Å hos mange hester kan man også se litt denne mestringsfølelsen fra noe som ser litt skummelt ut de første gangen man prøver det som viser seg og være ganske gøy. Samme gleden er jo med små barn å se dem utvikle seg. 2 års alderen er en veldig gøy alder, da skjer det mye :)

 

Tidligere innlegg:

SPA - rabatt på noen av produktene. 

Solbeskyttelse - tømmer lagret for solkremmer.

Produkter til Form - rabatt på noen av produktene. 

 

Takk for meg og ha en fin kveld der ute!

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 20.08.2014

I dag våknet jeg opp og ble ganske irritert. Skulle sjekke hvor langt pakken min med varer var kommet og om jeg kunne forvente meg å få den i morgen. Joda i dag har den blitt levert inn på terminalen i oslo. Er ting blitt så mye tregere enn før?

I starten leverte jeg bestillingene på formiddagen og som regel var dem pakket og sendt da iløpet av dagen eller formiddagen dagen etter. Og hadde som regel varene i mine hender på torsdager, noen ganger fredager.

Nå er jeg heldig om pakken kommer på fredag. Må kansje finne en annen dag å bestille varer på slik at jeg kan yte go service å få sendt pakkene videre så fort som mulig. Syns ikke det skal ta nesten 1.5 uke for mine kunder å få varene de har bestilt.

Ja, ja, men, men, det er vell ikke jeg som styrer det der, må vell bare gjøre det beste ut av det. Gleder meg uansett til denne pakken kommer for jeg har bestilt varer til meg selv som jeg skal prøve ut og se om jeg liker dem. Liker best å selge de varene jeg har prøvd selv og kan gå god for og dele erfaringer om:)

Da har jeg fått klaget noen ord å kan gå over til noe hyggeligere :)

 

Hadde i går en kvelds-konkurranse og den likte jeg så godt at jeg tar en ny i dag også blir dette kansje en ukentlig ting jeg kommer til å gjøre hvis den blir veldig suksess :)

Konkurranse finner dere her. Lykke til!

 

Utenom det har dagen vært som i går. Bare litt små-jobbing på formiddagen, mest kaffedrikking og sløving. Så stalltid på ettermiddagen.

I stallen var det koz som vanlig. 2 av hestene ble flyttet til et annet gjerde for å få beite av mest mulig før vinteren.

 

Ønsker alle en fin kveld!

 

Tidligere innlegg:

Kosttilskudd

Månedens produkt - 25% rabatt.

Vaskemiddel

 

Takk for at du stakk innom bloggen min, vis du likte noe av det som er her inne kan du jo også titte innom hjemmesiden min.

 

-Kirsten

 

 

 

Kvelds-Innlegg 19.08.2014

Tirsdagen er her.

Kjennes ut som høsten kommer sigende på nå. Mørket kommer sigende bare mere og mere.

Det har vært noen herlige varme dager enn så lenge selv om kveldene begynner å bli kalde. Var ute en tur her natt til søndag og da hadde jeg is på bilen min. Syns enda det er litt tidlig at det skal være så kaldt selv om man vet den dagen kommer før eller senere.

Gruer meg faktisk litt til denne vinteren, men vet ikke helt hvorfor. Men tror det må være litt for at jeg bruker mye tid på å være redd om vinteren. Hadd noen hendelser som har skremt meg litt på vinterføre..

 

Men enda skal høsten nytes med turer, grilling, jobb, trening og masse mer.

 

I dag startet jeg dagen veldig rolig. Hadde ikke så mye og gjøre i dag, så laget meg en kaffekopp og satte meg og å så en film, så sjekket jeg ut noen filmer som omfatter jobben min for å få litt mer info om forskjellige ting. Ganske avslappende og bare sitte der og se film.

Hestene skulle jeg ut med i ettermiddag så trengte ikke stresse med det heller i dag.

 

Da det ble stalltid kosa jeg meg med ponnisene. Pjuska på og børstet på dem. Sett litt over sår som de har fått etter de ble så bitt av insekter i sommer, å alt ser fint ut og de forsvinner en etter en. 

Har fått solgt lille Alex nå, så han flytter litt senere i høst. Da har jeg og tantebarna kun shetlandsføllet igjen å selge. Håper vi får solgt han til han skal avvennes fra mammaen sin. Han burde bli lett å selge for han er nydelig :) Håper han kan bli julegave til noen da han skal være ferdig avvendt i den tiden :)

 

 

 Tidligere innlegg:

Produkter til Form - Flere av disse produktene er det rabatter på nå.

LipGloss - Rabatt på disse ut måneden.    


Produkter til Trening

 

Les gjerne også Hjemmesiden min. Har gående en kvelds-konkurranse der i kun i kveld.

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 18.08.2014

Hei og god mandag til dere der ute!

 

Mandag for meg er kontordag for min jobb som selvstendig forhandler for Forever Living. Men en veldig morsom jobb da. Å absolutt ikke så veldig tidskrevende :) Jeg har sendt inn forige ukes bestillinger, så nå er det bare å vente på varene som kommer torsdag/fredag.

Så har jeg sendt ut litt info til dem som er intressert i den nye mulighetsbrosjyren Forever har laget. Den kom i dag, så er der flere der ute som ser seg litt etter ny jobb eller en ekstra inntekt kan dere få en slik brosjyre. Kan lese mer her

Så det var ca 10min jobb for i dag. Herlig!

 

Helgen var da over for denne gang og for en gang skyld syns jeg det var veldig kjipt. Hater som regel helgene for jeg har mere lyst til å jobbe. Blir helt rastløs i helgene og finner ikke roen. Tror det er bra man prøver å finne seg en jobb der man kan jobbe iallefall på lørdager enkelte helger.

Sitter enda å venter på å få høre fra de jeg har søkt til :)

 

I dag skulle jeg se til hestene for å finne ut om jeg så noe virkning av behandlingen jeg ga dem med den nye shampoen. Om den hjelper mot insekter. I dag var det selvfølgelig overskyet og litt surt i luften, så ikke så mye insekter ute å flyger i dag. Litt nedtur. Etter den mengden med insekter det var i sommer er jeg ganske giret på å finne et produkt som faktisk fungerer til mine hester. Å gjerne noe jeg ikke trenger å påføre hver dag, så da hadde jo en shampoo vært perfekt også trenger jeg kansje bare å vaske hestene hver 2-3 uke. 

Jeg får prøve igjen i morgen å se :)

 

Har igjen fått oppdatert hjemmesiden. Fått ordnet innlegg der det manglet innlegg, som jeg hadde glemt litt av for jeg trodde jeg hadde begynt å skrive på dem :p Jaja!

Skal prøve å komme med et til sko-innlegg iløpet av dagen der.

 Ellers er der ikke kommet så mye nytt. 

 

 

 Tidligere innlegg:

Vaskemiddel - Anbefales på det sterkeste. (Kan brukes til alt)

Vital 5 - De 10 første som kjøper får 10% rabatt + gavekort på 20% til neste kjøp

Produkter til dyr

 

Minner om at jeg tar nå imot bestillinger til neste varebestilling på mandag, flere gode rabatter på mange produkter og gode kjøpsfordeler :) De kan du lese om på hjemmesiden.

 

Må alle ha en riktig fin kveld videre :)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 17.08.2014

Hei dere!

Helgen nærmer seg slutten og jeg kjenner i angsten og depresjonene nå for vært sekund som går nærmer seg det øyeblikket hvor jeg ikke blir alene lenger. Trives best alene og føler jeg kan få være meg selv når jeg er alene. Har friheten til å gjøre hva jeg vil og jeg er mye mere effektiv og får ting gjort. Føler jeg får mere ut av dagen. 

Må bare prøve å holde fast i det positive man har i livet.

 

I går kveld prøvde jeg ut den nye shampoen til hestene, vasket to av tre hester. Ganske imponert sånn i første omgang. Fant ut jeg hadde ganske skitne hester. Shampoen skal også fungere som insektmiddel, så skal ut nå litt senere og se om det allerede vises om mygga holder seg unna eller sitter på dem. Så skal jeg vaske den siste hesten også :)

 

I dag har jeg sittet og oppdatert hjemmesiden og skrevet noen nye innlegg der (her)  Væresegod å lese om du har lyst.

Lagt ut ett innlegg om Vitolize Men i produktbeskrivelsen på hjemmesiden og søker menn som kunne tenkt seg å hjelpe meg å teste produktet, jeg er jo ikke mann, så kan jo ikke teste det selv. Les mer om Vitolize Men (her) Har også mer info om produktet for dem som ønsker det.

 

Så har jeg sittet å skrevet en laang liste over alt som må kjøpes inn til førstehjelpsskrinene og medisinskapet til hestene og meg for å ha i stallen. Jeg har funnet bursdagsgavene til tantebarna mine. Og har funnet ut hva jeg skal gi i julegave til flere. Vært ganske effektiv syns jeg.

Er her flere som har begynt å tenke på julegaver?

Jeg har flere julegave-pakker om noen vil ha noen tips til julegaver :)

Men, men, det er jo igrunn alt for tidlig å tenke på jul, nå skal man nyte høsten. Selv om alt som er gjort slipper man å tenke mere på senere ;)

 

Men nå vil jeg høre om din helg? Noe gøy som skjedde eller morsomme historier?

 

Tidligere innlegg:

Produkter til trening

Honningprodukter

Eyeshadow

 

Nå skal jeg sette meg ned å legge ut et nytt sko-innlegg på hjemmesiden min og vise dere flere av de flotte skoene jeg har. Så bare å følge med der iløpet av kvelden ;)

 

Ønsker alle en fin avsluttning på helga og håper uka som kommer vil bringe masse godt.

 

-Kirsten

 

 

Kvelds-Innlegg 16.08.2014

Heisann!

Har vært en nærmest perfekt start på helga. Fikk jo vite at jeg fikk huse for meg selv i helga og da skulle den nytes. 

Var så heldig at jeg fikk storfint besøk i natt av en kompis og har bare kost meg hele natten og mårran :) Hva kan vell blir bedre?

 

Har fått pakke i posten, så nå skal det testes ut en ny shampoo til hestene som skal være bedre for huden og pelsen :) Gleder meg.

 

Så nå er det bare å ta siste vasken før det blir vinter  :)

 

 Legger med noen tilbud eg har for tiden.

25% rabatt på månedens produkt + gave med på kjøpet denne mnd.

De 10 første som bestiller en av disse produktene (Vital 5, Forever Natural Detox, Sonya Skin Care Collection, Fleur de Jouvence, Aroma SPA Collection, Aloe Body Toning Kit, 2stk eller flere av Forever Ultra Vanilla/Chocolate) får 10% rabatt og et gavekort på 20% rabatt  til neste gang du handler. Du finner alle disse produktene i nettbutikken.

Har rabatt på en del sminke til dem som vil hjelpe meg og gi meg en produktbeskrivelse.

 Har også noen prøveposer igjen billig til salgs, alt skal bort før jeg får laget nye og bedre pakker med flere produkter :)

Send meg ei melding om du vil høre mere om noe av dette ;) Kansje er her noen potensielle julegaver for dem som har begynt å tenke på slikt :)  

Tips gjerne andre om dere kjenner noen som er naturlige produkter.

Sjekk også inn på hjemmesiden min (her)

 

I morgen skal jeg på Åpen gård og se om der er mye pent  og spennende å se på, kansje hjelpe litt til med barneridning å sånt, gleder meg. Skal prøve å ta masse bilder slik at dere skal få se dere også :)

Så må jeg huske å barbere meg under armene, begynner å bli litt for langt desverre... Sløve meg :p

 

 

Tidligere innlegg:

Produkter til dyr

Aloe BB Creme - Noen som vil prøve denne?

Concealer

 

Ha en fin lørdagskveld, koz dere på byen eller hjemme i sofakroken. 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 15.08.2014

Heia!

I dag ble det tur på hesteryggen opp i skogen sammen med dama til lillebroren min. Gøy å få selskap og gøy å kunne få med begge hestene på tur.

Senere fikk jeg vite at jeg skulle få den gleden av å være alene hjemme i helga. Sjelden jeg kan få være for meg selv og bare gjøre mitt. Å beste av alt er jo at man kan kaste klærne og vandre rundt naken i huse. Den friheten :)

Så i kveld smørte jeg noen ostesmørbrød og gikk ut å laga bål og grilla og bare satt å så på at mørket kom sigende. Og hørte på lydene fra bålet og fra skogen. Koselig.

Nå er det bare å gjøre seg klar for en helg med masse ting som skal skje og gjøres :) Håper å kan dele mye av det med dere :)

 

Tidligere innlegg:

Mineral Makeup

Lip Pencil

Blush

 

Minner også om hvis det er noen som skal bestille noen varer er det lurt å gjøre det iløpet av helgen slik at varene kommer med på min bestilling på mandag, ellers må man vente en ekstra uke. Nettbutikk

 

Ha ei flott helg folkens og bruk den til å skape minner ;)

 

-Kirsten

Hva skal man blogge om nå da??

Oppdaget plutselig at nå har jeg lagt ut en produktbeskrivelse på alle Aloe vera produktene som jeg selger, så hva i alle dager skal man skrive om nå da?

Skal teste flere av de produktene jeg ikke har prøvd enda, så kommer jo noen oppdateringer på dem.

Skal teste denne månedens produkt, Forever Daily. Så vil du høre mere om den er det bare å følge med.

 

Har noen ideer til senere i høst, men hva skal man finne på til da. Har jo skoene mine, dem skal jeg blogge litt om. Turer i skog og fjell er en stor del av livet mitt og dyra mine, men vil jo ikke blogge bare om det. 

Tenke tenke...

Regner med det kommer til meg det som trengs å blogges om :)

 

Får bare bruke tiden godt til trening og alt det der andre man må gjøre og bør gjøre om dagene :)

 

Skal jobbe litt mere med hjemmesiden min :)

Hjemmesiden min (her)

 

Ha en fin dag!

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 14.08.2014

Hei på dere!

I dag fikk jeg koset meg noen timer på jobb i barnehagen sammen med alle de flotte barna. Har lest bøker, lekt med leire, laget lunch, lekt i sandkassa og bare koset meg :)

Å selv om jeg kun var på jobb i 3,5 time kjentes det ut som den lange dagen, klarte til og med å se feil på klokka slik at jeg tenkte å dra fra jobb en time før jeg var ferdig, heldigvis var de andre på jobb litt mere våken enn meg ;)

 

Da jeg kom hjem fra jobb var det å sette seg ned med litt regnskap, temmelig kjedelig, men også litt gøy. Å i morgen får jeg jobb-bonusen min fra Forever Living og gleder meg veldig til å se hvor mye det blir :) De pengene skal rett inn på brukskontoen ;) Kansje blir det nye sko til høsten eller kansje man skal være fornuftig å sette dem inn på ferikontoen og satse på å kvalifisere seg til Global Rally med Forever Living i Singapor i 2015. Tenke tenke.

 

Har veldig lyst å høre om deres dag, fortell, fortell... :)

 

Tidligere innlegg:

Concealer

Eyeshadow - Noen som har prøvd disse? Er så spent på å prøve/teste/bruke dem, skal bestille min første nå.

Forever News Magazine

 

Ta også gjerne en titt inn på de siste innleggene på hjemmesiden (her)

 

 

Ha en good natt alle der ute ;)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 13.08.2014

Hei på deg!

Grei dag denne onsdagen, har hatt litt vondt i hodet så har ikke fått gjort så my ut av dagen. Tror at jeg ganske sikkert tenger briller så er nok derfor jeg plages litt med hodepine. Men treg som jeg er kommer jeg meg aldri til optikeren. Alt annet er liksom viktigere enn synet mitt å sånt.

Men har da koset meg litt fordet. Godt å gjøre ingenting også, har jo ikke akkurat vært arbeidsledig de siste dagene. I morgen er jeg så heldig å få være noen timer i barnehagen å leke meg litt :)

Har i dag fått lagt ut sminkepakkene inne på hjemmesiden min, så til de som er sminkeintressert er de jo bare å sjekke ut de (her)  Mye sminke tilen grei pris :)

Det er igrunn alt jeg har gjort av jobbing i dag.

 

Har sittet og sjekket litt hva jeg kan bruke blåbær til og om jeg kunne gjøre noe med dem for å kunne bruke det i fôret til hestene. Fant ut masse spennende så nå må jeg kansje begynne å plukke blåbær :)

 

Naturlig og godt :)

 

Tidligere innlegg:

Blush

Konkurranse

Om Forever Living

 

 

Ha en fin kveld :)

 

-Kirsten

 

Kvelds-Innlegg 12.08.2014

Heia til dere ;)

Igjen ble det en bra dag, ble selvfølgelig stunder i mine egne tanker, men istede for mørke tanker, var dem glade, possitive og spørrende tanker. Ting jeg lurer på å må finne ut av :)

Dagen starte jo trøtt som vanlig da, ut av senga, på badet og få laget seg den første mårrakaffen. Finne frem data og det man skal jobbe med i dag. Trengte heldigvis ikke gjøre så mye i dag før jeg pakket på hestene og dro til skogs.Her koste vi oss ganske mange timer. Hestene beitet mens jeg satt i blåbærlynget og plukket blåbær, tok meg en pause innimellom og satte ved bålet og nøt utsikten.

Tror jeg må tilbake og plukke mere og ha med meg mere og plukke i, hadde bare en liten boks.

Må kansje prøve å dra opp å plukke mere på torsdag eller fredag.
 

Da vi kom hjem igjen sto vi å så på en flokk med sauer som var kommet på besøk og lammene danset så fint på alle rundballene mine. Hoppet opp og ned og lekte med hverandre, mens de andre gikk å spiste eller lå å vilte seg. 

Dyr er terapi, man kan ikke være trist å lei når man kan være sammen eller sitte å se på hvor gøy de kan ha det eller når de kommer og vil kose og prate når du sitter midt i all blåbæra, men aller helst lurer de jo på om det er noe godt til dem jeg har :)

 

Nå blir det full avslapping, må finne meg litt mat også blir det en film som vanlig. Før man må gjøre klart alt det man skal få gjordt i morgen. 

Måtte lage litt syltetøy av noe av bærene jeg plukket i dag, så jeg fikk ha på kveldsmaten. Mmmmm nyrørt blåbærsyltetøy.

 
 

Intressert i å lese mere om dagen min i dag, kan du gjøre det på hjemmesiden min (her), nye innlegg der under dagbok og trening. 

 

Tidligere innlegg:

Forever News Magazine

Eye Pencil

Powder

 

Ha en fin kveld

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Blåbærtur

Det endte i skogen igjen i dag på hesteryggen.

Har et lite tilholdssted oppi skogen der jeg bruker som base om jeg skal rundt oppi skogen eller om jeg kun trenger litt tid for meg selv. Har laget til gjerde til hestene der, slik at dem kan være med og slippe å stå bunnet om man skal være der en stund.

Det ble en fin tur med godt resultat.

Her kommer noen bilder:

 Koser oss med beite.

 Dårlig bilde, men fant noen sau i gjerdet jeg har til hestene :)

 Blåbær - Nam - Nam.

 Middagen min :)

 Blåbær-fingre :)

 Måtte jo ha bål også.

Skal ikke klage på utsikten her. Bor på en helt utrolig nydelig plass.Takk for at du tok en titt, ha en fin kveld ;)

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 11.08.2014

Hei og hopp alle sammen!

I dag er en bra dag, lenge siden det har vært en bra dag nå. 

 

Koste meg skikkelig med Epona mi i fjellet i dag. Nydelig utsikt og pent vær. Gleder meg allerede til neste tur som muligens blir på lørdag.

Dere kan se bilder fra turen i eget innlegg jeg skrev tidligere i kveld (her)

 

Likte skyene på dette bilde :)

 

 

 

Ellers er mandager kontordag. Har sendt inn bestillinger og tatt imot bestillinger. Så er det flere som vil ha noen Aloe vera produkter med på neste bestilling på mandag er det bare å si fra. Går i tannkrem og Forever Daily (månedens produkt) på den bestillinga. Kansje er her flere som trenger noe av det.

Fikk beskjed i dag om at nye produktkataloger kommer i høst, de er å få tak i fra 25 august, si fra om du vil ha en :)

Vil dere se noen flere tilbud kan dere ta turen innom hjemmesiden min (her), er litt mere info der.

Der kan dere også lese om trenings-prosjektet mitt, og gjerne komme med tips til innetrening til de værste uværsdagene og kuldedagene som kommer. Ønsker å få litt variasjon i treningen. TIPS JA TAKK!

 

I morgen går turen til broren min å jeg og jentene skal trene hest. De skal få prøve seg på longering noe som jeg tror de ikke har fått prøvd tidligere iallefall ikke mye. Så tipper jeg vi tar oss en tur bort i trimkassen, så jeg for trimmet :P

 

Da får dere ha en flott kveld videre og koz dere masse :)

 

Tidligere innlegg:

Om Forever Living

Mascara

Solbeskyttelse

 

 

-Kirsten

Ut på tur i flotte turområder - Nonstinden

Skulle egentlig til Nonstjønna i dag, men kom ikke så langt. Vi var ganske nært da og så vannet fra toppen der vi snudde. 

Hesten min syntes det var veldig tungt å gå på tur i dag, så derfor kortet vi ned turen litt og gikk kun til Nonstinden som blir høyeste toppen på fjellet vi var på.

Var en veldig fin tur som vanlig. Hadde godt vær og var så heldig å få masse vind opp fjellet så vi fikk kjølt oss ned, var heldigvis ikke en kald vind da det til tider kunne blåse ganske bra. Det var bare godt.

Her kommer noen bilder fra turen.

 Opp på toppen dit skal vi.

 Grei utsikt.

 Røssvatne.

 Nonstinden på toppen.

 Utsikt ned mot gården jeg bor på.

 Røssvatne.

 Langtjønna, var gående der for noen uker siden.

