Vil du jobbe med meg?

Kunne du tenkt deg til å bli forhandler?

Jeg startet som forhandler for Forever Living i slutten av 2011 og hadde det som en hobby/ekstra inntekt i starten. Nå er det blitt til en deltidsjobb og målet nå er å ha det som en heltidsjobb iløpet av 2-3 år nå.

Forever Living er verdensledende på produksjon og salg av Aloe vera produkter.  

- Kunne du tenkt deg til å bli FBO - Forever Business Owner?

- Kunne du tenkt deg til å høre om en jobbmulighet du aldri vil få en annen plass?

- Kunne du tenkt deg til å få lagt frem en forretningsplan som gir deg store muligheter, og uten økonomisk risiko?

Dette kan jeg gi deg en mulighet til å høre mer om. 

Ønsker du å bli din egen sjef, mer frihet, fleksibel arbeidstid, gode bonuser, bedre økonomi og muligheten til å reise verden rundt?

Disse mulighetene kan jeg hjelpe med.

 

Dette er noe som igrunn alle kan få til.

Om du er arbeids ledig, i full jobb, deltidsjobb, student, ufør, sykemeldt, hjemmeværende, osv. Du trenger bare være over 18år.

Ja! Dette kan også du få til - Og jeg kan hjelpe deg.

 

Mange sier at de ikke er selgere, men her kan du legge opp ditt eget løp og jobbe slik det passer deg best, mulighetene er så mange. Salget starter uansett med deg selv og dine nærmeste. 

Koster dette mye? 

Nei. Dette er helt opp til deg. Trenger ikke koste noe.

 

Hvordan kommer jeg igang?

Etter en prat med meg hvor jeg legger fram forretningsplanen som jeg anbefaler deg å jobbe etter for å raskest mulig komme igang. Bestemmer vi oss for om du vil prøve dette og jeg registrerer deg som forhandler. 

 

Kan jeg slutte om dette ikke er noe for meg?

Ja du kan når som helst slutte om dette ikke er noe for deg, da sender du bare inn en oppsigelse. 

 

 

Mitt mål i år er å få meg og teamet mitt til Global Rally 2016 i Johannesburg :D Hadde det ikke vært gøy og være med dit? Jobber vi godt og sammen så er det et lett mål og nå.  

Dette er Network Marketing - Dette er fremtiden

 

"If it doesn't make you smile, change it".

 

Sjekk også ut disse nettsidene for å få vite mer om Forever Living:

www.foreverliving.no

www.foreverliving.com

 

På Facebook finner du sidene:

Forever Living Products

Forever Living Products Scandinavia AB

Forever Living Products Norway
 

Webinar: Hver onsdags kveld kan du delta på webinar hvor du kan høre mer om Forever Living og forretningspresentasjonen. Dette koster ingenting og tar 30-45 minutter. Du kan også invitere med egne venner som du kan vil ha med på ditt eget team.

- Det er webinar i kveld og vil du være med på den så sender jeg deg link til webinaret.

 

- Er dette noe du kunne tenke deg til å bare høre litt mer om, uten noen forpliktelser?

Min hjemmeside/nettbutikk

Facebook - her

 

- Kirsten - Forever Business Owner (FBO)

En ny jobb i julegave

 

En ny jobb i julegave

Trives du i jobben din? Eller har du vanskelig for å se deg selv på den samme arbeidsplassen i fem år til? I så fall har du kanskje fått et snev av karrierekrisen, og trenger hjelp til å komme deg videre. Vi har tatt en titt på hvordan du kjenner igjen symptomene og hvordan du kan finne en løsning på problemet.

Å bytte karriere en, eller til og med et par ganger, i livet har blitt mer og mer vanlig. En svensk undersøkelse utført av utdanningsforetaket Folkeuniversitetet viser for eksempel at nesten halvparten av de spurte egentlig ville arbeide med noe helt annet. Kjenner du deg igjen?

Jeg er ganske fornøyd med min jobb, men jeg vet jo at jeg har mer å gi.
Kanskje du rett og slett mangler utfordringer der du får teste deg selv. Du vil kanskje ha mer ansvar? Da kan det være tid for en etterutdanning. Finn ut hvilke ytterlige kunnskaper du trenger og hvilke områder du vil fordype deg i. Kanskje finnes det en etterutdanning du alltid har villet gå, men ikke har våget? Hvis du ikke vil gi opp en fast månedsinntekt kan du studere på deltid. Det kan selvfølgelig bli litt tøft, men det kan faktisk fungere veldig bra. Sjekk med din sjef, kanskje din arbeidsgiver kan bidra med fleksible arbeidstider eller økonomisk støtte? Dine nyervervede ferdigheter vil jo tross alt være en ressurs for foretaket. 

Jeg vil gjerne gjøre noe helt annet. Jeg vet bare ikke hva.
Tenk over hva du liker og ikke liker med din nåværende jobb. Hva vil du gjøre istedenfor? Finn ut hva du synes er viktig i jobben. Er det status, penger, innflytelse, selvrealisering? Finn ut dine styrker og interesser. Finnes det noe du alltid har hatt lyst til å gjøre, men ikke har våget gå videre med? Sjekk ledige stillinger og se hvilke krav de har. Kanskje finner du en jobb som du ikke engang visste eksisterte? 

Jeg vet nøyaktig hva jeg ville gjøre, men jeg våger ikke.
Hvis man begynner på nytt i arbeidslivet så er det alltid en risiko for å mislykkes, og ofte må man gå ned i lønn. Ettersom mange lønnsmodeller bygger på erfaringer så kan du havne på et lavere inntektsnivå hvis du bytter både bransje og karriere og ikke bare arbeidsgiver. Men hvis den nye jobben gir deg mer og gjør deg lykkelig, så er det kanskje verdt det? For å redusere risikoen for å mislykkes bør du planlegge nystarten nøye. Er du sikker på din plan og står bak den 100 %? Er du sikker på at denne endringen kan gjøre livet ditt bedre på lang sikt?

Vil du starte eget?
Når du starter et foretak så forutsetter det tid, kapital og framfor alt energi. Sørg for å få og lytte til ekspertråd på vegen mot ditt nye liv. Jo mer informasjon du får, desto bedre rustet er du for forandringen. Og om sikkerheten i en ansettelse føles for viktig til å gi opp så finnes det kanskje andre alternativ der du kan utforske dine interesser ved siden av din nåværende karriere ?

Ny jobb i julegave.

Som Forever-forhandler kan du skaffe deg en egen framgangsrik virksomhet uten de vanlige økonomiske risikoene. Du kan starte ved siden av din vanlige jobb og selv velge hvilken omfatning du ønsker å satse og hvor raskt du ønsker å vokse. 

Søker du NY jobb/Hobby?

Er du på jakt etter en ny jobb? Hobby? xtra-inntekt? Deltidsjobb? 

Vil du være din egen sjef og drive din egen bedrift?

Kansje kan dette være noe for deg?

 

Litt om hvorfor jeg startet som forhandler:

Jeg fikk først dette tilbudet i november 2011 om jeg kunne tenke meg og jobbe som forhandler for Forever Living.

Jeg ble først spurt om jeg var interessert i å kjøpe produkter til dyrene mine. Ble veldig intressert da jeg så at dette kansje var det jeg har lett etter for å bruke på dyrene. Jeg bruker ikke noe som inneholder kunstige tilsettningsstoffer og i disse produktene var det ikke noe slikt og de er laget av økologisk Aloe vera som hovedbasis.

Og man vet jo at Aloe vera er bra på mange måter og er blitt brukt i all sin tid, men enda er det mange som enda ikke har oppdaget de mange fantastiske egenskapene Aloe vera har.

Da jeg fikk dette tilbudet hadde jeg kun hørt om salver og kremer, men da jeg fikk sett alle produktene ble jeg veldig imponert. Aloe vera brukes til å lage selvfølgelig salver og kremer men også juicer, såper, shampoo, mange typer tilskudd, all type sminke, vaskemiddel, parfyme, body wrap og mye mer.

En av de tingene jeg straks like var at jeg kunne kjøpe samme produktene til meg og mine dyr, vi kunne dele på de samme produktene og man slipper at noen produkter bare blir stående i mange år og til slutt ikke kan brukes lenger, her kunne jeg slippe å bruke penger på produkter som nesten ikke blir brukt. Sparte masse penger på det.
Jeg bestemte meg for å prøve meg som forhandler for det ble det enkleste for å bestille varene. Jeg la ut ca 2500,- til første pakken som var en startpakke med de mest solgte produktene og en oppstartspakke med de viktigste hjelpemiddlene for å komme igang. Mange starter med en slik pakke, det er 3-4 pakker å velge mellom.

Men du kan også starte med bare noen enkeltprodukter.

Det aller viktigste er egentlig å kjøpe produkter til deg selv først og få testet ut noen produkter selv, da blir det også enklere og selge videre :)

 

Jeg har et ganske så godt oppstartsplan som jeg deler med alle nye forhandlere for å hjelpe dem raskt igang og allerede første måned få sin første bonusutbetaling.

 

Dette er en ganske enkel jobb om du bare gir litt ekstra innsats i starten, når du er kommet i gang går det meste av seg selv.

 

Du klatrer i en karrierestige som ved andre arbeidsplasser, her avgjør du bare selv hvor fort du vil klarte. 

Største fordelen med Forever Living er at du som forhandler handler varene direkte fra fabrikken/lagret og selger videre direkte til kunden, slik at man slipper alle mellomleddene som man har i andre butikkjeder, her er kun du det eneste leddet. Av denne grunnen blir også produktene billigere. 

Så her selger du kvalitetsprodukter til en billigere penge.

 

Du kan her velge om du vil selge alle produktene, eller om du vil holde deg til sminke, hår, velvære, dyr osv.

Jeg har valgt å selge alle produktene, men jobber mest med å selge produkter for dyra.Det tok meg ca 2 måneder før jeg var overbevist om at disse produktene var noen av de beste jeg har prøvd og var overbevist om at dette var noe jeg ville jobbe med og ha som ekstra inntekt, det har jeg ikke angret på en eneste dag siden jeg startet. 

Jeg kan jobbe fulltid når jeg ønsker og deltid når jeg ønsker og mister jeg litt motivasjon en periode, legger jeg det litt til siden til jeg får lyst til å jobbe igjen, det er jeg som styrer alt etter hva som passer meg og det er helt fantastisk :)

Selv om man jobber alene jobber man også som et team sammen med andre forhandlere, man hjelper hverandre og deler hverandres erfaringer og råd.

Hver uke kan man delta på webinar på nettet for å lære mere om mulighetene dine, produktene, hvordan holde en presentasjon f.eks og mye mer.

Jeg har min egen hjemmeside :) Det kan alle få.

 

 

Les mer om Forever Living:

www.foreverliving.no

 

Bare å spørre om du lurer på noe og mere informansjon kan sendes.

 

Kirsten - Din selvstendige forhandler

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge om litt av vært når det passer Livsmotto: Alt skal prøves!

hits