november 2014

1 Søndag i Advent <3

Hei til dere alle!

Håper dere har ei go søndag og at dere har hatt ei fin hælg :)

Da var det første søndag i advent og bare 24 dager til julaften. Regner med her er noen som gleder seg veldig?
Her i huset er det ingen spessiell adventsfeiring, men skal nå se om jeg ikke får tent noen lys når mørket har lagt seg om noen timer og kansje sette  på en film og bare slappe av og kose meg.

I morgen starter vi adventsfeiringa i barnehagen så da får vi tent første adventslys og lest første adventsvers og trekt første pepperkakehjertet i adventskalenderen og en eller to heldige barn blir trekt til å ha med seg en liten nisse hjem som får sove over og så har han med seg et lite nissebrev når han kommer tilbake hvor han forteller litt om hva han har gjort og hvordan han har hatt det :) Blir koselig.

Jeg skal ha med forskjellige julefilmer som vi skal kunne se på de dagene det passer :) I fjor så vi nemlig samme filmen nesten hver dag og den kunne jeg nesten utenat på slutten, så prøver å droppe den litt i år da :)

 

Har du noen tradisjoner i adventen? feiringer?

 

Jeg holder også en konkurranse nå frem til jul hvor jeg deler ut Goodie-Bags til flere, med forskjellige produktinnhold. Klikk inn her for å se konkurransen. Har rundt 20 Goddie-Bags som skal bort :) En fin førjulsgave til deg :)

 

- Ha en fortsatt fin søndag!

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Hva gjør man på en lørdag?

Hva gjør man på en lørdag?

-Jo man tar livet med ro om man ikke har andre planer :)

 

Sløva lenge i senga, har vist blitt en vane når man har fri :) Opp en tur å så litt tv og drakk en kopp kaffe. Så sløva man litt mer og gjorde noen jobbforberedelser.

Sittet å hørt musikk og i det siste har det gått mye i gamle slagere, mye Bon Jovi og den sjangeren. Godt å mimre litt bak i tid, det var en gang en GOD tid :)

Nyter livet nå med bare å gjøre ingenting når jeg kan, for snart vet jeg det blir hektisk igjen. Nyt mens man kan. Ikke sant?

 

I kveld ble det litt koz med potetgull og brus til filmen Pirates of the Caribbean - At world's end som gå nå på TV Norge. Digger disse filmene.

Fin avslutning på dagen.

Liker du de filmene?

Ser du denne filmen nå eller en annen film?-Ha en fortsatt fin lørdagskveld og videre hælg ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 48

Mandag: - 24 november 2014

Heihei igjen! 

Da var det mandag igjen og dette er en fantastisk goood mandag :) Fikk besøk i går-kveld og han sov over til i dag, deilig å våkne opp i dag :)

Våknet og var oppe en tur kl 07.00 og da møtte jeg først min bestevenn og kjæreste katt, Tiger. Han har vært på tur igjen i noen dager og var endelig kommet hjem igjen. Så oppdaget jeg at det har lavet ned litt snø, så nå kunne man endelig si at det var vinter ute. Fikke en ca 3-5 cm snø, nok til at man måtte koste bilen :)

La meg igjen også stå vi opp litt før kl 9, for da måtte jeg kjøre på jobb. Selv om mye av meg heller hadde villet blitt i senga noen timer til ;)

Gleden med snø varte bare til man var kommet på jobb, der var det vått, og jeg kjente mest at jeg ville pakket alle barna i bilen og tatt dem med meg hjem så dem kunne få leke seg og ha det gøy i snøen. De kjeder seg litt nå.

Ca kl 17.00 var jeg hjemme igjen og da la jeg meg og sov nesten med en gang, våknet i 19tiden og gikk opp og spiste og så litt tv før det ble litt jobbing før jeg la meg igjen rundt midnatt.

Været i dag: Mildt, ca +1. Nesten på å regner i lavlandet og snør oppe i høyden. Veldig pent og godt å være ute.

NB! Bare en mnd igjen til JUL :p

 

Tirsdag: - 25 november 2014 

Da var det tirsdag. Startet dagen litt før kl 09.00 for da måtte jeg kjøre på jobb. I dag hadde det kommet ca 2 cm med snø i barnehagen og bare det gjorde barna helt i hundre og storfornøyd. Men gleden ser ikke ut til å vare lenge for utover dagen ble det mildere og mildere og på ettermiddagen var det begynt å regne, så i morgen er vell alt bort og det er igjen glatt.

Juleforberedelsene er i full gang i barnehagen, vi voksne er i gang med pepperkakebaking for barna får store pepperkakehjerter i adventskalender der. Så de må være klar til mandag. Så blir det etterhvert barna som skal få bake det vi skal ha i barnehagen og kose oss med å spise. Noen av barna er i full gang med julegavene vi lager og i år har de voksne vært ganske så flinke å finne på flotte julegaver som barna gir til foreldrene sine :) 

Også i dag var jeg hjemme ca rundt 17.00. I dag var jeg ikke like sliten og trøtt, klarte å holde meg våken og fikk jobbet litt. Oppdaget at jeg glemte å poste en pakke i dag, så da må vi gjøre et nytt forsøk på torsdag om jeg ikke må på jobb i morgen og kan gjøre det da.

Kansje du har lyst å være med i trekningen av en Goodie-Bag nå frem til jul? Har mange som skal bort nå før jul med forskjellige produkter i. Du kan lese mer om det om du klikker deg inn under "Konkurranse" som du finner til høyre på siden. Du kan også bare kommentere under dette innlegget at du vil delta og husk å få med mail-adresse :)

Været i dag: Mildt og vått. Begynte å regne utpå dagen. Å temperaturen er på pluss-siden.

 

Onsdag: - 26 november 2014Ble ikke noe jobb i dag, så jeg fikk sovet ut litt  :) Sov akkurat passe lenge i dag.

Var bare å komme seg opp å se ut i været og å finne kaffekoppen og go-stolen. Tok livet veldig med ro mens man så noen gamle episoder av Frustrerte Fruer på Bliss.

Så var det tid for å blogge litt og bare trykke litt på dataen før man måtte få i seg litt frokost.

 WuHuu:) Fikk nettopp beskjed om jeg er plukket ut til å være ambassadør for Sangean DPR34 DAB-radio :) Gleder meg helt vilt til å få den i posten og få prøvd den :) Dere kommer nok til å få høre om resultatet :) Wihiiii :)

 Hele kvelden satt jeg og jobbet med mitt og forberedte meg på at jeg skal på jobb i morgen :)

Været i dag: I dag regnet det først så ble det kaldere og ble noen minusgrader igjen. Hater dette været igrunn..

 

Torsdag: - 27 november 2014

Da var det igjen jobb-dag i barnehagen og i dag skal jeg få være sammen med de minste barna.

Dagen startet litt over kl 8 og jeg begynte på jobb kl 08.50. 

I dag er det selvfølgelig torsdag og det betyr "Hall-dag" for barna på formiddagen. De på storavdelingene hadde det vist så travelt i dag at de kunne ikke i hallen i dag, så det ble bare oss minste i dag, men de storkoste seg alene i den store hallen og ikke var vi full barnegruppe heller, for det går litt sykdom. Så vi hadde det tipp-topp-tommel-opp :)  

Tilbake i barnehagen var det lunch så leggetid og når de en etter en våkner opp så er det kosetid.

På ettermiddagen lekte vi inne og koste oss også masse med det.

I dag har jeg fått postet noen Goodie-Bags så de er på tur til noen heldige vinnere :) Du kan også vinne en om du ønsker, husk det ;)

Var vell hjemme ca kl 16.30 og da var det jo selvfølgelig rett i neste jobb, den var kjapt unnagjort i dag da. 

Været i dag: Ganske pent. Noen minusgrader, ca -4. Litt glatt etter regnet som kom i går og tirsdag.

 

 

Fredag: - 28 november 2014

Hei og hå! Da var det igjen fredag og hælg.

Må bare stikke en tur innom jobb så blir det hælg.

Dagen startet litt over kl 07.00 og dro rett på jobb, startet kl 08.00. Der er det full juleforberedelser. Fikk satt fram de siste advents-tingene og gjort klar til første advents-samling på mandag med barna, med lystenning, trekking av adventskalender og så får en eller to heldige barn med seg en nisse hjem som skal overnatte der og neste dag kommer han tilbake i barnehagen med et lite nissebrev i sekken sin hvor han forteller hvordan han har hatt der :)

Vi har også baket pepperkakehus som skal bli montert på mandag.

Litt småpynting igjen nå så er det full jul i barnehagen også.

Var hjemme litt før 16.00 og da var jeg ganske sliten, så etter å ha spist ble det en liten dupp før jeg kan kose meg resten av kvelden.

Ha en flott hælg alle sammen :)

 

 

Har du noen forslag til Ukens Tema?

Har du planer for hælga?

Har du adventskalender? Evt hvilken type?

 

-Kirsten ~xoxo~

Holder du på å pusse opp hjemme.

Holder du på å pusse opp hjemme eller skal igang med å bygge ditt eget hjem?

Er du interessert i interiør og å finne nye ideer til ditt hjem?

 

Kansje er da Bygghjemme.no noe for deg å sjekke ut?

 

En egen nettside hvor du kan finner masse ny inspirasjon og mange nye ideer til ditt hjem og handle de varer du trenger til Bad, Belysning, Dører, Gulv, Kjøkken/Vaskerom, Hage, Oppbevaring, Tak, Varme og Vinduer. Ja her finner du det meste til ditt hjem.

Bygghjemme er et av Norges største byggevarehus og har et stort varelager med kjente varemerker og satser stort på å levere kvalitet rett hjem til deg.

Og her kan du også finne varer som du kansje ikke finner i dine lokale butikker.

Her finner du et stort utvalg produkter i flere prisklasser og flere valgmuligheter. 

  

Få varene levert rett på døra iløpet av få dager, noen varer kan ta noen uker om de må produseres på bestilling.

 

 

Her er ideene mange og det er en inspirasjon i seg selv bare å ta en titt på alt dem har. Her kan du gå for det tradisjonelle eller det litt utradisjonelle i ditt hjem for å sette ditt eget preg på ditt hjem.

Her har du også muligheten til å handle det meste på en og samme plass i ro og fred rett fra hjemme og få varene levert rett hjem på døra.

 

Hos bygghjemme finner du mye av det du trenger til oppussing, husbygging, hyttebygging eller f.eks garasjebygging, her finner du også mye til hage og utearialet om man skal fornye litt ute også.

Ta en titt hos bygghjemme.no

Klikk her for å fortsette

Enda en helg mindre i dette året :)

Hælg! Hælg! Hælg!

Må si jeg tok sjikkelig hælg i dag. Lå i sengen til litt over 14.00. Det var bare så deilig selv om det var litt for lenge. I morgen må jeg komme meg opp litt tidligere så jeg ikke får et stoort problem når jeg skal på jobb på mandag, heldigvis har jeg seinvakt så jeg trenger ikke dra på jobb før kl 9 ca.

Men også utrolig deilig å bare nyte morgenen på den late måten også, eneste som manglet var noen som kunne kommet naken med frokost på sengen og holdt meg med selskap på morgenen :) 

Teller ned timene til jeg faktisk får besøk en av disse første dagene håper jeg :)

Ettersom jeg sløvet bort morgenen og deler av dagen var det nesten begynt å bli mørkt da jeg kom meg opp. Tenkte å komme meg ut å jobbe litt borti skogen. Har noen ideer om å lage meg mitt eget lille "treningssenter" ute i naturen ved å bruke treerne, omgivelsene og landskapet til å lage forskjellige apparater og løyper. Dette er noe jeg ikke har tenkt å gjøre for om noen år, men trenger å finne ut nå om det passer seg der jeg tenker å ha den og om dette er noe jeg kan fortsette å planlegge på.

Lørdag.

 

 Søndagen gikk til å titte på klokka som ikke kunne gå fort nok, da jeg ventet besøk på kvelden. GledeGledeGlede ;)

Fikke ikke gjort så mye annet enn bare å vente i spenning, er ALT for lenge siden sist jeg hadde besøk nå så det pirret litt ekstra.

 

Hva gjorde du i helgen?

Har du forslag til Ukens Tema?

Har du tenkt å delta i trekningen av en Goodie-Bag før jul?

 

Så får dere alle ha en uke som kommer. Regner med mange er i full gang med forberedelsene før jul :) Kos dere alle flotte fålk der ute :)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 47

Mandag: - 17 november 2014

 Mandag og en ny uke!

I dag startet dagen med at vekkerklokka ringte 04.45. Fikk på dataen og satte på musikk og slumret til ca 05.30. Ordnet meg og kom meg ut i bilen 06.00. Bilen var helt frosset og vanskelig å få krapet av isen, brr. Kom meg av gårde og var på jobb kl 06.30, arbeidsdagen begynte 06.40. Satte på kaffen, hentet brød i fryseren, skrev ned litt varer som måtte bestilles og låste opp døra. Så satte man seg ned og med en kopp kaffe og ventet på de første barna :) Ble en bra dag. Men etter en natt med lite søvn ble jeg noe trøtt. Så da dagen var ferdig 14.10 kjørte jeg rett hjem og krøp under dyna. 

Ca kl 18.00 sto jeg opp igjen så nå er det på tide å få gjort litt annen jobb før man må ta kveld igjen :)

 

Vinner av Goodie-Bag: Hege (blogg)

Vil du også vinne Goodie-Bag? Klikk deg inn her eller her. Veldig enkelt bare å kommentere ett av de innleggene :)

 Været i dag: Litt kaldere igjen, -8 når jeg dro på jobb. Men en nydelig dag med sol og blå himmel.

 

Tirsdag: - 18 november 2014

I dag startet dagen kl 08.30 og dro på jobb kl 08.00. Hadde det helt ufattelig gøy sammen med barna i dag og lekte og lo masse :) Helt supre unger jeg er så heldig å få være sammen med. Dagen endte litt før 16.00, og da var det raka vegen hjem. 

Vell hjemme var det å finne ut om jeg skulle invitere en kompis på besøk i kveld/natt. Jeg var alene hjemme hele kvelden så passet seg fint for han å snike seg inn, men feiging som han er, har han ikke dukket opp enda og han har ikke sagt fra med sikkerhet om han kommer eller ikke. Noe som hadde vært greit å fått vite nå. Ville jo ha noen timer sammen med han, men har allerede nå mistet mange timer og jeg har jobb i morgen så vi kan ikke sove utpå morgenen. Så spent på å se hvordan det blir.

Så sitter jeg og irriterer meg litt for at The Kardashian ikke begynner for 23.00 i kveld så jeg ikke får tatt kveld før midnatt, begynner jo egentlig kl 22.00 ca. Blææææ.

Været i dag: Kaldt. Var -10 hjemme hos meg da jeg kjørte på jobb og da jeg kom på jobb var der -14, brrr. Ble litt varmere, men var nydelig fin sol så godt å være ute. Ser nå ut så temperaturen stiger litt slik at det ikke blir så kaldt i morgen :)

 

Onsdag: - 19 november 2014

Våknet opp skuffet og lei meg i dag. Kompisen jeg inviterte på besøk i går kom ikke, og natten ble søvnløs og ensom.

Måtte opp litt før kl 08.00 og begynte på jobb kl 08.50 i dag. Litt småkaos i dag da man bare var vikarer på jobb og alle delvis var usikker på praksisen på enkelte områder nå etter tilvenning av nye barn, men man biter ihop tennene og gjør det beste ut av det man vet. Dagen ble uansett veldig bra og man har hatt det så gøy sammen med de minste barna i dag. Laget lekehytte av pledd og bare ligget på gulvet og rullet rundt og kost seg med barna og selvfølgelig ledd masse av sjarmtrollene:)

Kl.16.20 var det i dag helg, iallefall fra barnehagen. De ansatte har planleggingsdager i morgen og på fredag. Men jeg er vell absolutt ikke arbeidsledig om jeg har lyst til å jobbe. Skal klargjøres noen pakker som skal sendes ut.

Men i morgen skal jeg starte dagen med å sove lenge :)

Været i dag: Fortsatt kaldt, fra -10 til -14. Håper temperaturen stiger litt snart. Men det er jo uansett ufattelig pent ute, med sol og klarvær. 

 

Torsdag: - 20 november 2014


Å fy så godt det var å sove lenge i dag :) Sto ikke opp før klokka nesten var 12. Deilig :)

Startet dagen rolig med litt tv og kaffe for å få gnudd trøtta ut av øynene. Så var det fram med dataen og sjekke litt hva som skjer rundt i verden og om det har skjedd noe spennende. Fant ikke noe med første øyekast.

Så var det tid for litt småjobbing og litt huslige sysler. 

 Har fått oppdatert produkt innlegget: VELVÆRE - Tilskudd. Her er det kommet en ny produktpakke som jeg gledelig kan dele med dere. Klikk dere inn og ta en titt.

 For en herlig dag i grunn, bare tatt livet med ro og jobbet noen minutter nå og da og koset meg med mat, tv, film og huslige sysler innimellom. Null stress. Må morgendagen bli omtrent like bra om ikke bedre :) 

Været i dag: Temperaturen har steget litt og det har til om med snødd 1-2 millimeter, ikke mye å skryte av. Men utenom det har det vært veldig pent, så sånn som dette kan jeg godt ha det en god stund fremover.

 

Fredag: - 21 november 2014

Da var det igjen fredag og helg for mange. Jeg har jo som sagt hatt helg siden onsdag og  det har jo vært veldig godt, men blir også rar av det. Tror det blir godt å komme på jobb igjen på mandag, neste uke ser veldig bra ut :)

I dag sov jeg også lenge, bare lå og nøt morgenen i senga. Var over 12 før jeg kravlet meg ut av senga og gikk opp å fikk meg en kopp kaffe og slo på tvn. Så en gammel Greys Anatomi episode før jeg satte meg med dataen for å jobbe litt. Pakket klar en Goodie-Bag som skal sendes ut til en heldig vinner :) Å vil du være med å vinne en Goddie-Bag er det bare å delta. Link finner du lengre opp og nederst på innlegget.

 Litt av innholdet av en av Goodie-Bagene som man kan vinne.

Har du noen planer for helga?

Jeg venter kansje besøk i helga, men det blir isåfall ikke før på søndag. Eller så blir det en av de første dagene neste uke :p Ikke så nøye bare jeg får besøk, hehe.

Ellers tror jeg ikke det skjer noe gøy i helga, så man blir vell sittende hjemme og underholde seg selv. 

Men ønsker uansett alle sammen her en riktig flott og herlig helg :) Kansje får jeg lese noen gode innlegg iløpet av helgen eller over helgen, gleder meg.

 

  • Delta på Give Away konkurransen - her
  • Har du forlag til Ukens Tema? (noe dere vil lese om)

 

-Kirsten ~xoxo~

Enda ei hælg er over :)

Da er man klar for en ny uke. Det blir en kort arbeidsuke denne uka, tar hælg på onsdag :) Men skal nyte de dagene man skal jobbe MAX :) 

Sitter egentlig litt å tenker at det kunne vært gøy og reise bort når man får langhelg slik, men har jo fan ikje noen plass å dra :p Ei hytte hadde vært nok om man viste om noen som var grei å dra til. Men tror jeg hadde trengt noen dager til på å planlegge en tur uansett så får bare vente til over nyåret og planlegge en tur da.

 

I helga har jeg jobbet og hatt fri å hentet meg inn etter uka som var, for det trengtes virkelig, sjelden det er så hektisk og man blir så sliten, men det var mye ekstra denne uka, blir nok roligere de neste tre dagene.

 

Senere skal jeg trekke en vinner av en goodie-bag. Du kan også delta med å gå inn på en av disse linkene - her eller her.

Der finner du også noen av premiene man kan vinne. Trekker flere vinnere fram mot jul :)

 (klikk på bildet for julegavetips)

Nå er det kun 38 dager igjen til jul og kun 45 dager igjen av året. Tiden går så alt for fort. 

Hvordan går det med innkjøp av julegaver? Noen som er ferdige? 

Jeg kan friste med en overraskelse sammen med Månedens Produkt - Desmber, men får ikke vite hva det er for 1 desember og hvis det er noe som frister deg anbefaler jeg å bestille så fort som mulig og senest 15 desember for å sikre deg å få varene tilsendt før jul :) Håper det er noe spennende som følger med det supre produktet som blir i desember.

 

Hva er ditt beste juleminne?

Hva står på ønskeliste til jula?

Noen som har satt seg noen nyttårsforsetter? 

 

Jeg er ikke kommet helt igang med julegave handelen, men vet hva jeg skal kjøpe til noen og bare det hjelper jo litt på. Så har du jo dem du ikke aner hva du skal kjøpe til, for du vet ikke hva de trenger eller liker. Så skal man da bare gi penger? eller skal man ha en shoppingsdag hvor de får velge selv og man kan dra på kafe og kose seg og bare være i hverandres selskap.

Noen skal få vinflasker og noen skal få kroppsprodukter og noen skal få Alt-Mulig-Pakke med masse forskjellig nyttig og noe dritt :pDet har vært en fin hælg og nydelig hælg. Sitter å hører det knitrer i ovnen og ser ut på den klare himmelen, er noen minusgrader ute, men ikke alt for kaldt. Enda ikke blitt helt vinter ute og vi er i midten av november. Det er både kjekt og ikke kjekt. Kunne tenkt meg litt snø istede for at det er glatt. 

Har sittet og sett på reineierne som har kommet forbi med skutere på hengerne,  så da har dem vist nå oppdrag oppi fjellene her, kansje mangler de noen rein som de leter etter eller så holder de på med andre ting.

Nå nyter jeg søndagen med Emil i Lønneberge. Blir aldri lei den gutten :) 

 

Ønsker alle en kommende uke full av gode opplevelser :)

 

-Kirsten ~xoxo~

Oppskrift: Banan/kanel brownies

Banan/kanel brownies

500 g eggehviter

130 g havregryn

60 g Forever Ultra Vanilje

2 ts kanel

2 ts kakaopulver

1 ts bakepulver 

1 most banan, ca. 130 g

 

Sett ovnen på 175° (ikke varmluft). 

 

Bland alle ingredienser i en bolle. Rør godt og la blandingen 

stå i 15 minutter. Hell røren i en smurt bakeform eller 

muffinsformer.

Stek i 25-30 minutter, avhengig av størrelsen på formen.

Pynt eventuelt med kanel og hakkede mandler.  

 

-Kirsten ~xoxo~

Søker du NY jobb/Hobby?

Er du på jakt etter en ny jobb? Hobby? xtra-inntekt? Deltidsjobb? 

Vil du være din egen sjef og drive din egen bedrift?

Kansje kan dette være noe for deg?

 

Litt om hvorfor jeg startet som forhandler:

Jeg fikk først dette tilbudet i november 2011 om jeg kunne tenke meg og jobbe som forhandler for Forever Living.

Jeg ble først spurt om jeg var interessert i å kjøpe produkter til dyrene mine. Ble veldig intressert da jeg så at dette kansje var det jeg har lett etter for å bruke på dyrene. Jeg bruker ikke noe som inneholder kunstige tilsettningsstoffer og i disse produktene var det ikke noe slikt og de er laget av økologisk Aloe vera som hovedbasis.

Og man vet jo at Aloe vera er bra på mange måter og er blitt brukt i all sin tid, men enda er det mange som enda ikke har oppdaget de mange fantastiske egenskapene Aloe vera har.

Da jeg fikk dette tilbudet hadde jeg kun hørt om salver og kremer, men da jeg fikk sett alle produktene ble jeg veldig imponert. Aloe vera brukes til å lage selvfølgelig salver og kremer men også juicer, såper, shampoo, mange typer tilskudd, all type sminke, vaskemiddel, parfyme, body wrap og mye mer.

En av de tingene jeg straks like var at jeg kunne kjøpe samme produktene til meg og mine dyr, vi kunne dele på de samme produktene og man slipper at noen produkter bare blir stående i mange år og til slutt ikke kan brukes lenger, her kunne jeg slippe å bruke penger på produkter som nesten ikke blir brukt. Sparte masse penger på det.
Jeg bestemte meg for å prøve meg som forhandler for det ble det enkleste for å bestille varene. Jeg la ut ca 2500,- til første pakken som var en startpakke med de mest solgte produktene og en oppstartspakke med de viktigste hjelpemiddlene for å komme igang. Mange starter med en slik pakke, det er 3-4 pakker å velge mellom.

Men du kan også starte med bare noen enkeltprodukter.

Det aller viktigste er egentlig å kjøpe produkter til deg selv først og få testet ut noen produkter selv, da blir det også enklere og selge videre :)

 

Jeg har et ganske så godt oppstartsplan som jeg deler med alle nye forhandlere for å hjelpe dem raskt igang og allerede første måned få sin første bonusutbetaling.

 

Dette er en ganske enkel jobb om du bare gir litt ekstra innsats i starten, når du er kommet i gang går det meste av seg selv.

 

Du klatrer i en karrierestige som ved andre arbeidsplasser, her avgjør du bare selv hvor fort du vil klarte. 

Største fordelen med Forever Living er at du som forhandler handler varene direkte fra fabrikken/lagret og selger videre direkte til kunden, slik at man slipper alle mellomleddene som man har i andre butikkjeder, her er kun du det eneste leddet. Av denne grunnen blir også produktene billigere. 

Så her selger du kvalitetsprodukter til en billigere penge.

 

Du kan her velge om du vil selge alle produktene, eller om du vil holde deg til sminke, hår, velvære, dyr osv.

Jeg har valgt å selge alle produktene, men jobber mest med å selge produkter for dyra.Det tok meg ca 2 måneder før jeg var overbevist om at disse produktene var noen av de beste jeg har prøvd og var overbevist om at dette var noe jeg ville jobbe med og ha som ekstra inntekt, det har jeg ikke angret på en eneste dag siden jeg startet. 

Jeg kan jobbe fulltid når jeg ønsker og deltid når jeg ønsker og mister jeg litt motivasjon en periode, legger jeg det litt til siden til jeg får lyst til å jobbe igjen, det er jeg som styrer alt etter hva som passer meg og det er helt fantastisk :)

Selv om man jobber alene jobber man også som et team sammen med andre forhandlere, man hjelper hverandre og deler hverandres erfaringer og råd.

Hver uke kan man delta på webinar på nettet for å lære mere om mulighetene dine, produktene, hvordan holde en presentasjon f.eks og mye mer.

Jeg har min egen hjemmeside :) Det kan alle få.

 

 

Les mer om Forever Living:

www.foreverliving.no

 

Bare å spørre om du lurer på noe og mere informansjon kan sendes.

 

Kirsten - Din selvstendige forhandler

Uka som gikk - UKE 46

Mandag: - 10 november 2014

Ny uke - Nye muligheter.

I dag var det jobbing i barnehagen, skal foreløbig jobbe 4 av 5 dager denne uka i barnehagen. Heldige meg :) Men i dag ble jeg ekstra sliten etter en fantastisk dag på jobb for jeg gledet meg så til jobb idag at jeg sov ganske dårlig i natt. Så nå sitter jeg egentlig å skal få til å gjøre litt annen jobb med øynene halvveis oppe. Så i kveld skal man litt tidligere i seng også får jeg sove litt lengre i morgen før jeg må på jobb igjen.

Har vært en dag fylt med latter og morro :) og vært litt stressende :)

Været i dag: Mildt, varmegrader på dagtid og fare for regn. Glatt på veiene. Overskyet og litt vind, men godt å være ute.

 

Tirsdag: - 11 november 2014

Vært på jobb i dag igjen og i dag kjenner jeg virkelig at man har gjort noe. Sliten og hele kroppen værker. Var veldig glad da jeg var kommet hjem og fikk sette meg ned. Var jo også bare såvidt jeg kom meg hjem da gårdsveiene her ikke var stødd, klarte bare såvidt å snike meg opp bakkene uten av bilen måtte stoppe, og så redd som jeg er blitt for å kjøre bil så skalv jeg godt da jeg fikk stoppet på gårdsplassen. Det ble strødd ei lita stund etter jeg var kommet hjem, da ble jeg ganske sur, må kunne komme seg ut å strø når man skal og man vet det er glatt.

Håper litt det blir fridag i morgen så jeg får hentet meg inn litt og laddet opp bateriene igjen så jeg er klar for jobb torsdag og fredag :)

Tirsdag er en av tv-dagene mine for tiden. Kl 22.05 må man følge med på The Kardashian, ganske fan av dem. Spesielt en av søstrene digger jeg :)
Været i dag: Mildt, varmegrader. Regn i luften og vått for de fleste. Litt vind.

 

Onsdag: - 12 november 2014

Hoho Lønningsdag :) Like gøy hver gang.

Det ble fridag på meg i dag og det var egentlig veldig godt, trengte å hente meg inn litt og få ladet bateriet til i morgen og fredag før man tar helg igjen.

Har brukt dagen til å jobbe med foretningen min litt. Sendt ut informasjon om at badeputen som følger med Månedens Produkt - November er utsolgt og ikke lenger med på kjøpet. Men produktet gjelder enda og det er fortsatt 25% rabatt på Månedens Produkt. 

Nydelig ute i dag, så litt synd man ble sittende ved dataen hele dagen istede for å komme seg ut en tur og kansje gått seg en tur. Men ganske glatt på veiene så hadde vell vært med live som innsats om man hadde gjort det :p

Været i dag: Delvis overskyet. Litt kaldere, -4. Pent ute.

 

Torsdag: - 13 november 2014

Da var det torsdag og bare en dag til før det igjen er helg. Har vært en akkurat passe dag i dag. Har koset meg på jobb, et lite irriterende øyeblikk, men det gikk fort over, så da kunne man nyte resten av dagen. Merktes at det begynner å nærme seg helg for flere av ungene og at man er litt sliten. De får da en ganske super avsluttning på denne uken da med foreldrekaffe på slutten av dagen og det resulterer jo gjerne tidlig helg for de fleste, og det gjør jo godt en gang i blant.

Grugleder meg tili morgen når jeg har tidligvakt i morgen og er førstemann på jobb, like nærvepirrende hver gang i tilfelle det skjer noe også har jeg tidligvakte ca 1-2 ganger i halvåret så da er det om man husker alt som jeg har ansvaret for, men de fleste er heldigvis flinke og minne meg på ting når dem vet det er lenge mellom vær gang man har de vaktene.

Været i dag: Kaldere i dag, men ganske pent. Litt vind, så var greit holde seg i aktivitet ute for ikke å bli kald.

 

Fredag: - 14 november 2014

Da var fredagen her og helga nærmer seg. For meg ble det hælg kl 14.10 i dag. Var en ganske hektisk dag på jobb i dag, for jeg hadde en del xtra oppgaver pga foreldrekaffen så fikk ikke alt for mye tid sammen med barna, men litt fikk jeg jo kost meg med dem da. Men tar deler av det igjen på mandag :)

Da jeg kom hjem fra jobb, var det litt avslapping før jeg hadde litt annet jobb jeg måtte få gjort og etter det var jeg så sliten at da sovna jeg en stund. Ble heller ikke seinkveld før jeg la meg og det var godt. 

Været i dag: Veldig fint i dag. Litt sol og akkurat passe kaldt. Men vi savner litt snø enkelte plasser.

Nå ser man fram til en velfortjent helg og gjøre seg klar for en tre-dagers-uke neste uke. Tar hælg på onsdag :)

God hælg alle sammen!


 

Hva skal du gjøre i hælga?

Har du forslag til innlegget mitt Ukens Tema?

 

 

-Kirsten ~xoxo~ 

Da er det bare 7 helger igjen i år :p

Heisann alle der ute!

Da var enda en helg over og selv om jeg ikke har gjort en dritt i helga, har den vært en av de beste på lenge :)

Sitter å gleder meg til jobb i morgen, har gledet meg helt siden fredag. Det er ikke vær dag det skjer.

 

Har fått jobbet litt selvfølgelig. Julen nærmer seg i stormfart :) Sjekk julekatalogen - her

Og uken som kommer blir veldig hektisk, men gøy.

Liker veldig godt denne månedens - Månedens Produkt

Første Goddie Bag er ferdig og klar for å trekke en heldig person som får sendt den hjem i posten :) Konkurransen finner du - her

 

WooHOoo ;)

 

Fortell om din helg?

Har du noen forslag til Ukens Tema?

Har du lyst å vinne en Foundation?

 

Ønsker alle sammen alt godt i uka som kommer.

 

-Kirsten

 

Uka som gikk - UKE 45

Mandag: - 3 november 2014

Da var det mandag igjen og kontordag for min del. Det er jo nå ny måned og det betyr jo også nytt månedens produkt, så da må det sendes ut info om det, denne måneden får man med en gave på kjøpet :) Klikk her for å se Månedens Produkt - November.  Så er det 25% rabatt som vanlig på månedens produkt. Produktet denne måneden med gaven er en fin ide til en julegave :)

Sjekk gjerne også Julekatalogen 2014 om du er på utkikk etter tips til julagaver.

Også i dag kom Nyhetsbrevet for November. Der kan du lese om noen produkter, tips å råd for å bedre selvtilliten, skikk å bruk på treningsstudio, råd for julen, spatips, tips til hårkur og hva kan du gjøre for å unngå forkjølelse. Du kan motta nyhetsbrevet på mail hver måned om du registrerer deg i nettbutikken, nyhetsbrevene kan også leses der.

Kjekt å bare sitte her og kose seg med kaffe og bare jobbe litt på dataen, så tar men seg en pause og jobber litt mere senere, drømmejobben som jeg jobber med stortsett hver mandag og torsdager når det trengs også har jeg annen jobb de andre dagene, så blir aldri kjedelige dager med samme jobb hver dag :)

I dag ble det også perfekt kontorvær, ute regner og blåser det igjen.

Været i dag: Mildt ute, men regner og er en god del vind. Glatt på veiene. Sjikkelig Æsj-vær :p

 

Tirsdag: - 4 november 2014

Ingenting på dagsplanen i dag. Har sett Ekstrem oppussing på tv og sittet og grått litt for det er så rørende. Tenk å kunne få vært med dem og hjulpet andre, det hadde vært en drøm. Jeg gir en del penger av overskuddet jeg har fra salg av produktene, men det blir liksom ikke helt det samme som å fysisk være med å hjelpe.

Ellers sitter jeg bare å her og trøkker. Skal gå over produktene mine og plukke ut noen flere premier til konkurransen som går fram til jul, å skal lage til noen Godie-Bags som jeg skal dele ut. Konkurransen kan du delta på - her

Premiene er: Leppestift av valgfri farge, Foundation i Natural Beige, Godie-Bags og en julekurv. (bilde av foundation under).

   

Været i dag: Fint ute. Blå himmel og sola titter frem litt. Blir kaldere og kaldere og blåser litt.

 

Onsdag: - 5 november 2014

Litt uff å huff å dra på jobb i dag, da jeg sov dårlig i natt og hadde en av tidligvaktene i barnehagen i dag. Men var en kjempefin dag på jobb utenom det :) Så blir det jobbing både i morgen og på fredag og da skal jeg være på småbarns-avdelingen og kose meg, gleder meg masse til det for har vært der kun en dag nå i høst.

Da jeg kom hjem fra jobb var jeg ganske trøtt, så krøp sammen i fosterstilling i go-stolen med et pledd og lukket øynene litt.

Nå er man våken og oppegående enn så lenge og jeg sitter å prøver å finne ut om en viss person er en løgnaktig drittsekk og om jeg skal være like drittsekk tilbake :p

Skulle egentlig ryddet litt og oppdatert noen innlegg i bloggen i kveld, men sliten som jeg er i kveld så må jeg utsette det og jobbe med det noen dager. 

Ferdig med to Goodie-Bags til konkurransen og holder på med den tredje. Skal prøve å trekke en vinner allerede neste uke :) Ser ut så det blir tid til det da :)

Været i dag: Kaldt, -10. Men blå himmel og sol, så veldig fint ute. 

 

Torsdag: - 6 november 2015

For en hærlig dag:)

Vært på jobb igjen i dag og det var såå gøy å få være sammen med de minste barna igjen, lenge siden sist nå. Er litt travle tider om dagen da det er tilvenning av nye barn, men det er jo bare for en periode. Heldige meg fikk den gleden av å ta med meg 3 av barna og dra i hallen og leke sammen med begge storavdelingene. Det er bare så gøy å være i hallen og barna får løpe fritt og leke og tulle som de selv vil, for en frihet. Også er det så flott å ha det tilbudet for å få litt variasjon i hverdagen og i disse dager som det begynner å bli kaldere ute og bakken fryser og blir til stein er det ikke så gøy for barna og være ute nå får snøen kommer. Håper bare snøen kommer snart for barna sin skyld.

Det ble iallefall en herlig dag på jobben :) Gleder meg allerede til i morgen :)

Ble litt jobbing når jeg kom hjem også og nå er det litt avslapping med en film.

 

Været i dag: Kaldt, -10. Men pent i dag også med blå himmel og sol.

 

Fredag: - 7 november 2015

Da var det fredag. Var på jobb i barnehagen og hadde også i dag en superfantastisk dag, hadde det så gøy. 

Også fikk jeg litt tidligere helg, da nesten alle ungene ble hentet ganske tidlig. Så nå er det bare å bruke helga til å ladde bateriene til mandag. Gleder meg helt vilt til neste uke.

Har vært på en bra plass denne uka. Tidligere her i uka tok jeg også kontakt med en kompis jeg ikke har snakket med siden i vår/vinter. En kompis jeg har savnet og prate med innimellom, for han er den typen man kan snakke med og som forstår litt mange av dem følelsene og tankene man har.

Også i går meldet jeg en annen kompis å sa at han ikke trengte og melde meg mer. Hadde prøvd i to dager å bare ha en kjapp liten samtale uten at han orket å svare meg, så da kunne jeg like godt være den dritsekken han har vært og si det som han ikke gidder å si " Du trenger ikke melde meg mer" :) Da er på en måte et nytt kapittel i live mitt startet, men trenger nok en periode og bearbeide det litt og kjenne ordentlig etter at det jeg føler er det jeg egentlig føler. Men enda føles det godt :)

Nå blir det jo litt spennende å se om jeg får melding om noen dager, uker eller måneder, eller om han jeg aldri hører noe mer fra han.

Men nå skal man fokusere på helgen å få gjort ferdig noen blogg-innlegg som skulle ha vært postet, får bruke helgen til det :)

 

Været i dag: Litt mildere i dag. -6 når jeg dro på jobb og ligget rundt 0 på dagtid. Sol og pent vær, litt kald vind.

 

Så håper jeg også dere har hatt en flott uke og kansje fått noen nye minner og se tilbake til. Også ønsker jeg dere ei god helg :)

 

Kom gjerne også med forslag til neste ukes Tema? :)

 

 -Kirsten

Fant denne artikkelen i Dagbladet - Digger den :)

Måtte le litt også, men dette digger jeg. Flotte damer :)

Elsk kroppen din uansett fasong :)

Artikkel her.

 

-Kirsten

Trenger flere forslag til ukens tema

Har dere noen flere forslag til Ukens Tema?

Trenger et par til :) 

På forhånd takk :)

 

-Kirsten

Da var det søndag igjen..

Heisann!

Har alle hatt en fin helg og kansje feiret halloween?

 

Jeg har gjort som jeg skulle i helgen, minst mulig. Gleden var størst på fredag da katten min kom hjem, han har jeg kun sett en gang i sommer siden i vår. Så jeg og Tiger har tilbringet helgen sammen og koset masse. Nå i morges våknet vi til at en fugl flakset rundt på rommet, heldigvis klarte den å flakse seg ut igjen.

Den store planen for helga var å komme seg en tur ut i skogen, angrer veldig at jeg ikke bare gjorde det på fredag når det var sol å pent ute. I går var det dritt-vær igjen. I dag er det helt greit, bare tåka som ligger veldig lavt enda, så får se om man kan komme seg ut etterhvert.

Sitter nå å koser meg med Ellen DeGeneres Show, bare elsker den dama. Hun står for alt man kunne ønske at man selv står for.

 

 

Lørdag.                                                       Søndag.

 

-Hvordan har din helg vært?

 

Ønsker meg noen flere ideer til Ukens Tema, så har du noen, del dem gjerne med meg :)

Delta også gjerne på konkurransen som går nå mot jul, masse premier og noen overraskelser blir det der. - her

 

Besøk meg også gjerne på twitter - her

 

Nyt siste del av helgen, så blir det en ny helg før man aner det :) Nyt livet :)

 

-Kirsten

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge om litt av vært når det passer Livsmotto: Alt skal prøves!

hits