 Kroktjønna, aldri vært der. Så blir vell et mål å gå dit også en gang.

 Her ser dere i toppen på "Hatten".

 Den lille brungule flekken midt på bilde er der hvor samene har reingjerdet sitt. Der samler dem sammen reien om våren når kalvene skal merkes også samler de dem der på høsten for å telle over dem tror jeg.

 Møtte på en simle med kalv. Pene var dem.

 Røssvatne og gårdene.

 Fin utsikt fra toppen.

 Skimter vannet vi egentlig skulle gå til. Vi når vell fram neste gang :

 Nonstjønna.

 På hjemmoverturen.

 

Vell hjemme og litt sliten nå. Skal bli godt å bare slappe litt av nå før jeg må ut igjen. Nå blir det en kaffekopp og en film :)

 

Har dere vært på noen turer i dag?

 

Ha en fortsatt fin dag alle der ute :)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 10.08.2014

Hei lesere!

I dag skulle jeg egentlig vise dere mere av den nydelige naturen jeg er så heldig å ha rundt meg her jeg bor. Skulle egentlig ri en fjelltrim nå i ettermiddag. Men selvfølgelig begynte regnet og fosse ned i det jeg tenkte å dra ut, og jeg var ikke så intressert i en regnfull tur, når jeg også skulle ta litt bilder.

Men vi gjør et nytt forsøk i morgen hvis været er med meg i morgen :)

 

Men da ble det jo bare mere tid i dag til å jobbe med hjemmesiden og litt mere blogging, er jo aldri feil det :)

 

Men jeg hadde jo satt meg et nytt mål om å prøve å komme meg ut å trene litt nesten vær dag, og å begynne i dag med en ridetur i fjellet passet jo så bra. Så da må jeg se på alternativ iløpet av kvelden.

Kansje her er noen som har noen ide til hvordan man kan trene, og evt hva man kan gjøre inne når været er på det værste??

 

Til dere som er intressert i Aloe vera produktene mine.

Kommer med noen nye tilbud på Forever Natural Detox, Vital 5 og Forever Ultra Vanilla/choclate (når du kjøper 2 eller flere av dem).

Også er det tilbud på alle kit og collection + du får gavekort med på kjøpet.

Så har vi jo månedens produkt for august, rabatt på det + gave med på kjøpet.

Send meg en melding om du vil høre mere om tilbudene.

 

Nå starter en spennende uke for meg, søknadsfristen på jobben jeg har søkt på går ut i dag, så håper å høre fra dem iløpet av uken da kansje, håper jo aller helst å høre fra dem allerede i morgen :) Blir så spennende, tror faktisk jeg blir kjempe lei meg om jeg ikke får noe jobb, for jeg er sjikkelig gira på denne. Så krysser fingrene masse nå.

Uka er ellers fylt opp med jobb, hest, 2 besøk til broren min hvor av det ene besøket er for å hjelpe til når de skal ha åpen gård og vi skal ha litt barneridning. Så blir det forhåpentligvis 2 fjellturer  og mye mere som skjer. Å skulle gjerne invitert dere med på alt :)

Men dere skal vell få høre om det meste av det. Har blitt en del "hverdags-blogging" når det ikke har skjedd så mye de siste dagene. + at jeg nå snart er ferdig med å fortelle dere om alle produktene mine nå, er bare noen få igjen nå. Så hva i all verden skal man skrive om da?? 

På hjemmesiden min skal jeg skrive litt om interessen jeg har for sko, og om skoene mine. Kommer etterhvert sikkert til å flytte de innleggene over hit til bloggen ettersom det kansje passer seg bedre på en blogg enn en hjemmeside.

Til de som vil sjekke ut hjemmesiden min (her)

 

Tidligere innlegg:

Powder

Aloe Body Toning Kit

 

Ha en fin kveld!

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 09.08.2014

Hei kjære lesere!

 

I dag har jeg laget meg hjemmeside, bruker 123hjemmeside, syns dem er enkle og man kan gjøre alt.

Den skal inneholde litt av alt som her på bloggen min, men også noe nytt som jeg kansje ikke blir å bruke i bloggen. Blir spennende og se iallefall.

 

Så dagen har liksom gått til å starte opp den og få lagt ut de første innleggene.

Vil du se det jeg har gjordt så langt, så sjekk siden her.

 

Også har dagen gått til å planlegge de neste dagene fremover, er mye som skal inn på kalenderen og alt for lite tid til alt. Ser jeg må sette av noen dager til meg selv, så jeg ikke sliter meg helt ut.

 

Hva gjør du når du skal har en dag til deg selv?

Eller hva skulle en slik dag inneholdt om du kunne hatt en dag for kun deg?

 

I kveld så jeg endelig en film jeg har hatt lyst å se lenge, men ikke har fått sett før nå. Det var filmen "Julie og Julia". Likte den ganske godt. Liker filmer som er basert på virkelige personer, liv og historier. 

Liker du også slike filmer?

Kansje har du noen slike filmer og anbefale?

 

Nå skal jeg ut å måkke til hestene for de har vist ikke skjønt det at dem står ute å kan gjøre fra seg ute istede for inne :P også må jeg jo si go natt og gi dem et kyss :)


Ha en fin kveld!

 

Koz dere fålkens, så snakkes vi i morgen :)

 

Tidligere Innlegg:

Til salgs - Klær

Konkurranse

Produktbeskrivelse - Aloe vera Produkter

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 08.08.2014

Hei igjen alle sammen!

Noen dager siden sist nå, men nettet har vært litt opp og ned pga torden-været.

Det var da ganske heftig her på mandag og har aldri opplevd slik lyn og torden. Åsså så lenge det holdt på, ikke normalt her oppe i nord. Men dette er vell bare en forsmak på det som kan komme til å bli i årene fremover. For mere ekstremt er det sikkert at det blir. 

Men været er vell det mest spennende som har skjedd disse dagene, så hva gjør det vell da om jeg ikke har hatt nett :P hehe.

 

For ellers har jeg sittet med kontorarbeid, bestillinger, varepakking og utlevering. Nå sitter jeg bare å venter på bonusen min som kommer neste uke + lønnning :) JIPPI

Hvis du vil vite mere om hva jeg jobber med er det bare å se til høyre under kategorier, der finner du det meste ;)

 

Å utenom den jobben har jeg begynt å sette opp vintergjerdet til hestene, det blir større og større for vært år :) Så har jeg kranglet litt med lille rakkergutten som ikke vil være i gjerdet sitt. I dag ble straffen å bytte gjerde med damene og enn så lenge ser det ut til å funke :) Driver også å rydder litt i stallen, pakker ned litt av utstyret jeg ikke bruker i tillfelle det blir flytting iløpet av noen høsten. Får forhåpentligvis vite mere om jobb neste uke nå, gleder meg som en unge, å angsten er blitt litt mere borte og jeg har akseptert det mere at jeg burde komme meg bort litt å starte på nytt med blanke ark.

Fant til og med en leilighet i går som så ut til å passe for meg, men den er nok utleid til jeg kan begynne å lete på årntlig. Men er jo lov å drømme litt.

  Nå er det nesten bare å få fixet ferdig bilen så den også er klar, så den holder ut kjøreturen når jeg drar.

 

Ha en forsatt fin dag fålkens :) 

 

Fortell meg gjerne litt om hva dere har brukt dagen til.

Hadde dere besøk av lyn og torden på mandag?

 

 

Tidligere Innlegg:

Solbeskyttelse - Anbefales

Dyra mine <3

Månedens produkt

 

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 03.08.2014

Heia!

I dag har man igrunn opplevd noe helt utrolig. 

Trodde først det kunne være brann inni fjellet her kjente lukta og så hele fjellet røyklagt innover. Sjekket nettavisen for der kommer jo ting ganske fort oppdatert om noen hadde rapportert inn brann, fant ikke noe først. Så fulgte med om det skulle komme mere røyk osv. Men det så ut så det roet seg så da tenkte jeg bare at da var det noen som hadde brent skrot eller nå.

Litt senere sjekket jeg nettavisen igjen og da var det innlegg om at fålk ringte inn til 110 både her i helgeland og trøndelag pga brann, men det var ingen branner. Så da måtte de gå ut med at det var røyk og røyklukt fra storbrannen som herjer utenfor stockholm vi kjente og så.

Nesten litt imponerende at både røyken og lukta kan reise så langt og den er vist på tur enda lengre nord også.

 

Ellers har dagen ikke vært så imponerende, ute å ridd en hest og leietrent lillegutt med hodelag, så flink alle sammen. Prinsessa mi stakkar hadde blitt stukket av noe dyr under ene øyet så hun var litt hovven, håper det er bedre i morgen

Men lillegutt Alex er blitt en rakker med å bryte seg ut av gjerdet nå, har funnet de rette plassene, så i morgen blir det å lage nytt vintergjerde og dele opp gjerdet så han får stå der han ikke bryter seg ut en periode :)

 

 Har også brukt dagen til å gruble litt over ting å tang og planlegge litt ting å tang. Både bra og dårlig.

 

Tidligere innlegg:

Min Aloe vera

Produktbokser

Lyst å jobbe med meg?

 

Natti-natt alle der ute ;)

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 02.08.2014

Hei, da var det endelig kveld.

 

Hatt en flott dag, og endelig kom jeg meg på hesteryggen igjen.

Sto opp og hentet hestene for jeg hadde en liten ponni-rømling sammen med dem andre å han måtte inn og i rett gjerde i dag. Satte de andre hestene i et lite gjerde jeg har ved huset for det kunne kansje komme noen å ri i dag og da hadde jeg ikke lyst å springe rundt i skogen etter dem, men de koste seg der, var masse go mat :)

Mens man venta å så om det kom noen, har man gjort stallen og rydda litt på låven.

Da det så ut som ingen kom i dag, måtte jeg selv ut å ri. Dro ut med prinsessa mi Èowyn. Skal igang med å begynne å hoppe med henne, så begynte i dag med å skritte og trave litt over noen bommer og et lite kryss. Hun er så lettvindt å holde på med, tar alt med en gang uten problemer og det er så gøy :)

Så gleder meg allerede til neste økt. I morgen blir det muligens tur på dem begge.

I kveld så jeg filmen Sølvhingsten. Ja alt handler om hest når jeg ikke har annet å gjøre :) Var en ganske bra film og noe inspirerende, men jeg lever meg jo så inn i filmen, nesten slitsomt.

Nå sitter jeg og gleder meg til mandag, for jeg tror jeg kansje får meg ny telefon da og det er aldri feil :)

 

Kos dere videre i nattemørket :)

 

Tidligere innlegg:

Makeup Remover

Forhandler

Lipstick

 

 

-Kirsten

Kvelds-Innlegg 01.08.2014

Å Hei for en dag!

Nå sitter jeg her i gostolen og kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Dagen startet litt før kl 8 i morges. Jobb kl. 9 til hall 5. 

På jobb i dag var jeg så heldig å ta med meg tre søte små og gå på en ganske grei tur. Vi skulle igjen lete etter vann og gjerne finne litt småkryp i vannet, vi klarte den oppgaven ganske greit. Og ellers på turen traff vi på masse forskjellig, traff ei som har jobbet i barnehagen før som var ute å gikk tur med valpen sin, så vi hilste litt på den, så fant vi å spiste litt bringebær, vi fant en flat skjære eller sjur som vi kaller det her. Vi havnet også i hagen til en kar som hadde masse forskjellig stående som vi kunne se på, gamle traktorer og biler og motorsykler også satte det en søt liten kattunge i vinduet å så på oss og gjerne kunne tenkt seg å komme ut for å leke med oss :) Vi så helikopter som fløy over oss og masse annet. Vi koset oss ganske bra på denne turen :)

Ble fri for barn slik at jeg kunne dra fra jobb litt før kl. 4 i ettermiddag og sette kursen mot susendal og bursdagsfest.

De var i full gang med feiringa og nesten ferdig da jeg kom, men var jo heldigvis litt mat og kake igjen til meg.

Da jeg kom var dem i full gang med barneridning, og kjempefornøyd med tantebarna mine som ledet det ann og klarte å tenke litt sikkerhet selv om dem nesten er barne barna selv, de viser og klare det ansvaret det har og ta vare på ponnien og det at det ble litt ekstra ansvar da det ble et føll også å ta hennsyn til.

Stolt i tantehjertet.

 

Nå har jeg også igjen litt etterlengtet fri og jeg skal komme meg igang med både trening av hestene og meg selv. Det ser jeg fram til :)

Åsså er det bare litt over en uke nå til jeg kanskje begynner å hører noe om jobb og sikkert jobbintervju, grugleder meg :)

 

Håper også nå at jeg kan få litt mere inspirasjon de neste dagene til å kunne skrive om litt andre ting i livet mitt enn kun denne hverdagsbloggen som har vært i det siste. Er også snart ferdig og skrive produktbeskrivelse på alle Aloe vera produktene, er bare litt igjen nå, så da må det bli litt annet og skrive om :)

Kommer snart en konkuranse igjen, med flotte sminkepremier fra Sonya Collectionen.

 

 

Tidligere innlegg:

Lyst å Jobbe med Forever Living?

Måneds produkt

Solbeskyttelse

 

 

Ha en fin kveld og natt fålkens ;)

 

 

-Kirsten

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits