september 2014

Oppskrift: Gulrotsmuffins

 

500 g finrevet gulrot

100 g rismel (fullkorn) eller spelt

250 g dadler uten steiner

6 ss Forever Ultra Vanilla

1 ts kanel

1 ts kardemomme

1 ts bakepulver

Revet skall av ½ sitron

3 egg

 

Bland alt i en foodprocessor til en jevn røre. Fordel i de smurte 

muffinsformene. Stek i 35 minutter ved 175 grader. Kan fryses. 

Inneholder verken sukker eller gluten.

Friséesalat med tranebær og pistasjnøtter

Friséesalat med tranebær og pistasjnøtter


3 ss god olivenolje
2 ss hvit balsamicoeddik
½ ts sukker
Havsalt og malt svartpepper
1 endivie og 1 stort hode friséesalat i mindre biter
1,5 dl tørkede tranebær
1,5 dl grovt hakkede pistasjnøtter


Rør sammen olje, eddik og sukker i en bolle. Krydre med salt
og pepper. Tilsett endivie, salat, tranebær og pistasjnøtter.
Bland godt, serveres med en gang.

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits