Uka som gikk!

Uka som gikk - UKE 26

Mandag: - 22 Juni 2015

Elsker mandager :D Min aller beste dag i uka. Hadde ei grei liste med jobb i dag også og fikk gjort nesten alt, noe må jeg vente til i morgen for å gjøre.

Har bestilt varer og jeg gleder meg masse til å få ny koffert neste uke, den er bare så digg. I morgen får jeg en varepakke med masse nye brosjyrer og flyere, gleder meg veldig til å se dem.

Har også hatt kunder innom i dag som har handlet.Her kommer også noen glimt fra hælga

 Fikk endelig gavekortene.

 Utlånebagene mine - De skal fylles med favoritter.

I kveld var det tid for webinar og det var bære så lærerikt og enkelt denne gangen. Så nå har man masse nye ideer til å jobbe fremover. 

Siste del av kvelden skal nytes godt for i morgen er det bare å gjøre seg klar til jobbing i barnehagen resten av uka + barnevakt til Junior onsdag til torsdag :D

 

 

Tirsdag: - 23 Juni 2015

 I dag ble en lang og trøtt dag. Sov dårlig og hadde jobb i barnehagen. Heldigvis dro hele gjengen på en liten tur i dag og så på dyra på beitet. Men både rygg og føtter verka da jeg kom hjem og i morgen er det opp enda tidligere for å komme seg på jobb. Håper på en bedre nattessøvn da.

Etter jobb var det bare å sitte å vente på lillebror til han kom hjem fra jobb og få han til å kjøre meg på posten å hente ut nytt påfyll av varer :D Og venter ny pakke om en ukes tid og enda en bare noen dager etter det igjen :D Gledes :DDet ble litt fullt nå, så jeg gleder meg til vi er ferdig å pusse opp rommet slik at jeg kan få laget til hyller å ha varene på :D

I kveld har jeg pratet med kunder og delt erfaringer med dem.

 

 

Onsdag: - 24 Juni 2015

Full fart i barnehagen i dag før jeg skulle bortover til tante  og onkel og sitte barnevakt til Junior.

Heldige meg var at svigerinna mi og tantebarna mine akkurat kom hjem til oss da jeg var ferdig på jobb og var hjemme og pakket det jeg skulle ha med meg slik at jeg kunne sitte på med dem bortover for de skulle jo på hytta til søndag.

Ene tantebarnet mitt ble igjen sammen med meg hos Junior for hun ville sitte på med broren min som skulle kjøre traktor oppåver :) Det var veldig koselig.

Jeg og Junior var ute å gikk oss en tur senere på kvelden.

Så avsluttet vi dagen med et webinar kl 21.00 :D

 

Torsdag: - 25 Juni 2015
I dag har jeg bursdag :D GRATULERE TIL MEG!!

Oppe tidlig og fikk luftet Junior i god tid før jeg måtte på jobb.

Barna sang bursdagssangen til meg og det var kjempekoz. 

Etter jobb var det tilbake til supergutten min og være sammen med han til tante og onkel kom hjem igjen og det ble ganske seint.

Så nå er det bare å komme seg i seng og komme seg på jobb igjen i morgen.

 

 

Fredag: - 26 Juni 2015

Fredag og i dag skal det nok bli godt med hælg :D

Dette har vært en travel og fartfull uke. Sjonglert mange baller for å komme i mål.

Nå skal man også igang med siste innspurt for å nå sine månedsmål for juni før månedslutt. Noe som jeg helt klart kommer til å klare, så jeg kan også forberede meg litt til målene jeg skal oppnå i juli. Det blir også en veldig spennede måned :D

 

Nå ønsker jeg dere alle en riktig så flott hælg. Nyt den, det skal jeg.

 

 

// annonse.

 

Kirsten - Forever Business Owner 

 

Uka som gikk - UKE 25

Mandag: 15 Juni 2015

Mandag! Kontordag! Bonusutbetaling! Kundeoppfølging! Varebestilling! Møteavtaler!

Joda i dag har jeg jort litt og det beste av alt med dagen med å bære sitte hjemme å jobbe og nyte bonusen min er å sprette en flaske vin og bare nyte dagen.

Har også levert varer og vært innom i barnehagen for å høre om arbeidstidene for sommeren var blidd ferdig. Så det skal jeg få sjekket opp i morgen. 

 

Tirsdag: 16 Juni 2015

Litt jobbing i dag også, men kun de daglige rutinene :D

Når jeg var ferdig hjemme gikk jeg til barnehagen for å hente jobbtidene mine og sannelig ble det ikke enda mere jobb på meg, så nå har jeg vist ikke fri før i august. Heldigvis en uke innimellom alle disse dagene som jeg mest sannsynlig får fri, så da kan jeg jo kalle den uka for ferie :D

Sendte inn varebestilling i går, men det er allerede fult opp i neste bestilling, så kunne godt sendt den også inn, men skal vente noen dager.

Lekte meg litt med Liquide Eyelineren i kvelds :D 

 

Onsdag: 17 Juni 2015

Da var det klart for 2 dager med jobb i barnehagen. Fredag har barnehagen stengt for da er det planleggingsdag, skal kun være med på en avsluttning med kollegaene og ansatte på skolen.

Var en herlig dag på jobb i dag. Første dagen med sol og varme på mange måneder nesten. Hadde en varm dag i mai ellers har det ikke vært varme siden april.

Så nå håper vi at sommeren endelig er kommet her i nord. Håper vi får like pent vær i morgen da vi skal ha en liten sommeravsluttning med barna.

I dag fikk vi vært ute absolutt hele dagen og det var bare deilig.

Etter jobb var vi også bare ute ganske lenge før man måtte inn og jobbe litt før det ble kveld.

Avsluttet dagen med et fantastisk webinar med forretningsplanen og mulighetene med Forever.

Jeg var på å bli litt solbrent i dag, så da smøres det med Gelly så er jeg fin i morgen :D 

 

Torsdag:  18 Juni 2015

I dag var jeg trøtt da jeg våknet, men var bare å komme seg ut av senga å få jort noe før man skulle i barnehagen. Ble en nydelig dag i dag også og vi var ute hele dagen. Noe som kjentes godt utpå dagen, da kroppen var ganske tom for energi. Vi hadde litt sommerfest i barnehagen i dag, med grilling av pølser til lunch og is. Alle barna har kost seg ute og alle har vært blide og fornøyde, da er det ekstra gøy og være på jobb :D

Etter jobb var det hjem og jobbe litt og planlegge varebestilling i morgen :D Skal bestilles inn masse nytt :D 

I dag tar man også delvis helg da det er planleggingsdag i barnehagen i morgen og den da er stengt. Men vi skal på sommerlunch/avsluttning med hele gjengen fra barnehagen og skolen. Da blir vi vell gode og mette :D

 

 

Fredag: 19 Juni 2015

 Sov litt ekstra lenge i dag :) Deilig å våkne opp til enda en dag med sol. Skal for det meste bare slappe av i dag, å gjøre litt småjobbing innimellom. Ordnet det klart for varebestilling etter at jeg har vært på sommeravsluttning med kollegaer. Fikk deilig koldtbord og kake til kaffen.

Så da jeg kom hjem igjen gjorde jeg unna varebestillinga og så gikk jeg ut og sola meg litt mens jeg jobbet litt. Helt hærlig, men var litt kald vind.

For noen hærlige hvite legger :P

Så når tar jeg hælg og håper å få nye hele hælga med denne sola :D

 

Ønsker alle ei riktig god hælg!

 

// annonse

 

Få med dere konkurransen jeg har gående - her (trekning nå på søndag).

 

Kirsten - Forever Business Owner

#sol #solkrem #solbrent #gelly #hudpleie #hjemmekontor #networkmarketing #vin #hverdag #blogg #tannkrem #selfie #sminke

Uka som gikk - UKE 24

Mandag: 8 Juni 2015

Håhåi! Denne uka blir enten veldig lang eller så går den alt for fort. Jobb i barnehagen hele uka i tillegg til min egen lille bedrift. Det er full rulle dagen lang :)

Litt jobb hjemme før jeg må på jobb i barnehagen.

 

Tirsdag: 9 Juni 2015

Herlig å våkne opp å kunne jobbe med verdens beste jobb og styre tiden min selv før jeg må avgårde til barnehagen og jobbe og leke med barna der, ikke den verste jobben det heller, men du kjenner det på kroppen etter en dag med herjing og leking :)
 

Onsdag: 10 Juni 2015

I dag ble en lang og litt stressende dag. Jobbet litt hjemme før jeg skulle i barnehagen på jobb, så fikk jeg beskjed om at onkelen min var på sykehuset og tante trengte barnevakt til hunden sin mens hun dro etter og ble over til i morgen. Så da var det bare å komme seg hjem etter jobb og pakke litt før så å dra hjem til tante og onkel og være der til i morgen. Innimellom dette måtte jeg også rett etter jobb ned på posten og hente ut varene som kom i dag. Hjem med de og bare pakke med seg de varene jeg skulle levere dagen etter å selfiestangen som jeg skulle prøve ut selv. Så jeg og Junior satt å tok litt bilder.

 Meg og Junior


Jeg og Junior tok oss også en liten kveldstur før vi så film, den siste Hobbiten filmen som jeg enda ikke hadde sett. Så fikk vi besøk før vi tok kveld og prøvd å sove. Men det var første natten helt alene uten tante eller onkel for Junior så han var ikke helt fornøyd med å sove i feil seng, men det gikk greit til slutt. 

Torsdag: 11 Juni 2015

Våknet opp å fikk luftet Junior og jobbet litt før jeg måtte gå på jobb. I dag skulle vi sende førskoleungene på overnattingstur til Familieparken på Namskogan. Det var en hel gjeng som gledet seg veldig :) Og det ble en rolig dag etter at dem dro. Jeg hadde 4 barn igjen på avdelingen jeg var på etter at vi hadde sendt de andre avgårde. Så vi slo oss sammen med den andre avdeligna og bare kosa oss :)

Etter jobb var det hjem og finne ut når tante og onkel skulle komme hjem igjen og hente litt av utstyret jeg hadde med meg i går som jeg ikke orka å ta med på jobb, så da ble det jo også bare til at jeg lufta Junior mens jeg var der, men da var dem også nesten hjemme. Det var bra.

Så når jeg da endelig kom hjem var det å ta rede på resten av varene som jeg nesten bare løp ifra i går.

Tannkrem og selfiestang var det i denne pakken. Begrenset antall selfiestenger, for det ble utsolgt fra lageret våret etter 4 dager, så jeg har bare noen få igjen og det er da førstemann til mølla for å få med en selfiestang når du kjøper en tannkrem. Så vil du ha en må du skynde deg. Tilbudet gjelder kun i Juni.
Fredag: 12 Juni 2015

I dag blir det helt herlig med helg! Den skal nytes masse. Å mandag skal jeg også ha fri for å sitte hjemme og jobbe. Å da spretter jeg champangnen for å feire Bonus og Sommer å at jeg har verdens beste jobb :D 

Førskoleongene kom hjem fra tur i dag og de var strålende fornøyd og  slitne :)

 

Sjekk ut konkurransen som kommer snart på facebook siden - her (Lik siden for å få den med deg)

Vil du kjøpe Månedens Produkt: Tannkrem med selfiestang på kjøpet er det bare å ta kontakt.

 

// annonse

 

Kirsten - Forever Business Owner

#networkmarketing #økologisk #naturlig #hjemmekontor #selfie #selfiestang #tannkrem #toothgel #hudpleie #tannpleie #jobb #business #dachs #tur #sommer #ferie 

Uka som gikk - UKE 23

Mandag: - 1 Juni 2015

Ny måned og nytt Månedens Produkt :) Hadde gått å gledd meg hele mai på å komme igang med denne månedens produkt ettersom jeg har en del kunder som kjøper produktet. Så har sittet i spenning å ventet for å finne ut hva som eventuelt skulle bli månedens tilleggs produkt/gave. 

Her får du selfiestang med på kjøpet når du handler tannkremen denne måneden :)


Nice:)

Så i dag har jeg jobbet med dette produktet og annonsert det til alle kundene mine og potensielle nye kunder :)

Et annet populært produkt jeg selger er Aloe Propolis Creme 

Sommertilbudet jeg la ut i dag: Skolepakken 

Med Aloe Sunscreen + Aloe Vera Gelly + Aloe Propolis Creme + en nøkkelring med på kjøpet. Flotte produkter til barn som passer til forskjellige situasjoner (sol, solbrenthet, sår, eksem, tørr hud, osv)

I dag begynte jeg også på Detox-kuren til Forever. Så vil du høre mer om den er det bare å spørre :)
I kveld blir det nytt webinar med opplæring og trening :)

 

 

Tirsdag: - 2 Juni 2015

I dag ble det litt jobbing hjemme før man dro på jobb i barnehagen. Skal ha noen jobbdager i barnhagen denne uka.

Lagt ut nytt sommertilbud: Sommerpakken 

Aloe Scrub + Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen + Aloe First + Aloe Sun Lips og Aloe Lips med på kjøpet.

 

Andre produkter: Veterinary Formula og Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen (sommertilbud)

 

 

Onsdag: - 3 Juni 2015

Halveis i uka allerede :)

I dag skal jeg også i barnehagen å jobbe, men før det er det litt jobbing hjemme først :)

I dag går hovedfokuset til produktene Liquid Eyeliner og Heat Lotion

Sommertilbud: Solkrempakker

Har to solkrempakker i år.

1. Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen (som du ser bilde av over)

2. Aloe Vera Gelly + Aloe Sunscreen Spray + en Sun Lips på kjøpet

 I kveld er det på ny webinar for de som ønsker å høre mer om det å jobbe med Forever Living og mulighetene det kan gi deg :) Vil du være med?

 

Torsdag: - 4 Juni 2015

Enda en dag med både jobb hjemme og i barnehagen, men også i dag tar jeg helg. Så i morgen er det kun litt jeg må gjøre hjemme ellers skal jeg bare kose meg og trene :)

Sommrtilbud: Lipspakke

Aloe Lips + Aloe Sun Lips + en nøkkelring på kjøpet

Andre produkter for dagen: Aloe Jojoba Shampoo /Balsam og Forever Bee Honey
 

Fredag: - 5 Juni 2015

Jeg har tatt helg!

Skal bare dele noen produkter i dag også så skal jeg bare nyte dagen og trene litt :)

Fortsatte litt i dag med Aloe Jojoba Shampoo og balsam (du kan klikke på link over) også ble det Volumizing Mascara som er den beste mascaren jeg har prøvd og en av mine favoritt produkter. Denne anbefaler jeg alle å prøve en gang i livet :)

Sommertilbud: Hårpakke 

Sonya Hydrate Shampoo og balsam + Forever Styling Gel på kjøpet

 

Jeg har også i dag delt to innlegg med dere, det første med Månedens Produkt - Juni og Nyhetsbrevet - Juni (få med deg konkurransen som er i nyhetsbrevet)

Jeg har også i dag fått inn nye varer

Fikk da inn Lip Glossen og den er bare super, med speil og lykt. Sjekk ut facebook-siden for å se bilder av Lip Glossen og de andre varene jeg fikk inn.

 

// annonse

 

Stikk gjerne innom Facebook sidene mine:

Bloggen - her

Min Aloe vera bedrift - her (snart kommer det også en ny Give Away konkurranse her)

 

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hjemmekontor #business #økoligisk #naturlig #aloevera #sommertilbud #tilbud #detox #solkrem #sol #ferie #sunscreen #hudpleie #kroppspleie #makeup #sminke #propolis #tannkrem #tannpleie #dyr #barn #barnehage #skole #hår #hårpleie #hårprodukter #networkmarketing

Uka som gikk - UKE 22

Mandag: - 25 Mai 2015

2 pinsedag og fortsatt hælg, men jeg må nok jobbe litt forde. Men ikke den jobben som tar langst tid da heldigvis :)

Delt noen av de fantastiske produktene jeg selger med mine flotteste kunder og det er like gøy hverdag.

I dag var det Aloe Sun Lips og Månedens Produkt: MPD 2x Ultra som ble jobbet med. Siste uke for denne månedens produkt. På mandag er det klart for et nytt månedens produkt :D Blir spennede. Jeg vet hva det er, men vet ikke om det kommer med noen overraskelse som det kan gjøre :)

Været i dag: Overskyet og litt regn i lufta.

I kveld er det klart for nytt webinar og ny læring :)

 

 

 


 

Tirsdag: - 26 Mai 2015

Da kan man vell si at uka har startet :P

Dagen i dag består jo da av det samme som i går, bare jobber med andre produkter og forbereder meg til morgendagen for da får jeg mest sannsynlig varene som ble bestilt forige mandag :)

I dag jobbet jeg med F.I.T. C9 pakken og Moisturizing Lotion. De F.I.T. pakkene er bare helt fantastiske hjelpemiddler for deg som skal igang med trening og for å komme seg ned i vekt. De er komplette pakker med treningsprogram, kostholdsprogram og de tilskuddene du trenger for å hjelpe kroppen og å få mest ut av trening og kost. Disse er også fine for å få en bedre rutine i hverdagen når det kommer til kosthold. Det er tre forskjellige pakker. C9 er et 9 dagers program som restarter kroppen din. F1 er et 30 dagers program  som hjelper deg til å få komme igang med gode rutiner på trening og kosthold. Og her besgynner du også på vektnedgangen om det er det du ønsker. F2 er også et 30 dagers program hvor du nå er kommet så langt at du skal begynne å bygge muskler og forme deg selv. Tilsammen blir dette er 69 dagers program, men ingenting i veien med å fordele det f.eks utåver et år om du er flink å jobbe med programmene også mellom de forskjellige pakkene. Disse er fantastiske hjelpemiddler som inneholder alt du trenger for å komme igang :)

Les også: www.foreverliving.no/fit 

Været i dag: pent nok. Overskyet og litt vind. Men var faktisk nesten 20 grader i kveld en liten stund før sola gikk ned.

I morgen blir det opp tidlig å komme seg på jobb :)

Har også i dag jobbet med å sette ihop produktpakker til Sommertilbudene. Blir mange flotte pakker og kunne velge mellom :)

 

 

 

 


 

Onsdag: - 27 Mai 2015

Oppe kl 05.30 i dag :) Så var det å legge ut dagens produkter i full fart før man skulle på jobb i barnehagen.

I dag jobbet jeg med produktene Forever Ultra og Aloe Sunscreen Spray.  

Da jeg var kommet på jobb og ordnet det som skal ordnes satte jeg meg ned og skreiv Sommertilbudene ned på et ark mens jeg ventet på at de første barna skulle komme. Så kunne jeg få kopiere opp et eksemplar :)

Etter jobb fikk jeg skyss med en kollega for å hente varene på posten, da var det rett hjem og pakke ut og pakke det som skal ut til kundene :)

Jeg har også fått inn Natural Detox til meg selv nå å skal teste den. Starter på mandag og jeg gleder meg masse til det og å se resultatet :)Les mer: www.foreverliving.no/detox

Senere ble det levering av varer og avtalt levering med andre kunder :)

Været i dag: Pent. Overskyet men godt. Ble litt regn til kvelds.

I kveld blir det nytt webinar med Forretningsplanen til Forever der alle som vil kan delta og høre om mulighetene som kommer med disse fantastiske produktene :)

Fikk også en fantastisk herlig meldig fra en fornøyd kunde i kveld som har prøvd produktene for første gang til selg selv og hennes saue :) Man blir alltid like glad for slike tilbakemeldinger :)

 En som også blir veldig glad når jeg får inn varer for da kan han bo i eskene mine :)

 

 

 

 


 

Torsdag: - 28 Mai 2015

Oioioi hvor denne uka også har rast av gårde.

I dag har jeg brukt tiden min på produktene Aloe Sunscreen Spray (se link under mandag), Månedens Produkt - MPD 2x Ultra (se link under mandag) og Foever Fiber. Det finnes også et eget innlegg fra da jeg testet Forever Fiber selv hvis du klikker deg inn på produktomtaler. Da kan du lese min erfaring med produktet.Første utkast :) Blir noen små forandringer :) Men fornøyd :)

Været i dag: Var sol da jeg våknet, men skya til etterhvert.

 Kvelden ble brukt til litt forberedelser for start av Detox-kuren på mandag.

 

 

 


Fredag: - 29 Mai 2015

Avslutter uka med jobb i barnehagen. Koza meg med dem minste barna i dag :)

Men før jobb måtte det jobbes litt hjemme. Sendte inn en liten bestilling før månedsslutt for å få med litt ekstra på Bonus-utbetalingen på Juni. Gleder meg veldig til den :)

Jobbet med produktene Forever Bright Toothgel og MPD 2x Ultra (se månedens produkt).

Månedens Produkt - Mai avsluttes på søndag og på mandag starter Månedens Produkt - Juni. Så følg med å se hva som kommer til uken. Sommertilbudene kommer også neste uke. Så vil du få med deg dem kan det være lurt å følge facebook-siden. 

Været i dag: Sol og overskyet og regn og vind :D

Så ønsker jeg alle en riktig god hælg!

 

// annonse

 

Bloggen på facebook - her  Hvis du vil få med deg konkurranser og siste nytt.

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hverdag #blogg #jobb #hjemmekontor #barnehage #business #tannkrem #vaskemiddel #fiber #solkrem #fitness #økologisk #trening #treningsprogram #kostholdsprogram #moisturizing #lotion #vektnedgang #sommertilbud #leppebalsam #hudpleie #tilskudd #naturlig #sun #sol #wellness #sunscreen #sunlips 

Uka som gikk - UKE 21

Mandag: - 18 Mai 2015

I dag var det igjen en ny arbeidsdag i barnehagen, ble ikke en hel dag, men nesten. Å før jeg dro på jobb i barnehagen var det å få unnagjort den andre jobben min. For i dag er det mandag og varebestilling. Ble en ganske bra bestilling denne gangen også :) Så nå er det bare å glede seg til de kommer. 

Jobbet med produktene: Aloe-Jojoba Shampoo og balsam i dag.

Disse jeg bruker selv :)

Været i dag: God temperatur. Våknet opp til den sola og plutselig snødde det.

Avsluttet dagen med et webinar med en av de mest suksessfulle forhandleren i Sverige som jobber med Forever Living. Det var bare kjempegøy og lærerikt.

 

 

Tirsdag: - 19 Mai 2015

I dag jobbet jeg med produktet: Aloe Veterinary Formula

Dette produktet har jeg selv kun brukt på hest og katt. Å dette er et av de bedre produktene man kan bruke på sitt dyr. Jeg har nå noen som bruker dette på sau under lamminga og gleder meg veldig til å høre kunden synes etterhvert :)

Været i dag: Gode temperaturer med sol innimellom og har smått regnet litt.

Delte innlegg i dag: Produktomtale om Meg og min Forever Fiber

 

 

Onsdag: - 20 Mai 2015

Jobbet med produktet: Aloe Heat Lotion


Heat Lotion har de siste dagene vært min beste venn når jeg har hatt vondt i ryggen for å varme opp muskulaturn. 

Været i dag: Ganske pent. Sol innimellom og litt vind. Har smått regnet også.

I kveld var vi i besøk til onkelen min og drakk kaffe. Gøy, har ikke vært der på noen år tror jeg.

Avsluttet kvelden med et webinar med Forretningspresentasjon for Forever med mine nye forhandlere ;)

Delte innlegg i dag med vinner av Give Away konkurransen

 

 

Torsdag: - 21 Mai 2015

I kveld fikk jeg komme og ri til ei jeg kjenner, var så lei av å ha vondt i ryggen at jeg måtte bare spørre om vi kunne ut å ri en tur og det kunne vi heldigvis. Blei en grei tur etter en ganske lang skogsvei. Å da vi kom tilbake å hoppa av hestene så var ryggen helt god, men hadde da vondt i ræva. Jaja, ryggen ble bedre ;)

I dag har jeg delt produktet: Aloe Propolis Creme

Været i dag: Sol innimellom og pent. Litt vind.

 

Fredag: - 22 Mai 2015

I dag har jeg jobbet med produktet: Forever Fiber


Her kan du også lese min produktomtale på Forever Fiber - her

Været i dag: Grått, men med god temperatur ute. 

Stikk gjerne innom hjemmesiden og se - her

 

Bloggen har også egen facebook-side om du ønsker å få med deg de siste innleggene og konkurransene som går - her

 

- Ønsker dere alle en riktig god hælg :)
 

Kirsten - Independent Forever Buiness Owner

Uka som gikk - UKE 20

Mandag: - 11 Mai 2015

For en dag :D

Opp litt over kl 05.00 for så å dra på jobb til litt over hall 7. Hadde jobb i barnehagen i dag og storkoset meg med mange flotte å smågale barn :) Ingen kjedelig dag på jobb i dag nei :) Og etter jobb var det bare å komme seg hjem til den andre jobben min. Finne ut hvor langt på vei varene er kommet og om jeg kan vente å ha dem i hus snart. Gå over noen bestillinger og sjekke ut om det er noe webinar og delta på i kveld og det var det.

Litt senere kom bestemor innom for å se etter moren min som ikke var hjemme, så hun dokka da opp enda en gang utpå kvelden etter at moren min var kommet hjem. Så har ikke vært mye ro i dag. 

Slapp inn katten i kveld og han var spinnvill da han kom inn, sprang huset rundt. Så oppdaget jeg hvorfor han var OVERLYKKELIG - Joda han hadde jo selvfølgelig med seg en død liten mus som han lekte noe iherdig med. Den så jeg ikke da han kom løpene inn. Dette er også den andre musen han fanger, så da er han vell xtra stolt og vil vise frem.

Kl. 21.30 var det tid for webinar og få et innblikk i noen nye nettsider vi som er forhandlere for Forever i Norge kan bruke, det var veldig gøy og spennende, så i morgen må jeg jobbe litt med å sette meg litt mere inn i de sidene.

Været i dag: Overskyet, vind og også noe regn.

I dag  delte jeg en ny konkurranse med dere - Give Away: Vinn MPD 2x Ultra 

Vinner trekkes søndag 17 mai.

 

 

 

Tirsdag: - 12 Mai 2015

 Jobb i barnehagen i dag også. Og det var da ganske gøy i dag også. Men mer gøy var det å komme hjem fra jobb da vi i noen dager nå skal passe kattungen til storebroren min.Dette er jo ekstra gøy og spennede når vi selv her har en noe eldre kattunge selv som ikke var så fornøyd med at vi fikk besøk.

Været i dag: Overskyet og vind.

Så hele ettermiddagen og kvelden gikk til å være sammen med kattene og se hvordan ting gikk, mens jeg jobbet litt.

Har også i dag delt en oppskrift med dere, den ble tydeligvis kjempe populær og en inspirasjon for mange, det var kjempegøy.

Oppskrift: Lefsepizza
 

 

Onsdag: - 14 Mai 2015

Jobb i barnehagen i dag, dette er en av de mest morsomme dagene å jobbe i barnehagen. For vi var ute å gikk i skramletog og sang å øvde til 17 mai. Turen gikk til sykehjemmet, kommunehuset og sentrum. Og tilbake i barnehagen var det grilling og is-spising og vi var ute hele dagen. Var en hærlig dag :D 

Og ettersom det er helligdag i morgen og barnehagen er stengt på fredag så er det også derfor hælg i dag.

I dag venter jeg også å få varene. Måtte vente til lillebror kom hjem for å få han til å kjøre meg og hente dem når det var tre pakker denne gangen.

Disse pakkene har jeg gledet meg masse til at skulle komme. Flere nye produkter med som jeg skal teste ut selv nå. Da er det jo også mye mer gøy og selge dem, når man har prøvd dem selv.

Vil du vite hva som var inni pakkene kan du sjekke ut facebook-siden - her (ligger bilder i albumet)

Været i dag: For det meste overskyet, men god temperatur og et lite glipp av sol. 

Ettermiddagen gikk til å pakke varer og skrive fakturaer og til kvelds var det booket for et nytt webinar om Forretningsmulighetene med Forever Living. De som ønsker å høre mer om denne jobbmuligheten har mulighet til å bli invitert med å høre på disse webinarene på onsdager kl 21.00 for å høre om denne unike muligheten. Det koster ingenting og varer  30-45 minutter.

 

 

Torsdag: - 14 Mai 2015

Torsdag og helligdag :) Har ikke tatt helt fri, men ikke gjort annet enn å annonsere litt produkter og vært og levert varer til bestemor og tatt imot noen bestillinger til. Ellers har også denne dagen godt til å være sammen med kattene. I dag begynte dem å leke sammen og de hadde det kjempegøy, da er det jo litt synd at lillepusen drar i morgen.

Dette har vært en uke med litt lite blogging, men det har faktisk vært litt godt for det har vært så mye annet å gjøre i stede, så det passet veldig bra.

Været i dag: Overskyet og vind. Våknet opp til at det snødde litt.

 

 

 

Fredag: - 15 Mai 2015

Fredag igjen og denne fredagen ble ganske kjip. Våknet opp og alt var greit og en liten stund senere mens jeg gjorde dagens gjerning begynner ryggen å låser seg litt. Var så lite i begynnelsen at jeg trodde jeg skulle klare å gå det av meg, men da jeg skulle reise meg opp fra sofaen senere kom jeg meg ikke opp, da hadde jeg så vondt at det besgynte å svartne for meg, så jeg måtte bare skynde meg og legge meg ned og jeg ble også kvalm. Klarte etterpå å krabbe bort i senga å få lagt meg litt å smørt ryggen med litt varmekrem. Det hjalp litt. Kom meg opp og i dusjen og da ble det litt bedre. Nå har jeg satt meg og det holder på å bli verre igjen, for jeg sitter også for mykt. Og det svir ned hoftene mine, så dette føles ikke bra. Får se det ann om det blir bedre eller værre.

Været i dag: Overskyet og pent.

Nå er jeg snart ferdig med å bruke Forever Fiber i en måned så da kommer det et innlegg med resultat og min mening om produktet. Så blir det også gøy og se om jeg kjenner noen forandring når jeg slutter å bruker det i en periode. Ikke umulig at dette er et produkt jeg vil fortsette og bruke selv. 

Avluttet kvelden med taco og film. Ryggen ble bedre, men ikke helt go enda, men jeg kommer meg iallefall opp av sofaen.

 

- Ha en fin hælg alle sammen :)

~xoxo~

 

Sjekk også ut facebook-sidene: 

Xoeponaxo.blogg

Kirsten Sjåvik - Forever Business Owner

 

Ta gjerne også en titt på Månedens Produkt - Mai 2015

 

// annonse

 

Kirsten - Forever Business Owner

#hverdag #blogg #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #konkurranse #giveaway #katt #cat #jobb #business #produkter #vaskemiddel #såpe #lefsepizza #pizza #skramletog #varer #wellness #beauty #fitness #skjønnhet #hudpleie #økologisk #naturlig #hjemmekontor
 

Uka som gikk - UKE 19

Mandag: - 4 Mai 2015

Våknet i dag opp til en kald og solfylt morgen :D Nydelig!!

Har også hatt en superfin laanghælg, med litt forskjellig som har skjedd. Lørdag var får såvidt en rolig dag, og den nøt jeg fult ut med å gå en grei tur og vin til kvelds. På søndag fikk jeg også ut å gå i nydelig sol og utpå ettermiddagen kom storebroren min med hele familien :D Har savnet tantebarna mine og de krangla om å få flette høret mitt for det har dem fått en liten intresse for, gøy for meg som elsker at noen pjusker på med håret mitt. 
Så er jeg også så heldig at ene tanteongen også kommer i dag og skal ligge over her til i morgen :D Vi skal kose oss i ettermiddag og kveld :D

Nå sitter jeg bare å venter på å få bestille inn alle varene som jeg og mine flotte kunder skal ha. Gleder meg så masse til disse varene kommer og jeg får prøve ut masse nytt.

Har også i dag oppdatert innlegget om Månedens Produkt - Mai, for nå er det kommet med hva som er bonusgaven som kommer med når du handler produktet denne måneden og likte veldig godt det som medfølger - klikk inn og se ;)

Få med dere oppdateringer på facebook siden - her

Innlegget jeg har delt med dere i dag er Nyhetsbrevet - Mai 2015 -> Denne gangen er det med forskjellige rengjøringstips og litt andre nyttige eller unyttige ting, det kan du bedømme selv ;)

 Været i dag: Overskyet og vind.

Kl 14.00 tok jeg på meg skoa og gikk imøte med tanteongen min da hun var ferdig på skolen. Vi fikk hele kvelden for oss selv og bare slappet helt av tv, småprat og fletting. Lagde oss fruktsalat til kveld og så siste episode av Frikjent - Å gud så spennede det var og et helt uventet svar på slutten :o.

Da jeg gikk ut for å gå i møte med tanteongen min så lå det en liten ferdig spist mus i gangen, dette er kattepusen sin første mus og et litt stolt øyeblikk. Pusen begynner å bli stor.

 


Tirsdag: - 5 Mai 2015

I dag var det opp litt før halv 8 og gjøre klar ongen til hun skulle på skolen. Hun dro meg til og med ut for å følge henne på skolen, så da fikk jeg meg en liten morgentrim også. Våkna da iallefall :D

Så når jeg kom hjem igjen var det å få unnagjort litt jobb. Bare annonsere litt om ett av produktene som kommer med på neste bestilling - Natural Detox


Etter å ha jobbet litt var det på tide å komme seg ut og nyte sola og den kalde vinden litt. Jeg og katten gikk en tur opp i skogen og oppdaget maur, det var ganske spennende.

Så måkket vi utåver litt snø, så det smelter litt fortere.

Så var det tid for 10 minutter i sola til det ble for kaldt i vinden. 

Senere på ettermiddagen fikk katten besøk av en annen stor voksen katt og det ble han ikke overbegeistret over at noen fremmed prøvde å komme inn i huset vårt. Så ble litt action, men gøy å se hvordan han oppfører seg og reagerer på andre katter, greit å vite litt til senere. Så jeg bare fulgte med og observerte hva dem gjorde.

 Været i dag: Overskyet og vind, men sola kom utpå dagen og det ble da ganske så pent i dag.

Avsluttet dagen med Gray's Anatomi :D

 

 


Onsdag: - 6 Mai 2015

Oppe og hopper på en onsdag:)

Våknet opp til en grå og våt onsdag, men det er greit for da forsvinner snøen :D JIPPI!I dag er det fokus på Lip Glossen, digger at disse kommer med innebygd speil og lykt. Også er det selvfølgelig flotte Lip Glosser, liker dem spessielt sammen med en pen leppestift.

 Dagen gikk ganske tregt i dag. Var nok for man igrunn ikke kom seg ut. Var ute å måkka utåver litt snø så de skulle tine bort fortere av regnet.

Det ble lagt ut tre innlegg i dag. Jeg holder på å bygge opp teamet mitt mer og er da ute på leting etter nye forhandlere som kunne tenkt seg til å jobbe med de flotte produktene til Forever Living. Så derfor ble innleggene i dag en del om akkurat det.

April - Oppsummering av oppdkriftene

Kunne du tenkt deg til å bli forhandler?

Webinar: Forretningspresentasjon

En enkel og innholdsrik måte å få fortalt litt om hva jeg holder på med - En jobb jeg elsker og ikke hadde villet vært foruten :D

Været i dag: Regnfull og grått.

Til kvelds gikk fortsatt alt like tregt og jeg ble sittende kun og vente på at klokka skulle bli 21.00 så jeg skulle få med meg webinaret som var bare helt superbra i dag. Litt bedre enn sist faktisk. Nytt webinar på onsdag med forretningsplan og muligheten med Forever også skal jeg delta på et treningswebinar for forhandlerne på mandag :D

 

 

 


Torsdag: - 7 Mai 2015
Det smelter :D

Våknet opp i dag og klarte ikke helt og bestemme meg for om det var torsdag i dag for jeg syntes det var så rart at det skulle være fredag i morgen, var jo nettopp mandag. Men jeg var jo ganske sikker på at det var onsdag i går.

I dag er det bare å komme seg ut så fort jeg er ferdig med arbeidet i dag. I dag står BB crèmen og Månedens Produkt i fokus.

 MPD er en av mine bestselgere, så ble så glad når det ble den som ble månedens produkt nå i mai og likte veldig godt at det var en sprayflaske som ble overraskelsen som kommer med produktet :)

Så dette er min jobbdag i dag - Enkel og grei :D

Fant også ut at nå er endelig den nyeste BB cremen - Sandy kommet for salg og er klar for å ta imot bestillinger på denne også nå :DDette har vært en nydelig og kost oss en del ute i varmen. Var en tur oppe til Mor (bestemor) for hun fikk besøk av broren sin som blir gammelonkelen min og han har jeg ikke sett på flere år, så var gøy å si hei til han igjen. 

Var litt stress i dag med å få ordnet penger og kort til datra til søskenbarnet mitt som skal konfirmeres på søndag, men fikk ordnet alt så nå er det vare å få sendt kortet med dem som skal i konfirmasjonen.

Kvelden har jeg avsluttet med å se Kourtney and Khloe taks Hamptons og Bloggerne. Lagde meg noe sjikkelig koz til kveldsmat, fruktsalat med Kesam Pasjonsfrukt. Den var NAM! Jeg går også enda å venter på at kesamen med Lime kommer i butikkene :)

Været i dag: Sol og varmt, litt overskyet.

Delte i dag en produktfilm med den flotte sminkeserien Flawless by Sonya som jeg selger. Den anbefales veldig.
 

 

 

 


 

Fredag: - 8 Mai 2015

Det hat smeltet en del siden i går ja :D Sjekk bildene for i går og i dag :) SNART SOMMER!!!!!

Været i dag: Grått og regn. Snøen smelter :D

Jobb på formiddagen selvfølgelig. Annonsert Sun Lipsen som jeg selger. Liker hvordan denne kjøler leppene, ganske deilig. Og med solfaktor 30.Nå sitter jeg bare og venter på å komme meg ut å gå en tur, gleder meg ganske, liker å gå i regnet når det bare yrer, alt blir så rent og friskt.

Så kommer vell lillebror og dama hans hjem snart og også tar helg.

I går skulle jeg egentlig dele med dere den første delen av min vektnedgang. Dette klarte jeg å glemme så derfor kommer den jo selvfølgelig i dag. Den ble jo da desverre ikke så spennede som jeg hadde håpet, men gleder meg veldig til å få med Detox programmet jeg skal begynne på snart.

Jeg har også i dag delt et sponsett innlegg: Tyggis Extra. Den var god den :)

Nå kan jeg ikke annet enn å ønske dere alle en riktig så god hælg og nyt den så godt dere kan for snart er det mandag igjen :D Vi blogges neste uke :)

 

// annonse

 

Lik gjerne:

Facebook siden til bloggen - her

Facebook siden til jobben min - her 

Hjemmeside/Nettbutikk


 

~xoxo~

- Kirsten - Forever Business Owner (FBO)

#blogg #hverdag #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #helg #tyggis #extra #sunlips #sun #lips #sol #snø #smelter #vektnedgang #business #kesam #passjonsfrukt #frukt #fruktsalat #vaskemiddel #bbcreme #BBcreme #jobb #naturaldetox #detox #natural #naturlig #økoligisk #katt #cat #vin #bjørnebær #isbiter #bilder #nettbutikk #hjemmeside 

Uka som gikk - UKE 18

Mandag: - 27 April 2015

Heisann alle sammen og GOOD mandag!!

Hælga er over og jeg er så glad det er mandag igjen :D Hælga har vært rolig og fin. Jobbet litt , vært ute å gått og klipt meg. Skulle jo ta før og etter bilder av den nye frisyren, men glemte jo selvfølgelig å ta "før" bilde, men jeg tror jeg har noen bilder jeg kan bruke.  Det ble litt kortere og lettere enn det var :)

I dag har vært en pen dag, våknet opp til sol ute, men desverre kald vind. Har brukt morgenen og formiddagen til å jobbe. Tatt imot flere bestillinger i dag og gleder meg masse til å sende den inn på mandag, flere nye kunder :D

Det så gøy for tiden og jobbe med disse helt utrolig fantastiske produktene. Sitter bare å klør i fingrene får å få konkret informasjon fra kontoret i Skandinavia om de nye produktene kommer ut for salg med en gang eller om vi må vente litt. Håper dem kommer raskt :D

Hvis du ikke har fått med deg hvilke nye produkter jeg snakker om kan du se forige ukes innlegg for UKE 17, der finner du dem.

I dag har jeg postet et enkelt innlegg om Forever F.I.T - pakkene med litt info om dem og hva de inneholder.

Også i dag var jeg på vekta igjen for å veie meg - det var en skuffelse. Har lagt på meg 0,8kg siden forige veiing. Så dette må bort fort. Glad jeg skal igang med Natural Detox snart så jeg får litt ekstra hjelp på veien, med den håper jeg å gå ned 2-5kg på 9 dager.

Kommer da et eget innlegg om hele kuren dag for dag.
 Været i dag: Sol, men litt kald vind innimellom.

I ettermiddag tenkte jeg å gå i besøk til tante og onkel, men det endte med at jeg og tante gikk i besøk til en annen tante og onkel, det var gøy det også ettersom jeg var der i går også :P

Koste med Junior som ble sååååå glad for å se meg at han holdt på å spise meg opp :D Snakk om gjennsyns glede :D

 

 

 

 


Tirsdag: - 28 April 2015

Håhoi! I dag ble det masse jobbing, for de nye produktene er kommet i shopen og jeg kunne få satt meg litt mer inn i disse produktene. De er ikke blitt lagt ut i min shop i hjemmesiden min, men satser på at de kommer i morgen. Jeg har iallefall fått lagt til den nye Eyelineren i min bestilling slik at jeg får testet den med en gang og så kommer oljene på neste bestilling. Disse oljene kommer til å bli kjempe populære og de tror jeg blir veldig gøy og jobbe med. Gleder meg veldig til å teste dem selv ettersom jeg har noen problemområder jeg skal prøve dem på.

Innlegget jeg delte i dag ble det nye produktet: Forever Pro X2.

Været i dag: Sol i dag igjen, men fortsatt litt kald vind.

 

 

 

 

 


Onsdag: - 29 April 2015

Dagen i dag ble også fylt med masse jobb. Endelig er de nye produktene kommet slik at jeg kan legge dem til min egen shop i hjemmesiden min.

Nå som det er gjort kan jeg igjen fokusere på salget og å komme igang med min personlige testing av nye produkter, jeg vil jo selvfølgelig ha med mest mulig av min egen mening i produktene når jeg selger dem. Det er litt mere gøy å selge dem da.

Dagens innlegg ble en ny oppskrift til dere -> Søtpotetpannekaker  Disse var gøy og prøve når det var noe helt nytt som man ikke har prøvd før, men plagdes litt, så jeg må prøve igjen senere og se om resultatet blir bedre, men likte godt smaken og dem mettet veldig :D

Været i dag: Soool :D Men noen må snart slå av denne vinden.

Har fått ut å gått ein god og ganske lang tur og det kjentes godt på kroppen :D Ble en helt nydelig dag og fikk gått i singlett, det var hærlig :) Sitter nesten å har lyst til å gå enda en tur, men da blir jeg bare å glemme bort tia helt og glemme at jeg skal delta på webinar kl 21.00 i kveld for å lære mer om det å jobbe med Forever for bedre å kunne rekrutere nye forhandlere og hjelpe dem enda raskere igang i starten. Nå har man jo et supert utgangspunkt i å kunne bruke de nye oljene for å komme raskt igang med foretningen.

Disse webinarene kan jeg invitere andre med på som er nygjerrige på denne jobben og høre fra dem som har stor suksess, hvordan de har jobbet seg opp til det nivået dem er på nå. Du må gjerne sende meg ei melding om du kunne ha lyst til å bli invitert med på et slikt Webinar, dem er hver onsdag. Så sender jeg deg registreringslink så snart jeg har den. Dette koster ingenting annet enn enn en liten time av din tid.

  Hatten i Hattfjelldal.

 

 

 


Torsdag: - 30 April 2015

Siste dag i april og en ny start på en ny måned i morgen :)

Tenker bare jobb om dagen og tiden går ikke fort nok, skal sende inn varebestilling på mandag og kan nesten ikke vente på å få gjort det og å få varene i posten. Det kommer så mye digg, og gleder meg spessielt til å teste nye produkter :D

Så har det vært litt planlegging til jeg skal ha rekruteringsmøter med nye potensielle forhandlere som har tatt seg tid til å høre om forretningsplanen til Forever. 


 

Været i dag: Overskyet og noe vind. Sola tittet litt frem innimellom.

I dag har jeg delt innlegg om min Eyeliner. Så blir det ikke lenge til det kommer en til eyeliner :)

 

 

 


 


Fredag: - 1 Mai 2015

 Blei en ganske innholdsrik dag i dag. Onkel, tante og mor kom innom på dagen for onkel skulle fikse noe i kjelleren. Så da ble det kaffe ute i solveggen, deilig. Ble da også invitert i bryllup i august. Så fikk lillebror besøk av en kompis som hadde meg seg dama og babyen sin. Så da ble det mer kaffedrikking og litt babykoz. Er jo bare så hærlig med babylatter :D Så suste vi en snartur over grensa til sverige for ungdommen var jo fri for røyk. 

Så denne dagen har jo bare rast avgårde. 

Nå er middagen inntatt og det skal slappes av litt.

Skal ut å gå en tur før jeg må i dusjen og fixe meg for kvelden :)

Været i dag: Startet med knall sol og blå himmel og bare litt vind. Men ut mot ettermiddagen skyet det over og det snør innimellom. Kjikkelig kjipt.

I dag er det jo ny måned, så da var det klart for et nytt månedens produkt. Det har jeg delt med dere i dag. Denne måneden er det en av mine bestselgere som er månedens produkt og et produkt som har tatt over mange produkter i mitt hjem. Verd vær ei krone.

 - Ønsker alle en riktig god hælg :D

 

 // annonse

 

Følg bloggen på facebook - her

 

 

- Kirsten ~xoxo~ Forever Business Owner (FBO)

 

#fit #eyeliner #produkter #jobb #blogg #hverdag #trening #oppskrift #mat #oils #oljer #naturlig #økologisk #sol #tur #søtpoteter #pannekake #essential #flawless #detox #lemon #sitron #lavendel #peppermint #peppermynte #defens #soothe #atease #carrier #lavender #business #vektnedgang #liquideyeliner #massasjeolje #massasje #fotbad #aromaterapi #bæreolje #hatten #fjell #snø #smelter #vaskemiddel #miljøvennlig #allergivennlig 

Uka som gikk - UKE 17

Mandag: - 20 April 2015

I helga har jeg oppdatert innlegget med Månedens Produkt - April. 

I hælga har jeg også laget kake som det kommer oppskrift på senere.

Har vært ei fin hælg. Har ikke gjort noe spessielt men det har vært veldig godt. Her er våren ignang for fult nå så har hakket litt is og fjernet all isen på platten ute. Har koset meg masse :)


Men nå er det endelig mandag igjen og det koser jeg meg nesten enda mer med. Har litt problemer med å slippe all jobben i helgene for det er så gøy å holde på :)

Så startet dagen med ett jobb-innlegg med de nye Forever F.I.T. pakkene. Disse blir gøy å jobbe med og gleder meg nesten enda mer til å vise dere resultatet mitt når jeg skal prøve dem. Starter fra juni av med disse pakkene. Jeg begynner først i mai med en detox-pakke og får renset kroppen min for all dritten som er inni den før vi setter igang med de andre pakkene. - Å spør om du vil høre mer om pakkene.

Er en spennende tid nå fremover. Sitter å gleder meg for hva sommeren bringer. Vi har alltid masse flotte tilbud og konkurranser fra juni av. Og det kribler i fingrene for å få vite hva denne sommeren bringer.

 Dagen har mest godt til jobbing i dag, men slik er jo mandagene. Måtte en tur ned på posten og hente en pakke med noen skriveblokker, så nå kan jeg skrive masse.

Gøy med skriveblokker med navnet sitt på :D

Været i dag: Overskyet og varmt.

 

 

 

Tirsdag: - 21 April 2015

I dag hadde jeg fridag, prøvde iallefall. Men ble til at jeg måtte jobbe litt. Hærjet og lekt med katten og bare koset meg. Ikke tenkt på noe. Tok det så rolig i dag at jeg glemte det var tirsdag. Så helt tilfeldig mens jeg så litt av nyhetene kom jeg på at det var tirsdag og at jeg måtte se Grays Anatomi. Å hærregud så spennende de gjør det der om dagen. Blir nesten litt sint for at det skal være så spennende. Men bare å smøre seg med tålmodighet og vente til neste tirsdag.

Været i dag: Overskyet og pent. Litt regn innimellom. Snøen smelter kjæmpefort nå :)

 I dag fikk dere en ny oppskrift av meg. Denne gangen hadde jeg lekt meg litt med en helt vanlig muffins-oppskrift 

 

 

Onsdag: - 22 April 2015

Onsdag morgen og jeg og pusen Marvin ligger fortsatt i senga og koser. Er godt og har fått laga oss kaffe på senga.

I dag ble det igrunn ikke mulig å gjøre noe som helst. Snøen laver ned ute som om vinter nr 2 har startet. Så det ble litt innetrening ellers har man bare sittet her og hatt litt for lite å gjøre. Skulle vært i posten og postet noen produktkataloger, men gidder ikke bli våt på beina. Så får se om det blir liker i mårra.

Været i dag: Snør ulldotter.

Bare å komme seg i seng skal opp litt før kl 3 i natt.

 I dag delte jeg et lite tips med dere på hvordan du kan lage deg din egen hårkur. Håper det kan komme til nytte.

 

 

 

Torsdag: -  23 April 2015

Ja i dag sto jeg opp kl 3 i natt for å få med meg live streamingen fra Global Rally i Singapor. Der er nå flere tusen av Forever Living sine Forever Business Owners (FBO) og holder stor fest. De gjør masse forskjellig. Men i dag skulle det lanseres noen nye produkter og være produkt-trening så dette måtte jeg få med meg :)

Og jeg ble kjempeglad da jeg så hva de nye produktene ble for det er produkter jeg har ventet på og som har vært etterspurt.

I tillegg kommer det en NY BB creme med fargen Sandy som er en mellomting mellom eksisterende produktene Nude og Cocoa.

Været i dag: Snør ulldotter i dag også.

Har jo også delt noen innlegg med dere i dag også. Først fortalte jeg dere om Mascaraen min og den gleder jeg meg nå til å kombinere med den nye Liquid Eyeliner. Så fortalte jeg dere litt kort om Global Rally 2015.

Jeg skulle jo også i dag kommet meg ned på posten og fått postet noen brev, men fortsetter dette været får det vente til jeg kommer fra jobb i morgen.

Spiste noe godt til kvelds :D- Så dette godt ut eller?

 

 

Fredag: - 24 April 2015

 Da var fredagen her og startet dagen litt over kl. 7. Skulle på jobb til kl. 9. Har hatt en helt sinnsykt gøy dag på jobb og jeg har hærjet på og lekt med ungene så mye at nå sovner jeg snart sittende. Beina værker og kroppen helt tom. Jeg har hærjet og hatt snøballkrig med barna ut, sprunget rundt med dem på ryggen, aket på akebret og i skile og syklet på trehjulsykkel. Jeg har så absolutt vært aktiv i dag. Jeg er den eneste på jobb som leker med barna på den måten jeg gjør og det vet jeg at jeg vinner mye på, barna setter så pris på de dagene jeg jobber der og da er det ekstra gøy og være der de dagene jeg kan. Så da kan jeg også gi den lille ekstra tilbake til dem :D

Da jeg kom hjem hadde jeg fått pakke i posten og det er aldri feil med pakke i posten. Var ny pakke fra Shai i dag :D
Nå er middagen inntatt som var fiskeboller i hvitsaus med potet og raspet gullerot med bacon. Funka bra i dag det. Så nå skal jeg bare jobbe litt her hjemme.

Fikk i dag vite gjennom jobben min som FBO at de som er og blir Eagle Manager i år kan få en nesten gratis tur til Hellas i 2016. Hellas er en plass jeg har veldig lyst å dra på ferie, så nå sitter jeg å klør meg i hodet for å bestemme meg for om jeg skal sette det som et mål i år og bli Eagle Manager. Jeg har en god 5-måneds-plan nå som skal gjennomføres med å rekrutere nye forhandlere og også få dem til å følge denne 5-måneds-planen for at de skal få rask suksess :D og penger i kassen :D Dette kan hvem som helst klare, man trenger bare å være over 18år :)

Har du også fått med deg de nye produktene som ble lansert i går og som snart kommer til salgs i norge?


Gleder meg så til å få inn denne på lagret og å leke meg med alle mulighetene til å bruke denne Eyelineren, den er ikke kun for øynene ;)

 

- Ha en flott helg alle sammen :D

 

Nå skal jeg legge meg nedpå og slappe av litt og i helga skal jeg skrape sammen all info om de nye produktene jeg kan få tak i og lese og lære til de kommer for salg hos FBO's i Norge.

 

 

//annonser

 

Tilbud uke 16 og 17 (siste sjangs å få med seg dette tilbudet - bestiller på mandag)

Månedens Produkt - April (25%rabatt)  Få badeball med på kjøpet


(FBO)

 

Følg meg gjerne på facebook og få med deg alle oppdateringer og snart kommer det også en ny konkurranse - her 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#blogg #hverdag #mandag #tirsdag #onsdag #torsdag #fredag #helg #solkrem #sol #badeball #månedensprodukt #foreverliving #tilbud #rabatt #pannekake #bær #gelly #sunlips #lips #sun #leppeprodukt #oil #olje #hudpleie #oppskrift #eyeliner #oppskrifter #mat #fit #muffins #lemon #lavendel #peppermint #defens #soothe #atease #bbcreme #sandy #mascara #frukt #hårkur #hårpleie #essential #produkter #økoligisk #naturlig #essentialoil 

Uka som gikk - UKE 16

Mandag: -13 April 2015

Takk og lov for at hælga er over. Denne hælga kunne jeg godt vært foruten... HUFF!!!

Dette blir en hektisk uke med jobb både hjemme og i barnehagen. Håpe på ein måte uka vil gå fort.

I dag startet man dagen litt før kl 7. Startet dagen med en liten treningsøkt, fikke ikke gjort meg helt ferdig før andre sto opp, men fikk iallefall trena. Så hadde jeg noe jobb jeg måtte få unnagjort her hjemme før jeg dro på jobb i barnehagen. Deilig med alt som er gjort.

Iløpet av dagen på jobb i barnehagen har jeg også levert varer til kunder og gavepremier til noen som har deltatt på en konkurranse jeg hadde for ei tid tilbake, så nå er det ute av verden og det er veldig godt :) Oppi alt dette har man jo tatt imot nye bestillinger, og det er jo bare gøy. $$$

Så da dagen i barnehagen var ferdig var det hjem og ordne bestillinger og varer :)

Har hatt det veldig gøy på jobb i dag og våren er i full gang her. Hakket is og kostet asfalt mens barna har lekt seg med vann og søle.

Været i dag: Snø, vind og sol.

Har delt to innlegg i dag, det første var et tilbud jeg har nå i uke 16 og 17. Kansje dette er noe for deg?? Det andre innlegget var hvem som ble vinneren av konkurransen jeg nettopp hadde.

 Nå skal jeg prøve å tvinge meg ut får å gå en tur.

 

 

Tirsdag: - 14 April 2015

I dag startet dagen rundt kl 5. Hadde tidligvakt i barnehagen. Å det kjennes jeg har vært oppe en stund nå. Har rast gjennom dagen og sitter å tenke tilbake på hva jeg gjorde i dag, og det gikk så fort at jeg nesten ikke huska noe. Og slik har igrunn hele dagen vært. Har gjort en del, men føles som tiden har stått stille og jeg ikke har fått gjort noen ting. Vimset litt frem og tilbake før jeg har fått gjort ting og hele dagen ble bare helt rar. Det ente med at jeg gadd ikke prøve å trene heller i dag. 

Til kvelds var det kun viktig å få med seg Grays Anatomi også var det igrunn kveld og natt før en ny arbeidsdag i morgen.

Været i dag: Grått og snørusk med litt solglimt innimellom.

I dag har jeg delt to innlegg med dere. Det første var en oversikt over produktene jeg har for FITNESS - Balanse. Senere på dagen delte jeg ett innlegg med en hendelse jeg hadde i helga som var.

 

 

Onsdag: - 15 April 2015

Hohoi, for en dag. Den har vært herlig, spessielt ettermiddagen for da kom sola og varmet så godt.

I dag har jeg gått å ønsket at det var torsdag slik at jeg kunne ta hælg i morgen. Får jeg gleder meg så til denne uka er over. Lenge siden jeg har jobbet full uke med både jobb i barnehagen og hjemme. Pleier å holde meg på en max tre dager i barnehagen når jeg jobber der. 

Etter jobb var det rett hjem og se om pakken med varene mine var kommet og det var det, så da måtte jeg ned på butikken og hente den. Den var større enn jeg trodde og ganske tung når jeg tenkte jeg bare kunne ta den under armen. Heldigvis kom en jeg jobber sammen med kjørende og spurte om han skulle kjøre meg hjem, takket ikke nei til det. Så da ble det varepakking når jeg kom hjem igjen og i morgen blir det sending av noen varer.Gleder meg til å leke med badeballen i sommer :)

Skulle du ville bestille varer, kan du gjøre det i nettbutikken.

Været i dag: Regn og sol.

Innlegget jeg delte i dag var en oppskrift: Fylte søtpotet

 Månedens Produkt: Solkrem og badeball (25% rabatt i hele april) Bestill i nettbutikken.


 

 

Torsdag: - 16 April 2015

Enda en arbeidsdag er overstått og har heldigvis ikke så mye å gjøre av arbeid hjemme. Så i kveld skal det slappes av litt ekstra. Det skal bli så godt med hælg i morgen tror jeg.

Har vært en hærlig dag, med hærlig vær og koset meg ute på jobb i dag. Er ekstra gøy når du ser at ongene også koser seg.

Etter jobb var det innom en tur på posten og kjøpe flere konvolutter. Vurderte å handle inn til å lage en kake, men jeg skal heller gjøre det i morgen :)

Været i dag: Overskyet og sol!

I dag har jeg kun delt ett lite innlegg om at bloggen har fått seg egen facebook side - her

Jeg sitter og føler jeg er helt i koma. Og klarer ikke å fokusere 100% på det jeg trenger å gjøre og bruker mange timer på å få gjort noe slik at jeg blir fornøyd. Og blir bare super skuffet på meg selv når man blir helt tom for overskudd til å gjøre det jeg elsker og brenner for.

 Fikk pakke i posten i dag. Bestillte denne for noen uker siden. Så nå kan sommeren komme :)

 

 

 

Fredag: - 17 April 2015 

 Ja da var det fredag og hælg. Godt skal det bli. Godt at denne uka er over. Jeg har vært noe skuffet over meg selv for jeg skulle være flink og trene selv om jeg hadde jobb, men kreftene rakk ikke til og alt skar seg. Kun mandag jeg var flink. Så nå blir det en langtur iløpet av hælga som straff.

Dette har jo også godt ut over blogginga som har vært minimalt og ikke hatt noe intresant å skrive om utenom de ferdig-innleggene jeg hadde som skulle publiseres til dere. Jeg håper jeg får tatt igjen litt i hælga og til uka da jeg kan komme meg ut og finne på ting. Har planer om å prøve å rive meg litt fra jobben i noen dager og ha litt pause og bruke dagen til å finne på litt forskjellig. Spessielt hvis det pene været  som er nå fortsetter.

Da ønsker jeg dere alle en strålende hælg, så blogges vi igjen til neste uke, med mer og bedre blogging ;)

 

//annonser

 

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

#helg #blogg #hverdag #solkrem #hudpleie #badeball # oppskrifter #oppskrift #mat #middagstips #middag #skjønnhet #tilbud #fitness #balanse 

Uka som gikk - UKE 15

Velkommen til UKE 15

Mandag: -6 April 2015

Hadde helt glemt det var mandag og ble så glad da jeg våknet opp og etterhvert oppdaget at det igjen var mandag :)

Kravla ut av senga ca 9 og nå er det bare å ta fat på dagen. Har et litt merkelig problem i dag som man ikke skal trenge å ha. Det har snødd litt i natt og nå vet jeg ikke hva jeg skal ha på beina når jeg skal ut og gå har bare tøysko og ødelagte, vonde vintersko. Et utrolig teit problem og ha, men håper her finnes løsninger.

Jeg holder fortsatt stø kurs for å komme meg i trening igjen. Har fått gjort noe hver dag. I går hadde jeg litt viledag for jeg kjenner det godt på kroppen. I dag må jeg ut å få gått en grei ut for senere i dag skal vi vist i bursdag, så da blir det vell spist litt kaker. Så både i dag og i morgen får vi ta en litt lengre tur :)

Dere skal få være med på hele løpet mot kiloene, og holder på med første innlegg, vet ikke enda når det kommer, men det kommer :) Det kommer MASSE framover :)

I dag starte jeg dagen med å ha en Give Away - hvor du kan få en solkrem og badeball, for nå er vi klar for sol og sommer :) Vinneren trekkes på søndag.

 Har vært ute å gått meg en god tur på ca 1,5 time. Så nå kan man bare få i seg litt mat og komme seg i dusjen og gjøre seg klar til bursdagfeiring i kveld. Hit skal vi ta en tur senere.


 Dette er sameskolen (grønne huset) og internatet (gule huset)


 En høystakk. Hit skal vi ta en tur nå snøen blir borte.


 Fant ei trollkjerring, men hun savner mannen sin som har vært borte alt for lenge nå.

 

Været i dag: Vått. Regn og snø. 6 grader.

 Delte noen bilder fra hælga - bildedryss.

 Nå er jeg dritsur og nesten på  gråten. Jeg har sittet i hele dag og gledet meg til bursdagsfeiring. Hadde ordnet meg og laget gave. Men moren min går rett og legger seg når hun kommer fra jobb, sikkert for å gjemme seg og sier ikke ifra at vi ikke skal dit. Hun har sikkert heller ikke sagt fra til tante at vi ikke kommer. Så her satt jeg og hadde ingen som kunne kjøre meg. GØY med fålk som bare tenker på seg selv.. 

MILDT SAKT FORBANNA!!!

 Men over til noe hyggelig -> Dere har i dag nesten satt ny rekord inne på bloggen min i dag :D

Det er så utolig hyggelig og så utrolig motiverende. Håper det blir like populært alt som kommer fremover :) BLOGG-planen er full av masse forskjellig framover, både nye ting og gammelt stoff.

 

 

 


Tirsdag: - 7 April 2015

Sto opp litt over kl. 8 glad og fornøyd. Litt mindre glad ble jeg da jeg slo på dataen og fant ut at ladderen holder på å dø, mest sannsynlig for at katten til lillebroren min har drevet og tygd på den. Så jeg håper det er lettvindt å bare få kjøpt en ny ladder, for her blir det krise om jeg ikke har data. Har jo all jobben inne på den.

Måtte skynde meg i all hast og få sendt inn varebestilling og legge ut en innlegg på bloggen før jeg evt ble fri for strøm. Det gikk heldigvis greit. Nå har jeg også klart å røre på ledninga såpass at den ladder, så får jeg høre med de andre når de våkner om vi kansje har noen ladder som passer min data.

Har delt to innlegg med dere nå på morgenen. Det første var et sponset innlegg fra Likenshare om - Purina One (kattemat). Katten elsket det, så det virket veldig bra.

Så delte jeg en kollasj - det har jeg ikke gjort så mange ganger enda, så driver enda og bare prøver meg frem, for å se hva som fungerer for meg.

I ettermiddag gikk jeg til tante og onkel med gave til tante ettersom jeg ikke kom meg i bursdagen i går. Lenge siden jeg har vært der så det var veldig koselig. Fikk både kaffe, kake og middag. Og fikk kosa masse meg Junior, som jeg fikk vite at også hadde bursdag i går og ble 1år gammel.

 Junior.Har også delt et nytt innlegg med dere med mine mest leste innlegg de tre første månedene.

Nå er jeg alene hjemme og det skal utnyttes max. Bare senke skuldrene og slappe veldig av. 

Været i dag: Regn og vind.

 

 

 


Onsdag: - 8 April 2015

I dag sitter jeg bare på vent.. Det fine med det er jo at man får unnagjort litt jobb og oppdatert litt innlegg osv. Det kjipe er jo at det er så kjedelig å vente. Venter på å komme meg ut og gjort noen ærender og å gå tur. Kunne selvfølgelig gått tur nå, men tenkte jeg skulle slå alt sammen i en tur når været er så dårlig for da kan jeg komme hjem og springe rett i dusjen :)

Jeg har postet ett enkelt lite innlegg i dag. En oppskrift: Varm Appelsindrikk.

Så har jeg minnet dere på konkurransen som går til søndag - her.

Jeg har oppdatert innlegget: Månedens Proddukt - April (25% rabatt) - Nå står der litt mer om produktet og bonusgaven og du kan se hva neste måneds produkt blir.

Så har vært litt effektiv på formiddagen og fått gjort litt forskjellig. Så sittet jeg og er veldig spent på å gå på vekta i morgen, er så redd jeg vil bli skuffet. 

Været i dag: Snø og vind.

Fikk gått meg en liten tur til kvelds, gjorde godt :)
 

 

 


Torsdag: - 9 April 2015

Da nærmer det seg hælg :)

Startet dagen med en liten treningsøkt, begynte i dag på en litt lengre treningsøkt enn det jeg har gjort den første uka no. Så skal jeg veie meg senere i kveld. Litt nærvepirrende.

Ellers har jo selvfølgelig morgenen gått til å jobbe litt som vanlig. Informert om hva jeg har slags varer inne for tiden og at jeg skal ha foretningspresentasjon i uke 19, hvor man kan få høre litt om hva jeg jobber med om det er noen som vurderer å kunne tenke seg og jobbe med Forever og gjerne sammen med meg :) Dette kan også du få muligheten til å være med på om du er nygjerrig, bare å sende meg en PM ;) 

Så må jeg igjen takke alle som var innom bloggen min i går :) Det ble ny rekord denne uka, ufattelig gøy :D Digger dere alle sammen!

Innlegget jeg har delt i dag er om ett av de nye produktene som har kommet ut, ei lita stund siden det kom ut i Forever F.I.T. pakkene, men ganske nettopp det kom ut som en vare for seg selv, uten at du må kjøpe hele F.I.T.-pakken. Dette produktet begynner jeg også å teste ut selv fra neste uke av, så da kan jo de som er interessert i det, bare følge med framover - Forever Fiber 

Tror og håper det passer bra å teste dette produktet nå som man holder på å gå ned i vekt ;)

 Delt to innlegg i dag: Er du den som kommer akkurat i siste liten eller 30 minutter før?

I dag har her vært flere besøk innom for moren min har bursdag, så da har det jo vært litt feiring.

Jeg kom meg ut for å gå en tur innimellom slagene med besøkende og var så heldig å få gå i veldig forskjellig vær, ble nesten noen heftige minutter jeg måtte gjennom da det blåste opp og pisket snøen i ansiktet mitt.

Da jeg kom hjem var det rett i dusjen og rett på vekta, det var bare å få det overstått. Jeg hadde jo ikke store forventninger til denne veiinga annet enn at jeg måtte ha gått ned noe og det hadde jeg. Har klart å gå ned -1,8kg. Så nå kan jeg speede opp litt også satse litt høyere de neste 14 dagene :) Nå er jeg igang!

Været i dag: Har vært sjikkelig drittvær i noen dager nå. Sånn 4 årstider på en dag. Snø, vind, sol, nesten regn osv.

 

 Et tappert forsøk på å gjøre pølse i brød litt sunnere :)

 


Fredag: - 10 April 2015

Er en rolig start på denne fredagen. Jeg og pusen sitter godt unner dyne med kaffekoppen og bare nyter stillheten. Vi kan vell ikke sitte her så veldig mye lenger, men litt til. Ute har det blitt vinter igjen så da passet det bare best og sitte her så man slipper å se hvor deprimerende det er ute. Selv om det er en fordel med snø nå for den spiser opp gammelsnøen under.

Jeg tror det kun står trening på planen i dag. 

Dagens innlegg er enkelt og simpelt en liten oversikt og oppskriftene jeg la ut i mars. Det ble hele TO oppskrifter, men det tar jeg igjen denne måneden ;)

Været i dag: Snøøø og innimellom vind og plutselig dokker sola opp i noen sekunder.

 Håper jeg ser dere igjen neste uke, kommer litt forskjellig da også.

 

 

- Ønsker alle en riktig så fin hælg!


(bilde hentet fra Forever Living Scandinavia)

 


Sjekk ut disse:

Månedens Produkt - April (25% rabatt)

Give Away: Lik og Del (vinn solkrem og badeball - verdi 200,-) Vinner trekkes nå på søndag.

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her


// annonse

 

- Kirsten ~xoxo~

 

#hverdag #hudpleie #oppskrift #oppskrifter #likenshare #skjønnhet #konkurranse #helse #blogg #trening

Uka som gikk - UKE 14

Mandag: - 30 Mars 2015

I helga har jeg oppdatert noen blogg-innlegg:

FITNESS - Trening

FITNESS - Form

SKJØNNHET - MakeUp

Disse fikk de største oppdateringene. Kommet så masse nytt så var lurt å få det gjort før det ble for mye å gjøre :)

Tenkte jeg kunne informere dere kjære lesere litt om hva som kommer fremover :) Nå blir det ca 14 dager hvor det kommer en del produkt-innlegg i tillegg til de faste måntlige innleggene. Kommer noen sponsede innlegg også har jeg skvist inn ei oppskrift :) Så de neste innleggene blir for de spessielt intresserte ;) Men jeg er i full gang med å planlegge noen tema-uker med tema-innlegg. Problemet mitt der er bare at ideene mine passer seg best og gjennomføre når jeg før flyttet og har en plass og være med alle klærne mine osv :) Men jeg skal gjøre ett forsøk uansett. Men tar uansett imot flere ideer til disse tema-innleggene, får aldri nok ideer.


 Så tilbake til denne strålende mandagen :) Er det flere enn meg som bare elsker mandager??

Jeg har tydligvis godt i ferimodus med sene kvelder og ekstra sløving på morgenen, men så godt :)

Jeg har likevell vært ganske effektiv på formiddagen. Jeg har laget meg en egen FB-side til bloggen min :) Klikk der gjerne inn der og like den. Den er ganske tom enda, men blir vell fort litt liv i den håper jeg.

Jeg har også fått postet dagen innlegg som er et Sponset innlegg - Solokampanjen (kjempe spennende) 

Nå skal jeg hente meg en ny kaffekopp og se hva resten av dagen kan by på ;)

Været i dag: Startet overskyende, men sola tittet frem iløpet av dagen. Vært 5 varmegrader.

Brukte mandagen til å forberede ting og tang jeg må gjøre på onsdag, også se om jeg kan finne på noe denne uka så man føler man har vært på påsketur eller noe.

 

 

Tirsdag: - 31 Mars 2015

Tirsdag blir en stille dag, men vi må ut og ta noen bilder iløpet av dagen. 

Dagens innlegg er delt og også i dag er det et Sponset innlegg - Talk About Beauty. En konkurranse alle kan delta på og vinne produkter fra Ole Henriksen.

Været i dag: Overskyet, men sola skinner gjennom.

 Skulle jo da egentlig ut å gå en tur i dag og ta noen bilder. Det ble jo desverre ikke da jeg aldri hørte noe fra hun som jeg skulle ut sammen med, men det er ikke værre enn at jeg MÅ ut i morgen. Jeg fikk nemlig sjokk-beskjeden i dag da jeg skulle ha på meg ei bukse at denne kan du bare glemme å prøve å få på deg og knept igjen. Og det var virkelig å se realiteten inn i øyne, så nå er det bare sjerpings og legge en plan og komme seg ut. Jeg skal inn i mine egne klær igjen....

 

 

 

Onsdag: - 1 April 2015

 Våknet opp til ett vakkert syn i dag. 5 rådyr gikk og leita mat i bakken over hvor jeg bor :) Der holdt dem til lenge og tok seg til og med en liten hvil :) Håpet de skulle være der til jeg var ferdig med det jeg måtte gjøre i dag slik at jeg kunne komme meg ut og ta noen bedre bilder enn de jeg fikk tatt fra vinduet med mobilen. Du ser jo bare noen prikker på bildet, desverre.


De er no søte da uansett. En som bor lengre ned i veien her legger ut mat til dem, så har godt meg på dem når jeg går på jobb, for da går jeg rett forbi der :)

Men nå skal jeg ut å røre meg litt for jeg tror jeg har fått gjort det jeg skal, så da håper jeg at jeg kan få tatt noen litt bedre bilder :)

 -Gikk på vekta før jeg gikk ut og det var bare sjokkerende skremmende det som sto der, jeg er nesten 20kg tyngre enn det jeg skal være. Så nå er det bare å komme seg i trenging. Jeg er så glad for at jeg skal gjennomføre Detox-programmet neste måned og starte med F.I.T.-programmet i juni. Da kan jeg starte å forberede meg til det nå og komme inn i gode rutiner ogsv.

Fikk gått 30 min ca nå når jeg var ute.

- Har fått satt meg opp noen morgenøvelser som vi starter med i morgen. Så kommer vi sånn smått igang.

Været i dag: SnøRegn, men sola tvang seg gjennom litt innimellom.

Bestemor var innom en tur og drakk litt kaffe. Hun var innom i går også bare en kjapp tur.

Kvelden ble brukt til å tenke å fundere og å prøve å legge noen planer. Nå er det bare å finne det som skal holde meg motivert, får vell snekre opp favorittbuksa på veggen :P

    
 

Ikke nye spennende å se på turen min i dag.

Dagens innlegg: Månedens Produkt - April 2015 (-25% rabatt) Denne måneden får du gave med på kjøpet når du handler solkremen. En kul badeball :)

 

 

 

Torsdag: - 2 April 2015

 Torsdagmorgen og klar for å gripe dagen. Vært gjennom morgentreningen og prøvd ut øvelsene jeg skal gjøre, tror de er grei nok i starten så får man heller putte inn mere etterhvert. Så tar vi en uke av gangen ;)

Har postet dagens innlegg: Nyhetsbrev - April 2015. Denne måneden kan du lese om solbeskyttelse og hvilken solbeskyttelse din hudtype trenger, litt om trening og hvordan holde motivasjon oppe osv, hvordan få din egen kjøkkenhage, noen rare sommeraktiviteter, få bedre rutiner i hverdagen din og litt om hva å jobbe med Forever går ut på. Der er som regel noe for alle :)

Gleder meg litt over at denne uka snart er slutt og gleder meg også litt til å få unnagjort neste uke også. Jeg har så mye jeg vil blogge om nå at jeg kan ikke vente med å komme igang, men som jeg skreiv tidligere må få unna noen produkt-innlegg for jobben min. Heldigvis har jeg noen matoppskrifter som skal inn og en konkurranse slik at det ikke bare blir jobb.

Så skal jeg jo også ta dere med på reisen min for å komme ned i vekt.

  

Været i dag: Den blå himmeln skinte gjennom på formiddagen og sola var også framme og tittet. Skyet litt over og var på å snødde litt. Deilig temperatur.

La ut et ekstra innlegg i dag: Selfie Shoe!

- Hva syns du om skoene?

 I kveld koste jeg meg med ett par glass vin før jeg la meg :)

 

 

 

Fredag: - 3 April 2015

Treningsøkta på morgenen er vell gjennomført. Jeg er litt støl etter gårdagens økt, men heldigvis har jeg min bestevenn Heat Lotion til hjelp da :)

Fikk ut å gått en 40 minutter i hærlig vind. Røde gode kinn og legger som brenner. HÆRLIG!Man blir jo så glad og fornøyd når man er kommet hjem og er ferdig :)  og klokka er enda ikke 12.30. Hva skal man finne på resten av dagen tro.

Ettersom jeg klarte å gå på meg ei blemme på hælen blir nok resten av dagen ganske rolig. Hadde håper sola skulle titte frem litt mere og vinden skulle forsvinne for da kunne man jo bare kula den på platten resten av dagen og late som man får litt farge i ansiktet.

Været i dag: Den blå himmelen bryter gjennom skyene innimellom og da titter også sola litt frem. Men er litt vind og kan til tider snø litt. Temperaturen er grei på +siden :)

Så er det bare å ønske alle en riktig god påske og god hælg. Håper påske-været er med dere ;)

 

GOD HÆLG! 

 

 Neste uke kommer det en konkurranse, et sponset innlegg, en oppskrift og et produkt-innlegg. Så kommer det kansje noen overraskelser utenom det håper jeg :) Har masse å skrive om for tiden og ukene er fulle ett par uker fremover. Ser meg nødt til å blogge mer :)

 

// annonse

 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

Følg gjerne bloggen på facebook - her

Uka som gikk - UKE 13

Mandag: - 23 Mars 2015

Et lite innblikk fra hælga: Fredags kveld fikk jeg vondt i hælsen og lå igrunn hele kvelden og prøvde å sove. Lørdag våknet jeg opp til et strålende solskinn ute og halsen var litt bedre. Søndag var det snøværsdag, så da ble det baking. Alt i alt, bare en OK hælg! Fikk alt for mye tid til bare å tenke :p

Sov litt ekstra lenge i dag for formen var enda litt slapp. Og like etter jeg stå opp og hadde satt meg ned med mårrakaffen fikk jeg en telefon fra barnehagen om jeg kunne komme å jobbe litt. Det passet meg bra i dag så sprang avgårde så fort jeg hadde drukket opp kaffen :) Å det ble en veldig fin dag sammen med de søteste små. Til og med hærlig og være ute å leke i sørpa, noe som oftest er vått og kaldt :)

Nå ligger jeg på senga og er litt sliten. Ligger også å tenker litt på hva jeg skal blogge om denne uka for denne uka er det stilt og jeg er bort imot tom for forslag og ideer. Jeg hev meg i bakinga i går kveld for å ha ei oppskrift å legge ut iløpet av uka. Det er alt jeg har utenom det faste ukes-innlegget på fredag, nemlig dette innlegget ;P Hehe.

Men ser man lyst på det så finner man ut av det og da blir det et råd tilslutt og jeg får flere innlegg og dele med dere :) - Den kjedelige uke.

Været i dag: BløttSnøSlapsSørpeRegnSnø :)

 

 

 

Tirsdag: - 24 Mars 2015

I dag er det jobbdag i barnehagen. Det ble en kjempetur. Vi tok turen opp i akebakken på formiddagen og koste oss veldig der. Og vi fikk en lang god uteøkt også på ettermiddagen, det gjorde så godt. Jeg fikk tatt i ett tak ute og hakket frem sklia som de har inne i skogen, den var nemlig veldig nediset etter forige regnvær, så jeg brynet meg på enn ca 15cm med is sammen med tre glade gutter som koste seg sjikkelig. Så fikk jeg måkket litt under noen desser slik at de har 4 desser istede for 2 :) Vi er alle veldig klar for vår og bar bakke nå.

Sp.mål: Sier dere "desse" eller "huske"? Dette er et ord jeg syns det er like vanskelig å skrive vær gang. For her "desser vi". Hva er mest brukt?

Da jeg kom hjem fikk jeg beskjed at om at en død kvinne som ble funnet i nabo-kommunen var noen man hadde kjennskap til, så ettermiddagen og kvelden gikk til å følge med på nettaviser og nyheter for å høre hva som har skjedd. Så håper vi får vite litt mer i morgen. Det er uansett veldig trist.

Også er det jo selvfølgelig tirsdag og da må man se Grays Anatomi før man tar kveld, Selvfølgelig ;)

Været i dag: Sol <3

I dag kom det noen nye produkter for salg i nettbutikken, sjekk dem gjerne ut. Proteinbarer med smak av sjokolade og kanel. (kan også klikke på bildet).
 

 

Onsdag: - 25 Mars 2015

I dag tar man det veldig med ro på morgenen. Sitter i senga og jobber. Skal kun bruke dagen til å samle krefter og bli frisk til i morgen for nå er jeg dritt lei av å gå å hoste. 

I dag fikk dere innlegg med oppskriften på Muffinsbombene jeg lagde på søndag - SjokoBomber ;)

I dag er det jo også Vaffel-dagen så egentlig skulle man vell ha laget vaffler i dag, men tror nesten at det ikke er noe vaffeljern i dette huset. 

Været i dag: Sol <3

 Har vært en så utrolig bra dag, selv om jeg ikke har gjort så mye. Men kjenner kroppen er mer opplagt og hosten er blitt nesten helt borte. Var helt digg og bare kunne sitte hele dagen og jobbe fra senga ;)

 

 

Torsdag: - 26 Mars 2015

 I dag skal jeg ikke på jobb før kl 12.00. Så her skal vi ta det veldig mer ro på morgenen. Nesten så med ro at det går i "slowmotion". Eneste jobben jeg hadde her hjemme var å dele påske-tilbudet jeg har og det gikk jo fort :)

Så jeg og kaffekoppen har det fint og rolig akkurat nå. Sitter bare å gleder meg til å komme meg ut, for sola skinner og det ser veldig pent ut ute.Tror jeg må finne noe lettere klær å ha på meg, så det ikke blir for varmt. Jeg blir så utrolig heit at jeg liker best å kunne få gå naken.

Været i dag: Sol <3 men litt kald vind kjente jeg på trappa.

 Må takke alle leserne som var inne og leste innlegget mitt i går, det var utrolig gøy :) :) 

Har virkelig brukt denne uka til å komme opp med nye ideer for hva jeg kan blogge om og ideer fikk jeg da vist :) Liker sånt som kan gi litt utfordring :)

 

I dag hadde jeg det digg på jobb da vi endelig kom oss ut. Vi hadde det digg inne også, men de som har lest litt av det jeg har blogget vet at jeg vil være ute. Sola var jo desverre borte og erstattet med en sur kald vind, men det stanset ikke oss :) Før jeg kom på jobb hadde de malet ute på sneen og utstyret lå der fortsatt så vi kunne male en runde til. Jeg fikk også dekorere bakken litt og malte en påske-hane og ønsket alle "god påske". Vi har også litt treklosser liggende, så vi dekorerte noen av dem også med litt farger :) Liker å ta med inneaktiviteter ut i det fri :)

I dag fikk jeg også pakke, nemlig varene jeg bestilte forige uke med produkter til kunder, meg selv og får å ha til salg :) Denne pakken hadde jeg gledet meg ekstra masse til, for jeg hadde bestilt noen produkter til meg selv som jeg ikke hadde prøvd selv. Og jeg vil jo gjerne prøve det meste selv, gjør det jo også litt lettere å selge.

 
(du kan klikke på bildene for å se nærmere på innholdet i pakken) *Anbefales

Så ettermiddagen og kvelden gikk til å pakke varer, skrive fakturaer, skriver over notater fra den gamle produktkatalogen som jeg bruker til den nye, prøve noen av produktene og annonsere tilbud.

 

 

 

Fredag: - 27 Mars 2015

 PÅSKE-TILBUD:

 Solkrem + Lips *(tilbudet gjelder t.o.m. 6/4) Spør for å få pris. Sender i hele norge.

Igjen var det fredag og en ganske innholdsrik uke på godt og vondt er over. Nå skal helga nytes i fred og ro. Blir stille i huset når både leieboeren og lillebror har tatt påskeferie og reist bort. Så her er nå bare meg, pusen og moren min. Men skulle ønske jeg hadde hatt en hytte å reist til.

I dag ble det opp kl 8 ca for det var et rabalder uten like da lillebroren min pakket sakene han skulle ha med seg og reiste tidlig i mårrest. Så da var det like greit å bare stå opp og få litt jobb gjort.

Pakke i posten fikk jeg også i dag, denne hadde jeg ventet på :)

Innhold og resultatet kommer ved en senere anledning ;) 

 Været i dag: Overskyet. Litt snørusk innimellom.

Det er ikke store ting på planen for dagen, men tenkte jeg skulle prøve å finne på noe litt gøy iløpet av helga. 

Ellers har jeg et par blogg-innlegg jeg skal skrive feridig, så følg med i ukene som kommer, det blir litt forskjellig som kommer :)

- Planer for hælga?

 Jeg håper det kan gå en bra film på kvelden og kose seg med ett glass vin :)

 

 

 

 
Ha en strålende hælg alle sammen ;)

 

//annonse

 

-Kirsten


Uka som gikk - UKE 12

Mandag: - 16 Mars 2015

HeiHei alle sammen! 

Ei hærlig hælg er over og man er klar for å starte på ei ny uke.

I hælga skjedde det jo litt her i bygda, både bra og dårlige ting. Jeg brukte hælga i sola og det var helt digg. Fikk den hælga som jeg ønska meg forige hælg. På lørdag var det herrerock her i bygda, som er blitt en lit stor greie her. Jeg var ikke der, tok meg heller et glass vin hjemme. Men her ramlet det da inn forskjellig da det var en liten førfest oppe til han som leier der. Ei jente som kom hadde falt på isen på tur hit, oppdaget litt etter at de var kommet inn her at hun blødde. Eller i mine øyne rant det. Hun hadde klart å fådd seg et skikkelig kutt under kneet. Så jeg fikk vasket litt blod jeg. Alle smilte og lo og var veldig fornøyde, så da var ikke et blodig kutt på kneet så nøye.

Men alt har jo ikke endt bra i hælga, ei jente herfra ble voldtatt av en annen herfra. Muligens en kompis av henne. Vet hvem begge er. Sitter her og bare er sjikkelig forbanna. Og man spørr seg selv bare HVORFOR?? Hva f.. fikk han ut av det? 

  Drakk denne i hælga, er bare en liten flaske så ble to glass ;)

I dag var det jo også hærlig sol. Så da jeg var færdig med arbeidet inne, var det rett ut i sola og sitte litt før man måtte gjøre noe mer. Bestemor var innom en tur i ettermiddag og drakk en kopp kaffe. Brukte kvelden til ingenting, satt og ventet, ventet helt unødig, så endte med å bli skuffet og sint før jeg la meg..... :P  Håpet og skulle få treffe en person og si "hei" osv, men person stakk hjem.

Været i dag: Sool :D

Delte et veldig lite spennende innlegg i dag. Bare litt info egentlig, så hvis du ikke vil Like FB siden til My Forever Beauty - Forever Living, trenger du ikke klikke på linken.

 

 

Tirsdag: - 17 Mars 2015

Spent på denne tirsdagen. De siste tirsdagene har jo vært favorittdagene mine iløpet av uka, så da blir det spennede og se om denne blir like bra som de andre.

Våknet opp til en grå himmel. Har fått inntatt første kaffekoppen og skal henge opp en klesvask før jeg gjør noe videre.

Ble da ein heilt grei dag dette, ikke så bra som jeg hadde håpet, men helt grei. 

I dag har jeg sittet veldi og kjent på treningslysten igjen. Varmere og solfylte dager gjør jo så man får litt ekstra lyst til å komme seg ut og gjøre noe. Men er jo litt usikker på hvor jeg skal begynne og hva kan jeg gjøre når jeg trener ute. Skal jeg komme inn i ett god treningsrutine må jeg ha en plan og variasjon. Ut å gå å jogge holder ikke i lengden. Blir litt lettere når det blir bart og jeg kan trene litt i skogen også. Men nå har jeg enda storsett bare veien og forholde meg til. 

- Noen som har noen tips å komme med? 

Været i dag: Grått, men god temperatur.

I dag har jeg delt innlegg med oppskriften på rundstykkene jeg bakte forige uke :) Vil du se den er det bare å klikke på bildet under :)Nå sitter jeg bare å venter på at Grays Anatomi skal begynne, så er det kveld etter det og rett i seng så man kommer seg opp i rett tid i morgen ;)

 

 

Onsdag: - 18 Mars 2015

 I dag hadde jeg jobb i barnehagen, helt herlig å få være litt aktiv og ute. Var på småbarnsavdelinga og vi var i akebakken og koste oss litt sammen med de andre avdelingene. Vi ble bare kjempe heldig med været. Ble helt nydelig og sola varmet. Jeg ble faktisk litt rød i trynet i dag. Så i morgen må vi smøre dobbelt oppe ;)

Skulle ta litt bilder i dag, men ble bare avglemt da barna tok sin tid.

Da jeg kom hjem var det bare å sette seg ned å gå over bestillingslister og gjøre klart til bestilling av varer i morgen. Det ble en god liste og gleder meg veldig til jeg får varene ettersom der kommer noen som jeg ikke har prøvd selv enda, gleder meg.

Til kveldsmat fikk jeg i kveld nybakte rundstykker som mora mi lagde. Hun lager de beste fine rundstykkene. De smelter i munnen. Hun skal ha skryt for dem. Så nå har jeg pakket i meg mer en jeg trengte :P

Været i dag: Sool og varm.

I dag ble det ikke delt noe innlegg på bloggen. Var litt godt, har hatt innlegg nå hver dag i over en uke (utenom helgen), så da var det greit å ikke ha noe i dag. 

Var veldig gøy med den tilbakemeldingen på innlegget jeg la ut i går, storkoste meg med det :) Takk for det!

 

 

Torsdag: - 19 Mars 2015

 Puh! 16.00 var arbeidsdagen over og jeg har gjort så my i dag at det blir å kjennes godt på kroppen. Dagen i mårra blir ikke noe roligere, så jeg blir ikke overrasket om jeg sover fra fredagskved til søndagskveld :P

Startet dagen litt over hall 7 i morges og jeg skulle få unna varebestillinga før jeg skulle på jobb i barnehagen. Gleder meg virkelig til varene kommer denne gangen for jeg har fått bestilt flere varer til meg selv som jeg ikke har fått prøvd ut selv enda. Litt mer gøy og selge varer som man har fått prøvd selv og har en mening om. Så det kan bli gøy og dele resultatet med dere :) Ble en stor bestilling :) Har foresten Påske-Tilbud på solbeskyllelse fram til mandag 6/4. Rabatt når du kjøper Solkrem og Sun Lips sammen. Send meg en melding om du er intressert.

I barnehagen har de aktivitetsuke, så der er det ful fart med masse uteaktivitet, sånn som jeg liker det og vil ha det vær dag :) I dag har jeg stått for å få ordnet og fixet litt på skiløypa til de skal ha skirenn i morgen. Da skal jeg vell stå å dele ut premier og slikt. Håper også å få med meg litt av solformørkelsen om det lar seg gjøre selv om vi må være inne å sånt. Er vell noe jeg ikke får opplevd senere i livet muligens.

 Været i dag: Snakk om å ha 4 årstider på en dag.. I dag har det snødd, regnet, vært strålende sol, vind osv. Så håper det blir likere i morgen ;)

I ettermiddag/kveld blir det rolig. Litt jobbing med siden My Forever Beauty - Forever Living. Småting som skal gjøres. Så skal jeg skrive en jobbsøknad om jeg orker, ellers tar jeg det til hælga :)

 Gøy med slike dager hvor du plutselig oppdager at du har faktisk gjort ganske mye iløpet av dagen og fått ganske mye ut av den. Da har man også bare lyst til å gjøre enda mer.

 

 

Fredag: - 20 Mars 2015

Denne sangen er veldig meg for tiden. Så med denne tar jeg hælg og "I'm gonna show you crazy".

kl. hall 5 i ettermiddag var det booket for hælg. Det blir deilig ja :)

Det har vært en superknall dag i dag og vært masse ute. Fikk ikke ut på formiddagen i dag pga solformørkelsen da jeg var på jobb i barnehagen i dag. Men vi kikket da litt ut vinduet og så at det ble litt mørkere. Syns det er litt dårlig at dem ikke har laget laget til noe opplegg rund solformørkelsen og ordnet med briller slik at iallefall de som hadde lyst kunne ut å se på. Dette er vell noe man kansje aldri får oppleve igjen.

Men da all fare fra solformørkelsen var over ca hall 12 kledde vi på oss og kom oss ut. I dag sto det nemlig skirenn på planen for aktivitetsuka og det skulle spises pølse med brød. Det ble et knall-bra skirenn som var over like fort som det startet og alle fikk premeie og en liten sjokolade. Så lekte vi oss ute resten av dagen og vi var bare så heldig med været :) DIGG rett og slett.

Nå sitter jeg hjemme i senga mi og er utslitt. Skulle egentlig ha spist litt, men orker ikke enda å gå på kjøkkenet :p Lurer også litt på om jeg skal dusje først før det blir for seint. 

 Været i dag: Snødde litt på morgenen, så var det overskyet. Så ble det knall sol utpå dagen og har bare vært en fantastisk dag.

- Er det noen av dere som har sett på solfromørkelsen i dag? Og hva syns dere om den?


 

 

- Hva skal du i hælga?

Skal prøve å få med meg 4 stjerners middag sin reprise i hælga, da Magnus Moan er gift med søskenbarnet til moren min og hun er herfra hvor jeg bor. Så da er det jo litt ekstra gøy å se på.

 

Ønsker alle ei riktig godt hælg ;)

 

 *Annonse


- Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 11

Mandag: - 9 Mars 2015

Hei alle kjære lesere!

Da var vi klar for en ny uke, gleder meg :)

Hadde en ganske grei helg, men den ble ikke som jeg hadde ønsket, med masse sol og å få være ute. Nei tvert imot, den ble sånn sett grufull, med snø, snøslaps, regn, haggel og vind. Så såvidt sola i noen sekunder innimellom alt værsjifte.

Men nå er det mandag :)

Mandag er jo kontordag for meg. Så da har jeg sett over om det er noe nytt om produktene jeg selger og om det er noe nye tilbud eller noe jeg må informere kundene om og så gå over bestillinger og legge dem til bestillingslista som sendes inn neste uke. Det er veldig spennende med Månedens Produkt. Kan bestilles hele måneden. Neste måned er det Aloe Sunscreen Spray som kan bestilles.

Dagen har gått ufattelig fort, så nå å er det tid for å slappe litt av før man ser etter om det er noe mer som må gjøres før denne dagen kan kalles over ;)

-Hvordan har helgen din vært?

Været i dag: Overskyet og snødd. Såvidt litt solskinn. Mildt og det smelter som fy :)

Innlegg jeg har delt i dag er - Nyhetsbrev - Mars.

 

 

Tirsdag: - 10 Mars 2015

Tirsdag :) Tirsdag er liksom blidd min dag. Liker tirsdager og aner ikke hvorfor :)

Tatt det helt rolig og ordnet litt småting. I kveld tok jeg fatt og baket litt igjen. Verdens mest lettvindte bakverk :) Tok virkelig under 10 minutter å røre sammen røra, så skal det steke i rundt 20 minutter. Gleder meg til å se og smake på resultatet.

Deler litt puse-bilder med dere :)

 Vi deler da gjerne på vannglasset ;)

 Vi leker gjerne gjemsel ;)

-Har du katt eller annet husdyr?

 Været i dag: Overskyet, men mildt og pent.

Delte et innlegg i dag og spør litt kort og enkelt om hvorfor vi/jeg/du blogger? - Blogging

- Hvorfor blogger du?

 

 

Onsdag: - 11 Mars 2015 

Onsdagen er kommet og det ble en travlere morgen/formiddag enn jeg hadde tenkt.

Vekkerklokka ringte kl 7 og jeg kom meg ut av seng ca 7.30. Tok en jobbtelefon for å bekrefte noe jobb, så var det bare å få koket kaffe og få gjort min egen jobb. Hadde ikke så mye som skulle gjøres i dag, skulle bare sjekke over litt ting og hadde jo ekstra god tid i dag når jeg kom meg opp litt ektra tidlig, men vips nå er klokka snart 12 og det er snart på tide å legge vekk arbeidet. 

I dag er jeg så heldig at sola skinner litt, men det er jo selvfølgelig minusgrader så da kan jeg ikke sitte ute slik jeg har hatt lyst til i mange dager nå. Men ut må vil vell fordet :)

 Jeg bøyer meg i støvet, tror dere ikke jeg fikk kommet meg ut med kaffekoppen like vell :D Mission complet!

Å i kveld kom plutselig ene tanteongen min på besøk her og skulle ligge over til i morgen, det var jo gøy da jeg ikke har truffet henne eller sett henne siden i fjor en gang.

Været i dag: Solskinn, godt og mildt. Litt overskyet innimellom. Begynte å blåse litt utpå kvelden.

 Delte i dag et innlegg med noen av svarene på den første spørsmålsrunden jeg hadde - Svar på Spørsmålsrunde Del 1

   

 

Torsdag: - 12 Mars 2015

 Da var jo denne uken også snart over. 

I dag har vært en digg dag. Jeg er lett å glede når alt som trenges er at jeg kunne sitte på trappa i sola og igjen drikke en kopp kaffe. Blåste litt kaldt i dag, det var det eneste minuset. Men så deilig meg sola i ansiktet :) Så sitter jeg å avtaler klipping hos en venninde og da blir det før og etter bilder for det kommer til å bli en stor "forandring fryder" :)

Også starter jakten på en egen plass å bo, det blir en spennende prosess.  

Idag ble det delt ett nytt nyhetsbrev-innlegg på bloggen. Klarte å glemme dette i februar. Her kan du lese om Hvordan drømmene dine kan bli til virkelighet, forslag til vinteraktiviteter med venner og familie, det du spiser og hva det kan gjøre for deg, ferietips, reisemål, hudpleie og noen produkter. Les Nyhetsbrev - Februar 2015

Du finner også nyhetsbrevet i nettbutikken

 


 

Fredag: - 13 Mars 2015

 Våknet opp til en solfylt og vakker fredag :) Blir lett å ta hælg i dag ja :)

-Har du noen planer for hælga?

Jeg har ikke lagt noe planer for hælge, eneste jeg skulle kunne håpe på var at jeg fikk klippet meg i hælge, vi får bare vente å se.

Men med dette været skulle man ønske man hadde en hytte en plass som man kunne reise til og være i hælga. Men det er jo en drøm som kan bli til virkelighet en gang i fremtiden. For hytte skal jeg ha, men har ingen anelse om hvor jeg kunne tenkt meg å ha hytte :p

Været i dag: Sol og varmegrader :) Tror også det er ganske vindstille :)

Så det er bare ut å nyte dette og kansje se om man får hakket og smeltet bort snøen/isen på platten :)

 

- Gooo hælg alle sammen, vi blogges neste uke ;)


 

På søndag trekkes vinneren av en Lip Pencil "Nude" + en overaskelse + goodie bag. Du kan enda delta, bare klikk på bildet under
 

 

- Kirsten ~xoxo~

 

 

Uka som gikk - UKE 10

Mandag: - 2 Mars 2015

I helgen fant jeg noen oppskrifter på forkjellige pizza som kunne friste å prøve ut en dag. Se dem her.

 Nå er det ny måned og det vil si at det også er tid for et nytt Månedens Produkt (klikk for å lese mer) Der finner du også ut hva som er neste måneds produkt også, som kan forhåndsbestilles.

Elles har dette vært en gøy, rar, irriterende og fin dag. Har sprunget fram og tilbake mellom jobbing i barnehagen og hjemme. Ganske stressende når det blir så mye frem og tilbake, men det har vært gøy også. Å nå er man endelig i mål med dagen så nå kan man slappe litt av og roe ned noen hakk.

Været i dag: Mildt eller varmt. Det smelter godt ute. Falt noen snyfnugg, men merktes nesten ikke. 

 

 

Tirsdag: - 3 Mars 2015

Tirsdagen over alle tirsdager så langt. Har hatt et helt perfekt påskevær i dag og storkosa meg på jobb i barnehagen i dag, vært masse ute og hatt bursdagsfeiring. Jeg får så vårstemning i meg når det er så fantastiske dager som i dag, å du bare ser hvor snøen smelter.

Har hakket is så det skulle renne bort vann fra der ongene lekte og hakket is fra store deler av trappa og kostet bort grus som har samlet seg opp iløpet av vinteren, skrapt litt snø og is av benker slik at man snart kan sitte ute og kose seg med mat og aktiviteter. Sandkassene var begynt å tine frem og noe av sanden var blitt myk slik at barna kunne leke for første gang i sandkassen i dag og gud så gøy dem syns det var. Det var bare en så drømme dag.

Jeg ble til og med litt rød i kinnene så måtte smøre litt når jeg kom hjem, så nå er det bare å leite fram solkremmen også å begynne å sole seg :) DIGG!

Været i dag: Ståååålende Sool ;)

Nå ligger jeg som et slakt på senga mi og bare gjør ingenting å hører på musikk. Blir godt å legge seg i kveld ja :)

Har også i dag delt et Sponset innlegg om Beef Jerky som jeg har testet i hælga. Så vil du vite hva jeg syntes om den, kan du lese det her.

 

 

 

Onsdag: - 4 Mars 2015


I dag kommer pakken F.I.T. F2 for salg. I filmen over ser dere produktene den inneholder. Alle pakkene finner dere i nettbutikken - her.

Ønsker du litt ekstra info om disse Forever F.I.T pakkene, gi meg beskjed så sender jeg deg en mail :)

 Nyter onsdagen som kviledag :) Sola skinner  ute og det gjør bare at man må smile :)

 Å jeg skal gjøre ingenting:)

Været i dag: Pent, men blitt noe kaldere. 

 

 

Torsdag: - 5 Mars 2015

 Våknet opp til en nydelig og solfylt torsdag. I dag må man ut å sitte i sola litt senere :)

Nydelig å være ute i og kose litt i dag i det fantastiske været som var i dag. Håper dette fortsetter i mange dager.

Været i dag: Vekslet mellom sol og overskyet. Litt vind, men mildt og ble plussgrader utåver dagen. Kaldt om natta.

Nå krysser jeg fingrene for en soling og mye uteaktivitet i hælga.

 

 

 

Fredag: - 6 Mars 2015

Da var det hæælg ;)

 Så langt i dag ser drømmen min om en solfylt hælg ut til å bli knust. Snøen laver ned, men har sett glimt av sola, så krysser fingrene og håper litt til.Deler av denne dagen skal bli brukt til å skrive litt på noen av blogg-innleggene til neste uke. Utenom det er det litt jobbing med å lage regninger og legge til bestillinger til neste produktbestilling. Gleder meg sånn til den og å få de nye produkt-katalogene. De ser bare så bra ut, de blir penere og penere og bla i. Også er det lov å rope ut om du vil ha en tilsendt i posten ;) - Det er masse nytt i den også i år :)

Været i dag: Overskyet og snø, med noen glimt av sola innomellom. Plussgrader :)

 


-Så ønsker jeg alle en riktig god hælg!

 

 

 

 

Har du husket og delta på konkurransen jeg har gående - Klikk på leppene ;) Trekking av vinner søndag 15 mars.

 

 

 

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 9

Mandag: - 23 Februar 2015

Da var det endelig mandag igjen. Tror jeg har ventet veldig på denne dagen for jeg våknet opp i går og var veldig overbevist om at det var mandag og ble litt skuffet da jeg fant ut at det bare var søndag, men nå er jeg fornøyd for mandagen er her :)

Starter dagen med å dele litt info til mine kjære kunder og potensielle nye kunder. I mars får jeg inn de nye og flottere produktkataloger fra Forever Living og de kan du forhåndsbestille nå så sender jeg deg en i posten med en gang de kommer. Vil du ha en?


Så starter jeg også uka med en konkurranse, den finner du - her.

 Månedens Produkt - Februar, finner du og kan bestilles - her.

Fårhåndsbestille Månedens Produkt - Mars (Defining Lip Pencil - velg mellom tre nyanser + overraskelse på kjøpet) - her.

 

 Velkommen til min YouTube kanal

Været i dag: Blåst ganske bra til tider. Noen minusgrader.

I dag har vært en fin dag. Bare jobbet og kost meg med mitt. Virkelig bare følt på roen og det trengte jeg virkelig etter flere dager med sykdom og noe stress. Alt slapp bare taket og jeg kunne bare nyte roen igjen, og den skal jeg nyte resten av dagen. 

 

 

 

Tirsdag: - 24 Februar 2015

Tørker støv av en gammel slager på en tirsdagsmorgen :)

For en flott tirsdag dette har vært :)

Starte dagen litt før k.9.  Tok det helt rolig med kaffe, klesvasking, data og kosing. Så var det innom barnehagen en tur og jobbe litt noen timer. Da jeg kom hjem luftet jeg kattungen litt og så var det rett i bollebakinga :) Mmmm.


Boller med innbakt brunnost :) - Mmmmmm NAM!!!

Så har man skrevet et innlegg og deler en underskrifts-kampanje for Greenpeace. Les den - her.

Eller gå direkte til underskrift-kampanje - her om du vil gi din støtte.

Været i dag: Wow. Har vært helt fantastisk vakkert påske-vær i dag. Strålende SOL og varmegrader. Bare å ta fram solbrillene :)

I dag har vært en dag hvor man bare må smile uansett, den har vært så bra. Håper din tirsdag har vært like bra?! :)

 Til kvelds kom det masse besøk, onkel og dama hans, og tante kom. Alle skulle i besøk til mor, men hun var ikke hjemme så da ramla dem inn her hele gjengen. Så da ble det "sjitsnakk" og en kaffekopp med nåkka attåt :)

 

 

Onsdag: - 25 Februar 2015

Go onsdag!

Her kommer oppskriften på bollene jeg baket i går - her. Koz dere med den :)

 

To nye singler fra Kelly Clarkson

EB7au2PdddQ 

I dag har jeg også bare koset meg. Hørt på musikk og bare syslet rundt med mitt.
Har vært veldig godt med de siste to dagene som har vært. Mer en det trenger man ikke si :)
Været i dag: Overskyet og pent ;)Torsdag: - 26 Februar 2015

Ukene raser av gårde og allerede har vi snart rast igjennom måned nr 2. Jeg henger absolutt ikke med.

I dag har jeg vært litt ute sammen med kattepusen som liker seg mer og mer ute nå. I dag syntes han det var ekstra gøy å være ute etter som det blåste litt og da suste det smått et lite løvblad forbi som han kunne fange og det var kjempespennende og sitte å se på småfuglene.

Været i dag: Mildt og pent, men masse vind.

Har bare sittet her og holdt på med mitt i dag. Drømt om framtiden og ser framover til masse nytt og spennende. Og samtidig passe på at man tar en dag av gangen.

Har vært en stille, rolig og koselig dag. Akkurat den roen jeg trengte før jeg stikker innom barnehagen i morgen før jeg tar hælg.

 

 

Fredag: - 27 Februar 2015

Ja da var enda en uke omme og helgen står framfor oss.

Har vært en rolig og kjedelig dag dette igrunn. Var på jobb i barnehagen og der var det så lite barn pga vinterferien at det ble nesten for stille og kjedelig for meg. Ble nesten litt rastløs og så ble jeg bare trøtt og holdt på å sovne. 

Men barna hadde en superduper dag da, så av den grunn kan jeg vell ikke klage :) De har kost seg masse i dag og da er jeg fornøyd :)

Nå har jeg fått i meg litt mat og tatt meg en dusj, så nå kan jeg bare ligge flat resten av kvelden. Fikk servert en dessert eller en kveldskoz nå, så da må man vell bare nyte den.

 
Er vell en fruktsalat med vaniljekesam pg nøtter.

 

Så ønsker jeg dere alle en riktig god hælg, så snakkes vi igjen neste uke ;) xoxo

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Uka som gikk - UKE 8

Mandag: - 16 Februar 2015


TERAPI!!!

 Helga er over og jeg er super klar for en ny uke :) 

Helga var irriterende og bortkastet, da man ville ha en rolig helg for å hente seg inn etter en noe travel uke som var. Natt til lørdag fikk jeg ikke sovet noe særlig da lillebror min absolutt måtte ha fest her, for han ikke eier folkesjikke eller sunn fornuft. Og da jeg skulle legge meg på lørdagskvelden fant de ut at de skulle lage mat og se tv. Wuhuu. Søndagen ble fin da, men måtte jo bruke denne dagen til å slappe av og gjøre det jeg ikke fikk gjort i helga. Gleder meg absolutt til jeg kommer meg bort her fra :)

Men nå er det mandag og våknet opp til blå himmel og sol :)

Så vakkert at det er synd å må sitte inne å jobbe, men må få ting gjort. Håper det blir samme været i morgen slik at jeg kan nyte det da :)

 Været i dag: Blå himmel og sol. -4 grader.

 Syns om denne? Kan kjøpes.

Til kvelds ble det baking. Baket en kake.

Usikker på om resultatet ble helt som det skulle bli så her er det bare å prøve om igjen ved en senere annledning, men var ikke noe feil med smakene :) Så sånn sett ble det et greit resultat på en kake man aldri har bakt før.

Bakte en Red Velvet Cheese Cake :)

 

 

Tirsdag: - 17 Februar 2015

Oppe kl 8 og slapper litt av før man må gå på jobb. I dag kjennes det ut som en bedre dag enn det de siste dagene har vært. Har vært litt slapp og umotivert og ikke helt i form. Men kjennes litt bedre i dag. 

Veldig glad at det bare var en kort jobb-dag i dag, for kroppen er absolutt ikke i form enda, men det kommer seg :)

I dag har jeg åpnet meg en Pinterest konto, så får man se hvordan det fungerer og om man kan bruke den til noe nyttig. Blir spennende :)

 Været i dag: Pent, opphold. -4 og sola tittet frem.

 resultatet av gårdagens baking.

Så nå blir det kaffe og mer kakespising ;)

 

 

Onsdag: - 18 Februar 2015

Starter en fin fin onsdag med å legge ut et innlegg med oppskrifter på noen Overnight Oats eller Kjøleskapgrøt som noen kalder det. Innlegget finner du - her.

Så skal jeg skrive ferdig et innlegg til i morgen før jeg gidder å gjøre noe annet i dag.

 Har fått ordnet en Facebook siden for produktene jeg selger. Vil du følge den, så klikk deg inn - her. (Gjerne like og dele den, skal snart ha en konkurranse der med digge premier og snart starter også Påske-salget).

 


"Du er ikke alene" ;)

Ble en litt rar dag dette. Den var bare plutselig over. 

Været i dag: Pent, overskyet og -2 grader.

 

 

Torsdag: - 19 Februar 2015

Har en liten hjelper her som ønsker å hjelpe til med å legge sammen klesvasken:)

 Da har jeg lagt ut et innlegg med oppskritfa på Red velvet kaka jeg lagde her om dagen - her.

Torsdag blir en våt dag. Det bare renner ned fra himmelen. 

Startet dagen litt før kl 9 i dag og det skal bare avslappes i dag fram til tanteongen min kommer innom en tur mens hun venter på å dra på trening.

Nå er jeg sjikkelig lei av å være syk. Formen er egentlig fin, men hode er tungt og halsen enda litt vond og jeg hoster en del. Å nå er jeg lei av å ikke kunne gjøre noe, sitter liksom bare inne og venter. Grrr.

Så denne torsdagen har vært en kjedelig og kjip dag..

Været i dag: Klissvåt... plussgrader.

 På kvelden var jeg ute og gikk tur med ei venninde og hunden hennes. Det var slitsomt og gøy. Gleder oss til neste tur :)

 

Fredag: - 19 Februar 2015

Endelig en dag jeg kan nyte. Får mesteparten av denne dagen for meg selv. Så da skal jeg først og fremst prøve å gjøre minst mulig og prøve å bli frisk også skal jeg bare nyte stillheten sammen med lille-pusen.

Åsså gleder jeg meg såå til en stille helg :)

 
Været i dag: Snakk om at været snur fort. Våknet opp til pent oppholdsvær og plutselig laver det ned ulldotter. Men gradestokken er på pluss :)

 -Ha en fin hælg alle sammen

 

Månedens Produkt

 
(klikk på bildene og ta en titt)

 

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 7

Mandag: - 9 Februar 2015

Idag har jeg søndag selv om det er mandag. Søndagen min ble veldig redusert når man lå med skallbank etter litt mye vin på lørdag. Så derfor har vi en ekstra søndag i dag :)

Og så heldig at man fikk huset for seg selv på dagtid slik at man virkelig kunne slappe av.

Eneste fornuftige jeg har gjort er å legge ut et innlegg her på bloggen med oppskrifta på muffinsene jeg laget forige uke av ost og skinke. Har du ikke sett det, kan du klikke deg inn - her. Jeg deler også en del oppskrifter på twitter når jeg kommer over noe jeg vil prøve å lage. Så følg meg gjerne der også;)

Været i dag: Det pessregner. Og plussgrader.

Da har man fått opp neste måneds Månedens Produkt som går å forhåndsbestille allerede i dag.

  Lip Pencil kommer i tre forskjellige farger som man kan velge mellom. Les mer om Lip Pencil i nettbutikken. (25% rabatt på månedens produkt).

 

 

Tirsdag: - 10 Februar 2015

Våknet opp og krøp ut av senga kl 9. Og gjorde seg klar til noen timers jobb.

Fikk en sjikkelig glad-nyhet fra en jeg jobber sammen med som kjøpte en av de aloe vera kremene jeg selger. Han har i mange år vært plaget med tørr hud og eksem flere plasser spessielt på albuene og han viste meg i dag at det nesten var borte, så gøy å høre og få se resultater. Det gjør at det er verd gull det man selger :) Han har smørt i litt over en uke :)

Blir så glad av fornøyde kunder. ALOE PROPOLIS CREME ER HELT TOPP ;)

Været i dag: Vått og flott regnvær. Plussgrader.

Denne sangen følte jeg passet meg i dag!

Også dedikerer jeg den til alle kvinner der ute ;)

 

Har også i dag fått skrevet et nytt innlegg. I dag skrev jeg kort og enkelt om en nettbutikk jeg har kommet over som selger økologiske og naturlige matvarer, produkter uten melk og glutenfritt. Les innlegget - her.

 

 

Onsdag: - 11 Februar 2015

I dag ble man vekt av en telefon om arbeid, så dermed havnet man i barnehagen i dag. Og der var det krise så da fikk man fylt opp morgendagen og fredagen også. Blir vell bra det.

I dag var det nesten litt rart å være på jobb for det var nesten ikke barn der i dag. Men godt for barna og ha noen slike dager også. Vi koset oss veldig.

Vell hjemme etter jobb var jeg trøtt og litt sliten og utsultet så da gledet jeg meg veldig til middag. Var en slik dag hvor man kunne spist hva som helst nesten. Men fikk en ganske god rett i dag. Ville selvfølgelig gjort det litt annerledes selv, men mat er mat i dag. Jeg fikk servert små kjøttkaker i brunsaus med ovnsbakte grønnsaker til. Ble mett og forkynte meg to ganger.

Resten av kvelden ble sofasliting og bare å klare å holde seg våken. Moren min fikk besøk så da ble det litt kaffedrikking og kakespising. Så nå kan man vell bare konkludere med at dagen er vell gjennomført. Så må man bare ladde opp til en tidlig start på dagen i morgen.

Været i dag: Fortsetter med klissvått regnvær over sine bredder og plussgrader som man svetter av ;)

 

 

Torsdag: - 12 Februar 2015


Torsdagen er her og man begynner litt sånn mentalt å forbereder seg på helgen som kommer i morgen. I dag måtte man opp kl 6. Skulle egentlig opp litt før det, men hørte jo selvfølgelig ikke vekkerklokken. Men så lenge jeg rakk jobben så var det jo ikke nøye.

Koste meg masse på jobb i dag, koste meg så masse at da jeg så på klokken for å se om det var lenge til jeg var ferdig så var jeg 30 minutter på overtid. Akte og koste meg og lo sammen med de flotte ongene. Jeg kunne nok vært der noen timer til :)

Været i dag: NYDELIG! Nysnø, puddersnø og -3. Digg. 

 

 

Fredag: - 13 Februar 2015

FREDAG! HÆLG!

Herregud, det ble enda bedre med helg kl 15.30 enn jeg trodde.

Superfin og travel arbeidsdag i barnehagen, men snøhulemåking i utetiden og foreldrekaffe med fastelavensboller som avsluttning på dagen. Sto på kjøkkenet fra litt før kl 2 til jeg var ferdig kl 15.30. Da var det noe herlig å ta helg etter en flott dag. Fikk ett ærefullt oppdrag å videreføre et stort komplement fra fornøyde foreldre til våre fantastiske bollebakere for nydelig, saftige boller. Å den fortjente de.

Nå har man fått i seg mat og jeg venter at det blir tidlig kveld for nå er man sliten og beina verker etter å ha stått i noen timer nå. Er så sliten i øyeblikket at jeg kjenner jeg ikke orker å dusje, selv om jeg sikkert trenger det veldig.. Men er det ikke godt å kjenne at man er sliten for at man har hatt det gøy :)

Været i dag: Som i går. NYDELIG! PERFEKT!

 

(klikk på bildet)

 

 

- Ha en fin hælg flotte lesere ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 6

Mandag: - 2 Februar 2015

Da kan man rope ut at det er februar. Januar gikk rasende fort og jeg er ikke helt sikker på hva jeg gjorde i januar lenger :p

Da har vi startet på en ny uke og denne uka ser ut til å kunne bli litt innholdsrik med masse forskjellige småting som skjer her og der.

Vi starter med å legge ut noen kjappe bilder av Marvin som er den nye katten til lillebror min som vi var og hentet fredagskveld.

   
Og de som har hatt kattunge før vet at det ikke er like lett å ta bilder av dem bestandig så måtte skynde meg nå å ta et bilde av den mens den sov og lå stille ;)

Det er da jeg som har gleden av å sove sammen med denne lille rakkeren ettersom jeg sover på stua til mor mi foreløbig. Så man vet aldri hva man våkner opp til :) 

 

Vi våknet opp kl 0700 og var våken til ca 0800. Så sto vi opp litt før kl 10. Nå har vi jobbet litt og kozet oss litt på morgenen mens alle andre i huset sover. Fått lagt ut et nytt innlegg i dag til dere som er intressert i de Aloe vera produktene jeg selger. Fått lagt ut Månedens produkt.

Månedens Produkt (klikk her)

Nettbutikk (klikk her)

Denne måneden er det et flott produkt som dere damer/jenter kan gi til deres kjære i valentine-gave. (lurt å være kjapt ute)

Det ble en kjapp tur til sverige i dag på harry-tur. Jeg fikk ikke handlet noe for vi dro ikke inn til butikkene som jeg tenkte jeg skulle handle på. Skulle hatt litt pålegg og ingredienser som jeg ikke finner her hjemme i butikkene.

Det ble en slitsom tur. Angsten min slo nesten inn. Har bitemerker inni kjeken og litt sliten i musklene. Tror jeg skal prøve å holde meg til å sitte på med fålk som kjører når det er mørk, er litt bedre da når jeg ikke kan se alt som skjer. Jeg følger veldig med på alt. Men det er litt bedre å sitte på en å kjøre selv. 

 Nå er man litt sliten, men man gidder ikke legge seg nå. Så får bare finne på noe gøy. Kansje ut å lokke på elgen. I går kom det gående en ku og en kalv på veien rett utenfor vinduet her. Det er slikt jeg liker med å bo på landet og utenfor sentrum. Det er slike ting jeg blir å savne mest om jeg flytter og blir boende mitt i ett byggefelt eller by. 

 Været i dag: Pent, men blir bare kaldere og kaldere.

 

Tirsdag: - 3 Februar 2015

Dagen i dag startet litt merkelig syns jeg selv om det ikke var noe anderledes igrunn. Hadde en 2timers arbeidsdag i dag, og det passet meg helt perfekt i dag. For da fikk jeg tid til en god trimtur før det ble mørk og da gikk jeg i kaffebesøk. Og enda er jeg hjemme i god tid til å kunne finne på nå i kveld også om jeg skulle få lyst.

Det skulle vært sånn at man hadde kort-dager 2-3 dager iløpet av måneden slik at man kunne forandre litt på rutinene en gang i blant. Vi gjør bra det samme hver dag fra morgen til kveld. Så forandring fryder :)

Så trenger jeg noen hjelp fra dere som kan litt om trening. Nå har jeg fått gått litt og kjenner at formen blir litt bedre. Vil fortsatt holde meg til å gå, men trenger litt tips til hvordan man kan forandre treningen litt selv om man bare går. Hva jeg kan fokusere på? Har vært en del bakketrening nå og skal øke det litt med å gå lengre. Men det skal jo være andre ting man skal kunne gjøre mens man går som å vrikke på rompa osv. TIPS TIPS! Gjerne noe som kan hjelpe ryggen. Holdning eller noe.

Været i dag: Pent, men kaldt.

 Glade dager er gode dager :)

I dag tok jeg et lite oppgjør med meg selv som fikk meg til å smile. Den der følelsen som når flere kilo letter fra skuldrene er bare helt herlig og himmelen blir faktisk litt blå etterpå :) 

 

Onsdag: - 4 Februar 2015

Våknet opp til en iskaldt, klar og solfylt morgen. Var fæle -24 når jeg våknet, men sola skinte så pent at man glemte hvor kaldt det var.

Jeg og lille pusen startet dagen med en kopp kaffe sammen med tv'n. Så laget vi varm frokost i dag. Vi kokte litt Polentagrøt til oss og evt resten av huset om de vil ha, men blir vell kald grøt til dem.

   

Oppskrift: Polentegrøt (4 porsjoner)

9 dl melk

1,5 dl polentagryn

litt salt

Slik gjør du: 

Kok opp melk, salt og evt litt sukker.

Når melken koker, vispes grynet inn. Visp godt.

La dem trekke/småkoke på svak varme i 5 minutter.

Blir grøten for tykk, spe den med litt mer melk.

Pynt med nøtter eller søtning f.eks. Prøv deg fram.

 Jeg prøvde med litt tørket aprikos på, men for min del passet ikke det helt på denne grøten. Bedre på havregrøt.


God grøt som metter :) 

Oppskriften finner du også i eget innlegg - her

Jeg deler av og til litt oppskrifter på twitter om noen vil følge meg og få noen tips/ideer.

 Til Kvelds lagde jeg Matmuffins som jeg fant oppskrift på inne på en annen blogg her, husker ikke nå hos hvem det var, men det kan jeg finne ut om noen vil vite det. Der var masse forskjellig godt å lage. 

Været i dag: Kaldt. Lå på en -17 på dagtid. Men selvfølgelig pent her i nordland ;)

 

Torsdag: - 5 Februar 2015

I dag måtte man ut av senga litt før kl 7 så man kom sg på jobb. Heldigvis blitt litt mildere i dag, men var fortsatt kaldt å gå på jobb i dag. Lekt seg og sprunget rundt meg barna i hallen på formiddagen også var det ut å plaske rundt i snøen og herje litt på ettermiddagen før man var ferdig på jobb, ble såpass mye varmere i dag at det var helt herlig å være ute og leke. Så nå er man sliten, men så deilig :)

Hadde med meg et par av muffinsene jeg lagde i går på jobb i dag som lunch og flere ble nygjerrige på dem og syntes det var en lur ide til å prøve som varm-mat til barna. Så nå skal vi vri litt på oppskrifta og prøve den ut til barna. Gøy og endelig føle at man kan bidra litt med nye ideer på jobb. Så da jeg kom hjem i dag, var det bare og ordne og skrive av oppskriften slik at jeg kan ta den med på jobb, så får de finne ut når det passer å prøve den. Jeg skal legge ut oppskrift etterhvert ;)

Har dere fått med dere den nyeste singelen til Rihanna? Hva syns du? Jeg må nok høre den et par ganger før jeg vet hva jeg syns. Det var iallefall nytt.

Været i dag: Begynte kaldt, men ble varmere iløpet av dagen. Snødde litt og var overskyet.

Da var det også kommet noen nye produkter som jeg selger, og noen produkter som snart kommer for salg. Denne gangen er det startpakker som kan hjelpe deg igang med treningen. Går ikke så spessifik inn på produktene her, så spørr eller si fra om du vil høre mer om disse boksene.

  

Denne er kommet ut for salg og kommer i 2 bokser. En med smak av vanilje og en med smak av sjokolade

 
Disse to boksene kommer snart ut for salg.

Det kan leses litt om disse boksene inne på nettbutikken - her

 

 

Fredag: - 6 Februar 2015

I dag er det samefolkets dag, så da ønsker man alle samer GRATULERE med DAGEN! :)Jeg tok helg i går. Kjennes greit ut å ha fri i dag. Skal bare pusle rundt med mitt og meg.

Ser ut til å bli mest innedag når det regner ganske bra i dag og vi venter på stormen som muligens skal komme.

 Dagens aktivitet var en snartur ut med lille pusen mens det var oppholdsvær å gikk litt rundt også hang vi opp mer fuglemat til småspurvene :) 

   

Nå skal man prøve å nyte helga så godt man kan og kansje finne på noe sprell om det lar seg gjøre. Men jeg gidder ikke legge noen planer. Vi tar det på sparket det som evt kommer :) 

Været i dag: Mildt og regn.

Så da får alle dere der ute ha en fin hælg og nyte dagene som kommer. God Hælg!

 

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Uka som gikk - UKE 5

Mandag: - 26 Januar 2015

Starter denne uka også med en sang.

Hei Hei igjen!

Velkommen til mandag og en ny uke. Nå starter vi på siste uke i den første måneden i dette året. Det har igrunn gått skremmende fort. Regner med at plutselig er det jul igjen. Skremmende.

Helga suste forbi. Gjorde ikke de store greiende, satt foran dataen eller tvn for det meste. Tok meg et glass vin på lørdagskvelden og ble med ongene i huset ned på puben og sjekka om der var noe liv, noe som det selvfølgelig ikke var. Så var en veldig bortkastet tur, men fikk da lufta meg. Ellers kosa jeg bare med katten som lillebroren min tok til seg da ingen fant ut hvem som eide den. Vakker, kjælen katt som ingen så ut til å savne. Noe jeg ikke kan skjønne. Men her får den iallefall nå et hjem, så får vi bare håpe han vil ha dette huset til sitt hjem.I dag, Mandag blir en rolig dag for min del. Skal sende inn en varebestilling senere på dagen, det er det store som skjer i dag. Så må man komme seg ut en tur og få rørt seg litt. Så får man bare se hva dagen har å by på. 

Var gående en tur innom jobben og avtalte noen jobbdager og da jeg kom hjem igjen lekte jeg meg ute. Var godt å være ute i dag. Gikk til og med i singlet da det endelig etter noen kalde dager ble mildvær igjen og i dag var det plussgrader. Venter på regnet.

Været i dag: Mildt og godt. Vekslet litt mellom regn og snø og oppholdsvær. ca +1.

 

 

Tirsdag: - 27 Januar 2015

For en dag må man si i dag. Dagen startet kl. 07.00. Vært på jobb i barnehagen og der var det full fart fra start til slutt, men så gøy vi hadde det. Iallefall når vi var ute. Superdeilig å være ute å leke seg i dag. Flere av barna hadde meg seg ski og vi ake og lekte i snøen. Jeg lekte meg så med barna i dag og nå i kveld har jeg litt vond her og der. Så kan bli spennende å se om jeg klarer å ha det like gøy i morgen.

I dag fant vi også eierne til katten vi adopterte så den fikk flytte hjem igjen. Det var litt trist og litt godt. Men forhåpentligvis ble den glad for å komme hjem igjen.

Etter jobb ble det mest sofasliting for jeg var temmelig utslitt, kom meg ikke en gang i dusjen. Fikk laga til frokosten til i morgen når jeg skal på jobb og fikk sett Greys Anatomi så da er dagens viktigste ting gjennomført, så nå kan man gjøre seg klar til å finne senga. I morgen blir det tidlig mårra.

Været i dag: Deilig mildt. Bare rundt -2 grader ute. Snødd litt. HÆRLIG!

 

 

Onsdag: - 28 Januar 2015

I dag var det opp kl 06.00 og gjøre seg klar til jobb i barnehagen. Var litt for tidlig å stå opp, men litt godt å være ferdig på jobb litt tidligere også. 

I dag ble jeg veldig trøtt og sliten utover dagen, ble mye full fart i dag også og enda ikke fått kjørt meg inn etter en litt lang juleferie med kun mitt private jobb som jeg nesten kan gjøre når jeg vil på døgnet.

I går-kveld laget jeg en ny frokost-grøt "Over Night Oak". Prøvde nå en annen oppskrift. Denne likte jeg kjempe godt :) 

Er her flere som følger den nye trenden med Over Night Havregrøt? Og som har flere oppskrifter og dele med meg? Er så mye godt man kan lage og blande sammen :)

I kveld har man sittet å bare prøvd å holde seg våken, nesten litt slitsomt bare det. 

Nå skal man bare slappe av og hente nye krefter til en ny arbeidsdag i morgen også.

Været i dag: Mildt. Holder på å gå over til regn, så faller slaps fra himmelen, men godt å være ute og leke seg.

 

 

Torsdag: - 29 Januar 2015

Er i kveld noe glad for at det i morgen er helg og jeg kan få hentet inn nye krefter. Satset litt for hardt denne uka, så nå må jeg snart ta ibruk reserve-bateriet, men gud så gøy jeg har hatt det. Ledd og koset meg masse. Å det har kroppen fått kjent masse på. 

Nå gjelder det bare å klare å holde seg i aktivitet også de dagene hvor det ikke er like mye å gjøre. Er ikke i like god form som jeg var for ca ett år siden og jeg må komme meg litt i nærheten av det så fort som mulig. Og jeg har virkelig fått kjenne på at kondisen min må bli bedre. Så nå må jeg se på om det går å sette opp en liten plan for trening og aktiviteter eller om jeg bare må ta en dag av gangen.

Vi får se..

Nå sitter jeg på sengen og er temmelig klar for å legge meg og våkne opp klar for en jobb-dag til i barnehagen før jeg tar helg og kun trenger å tenke på mitt. Men jeg må holde meg våken noen minutter til før jeg kan legge hode ned på puta. 

Været i dag: Ca. -6. En god del vind i dag og snødd litt.

 

 

Fredag: - 30 Januar 2015

Fredagen er kommet og fredagen er over.

Det var vellfortjent å ta hælg i dag. Etter en like morsom dag som som de andre dagene på jobb i dag, var jeg noe sliten og det måtte til en liten dupp på kvelden for å kunne være litt sosial utåver senkvelden.

Lillebroren min fant tak i en ny katt som skulle gid bort, nå er det en søt liten kattunge som har flyttet inn her til moren min og gøy var det. Å denne blir boende her :)

Nå er det hælg og nå skal det bare hentes inn krefter før neste uke kommer.

 

Ønsker alle en riktig god hælg !

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 4

Mandag: - 19 Januar 2015


Vi starter uka med denne :) Ei dame som får det sakt dette :) Koz dere denne uka og start den selvsikker og med hevet hode ;)

 I går kom jeg meg nedåver til sentrum for å bo noen dager så jeg kommer meg på jobb. Kræsjet innn til bestemor min uten at hun viste at jeg kom, men håper hun ble glad for jeg har ikke vært innom der på noen år sikkert. Husker ikke sist jeg var der. 

Så i dag hadde jeg en rolig dag og bare fant meg til rette. Fikk ut å gådd meg en tur også prøvde jeg å få jobbet litt, men uten nett ble det litt vanskelig. Måtte gå ned til den såkalte morra mi får å få lånt nettet og utført noe av det som jeg skulle gjøre i dag. 

Nå er jeg delvis i mål, men litt jeg ikke får gjort. Men får jo iallefall skrevet litt på noen innlegg jeg jobber med. Postet et i dag om sex og mine erfaringer og synspunkter. Du kan lese den - her.

Været i dag: Pent og opphold, men kaldt. -13.

Avslutter dagen med å se På Liv og Død på tv. Var mye fra nordland her rundt hvor jeg bor og har bodd. Spennende å se. Og heldigvis kjente man ikke noen av dem som var med, hadde kansje sett ei før. 

 

 

Tirsdag: - 20 Januar 2015

Våknet opp til en solfylt og pen tirsdag, men kald.

Har fått jobbet litt på morgenen og nå er man klar for frokost og å komme seg en tur ut i kulden å gå litt og å dra å handle litt. I dag skjedde det jo faktisk litt. Startet med en gåtur før jeg var og handlet, noe som var veldig spennende for jeg fant bare halvparten av det jeg trengte, så spent på om man får laget seg det man skal.

Da jeg hadde vært i hus med varene fant jeg ut at for å ha alt til den ene oppskrifta trengte jeg bare en ting, så da sprang jeg nesten på den andre butikken som er her i håp om bedre lykke der, men nei..

Så da bestemte jeg meg like godt får å gå å se om en kompis var hjemme som jeg ikke har sett siden før hjul. Da kom lillebror min og plukket meg opp så var vi å kjørte litt rundt før vi havnet på døra til kompisen min. Fikk slått av en liten prat så sa han at han skulle til sverige og handle øl, så da tilbydde jeg han å bli med så han kunne handle kvoten min også ettersom jeg ikke drikker noe særlig eller skulle ha noe, Kjøpte en øl som jeg drakk på turen hjem og koste meg. Vi var også ute og spise. De skulle også handle mat så da benyttet jeg jo sjangsen å finne noen av de produktene jeg manglet til matlagingen, og fant flere av de produktene jeg trengte, men tørte ikke kjøpe alt for var usikker på hva saldoen min var. Men nå vet jeg iallefall hvor jeg skal å handle neste gang :) Harry tur er digg.

Så nå håper jeg å kunne vise dere noen matoppskrifter de neste dagene som kan være til inspirasjon :)

Været i dag: Pent i dag også som i går. Men også kaldt som i går. På tur over til sverge var vi nesten oppe i -30. Brrr. Bilen var heldigvis varm.

I dag har jeg også postet et enkelt innlegg på bloggen, en spørmålsrunde for at dere kan bli mer kjent med meg, så har du et spørsmål så sleng det inn - her.

Dagen avsluttes selvfølgelig med Greys Anatomi :) Iiiiiih ;)

 

Onsdag: - 21 Januar 2015

Da er vi halvveis i denne uka og den har jo bare flydd avsted. I morgen er det klart for en jobb-dag i barnehagen igjen. Blir godt å få gjort litt anna også. Å blir godt å få muligheten til å få komme seg ut og vært ute litt. Har vært veldig flink og gå de siste dagene og i dag kjenner jeg det litt på kroppen, litt støl og stiv. Godt.

Har en god, lang og bratt bakke opp til her jeg bor hos bestemor. I morgen flytter jeg muligens ett hus ned, inn der moren min bor. Da får jeg 50m kortere å gå, men slipper ikke unna bakkene. I helgen tenkte jeg å høre om jeg kunne få passe huset til en kompis av meg som skal bort. Håper å kunne friste han med å vaske og rydde til han kom hjem mot at jeg kan få være der og få litt tid for meg selv. Så får krysse fingrene og håpe han liker ideen min. Det finner jeg ut senere i kveld når jeg skal innom han en tur :)Ganske pent her i nordland i dag også :) Skal snart ut å gå meg en tur.

 Vært ute å gått to ganger i dag og kjennes godt i leggene at jeg har fått rørt på meg igjen. GodtGodt.

I kveld har jeg testet ut den nye trenden med frokostgrøt. "Over natten frokostgrøt" Laget til grøten i dag og satte den i kjøleskapet slik at den er ferdig til å være med på jobb i morgen :) Håper det smaker godt og metter lenge.

 

Torsdag: - 22 Januar 2015

Oppe av senga kl 07.15 i dag og skal gå på jobb om en 45 minutter. Er selvfølgelig noe kaldt i dag igjen men håper det blir litt mildere slik at man får ut og kost seg masse i dag. Gleder mer uansett til å treffe ungene.

Ble en hard dag på jobb i dag, men gøy å være tilbake en tur. Lekte godt i hallen i dag hvor jeg fikk gleden av å være trampolinevakt.

Etter jobb ble det ikke gjort stort for da var jeg temmelig trøtt. Kravla meg opp til bestemor og pakket sammen sakene og flyttet ett hus ned til moren min. Så får jeg være her noen dager mens jeg leter etter andre alternativ.

 

Over ser dere litt av frokosten min i dag. "Over Night Oak". Har forskjellige oppskrifter jeg skal prøve ut, og dette var første prøve. Skal fortelle dere mer om det senere :) Men var ganske fornøyd med denne. Skal bare prøve ut litt forskjellig tilbehør :)

Været i dag: Litt kaldt, men pent og opphold. 

 

Fredag: - 23 Januar 2015

Ble jobb på meg i dag også i barnehagen, så her var det bare å komme seg opp litt før kl 08.00. 

Våknet opp til forferdelige -24. Var ikke noe gøy å skulle gå på jobb i og vite at det ble inne dag på oss og barna i barnehagen i dag. Jeg er en person som vil ut og røre meg. Men vi hadde en fin gruppe barn i dag og vi klippet og limet og lagde noen pene bilder. Vi hadde Venne-Lunch hvor den andre storavdelinga lagde Lunch til oss som i dag ble vaffler. Vi koste oss.

Nå tar jeg helg og bare vente på en ny uke. 

Været i dag: Brr. Kaldt. Over -20. Men pent.

 

Ha en riktig fin hælg alle sammen ;)

 

- Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 3

Mandag: - 12 Januar 2015

Hei hei! Er du klar for en ny uke? Det er så absolutt jeg.

Fikk en herlig avslutting på helga da jeg på lørdag havnet på hytta til en kompis av meg sammen med to kompiser av han. Hadde det så gøy. Meg og tre gutter, ikke mye slår det. Full pott.

Så nå starter jeg uke med et smil, stoort smil:)

 Måtte le litt ekstra også i går kveld da jeg gikk i dusjen for da jeg så meg i speilet oppdaget jeg et lite sugemerke på halsen. Måtte bare le for har ingen hukommelse av at det ble laget og trodde ikke noen laget det lenger, iallefall ikke når man er i min alder. Så jeg følte meg neste 16år igjen. Hehe ;)

Dagen i dag skulle starte rundt kl.7, men da jeg klarte å slå av slumringa på vekkerklokka så ble klokka litt over 8 før jeg spratt ut av senga. Men var godt å bare ligge litt også. Nå er jeg i full gang med dagens gjøremål og arbeid.

Til evt nye lesere kan dere ta en titt i nettbutikken min for å se hva jeg jobber med, den finner du - her 

 Været i dag: Kaldt, ca -17. Også blåser det ganske bra i dag.

Avsluttet kvelden med reprisen av Golden Globe utdelingen på Bliss. Storslagent :)

 

Tirsdag: - 13 Januar 2015

Lå litt utpå i dag. Ble nesten 9 før jeg sto opp.

Begynte dagen med å sjekke over hva slags jobb jeg hadde å gjøre i dag og sjekket noen nett-aviser. Må jo holde seg litt oppdatert. Men det er da som regel lite moro å lese i disse avisene. Spessielt ikke nå om dagene.

Etter at jeg hadde fått gjort det jeg skulle i dag, ble det litt tv-titting. Rachel Ray Show digger jeg, så det så jeg ellers sitter jeg nå bare å venter på kveldens Grays Anatomi episode :) Gleder meg :)

Været i dag: Blitt litt mildere enn i går, men blåser ganske bra i dag også.

Deler en sang med dere når jeg først er igang. En sang jeg liker veldig godt.


Dette er en av mine favorittsanger. Hva er din yndlings-sang for tiden?

 

Onsdag: - 14 Januar 2015

Forsov meg litt i dag, ble nesten 10 før jeg kom meg ut av senga. Får bare håpe det ikke blir hverdagslig jeg var inne i et så godt et mønster.

I dag har jeg egentlig fått gjort litt av hvert. Litt jobb med en gang jeg sto opp. Så gikk jeg ut og var en liten stund. Var godt med litt luft i ansiktet. Så tok jeg det ganske rolig etter det. Koste meg med kaffe, nystekt brød og tv'n. Så har alt i alt vært en god dag. 

Været i dag: Noe mildere i dag, ca -10. Blåste igrunn ikke i dag, iallefall veldig lite. Snødd litt og ellers veldig pent. Fin dag å være ute på og kose seg :)

 

Torsdag: - 15 Januar 2015

I dag blir igjen en rolig dag. Slappe av i god stolen og bare nyte dagen. 

 Sliter med skrivesperre i dag.. Huff.. Holder på med to innlegg som jeg prøver å skrive på, men de rette ordene og formuleringene vil liksom ikke i dag. Hva annet kan man vell da gjøre enn bare å trekke seg tilbake, legge bort dataen litt og bare koble av og gjøre noe helt annet. Så kommer sikkert inspirasjonen senere :)

Også mens jeg satt her og skreiv begynte det å summe i vinduet. Joda, det var ei flue som hadde funnet det for godt å våkne til live midt i kalde januar. Tror ikke den overlever lenge der den sitter i vinduet. Er for kaldt.

 Været i dag: Har vært ganske pent i hele dag. Utpå kvelden begynte det å blåse litt. Blir vell værre :p

Prøver å avslutte kvelden med å se Criminal Minds, men tv-kanalen er ikke helt på min side. Noe forstyrrer signalet.. Liker ikke...

 

Fredag: - 16 Januar 2015Igjen var det fredag. Denne uka har ikke gått like fort som de pleier. Føltes litt godt det. Følte at du ikke stresset gjennom uka og ikke hadde tid til alt og deg selv. Har fått gjort det som skulle gjøres og hatt tid til meg selv, noe som man trenger enkelte dager. Har rett og slett kost meg :) Og helga skal bli like fin og rolig. Skal kun pakke ned litt klær og stuff slik at jeg kan flytte inn til bestemor min på søndag uten at hun vet det :P Blir spennende om hun kaster meg ut. Har parkert bilen for jeg er helt skrekkslagen når jeg må ut å kjøre og det kom til et punkt hvor det ikke var spessielt gøy lenger og jeg bare måtte ta en avgjørelse på om jeg ville ødelegge meg selv med å tvinge meg til å sette meg i bilen eller om å bare gi meg selv en pause fra det hele. Valgte da å kjøre til siste arbeidsdag i 2014 og da parkere den også prøve å finne meg hybel/leilighet i sentrum.

Bilen er parkert, men noe plass å bo er vanskelig å finne i denne kommunen når det er stor etterspørsel og alt forsvinner på dagen også er det litt slik at man bør kjenne den som leier ut eller kjenne gjennom noen andre for å kansje gå foran noen andre. Så derfor er planen og flytte og forsvinne fra denne plass. Skal faktisk skrive en jobbsøknad i dag.

Men enn så lenge får man bare gjøre det beste av ut av det som er:)

Været i dag: Pent, god temperatur. Snør litt innimellom.

 

Ha en god helg fålkens, så snakkes vi igjen neste uke ;) 

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 2

Mandag: - 5 Januar 2015

Hei hei til deg :)

Mandag og jeg er klar for en ny uke og å komme ordentlig igang med det nye året. Klar for nye oppdrag. Klar for mange forandringer og forbedringer. Klar for ny jobb. Klar for nytt sted å bo. Klar for å ta ting til nye høyder. Så var det bare hvor man skal begynne.

Skal ikke ta noen store hopp denne uka, men prøve å sette meg en liten målrettet plan :) Blir gøy :)

Startet dagen litt over kl 07.00 i dag. Helt imponert over meg selv, kunne sovet litt til. Men godt å få med seg dagen.

 Vært effektiv i dag og fått gjort masse. Eneste som gjennstår som skulle vært gjort er å fått skiftet på sengene og vasket sengetøy og litt klær, men det er det jo enda tid til å få gjort også kommer det vell en dag i morgen håper jeg :)

Har vært en fin mandag og fin start på uka. Ingenting man har måttet stresse med. Helt flott.

Været i dag: Mildt og pent. Snødd litt.

 

Tirsdag: - 6 Januar 2015

Herregud helt imponert over meg selv :) Sto opp tidlig i dag også :)

Drakk en kopp kaffe. Så gikk jeg og og var en liten time. Inn igjen og jobbe litt og se litt tv. Vasker klær og pakker ned ting som er i overflod og ligger og flyter. Alt dette har jeg gjort før kl.11.00. Hva i all verden skal jeg finne på resten av dagen??

Får drikke litt mer kaffe og se litt mer tv mens jeg finner ut av det :)

 Været i dag: Pent og passe kaldt.

 

Onsdag: - 7 Januar 2015

Våknet litt før kl 6 i dag mårrest men gikk ikke ut av senga før litt over kl 8. 

I dag står det ingenting på dagsplan, så i dag tar man dagen som den kommer :) 

Har bare kjedet meg i dag. Herregud så kjedelig.

Jeg er så absolutt ikke laget for å sitte i ro, det skal være sikkert og vist..

Været i dag: Noe mildt på mårran og var nesten på å regne. Ble litt kaldere utover dagen. Snødde.

 

 

Torsdag: - 8 Januar 2015

Måtte legge med den nye hiten. Ble hekta med en gang :) Vet ikke hvor mange ganger jeg har trykket på repeat  nå og hørt den :)

Ellers i dag sto jeg jo da opp rundt kl 7. Dagen i dag har også godt ti å gjøre ingenting. Gleder meg veldig til i morgen for da har jeg iallefall litt å gjøre. Det eneste store wuhuuet i dag er at jeg har fått tatt av sengklærne på den ene senga og kastet dem til vask. Da gjennstår det jo bare en seng igjen :P

Så som dere ser er dagene mine virkelig fylt med masse spennende ting og jeg har nesten ikke tid til å gjøre alt jeg skal :P Jaja noen uker er vell sånn også. Får håpe det blir liker neste uke ;)

Været i dag: Snør..TILBUD I JANUAR OG FEBRUAR:

Ved kjøp av Vital 5 og Vital 5-Berry i januar og februar får du med et gavekort på 100,- til ditt neste kjøp. Nettbutikken finner du her .

 

 

Fredag: - 9 Januar 2015

Igjen var det fredag :)

I dag hoppet jeg ut av senga kl 07.30 og klar for dagens innsats. I dag er det heldigvis litt som skal gjøres. Så blir ikke bare å sitte å stirre ut i lufta.

Er ikke lange arbeidslista i dag, men akkurat passe nok på en fredag.

I dag skulle jeg veldig gjerne tatt turen ut en tur for det er bare nydelig ute, men ser på det som tvilsomt at det kommer til å bli noe av. Det ville iallefall vært en kjempe BONUS for dagen.

Ønsker dere alle en riktig god hælg ;) Så snakkes vi igjen neste uke :)

Været i dag: Opphold å nydelig.

 

Noen planer for helga?

Hvordan har oppstarten på det nye året vært?

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

-Kirsten ~xoxo~

 

Uka som gikk - UKE 52

Da var vi begynt på siste uka i 2014 og blir spennende og se om den bringer med seg noe godt og gøy før man takker pent farvell til 2014 og ønsker 2015 velkommen. Gleder meg helt vilt til å starte på det nye året. Så de neste dagene kan nok ikke gå fort nok.

 

Mandag: - 22 Desember 2014

På lørdagen som var kom endelig pakken fra Tone Lise Akademiet med de to neglelakkene jeg skulle få teste gjennom Likenshare. Jeg var så gla :) Resultatet kan dere lese - her.

 

I dag kjente  jeg litt ekstra på juleferien og lå litt ekstra lenge i sengen før jeg måtte opp å ta fatt på andre gjøremål. Fikk hoppa gjennom dusjen og vaska litt klær. Fikk sett litt tv før jeg tok fatt på litt jobb på dataen, så nå er jeg enda mer klar for 2015. Er så kjekt med alt som er gjort og klart :)Jeg og Tigern min har virkelig tatt ting i vårt tempo i dag. Han ligger i sengen og sover mens jeg sitter litt her og litt der, går litt hit og dit. Drikker litt kaffe mellom slagene. Har vært en veldig fin dag egentlig. 

I går kveld begynte jeg å pakke litt produkter til noen nye konkurranser som jeg skal ha på nyåret :) Så godt å kunne planlegge og være litt på forskudd. 

Været i dag: Snør litt og er ca -10 grader ute. Så helt ok vær. 

 

Tirsdag: - 23 Desember 2014

Da var det vist lille julaften. Treet var kommet opp da jeg sto opp i dag. Et helt ok tre.

Kom meg ut en tur i dag og koste meg litt i sneen, men det resulterte i at ryggen ikke er helt fornøyd med meg akkurat nå, så kan bli spennende og se hvor missfornøyd den blir. Vi får se.

Det står ikke mye på planen for lillejulaften. Jeg er alene hjemme og skal kose meg med det. Så er det viktigste med dagen å få sjekket tv-programmet for i morgen slik at jeg vet når jeg må stå opp for å rekke "tre nøtter til askepott" og "reisen til julestjernen". Det er jo det viktigste med hele julaften alt annet kan jeg godt være for uten :)

Været i dag: Veldig pent i dag. Mildt og snør lett. 

Avsluttet dagen med å lage et lite brannsår på kneet mitt da jeg sklei ned trappa med en varm nylaga kopp kaffe. Ble heldigvis ikke store merket men det var vondt nok. Godt man har så godt utstyr å hjelpe seg med ;)
 Onsdag: - 24 Desember 2014

Ja da var det igjen julaften. 

Sto opp til kl. 11.00 for å få med meg Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen. Igrunn det eneste jeg liker med julen er alle filmene som går. Blir aldri lei av å se filmer.

Etter å ha sett Reisen til julestjernen hoppet jeg videre til neste film som ble Nå er det jul igjen. Og senere i kveld tenkte jeg å se to av American Pie filmene. Så blir det spennende å se hva jeg skal se i mellomtiden :)

Kroppen min verker i dag, støl og stiv. Trolig for at jeg bevegde meg i går. Skal slutte med det. Så da er det iallefall stor fare for at jeg blir sittende og se en del film. Er et ork å gå på do, da jeg må halte meg opp trappa :p

Til julemiddagen er det ribbe som står på menyen. Og godt nok det.

Dagens juleglede var da jeg hadde fått julekort fra ei venninne, pent julekort med bilde av hennes vakre to sønner. 

Da var julekvelden over her i huset og man er god og mett etter maten og pakkene er åpnet. Helt greie pakker i år faktisk da det meste var drikkevarer. I tillegg fikk jeg penger, pizzabrett, ullsokker, neglelakk og hjemmelaga julepynt. 

Været i dag: KALDT. Over -20 grader ute. Brr. 

GOD JUL TIL ALLE! ;)


Torsdag: - 25 Desember 2014

Nå har jeg for min del hatt fri lenge nok. Blir så rastløs når jeg ikke får vært litt i aktivitet. Jobben her hjemme er jo for det meste å sitte med dataen i fange og det er ikke jeg laget for i lengden. Så senere i kveld må jeg ut å danse litt i snøen :)

Favorittgaven min i år som i fjor var den jeg fikk av tanteongen min. I år hadde hun laget julepynt til meg. Eller denne skal jeg pynte med hele året. I fjor malet hun et gipsbilde til meg og det elsker jeg.

Været i dag: Heldigvis mildere enn i går. Bare noen minusgrader i dag også snødde det litt.

 

Fredag: - 26 Desember 2014

Da var en ny uke omme og igjen var det hælg.

Jeg teller dager til dette året er omme. Gleder meg så til jeg kan si at det er 2015 at ord kan nok ikke beskrive det.

Dette har vært en sjikkelig lat-manns-uke. Snudd døgnet på hodet for det går så mye bra filmer på kvelden og natten. Så for øyeblikket har jeg nesten snudd natt om til dag. 

 Været i dag: Omtrent det samme som i går.

 

Ønsker alle en riktig god hælg og må dere ha noen fine dager nå de siste dagene i dette året ;) Klem

 

-Kirsten ~xoxo~


Uka som gikk - UKE 51

Mandag: - 15 Desember 2014

Mandag igjen og denne mandagen har vært en av de kjedeligste på lenge. Har ikke hatt noe å finne på i dag. Ikke noe jobb som måtte gjøres og heller ikke funnet på andre ting å gjøre. Har kun blitt sittende å spille på nettbrettet og vente på å se de tingene på tv som man prøver å få med seg nå i julen.

Skal jobbe to dager denne uka før jeg tar juleferie i over 14 dager. Tror egentlig det blir veldig kjedelig.

Håper å få pakke i posten i dag fra Tone Lise Akademiet, men den kom ikke, så da får man krysse fingrene for i morgen :)

Været i dag: Holder seg forsatt like pent ute. Opphold og akkurat passe kaldt :)

 

Tirsdag: - 16 Desember 2014

I dag var jeg oppe og hoppet mellom kl 7 og 8 en gang. Bare for å finne ut at det ikke skulle skje så mye i dag heller. Jeg og Tiger har ligget på lat-sia hele dagen. Men det kan jo også være greit og få ladet opp batteriene til man skal på jobb i morgen. 1 av 2 jobbdager i barnehagen denne uka. Snart juleferie :)

Litt skuffet igjen i dag, da det heller ikke kom pakke fra Tone Lise Akademiet. Skulle jo ikke ta så lang tid. Så får satse på at den kommer i morgen mens jeg er på jobb :)

Været i dag: Det holder seg heldigvis stabilt, så i dag som i går. Pent ute med oppholdsvær og en god temperatur, den har steget litt så nå er det passe kaldt :)

 

Onsdag: - 17 Desember 2014

Ble en spennende dag på  jobb i dag for jeg sov ikke noe i natt. Klarte meg overaskende bra gjennom dagen. Men da jeg kom hjem ble det å ta seg en dupp, klarte også heldigvis å bare la det bli en dupp slik at jeg ikke sov helt til i morgen :)

Har koset meg masse på jobb i dag sammen med flotte små barn og var så heldig å få jobb i morgen også slik at jeg fikk være mer sammen med disse flotte barna :)

Ser det kan bli gøy å evt ta noen dager med jobb etter nyttår også alt etter hvordan ting blir da. Må ta en dag av gangen nå :)

Været i dag: Pent som det har vært de siste dagene, men temperaturen har synket litt igjen mot -10 og det liker jeg ikke..

 

Torsdag: - 18 Desember 2014

Så herlig å få en god natt søvn igjen :) Å være ordentlig utvilt når man skal jo jobb. 

Har koset meg masse i dag på jobb og fått koset seg masse med herlige unger. Vi har bygget hytter av pledd, vært ute i snøen og bare tullet og tøyset.

Vell hjemme har jeg holdt det gående for ikke søvne slik at jeg får sovet godt i natt når jeg må opp kjempe tilig i morgen for å dra på jobb. Siste jobb-dag før jul og siste jobb-dag i år.

Var også så heldig å få en flaske vin av noen som har campingvogna stående her som vi har en del med å gjøre, men helt uventet at man skulle få en flaske vin av dem, men veldig hyggelig.  

 

Været i dag: Pent, men en litt sur kald vind å være ute i.

Har dere fått med dere det nye Forever News Magasinet

 klikk på bildet for å lese.

Var en del spennede og lese denne gangen også. En del om trening denne gangen.

 

Fredag: - 19 Desember 2014

Da har jeg hatt årets siste arbeidsdag i barnehagen og nå blir det godt med litt juleferie og å bare holde på med sitt :)

Dagen i dag startet tidlig. Rundt 05.30. Hadde tidligvakt i barnehagen. På programmet i dag var det knusing av pepperkakehuset som var det store for alle ungene og det var kjempestas for alle. Etterpå fikk de se film og kose seg på slutten av dagen. Den store stasen for de voksne var at vi hadde trekning av Vin-lotteriet på pause-rommet. Jeg hadde jo selvfølgelig glemt å ta lodd så jeg vant jo selvfølgelig ikke. 

 Været i dag: Fortsatt pent. Litt lett snø i dag som dalet ned fra himmelen. Grei temperatur. Håper det holder seg slik til over nyåret :)

 

God Jul til alle sammen!

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 50

Mandag: - 8 Desember 2014

Herregud som dagene går. Forige uke sa bare "poff" så var den over, men så var det full fart hele forige uke også. Denne uka ser det ut som jeg skal få slappet litt av og ha litt MEG-tid. Liker det ganske godt og om 14 dager er det juleferie :)

Det er endelig blidd vinter her og nå ser det ut som den er kommet for å bli her hjemme, så nå trenger ikke jeg mere snø :)

Jeg har en del angst for tiden og det forstyrrer nattesøvnen min, så holder på å snu døgnet på hode, noe som ikke funker noe bra nå. Sovnet ikke for tidlig tidlig i mårrest og det resulterte i at jeg misset å kunne få jobb i dag. Men det kunne jo også blidd en slitsom jobb-dag så vet ikke om det var for det beste eller ikke. Men ikke å gjøre noe med nå, får bare gjøre et tappert forsøk på å få slappet av såpass at jeg for sovnet litt tidligere i kveld.

 Bildet er fra 1-2 uker siden, en morgen jeg kjørte på jobb og himmelen var sjikkelig morgenrød :) Var utrolig vakkert. Er i slike tilfeller man hadde ønsket man hadde et bra kamera tilgjengelig :) Blir en dag.

Været i dag: Nydelig, vært en klar og fin vinterdag. Og bare et par minusgrader. Perfekt :)

 

I går trakk jeg en ny vinner av Goodie-Bag.

Vinneren ble: Inger Elise Hagen

Du får en mail av meg så fort som mulig :) Gratulere!

Vil du være med i trekningen av en Goodie-Bak så klikk deg inn - her :) (Del gjerne videre)

 

Tirsdag: - 9 Desember 2014

I dag har jeg vært flink husmor til meg selv. Sjiftet på senga og vasket sengklær. Ryddet litt og pakket ned litt saker og ting på rommet mitt slik at man kansje kan se gulvet igjen :) Ting er bare blitt skyvet inn når det ikke er plass til å ha det nå sted.

Jeg har fått ryddet litt ut av bilen, men der er enda litt igjen som jeg får ta en annen dag :)

Alt i alt har jeg vært flink i dag :)

Fått sett Jul på Månetoppen også ble det The Kardashian til kvelds, har koset meg veldig. Tirsdager er en bra dag.

Været i dag: Pent ute, falt litt snø. Temperaturen er god, bare noen minusgrader.

 

Onsdag: - 10 Desember 2014

I dag skal jeg så godt som mulig fortsette der jeg slapp i går.

Har fått vaska meg selv ren i dag, er jo imponerende bare det :p Så går vaskemaskina for fult med en klesvask. Senga jeg reiv sengklærne av i går skal få nye i dag, og jeg skal flytte tilbake inn på rommet mitt. Da jeg har fått noe vondt i ryggen av den senga jeg har sovet i en periode nå og den er litt ødelagt så den er litt skummel å ligge i for øyeblikket, må frem med litt hammer og spiker en dag.

Ellers er det jo en glad-dag at det er lønningsdag :) Det liker sparekontoene mine veldig godt :)

Sitter å lurer på om jeg skal planlegge en feire til høsten igjen kansje, men er så veldig ubestemt på hvor jeg skulle ville dra da, så må tenke litt mer på det. *Tenke*Tenke*.

Været i dag: I dag snør det litt mer, men temperaturen holder seg stabil. Blåste litt i natt, men pent i dag igrunn.

 

Torsdag: - 11 Desember 2014

Hei å Hå!

Da har det vært jobb-dag i barnehagen, eneste jobbdagen denne uka mest sannsynlig så jeg har nok tatt hælg i dag.

Ble en trøtt dag på jobb ettersom jeg sover dårlig for tiden, men håper og tror det blir bedre nå.

Etter jeg kom hjem fra jobb er det bare å holde seg i aktivitet for ikke å søvne. Så langt har det gått veldi bra :)

Kom hjem til en hyggelig mail fra Likenshare at jeg var så heldig å skulle på teste ut to neglelakk av TL Design neglelakk fra Tone Lise Akademiet. Fargene jeg får er rød og hvit, så da blir det pene negler til jul. Gleder meg virkelig til å teste disse, spessielt etter jeg var inne på nettsiden å litt nærmere på hva jeg skulle få:)

 (klikk på bildet)

Gleder meg til å fortelle dere hva jeg syns om disse neglelakkene :)

Været i dag: Veldig pent, men noe kaldt da jeg våknet i morges. -10. Men temperaturen steg ganske bra iløpet av dagen. Hærlig å være ute i dag.

 Nå skal resten av kvelden brukes til å holde seg våken ;)

 

Fredag: - 12 Desember 2014

Da var det igjen fredag og hælg, eller jeg tok jo hælg i går da :) 

Sov igjen bort deler av dagen, men litt i mitt forsvar denne gangen ble jeg sittende oppe og se en Ringenes Herre film på tv i natt og det er jo ikke en film som er fort gjort og se :P

Da jeg våknet gikk jeg nesten med en gang ut å hentet posten, der lå det en pakke og den var vist nok til meg. Ventet ikke noe pakke nå, men så det var fra Likenshare så da ble jeg veldig spent. Hadde jo ikke fådd beskjed om at jeg skulle få noe nå :)Så ble veldig glad og possitivt overasket da det viste seg at jeg skulle få teste ut den nye JIF skurekremen. Hadde veldig lyst

å prøve den da jeg har et skittent bad jeg skal vaske og veldig kjekt å få når man snart et på flyttefot :) JIPPI :)

Så nå kan jeg både vaske og pynte neglene mine i jula. Jeg er jo bare så heldig jeg ;) Neglelakken kommer nok neste uke :)

Været i dag: Nydelig ute i dag. -6 og oppholdsvær. Til og med litt blå himmel.Håper dere alle har hatt en flott uke og ønsker dere en god hælg :)

 

Har du hørt om Likenshare?

Hva har du lyst å lese om i det nye året som kommer?

Gleder du deg til å starte på det nye året?

 

-God Jul!

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 49

Mandag: - 1 Desember 2014

Heisann til alle sammen!

Da har vi startet på en ny uke og ny måned, det er blitt desember og det telles ned til julaften og også snart er dette året snart over. Det er både litt rart og godt. Jeg har mange store mål for neste år som jeg kommer tilbake til etterhvert og deler med dere :) Gleder meg mye til et nytt år, og disse kommende dagene og ukene kan nok ikke gå fort nok nå for min del :)

 Dagen startet 07.20 ca. Kl 8.00 dro jeg på jobb og hadde en spennende tur nedåver. Var spent på dagen i dag. 

Etter frokosten i barnehagen i dag var det klart for første samlingsstund. I tillegg hadde vi bursdagsbarn i dag, så da startet vi det hele med bursdagssang, kroning også veier vi bursdagsbarnet. Så sang vi noen julesanger før vi fikk vite hvilke to barn som skulle få besøk av nissen. Så ble det trekt hvem som var den heldige å få med seg det første pepperkakehjertet med seg hjem. Vi hadde mange spente barn i dag og de blir nok ikke mindre spente i morgen :) Men nå er vi iallefall igang med adventsfeiringen. 

Var helt herlig å være ute i dag, selv om det var glatt og nesten litt skummelt når vi furet og sklei på isen, men vi hadde det gøy også. Men gud som vi gleder oss til snøen legger seg helt, her jeg bor har jeg det heldigvis hvitt selv om snøen her også har frosset og er mer som skare. Jeg har nesten hver dag bare lyst å ta med meg alle barna hjem hit for at de skal ha litt mer aktivitets-muligheter når de er ute. Vi håper snøen kommer snart!

Da jeg var hjemme sløvet jeg litt på rommet mitt. Opp å spiste og så barne-tv, for å få med meg Jul i månetoppen. Greit å holde seg oppdatert for barna sin skyld :)

Så ca kl 19.00 tok jeg og Tiger middagskvilen og våknet igjen ca 21.30...Hardt å være på topp.

 

Månedens Produkt - Desember

Det er jo som dere vet 1 desember i dag og det betyr også at da kommer Månedens Produkt - Desember, årets siste i 2014. Har gledet meg veldig siden jeg fant ut hva som skulle være denne månedens produkt, nemlig ARGI+. Dette er et produkt jeg liker veldig godt og det gir meg den xtra boosten i hverdagen. Smaker friskt og godt og er et veldig bra tilskudd. Og også denne måneden får man noe lite ekstra med på kjøpet når man kjøper ARGI+ også er den jo også selvfølgelig på tilbud her hos meg denne måneden :)

Løp å kjøp! - Bestill her

Været i dag: Mildt og godt men litt vind. Helt herlig å være ute. Snødde såvidt litt i kveldingen. Litt rusk.

 

Tirsdag: - 2 Desember 2014

I dag har jeg fridag og det er da ganske godt. Bruker dagen til å vaske klær og blogge.

Våket opp i dag til snøvær, hadde lavet ned noen cm med snø :) Så om jeg hadde hatt et akebrett skulle jeg vært ute i snøen og lekt meg i dag :) For det er meldt regn igjen, men håper det ikke påvirker oss oppi høyden så mye denne gangen, krysser fingrene.

Det fine med denne snøen er jo at den også har med seg litt julestemning og jeg skulle gjerne ønske at man hadde et tre på plena som man kunne henge lys i nå. Trenger ikke være et grantre, men hadde vært pent med et tre å hengt lys i, og det er noe jeg har tenkt å skaff med tiden.

 Har brukt ettermiddagen og kvelden til å se Jul på Månetoppen og The Julekalender :)

 Så ventes det på å få se The Kardashian senere i kveld :) 

Været i dag: Veldig pent, snødd litt og vært en god temperatur. 

 

Onsdag: - 3 Desember 2014

Heihei! Da har vi nådd midten av uka :)

Idag sov jeg litt for lenge, var ikke helt meninga det. Og ettersom jeg i kveld skal på en slags julemiddag med dem jeg jobber sammen med i barnehagen så gjør det at jeg sov litt for lenge at jeg stresser litt selv om jeg ikke har noe å stresse for, har mange timer på å gjøre meg klar og å få gjort andre ting før jeg må dra. Det er en del av angsten som slår inn der. 

Det gjør det jo heller ikke bedre at det i dag igjen regner og det blir glatt på veien og jeg er blitt ganske redd for å kjøre etter jeg var med i en ganske stor kollisjon for 1,5 år siden. Å i går satt jeg å så all politiloggen som kom opp om utforkjøringer og kollisjoner, det får meg ikke akkurat til å slappe av. Trenger en laang pause fra alt som har med bil å gjøre snart.

 

I dag har jeg fått pakke i posten som jeg skal hente ut senere i kveld, gleder meg til å hente den for håper og tror det er DAB-radioen som jeg skal teste som har kommet. GlederMegGlederMeg.... :)

Hadde en dritt tur da jeg skulle kjøre ned til sentrum for å hente ut pakken min og tenkte jeg skulle prøve å besøke tante, onkel og hunden deres Junior før jeg dro på middagen i barnehagen. Dro først for å hente pakken på posten og da var jeg så skålven og redd etter kjøreturen at jeg hadde mest lyst å kaste opp + at jeg måtte stå å holde meg fast i disken på posten for jeg var nesten redd jeg skulle svime av, jeg er også litt sånn at jeg nesten holder pusten litt for mye når jeg blir nervøs og stresset. Kom meg bort til tante og onkel som selvfølgelig ikke var hjemme, men jeg var så dårlig og skålven at jeg bare måtte inn og jeg viste heldigvis av nøkkelen så jeg kom meg inn og fikk satt meg ned. Tante og onkel kom hjem bare noen minutter etterpå så da ble jeg ikke ensom så lenge. Så fikk jeg treffe lille Junior som er en liten Dachs og enda bare unghunden, SuperSøt. Glemte jo selvfølgelig å ta et bilde av han.

Da fikk jeg hentet pakken min på posten :) Pakke fra LikenShare. Jeg er blidd trekt ut til å være ambasadør for Sangean og teste ut denne søte lille DAB-radioen :)

  

Gleder meg til å begynne å teste ut denne i morgen :)

I kveld skulle jeg møte gjengen jeg jobber sammen med i barnehagen for å ha en liten kosekveld før jul med god mat. De hadde først personalmøte så møtte vi andre opp kl 19.30 for å spise sammen med dem.

Å gud for en deilig mat vi fikk, dette slo alle juletalerkener vi har fått de tidligere årene. Det er en stor sjangse for at dette blir en ny tradisjon :)

Vi fikk servert en 3-retters. Jeg husker ikke hva noen av rettene hette, men gode var dem, og jeg ble veeldig mett, kansje litt for mett.

  
Det var store gode porsjoner :) 

Forrett: brød med en rekesalat og rogn på toppen

Hovedrett: Kylling innrullet i bacon med salat og en deilig saus til, også potetbåter og gullrot strimler som var freset i stekepanne. NAM!

Dessert: Brownis med en rød-bærsaus, vaniljekesam, vaniljeis og friske bringebær.

 

Vi hadde leid inn egen kokk som stod på kjøkkenet i barnehagen og fikset ihop det meste noe lagde hun til på kjøkkenet på sykehjemmet her som ligger bare noen meter unna barnehagen. Dette ga mersmak :)

 

Været i dag: Mildt, men regn å pyton ute. Blåste ganske kraftig en stund og var sjikkelig sjitvær. Ikke noe hyggelig å kjøre bil i dag. 

Nå er jeg vell hjemme og da er det bare å prøve å få seg litt søvn før man får seg en sikkert like ille kjøretur på jobb i morgen.

 

Torsdag: - 4 Desember 2014

I dag var det ny jobb-dag i barnehagen. 

Klarte å kravle meg ut av sengen litt før kl. 8.00 etter en litt søvnløs natt, sov dårlig. Begynte på jobb kl.08.50 og gledet meg veldig siden det er torsdag og Hall-dag, men skuffende nok, skulle ikke den avdelinga jeg var på i dag i hallen, da ble jeg skikkelig skuffet. Istede skulle barna lage julegaver og det hastet vis veldig. Vi kunne jo ikke gjøre det på ettermiddagen virket det som og er jo bare ca 20 dager på å lage de julegavene på. Blir litt sint innimellom av teit tankegang, men noen kjører seg jo fast i gamle arbeidsmåter og kan ikke lenger det å være fleksibel, effektiv og kreativ :p

Var hjemme til kl 17.00. Fikk laga meg litt mat og satte meg ned for å se filmen Frost for å få tiden til å gå, og derfor gikk jeg glipp av nesten hele barne-tv i kveld, fikk med meg siste halvdel. 

Nå skal jeg legge meg og kvile litt så jeg er litt opplagt senere i kvell :)

Været i dag: Mildt og regn i dag også, men blåste ikke så mye i dag. 

 

Jeg skal trekke 3 heldige vinnere av en Goodie-Bag iløpet av de kommende dagene og neste uke.

Posene inneholder forskjellige produkter som: Massasje lotion, sminkefjerner, Foundation eller solkrem + flere andre prøver.Jeg har mange Goodie-Bags å dele ut, så vil du også være med i trekningen av en pose er det bare å klikke deg inn - her.

 

 

Fredag: - 5 Desember 2014

Oi da var det hælg igjen.. Denne uka har bare rast av gårde, var jo nettopp mandag :)

Var på jobb i dag igjen i barnehagen, var en helt grei dag, leket og ledd ;)

Var helt utslitt da jeg kom hjem og jeg sovnet jo selvfølgelig av. Gikk glipp av månetoppen på barne-tv, men fikk heldigvis med meg The Julekalender. Noen som vet om månetoppen går i reprise? 

Ettersom jeg sov bort kvelden var det ikke mye og ta seg til i kveld, følger såvidt med på en film på Bliss ellers sitter man bare å trykker litt på dataen før man igjen skal krype opp i senga. 

Har ikke lagt noen planer for helga, men har noen oppdrag jeg må gjøre så håper jeg kan få til noe av det i hælga om ikke regnet ødelegger for meg :) 

Været i dag: Ganske pent i dag, god temperatur ute og bare litt regn.

 

Har du forslag til Ukens Tema?

Hvor langt er du kommet med juleforberedelsene?

Har du katt eller annet kjæledyr?

 

-Ha en fin hælg alle flåtte mennesker der ute ;)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 48

Mandag: - 24 november 2014

Heihei igjen! 

Da var det mandag igjen og dette er en fantastisk goood mandag :) Fikk besøk i går-kveld og han sov over til i dag, deilig å våkne opp i dag :)

Våknet og var oppe en tur kl 07.00 og da møtte jeg først min bestevenn og kjæreste katt, Tiger. Han har vært på tur igjen i noen dager og var endelig kommet hjem igjen. Så oppdaget jeg at det har lavet ned litt snø, så nå kunne man endelig si at det var vinter ute. Fikke en ca 3-5 cm snø, nok til at man måtte koste bilen :)

La meg igjen også stå vi opp litt før kl 9, for da måtte jeg kjøre på jobb. Selv om mye av meg heller hadde villet blitt i senga noen timer til ;)

Gleden med snø varte bare til man var kommet på jobb, der var det vått, og jeg kjente mest at jeg ville pakket alle barna i bilen og tatt dem med meg hjem så dem kunne få leke seg og ha det gøy i snøen. De kjeder seg litt nå.

Ca kl 17.00 var jeg hjemme igjen og da la jeg meg og sov nesten med en gang, våknet i 19tiden og gikk opp og spiste og så litt tv før det ble litt jobbing før jeg la meg igjen rundt midnatt.

Været i dag: Mildt, ca +1. Nesten på å regner i lavlandet og snør oppe i høyden. Veldig pent og godt å være ute.

NB! Bare en mnd igjen til JUL :p

 

Tirsdag: - 25 november 2014 

Da var det tirsdag. Startet dagen litt før kl 09.00 for da måtte jeg kjøre på jobb. I dag hadde det kommet ca 2 cm med snø i barnehagen og bare det gjorde barna helt i hundre og storfornøyd. Men gleden ser ikke ut til å vare lenge for utover dagen ble det mildere og mildere og på ettermiddagen var det begynt å regne, så i morgen er vell alt bort og det er igjen glatt.

Juleforberedelsene er i full gang i barnehagen, vi voksne er i gang med pepperkakebaking for barna får store pepperkakehjerter i adventskalender der. Så de må være klar til mandag. Så blir det etterhvert barna som skal få bake det vi skal ha i barnehagen og kose oss med å spise. Noen av barna er i full gang med julegavene vi lager og i år har de voksne vært ganske så flinke å finne på flotte julegaver som barna gir til foreldrene sine :) 

Også i dag var jeg hjemme ca rundt 17.00. I dag var jeg ikke like sliten og trøtt, klarte å holde meg våken og fikk jobbet litt. Oppdaget at jeg glemte å poste en pakke i dag, så da må vi gjøre et nytt forsøk på torsdag om jeg ikke må på jobb i morgen og kan gjøre det da.

Kansje du har lyst å være med i trekningen av en Goodie-Bag nå frem til jul? Har mange som skal bort nå før jul med forskjellige produkter i. Du kan lese mer om det om du klikker deg inn under "Konkurranse" som du finner til høyre på siden. Du kan også bare kommentere under dette innlegget at du vil delta og husk å få med mail-adresse :)

Været i dag: Mildt og vått. Begynte å regne utpå dagen. Å temperaturen er på pluss-siden.

 

Onsdag: - 26 november 2014Ble ikke noe jobb i dag, så jeg fikk sovet ut litt  :) Sov akkurat passe lenge i dag.

Var bare å komme seg opp å se ut i været og å finne kaffekoppen og go-stolen. Tok livet veldig med ro mens man så noen gamle episoder av Frustrerte Fruer på Bliss.

Så var det tid for å blogge litt og bare trykke litt på dataen før man måtte få i seg litt frokost.

 WuHuu:) Fikk nettopp beskjed om jeg er plukket ut til å være ambassadør for Sangean DPR34 DAB-radio :) Gleder meg helt vilt til å få den i posten og få prøvd den :) Dere kommer nok til å få høre om resultatet :) Wihiiii :)

 Hele kvelden satt jeg og jobbet med mitt og forberedte meg på at jeg skal på jobb i morgen :)

Været i dag: I dag regnet det først så ble det kaldere og ble noen minusgrader igjen. Hater dette været igrunn..

 

Torsdag: - 27 november 2014

Da var det igjen jobb-dag i barnehagen og i dag skal jeg få være sammen med de minste barna.

Dagen startet litt over kl 8 og jeg begynte på jobb kl 08.50. 

I dag er det selvfølgelig torsdag og det betyr "Hall-dag" for barna på formiddagen. De på storavdelingene hadde det vist så travelt i dag at de kunne ikke i hallen i dag, så det ble bare oss minste i dag, men de storkoste seg alene i den store hallen og ikke var vi full barnegruppe heller, for det går litt sykdom. Så vi hadde det tipp-topp-tommel-opp :)  

Tilbake i barnehagen var det lunch så leggetid og når de en etter en våkner opp så er det kosetid.

På ettermiddagen lekte vi inne og koste oss også masse med det.

I dag har jeg fått postet noen Goodie-Bags så de er på tur til noen heldige vinnere :) Du kan også vinne en om du ønsker, husk det ;)

Var vell hjemme ca kl 16.30 og da var det jo selvfølgelig rett i neste jobb, den var kjapt unnagjort i dag da. 

Været i dag: Ganske pent. Noen minusgrader, ca -4. Litt glatt etter regnet som kom i går og tirsdag.

 

 

Fredag: - 28 november 2014

Hei og hå! Da var det igjen fredag og hælg.

Må bare stikke en tur innom jobb så blir det hælg.

Dagen startet litt over kl 07.00 og dro rett på jobb, startet kl 08.00. Der er det full juleforberedelser. Fikk satt fram de siste advents-tingene og gjort klar til første advents-samling på mandag med barna, med lystenning, trekking av adventskalender og så får en eller to heldige barn med seg en nisse hjem som skal overnatte der og neste dag kommer han tilbake i barnehagen med et lite nissebrev i sekken sin hvor han forteller hvordan han har hatt der :)

Vi har også baket pepperkakehus som skal bli montert på mandag.

Litt småpynting igjen nå så er det full jul i barnehagen også.

Var hjemme litt før 16.00 og da var jeg ganske sliten, så etter å ha spist ble det en liten dupp før jeg kan kose meg resten av kvelden.

Ha en flott hælg alle sammen :)

 

 

Har du noen forslag til Ukens Tema?

Har du planer for hælga?

Har du adventskalender? Evt hvilken type?

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 47

Mandag: - 17 november 2014

 Mandag og en ny uke!

I dag startet dagen med at vekkerklokka ringte 04.45. Fikk på dataen og satte på musikk og slumret til ca 05.30. Ordnet meg og kom meg ut i bilen 06.00. Bilen var helt frosset og vanskelig å få krapet av isen, brr. Kom meg av gårde og var på jobb kl 06.30, arbeidsdagen begynte 06.40. Satte på kaffen, hentet brød i fryseren, skrev ned litt varer som måtte bestilles og låste opp døra. Så satte man seg ned og med en kopp kaffe og ventet på de første barna :) Ble en bra dag. Men etter en natt med lite søvn ble jeg noe trøtt. Så da dagen var ferdig 14.10 kjørte jeg rett hjem og krøp under dyna. 

Ca kl 18.00 sto jeg opp igjen så nå er det på tide å få gjort litt annen jobb før man må ta kveld igjen :)

 

Vinner av Goodie-Bag: Hege (blogg)

Vil du også vinne Goodie-Bag? Klikk deg inn her eller her. Veldig enkelt bare å kommentere ett av de innleggene :)

 Været i dag: Litt kaldere igjen, -8 når jeg dro på jobb. Men en nydelig dag med sol og blå himmel.

 

Tirsdag: - 18 november 2014

I dag startet dagen kl 08.30 og dro på jobb kl 08.00. Hadde det helt ufattelig gøy sammen med barna i dag og lekte og lo masse :) Helt supre unger jeg er så heldig å få være sammen med. Dagen endte litt før 16.00, og da var det raka vegen hjem. 

Vell hjemme var det å finne ut om jeg skulle invitere en kompis på besøk i kveld/natt. Jeg var alene hjemme hele kvelden så passet seg fint for han å snike seg inn, men feiging som han er, har han ikke dukket opp enda og han har ikke sagt fra med sikkerhet om han kommer eller ikke. Noe som hadde vært greit å fått vite nå. Ville jo ha noen timer sammen med han, men har allerede nå mistet mange timer og jeg har jobb i morgen så vi kan ikke sove utpå morgenen. Så spent på å se hvordan det blir.

Så sitter jeg og irriterer meg litt for at The Kardashian ikke begynner for 23.00 i kveld så jeg ikke får tatt kveld før midnatt, begynner jo egentlig kl 22.00 ca. Blææææ.

Været i dag: Kaldt. Var -10 hjemme hos meg da jeg kjørte på jobb og da jeg kom på jobb var der -14, brrr. Ble litt varmere, men var nydelig fin sol så godt å være ute. Ser nå ut så temperaturen stiger litt slik at det ikke blir så kaldt i morgen :)

 

Onsdag: - 19 november 2014

Våknet opp skuffet og lei meg i dag. Kompisen jeg inviterte på besøk i går kom ikke, og natten ble søvnløs og ensom.

Måtte opp litt før kl 08.00 og begynte på jobb kl 08.50 i dag. Litt småkaos i dag da man bare var vikarer på jobb og alle delvis var usikker på praksisen på enkelte områder nå etter tilvenning av nye barn, men man biter ihop tennene og gjør det beste ut av det man vet. Dagen ble uansett veldig bra og man har hatt det så gøy sammen med de minste barna i dag. Laget lekehytte av pledd og bare ligget på gulvet og rullet rundt og kost seg med barna og selvfølgelig ledd masse av sjarmtrollene:)

Kl.16.20 var det i dag helg, iallefall fra barnehagen. De ansatte har planleggingsdager i morgen og på fredag. Men jeg er vell absolutt ikke arbeidsledig om jeg har lyst til å jobbe. Skal klargjøres noen pakker som skal sendes ut.

Men i morgen skal jeg starte dagen med å sove lenge :)

Været i dag: Fortsatt kaldt, fra -10 til -14. Håper temperaturen stiger litt snart. Men det er jo uansett ufattelig pent ute, med sol og klarvær. 

 

Torsdag: - 20 november 2014


Å fy så godt det var å sove lenge i dag :) Sto ikke opp før klokka nesten var 12. Deilig :)

Startet dagen rolig med litt tv og kaffe for å få gnudd trøtta ut av øynene. Så var det fram med dataen og sjekke litt hva som skjer rundt i verden og om det har skjedd noe spennende. Fant ikke noe med første øyekast.

Så var det tid for litt småjobbing og litt huslige sysler. 

 Har fått oppdatert produkt innlegget: VELVÆRE - Tilskudd. Her er det kommet en ny produktpakke som jeg gledelig kan dele med dere. Klikk dere inn og ta en titt.

 For en herlig dag i grunn, bare tatt livet med ro og jobbet noen minutter nå og da og koset meg med mat, tv, film og huslige sysler innimellom. Null stress. Må morgendagen bli omtrent like bra om ikke bedre :) 

Været i dag: Temperaturen har steget litt og det har til om med snødd 1-2 millimeter, ikke mye å skryte av. Men utenom det har det vært veldig pent, så sånn som dette kan jeg godt ha det en god stund fremover.

 

Fredag: - 21 november 2014

Da var det igjen fredag og helg for mange. Jeg har jo som sagt hatt helg siden onsdag og  det har jo vært veldig godt, men blir også rar av det. Tror det blir godt å komme på jobb igjen på mandag, neste uke ser veldig bra ut :)

I dag sov jeg også lenge, bare lå og nøt morgenen i senga. Var over 12 før jeg kravlet meg ut av senga og gikk opp å fikk meg en kopp kaffe og slo på tvn. Så en gammel Greys Anatomi episode før jeg satte meg med dataen for å jobbe litt. Pakket klar en Goodie-Bag som skal sendes ut til en heldig vinner :) Å vil du være med å vinne en Goddie-Bag er det bare å delta. Link finner du lengre opp og nederst på innlegget.

 Litt av innholdet av en av Goodie-Bagene som man kan vinne.

Har du noen planer for helga?

Jeg venter kansje besøk i helga, men det blir isåfall ikke før på søndag. Eller så blir det en av de første dagene neste uke :p Ikke så nøye bare jeg får besøk, hehe.

Ellers tror jeg ikke det skjer noe gøy i helga, så man blir vell sittende hjemme og underholde seg selv. 

Men ønsker uansett alle sammen her en riktig flott og herlig helg :) Kansje får jeg lese noen gode innlegg iløpet av helgen eller over helgen, gleder meg.

 

  • Delta på Give Away konkurransen - her
  • Har du forlag til Ukens Tema? (noe dere vil lese om)

 

-Kirsten ~xoxo~

Uka som gikk - UKE 46

Mandag: - 10 november 2014

Ny uke - Nye muligheter.

I dag var det jobbing i barnehagen, skal foreløbig jobbe 4 av 5 dager denne uka i barnehagen. Heldige meg :) Men i dag ble jeg ekstra sliten etter en fantastisk dag på jobb for jeg gledet meg så til jobb idag at jeg sov ganske dårlig i natt. Så nå sitter jeg egentlig å skal få til å gjøre litt annen jobb med øynene halvveis oppe. Så i kveld skal man litt tidligere i seng også får jeg sove litt lengre i morgen før jeg må på jobb igjen.

Har vært en dag fylt med latter og morro :) og vært litt stressende :)

Været i dag: Mildt, varmegrader på dagtid og fare for regn. Glatt på veiene. Overskyet og litt vind, men godt å være ute.

 

Tirsdag: - 11 november 2014

Vært på jobb i dag igjen og i dag kjenner jeg virkelig at man har gjort noe. Sliten og hele kroppen værker. Var veldig glad da jeg var kommet hjem og fikk sette meg ned. Var jo også bare såvidt jeg kom meg hjem da gårdsveiene her ikke var stødd, klarte bare såvidt å snike meg opp bakkene uten av bilen måtte stoppe, og så redd som jeg er blitt for å kjøre bil så skalv jeg godt da jeg fikk stoppet på gårdsplassen. Det ble strødd ei lita stund etter jeg var kommet hjem, da ble jeg ganske sur, må kunne komme seg ut å strø når man skal og man vet det er glatt.

Håper litt det blir fridag i morgen så jeg får hentet meg inn litt og laddet opp bateriene igjen så jeg er klar for jobb torsdag og fredag :)

Tirsdag er en av tv-dagene mine for tiden. Kl 22.05 må man følge med på The Kardashian, ganske fan av dem. Spesielt en av søstrene digger jeg :)
Været i dag: Mildt, varmegrader. Regn i luften og vått for de fleste. Litt vind.

 

Onsdag: - 12 november 2014

Hoho Lønningsdag :) Like gøy hver gang.

Det ble fridag på meg i dag og det var egentlig veldig godt, trengte å hente meg inn litt og få ladet bateriet til i morgen og fredag før man tar helg igjen.

Har brukt dagen til å jobbe med foretningen min litt. Sendt ut informasjon om at badeputen som følger med Månedens Produkt - November er utsolgt og ikke lenger med på kjøpet. Men produktet gjelder enda og det er fortsatt 25% rabatt på Månedens Produkt. 

Nydelig ute i dag, så litt synd man ble sittende ved dataen hele dagen istede for å komme seg ut en tur og kansje gått seg en tur. Men ganske glatt på veiene så hadde vell vært med live som innsats om man hadde gjort det :p

Været i dag: Delvis overskyet. Litt kaldere, -4. Pent ute.

 

Torsdag: - 13 november 2014

Da var det torsdag og bare en dag til før det igjen er helg. Har vært en akkurat passe dag i dag. Har koset meg på jobb, et lite irriterende øyeblikk, men det gikk fort over, så da kunne man nyte resten av dagen. Merktes at det begynner å nærme seg helg for flere av ungene og at man er litt sliten. De får da en ganske super avsluttning på denne uken da med foreldrekaffe på slutten av dagen og det resulterer jo gjerne tidlig helg for de fleste, og det gjør jo godt en gang i blant.

Grugleder meg tili morgen når jeg har tidligvakt i morgen og er førstemann på jobb, like nærvepirrende hver gang i tilfelle det skjer noe også har jeg tidligvakte ca 1-2 ganger i halvåret så da er det om man husker alt som jeg har ansvaret for, men de fleste er heldigvis flinke og minne meg på ting når dem vet det er lenge mellom vær gang man har de vaktene.

Været i dag: Kaldere i dag, men ganske pent. Litt vind, så var greit holde seg i aktivitet ute for ikke å bli kald.

 

Fredag: - 14 november 2014

Da var fredagen her og helga nærmer seg. For meg ble det hælg kl 14.10 i dag. Var en ganske hektisk dag på jobb i dag, for jeg hadde en del xtra oppgaver pga foreldrekaffen så fikk ikke alt for mye tid sammen med barna, men litt fikk jeg jo kost meg med dem da. Men tar deler av det igjen på mandag :)

Da jeg kom hjem fra jobb, var det litt avslapping før jeg hadde litt annet jobb jeg måtte få gjort og etter det var jeg så sliten at da sovna jeg en stund. Ble heller ikke seinkveld før jeg la meg og det var godt. 

Været i dag: Veldig fint i dag. Litt sol og akkurat passe kaldt. Men vi savner litt snø enkelte plasser.

Nå ser man fram til en velfortjent helg og gjøre seg klar for en tre-dagers-uke neste uke. Tar hælg på onsdag :)

God hælg alle sammen!


 

Hva skal du gjøre i hælga?

Har du forslag til innlegget mitt Ukens Tema?

 

 

-Kirsten ~xoxo~ 

Uka som gikk - UKE 45

Mandag: - 3 november 2014

Da var det mandag igjen og kontordag for min del. Det er jo nå ny måned og det betyr jo også nytt månedens produkt, så da må det sendes ut info om det, denne måneden får man med en gave på kjøpet :) Klikk her for å se Månedens Produkt - November.  Så er det 25% rabatt som vanlig på månedens produkt. Produktet denne måneden med gaven er en fin ide til en julegave :)

Sjekk gjerne også Julekatalogen 2014 om du er på utkikk etter tips til julagaver.

Også i dag kom Nyhetsbrevet for November. Der kan du lese om noen produkter, tips å råd for å bedre selvtilliten, skikk å bruk på treningsstudio, råd for julen, spatips, tips til hårkur og hva kan du gjøre for å unngå forkjølelse. Du kan motta nyhetsbrevet på mail hver måned om du registrerer deg i nettbutikken, nyhetsbrevene kan også leses der.

Kjekt å bare sitte her og kose seg med kaffe og bare jobbe litt på dataen, så tar men seg en pause og jobber litt mere senere, drømmejobben som jeg jobber med stortsett hver mandag og torsdager når det trengs også har jeg annen jobb de andre dagene, så blir aldri kjedelige dager med samme jobb hver dag :)

I dag ble det også perfekt kontorvær, ute regner og blåser det igjen.

Været i dag: Mildt ute, men regner og er en god del vind. Glatt på veiene. Sjikkelig Æsj-vær :p

 

Tirsdag: - 4 november 2014

Ingenting på dagsplanen i dag. Har sett Ekstrem oppussing på tv og sittet og grått litt for det er så rørende. Tenk å kunne få vært med dem og hjulpet andre, det hadde vært en drøm. Jeg gir en del penger av overskuddet jeg har fra salg av produktene, men det blir liksom ikke helt det samme som å fysisk være med å hjelpe.

Ellers sitter jeg bare å her og trøkker. Skal gå over produktene mine og plukke ut noen flere premier til konkurransen som går fram til jul, å skal lage til noen Godie-Bags som jeg skal dele ut. Konkurransen kan du delta på - her

Premiene er: Leppestift av valgfri farge, Foundation i Natural Beige, Godie-Bags og en julekurv. (bilde av foundation under).

   

Været i dag: Fint ute. Blå himmel og sola titter frem litt. Blir kaldere og kaldere og blåser litt.

 

Onsdag: - 5 november 2014

Litt uff å huff å dra på jobb i dag, da jeg sov dårlig i natt og hadde en av tidligvaktene i barnehagen i dag. Men var en kjempefin dag på jobb utenom det :) Så blir det jobbing både i morgen og på fredag og da skal jeg være på småbarns-avdelingen og kose meg, gleder meg masse til det for har vært der kun en dag nå i høst.

Da jeg kom hjem fra jobb var jeg ganske trøtt, så krøp sammen i fosterstilling i go-stolen med et pledd og lukket øynene litt.

Nå er man våken og oppegående enn så lenge og jeg sitter å prøver å finne ut om en viss person er en løgnaktig drittsekk og om jeg skal være like drittsekk tilbake :p

Skulle egentlig ryddet litt og oppdatert noen innlegg i bloggen i kveld, men sliten som jeg er i kveld så må jeg utsette det og jobbe med det noen dager. 

Ferdig med to Goodie-Bags til konkurransen og holder på med den tredje. Skal prøve å trekke en vinner allerede neste uke :) Ser ut så det blir tid til det da :)

Været i dag: Kaldt, -10. Men blå himmel og sol, så veldig fint ute. 

 

Torsdag: - 6 november 2015

For en hærlig dag:)

Vært på jobb igjen i dag og det var såå gøy å få være sammen med de minste barna igjen, lenge siden sist nå. Er litt travle tider om dagen da det er tilvenning av nye barn, men det er jo bare for en periode. Heldige meg fikk den gleden av å ta med meg 3 av barna og dra i hallen og leke sammen med begge storavdelingene. Det er bare så gøy å være i hallen og barna får løpe fritt og leke og tulle som de selv vil, for en frihet. Også er det så flott å ha det tilbudet for å få litt variasjon i hverdagen og i disse dager som det begynner å bli kaldere ute og bakken fryser og blir til stein er det ikke så gøy for barna og være ute nå får snøen kommer. Håper bare snøen kommer snart for barna sin skyld.

Det ble iallefall en herlig dag på jobben :) Gleder meg allerede til i morgen :)

Ble litt jobbing når jeg kom hjem også og nå er det litt avslapping med en film.

 

Været i dag: Kaldt, -10. Men pent i dag også med blå himmel og sol.

 

Fredag: - 7 november 2015

Da var det fredag. Var på jobb i barnehagen og hadde også i dag en superfantastisk dag, hadde det så gøy. 

Også fikk jeg litt tidligere helg, da nesten alle ungene ble hentet ganske tidlig. Så nå er det bare å bruke helga til å ladde bateriene til mandag. Gleder meg helt vilt til neste uke.

Har vært på en bra plass denne uka. Tidligere her i uka tok jeg også kontakt med en kompis jeg ikke har snakket med siden i vår/vinter. En kompis jeg har savnet og prate med innimellom, for han er den typen man kan snakke med og som forstår litt mange av dem følelsene og tankene man har.

Også i går meldet jeg en annen kompis å sa at han ikke trengte og melde meg mer. Hadde prøvd i to dager å bare ha en kjapp liten samtale uten at han orket å svare meg, så da kunne jeg like godt være den dritsekken han har vært og si det som han ikke gidder å si " Du trenger ikke melde meg mer" :) Da er på en måte et nytt kapittel i live mitt startet, men trenger nok en periode og bearbeide det litt og kjenne ordentlig etter at det jeg føler er det jeg egentlig føler. Men enda føles det godt :)

Nå blir det jo litt spennende å se om jeg får melding om noen dager, uker eller måneder, eller om han jeg aldri hører noe mer fra han.

Men nå skal man fokusere på helgen å få gjort ferdig noen blogg-innlegg som skulle ha vært postet, får bruke helgen til det :)

 

Været i dag: Litt mildere i dag. -6 når jeg dro på jobb og ligget rundt 0 på dagtid. Sol og pent vær, litt kald vind.

 

Så håper jeg også dere har hatt en flott uke og kansje fått noen nye minner og se tilbake til. Også ønsker jeg dere ei god helg :)

 

Kom gjerne også med forslag til neste ukes Tema? :)

 

 -Kirsten

Uka som gikk - UKE 44

Mandag: - 27 oktober 2014

Jo nå skal du få høre om min kjempe spennende mandag. 

Jeg sto opp ca kl 9.30 og fikk laga en kopp kaffe og satt meg ned i go-stolen for å våkne helt. Fikk så leita fram det jeg skulle få gjordt i dag, som å gå over litt regnskap og slikt kjedelige ting. Sjekke litt nettsider og mail. Blogge litt og få ut noen innlegg som skulle vært postet for noen dager siden som  jeg plagdes litt med.

Fikk utløp for noen nye ideer for bloggen og for å finne tilbake til skrivelysten. Så nå kommer det vær søndag et innlegg med Ukens Tema som leserne velger for meg.

Denne ukens Tema (uke 44): Juletradisjoner - denne kan du lese på søndag.

 

Alt i alt har man hatt en bra dag i dag og jeg ser frem til i morgen og det som kommer.

 

Været i dag: Grått, overskyet og vind, til tider ganske bra vind. Regnet og sklettet om hverandre hele dagen, så bare vått og deprimerende ute.

 

Tirsdag: - 28 oktober 2014

Opp kl 07.30 i dag for i dag skal man på jobb i barnehagen. Begynner kl.08.30 og må kjøre kl. 08.00 for jeg har litt over ei mil å kjøre på jobb, og på denne tiden av året stresser jeg ikke med å komme meg på jobb når man ikke vet om det er glatt eller bart. Er mildt i dag også, regner, men likevell kan der være plasser med kuldegrader og påfrosset på veien enkelte steder, men håper på at det ikke er det.

 Turen på jobb var meget stressende, var glatt og møtte jo selvfølgelig en trailer mitt i veien ned en glatt bakke. Men kom meg helskinna på jobb og hjem igjen.

Dagen på jobb gikk i jakttur med et par av barna med leke børser, de har tema: Jakt, denne måneden. Så har det vært uteleik og masse gøy og morro. Har ledd masse i dag. Så nå er jeg sliten. 

Så nå blir det avslapping resten av dagen. 

 

Været i dag: Grått og overskyet i dag også, men mildt å godt ute. Vært for det meste oppholdsvær, men begynte å regne litt i ettermiddag når jeg dro fra jobb litt før kl. 16.00.

 

Onsdag: - 29 oktober 2014

Var våken ca kl. 08.30 og la ut et ferdig innlegg på bloggen, men la meg ned og sov litt til, skulle bare ligge til litt over kl. 09.00, men klokka ble plutselig over 12, tihii. Greit når det ikke var noe stress med å stå opp.

Våknet opp til at det igjen var hvitt ute.

I dag er det absolutt ingen planer, skal kun surre rundt og være litt slask. Eneste jeg tenker jeg må gjøre er å dusje ettersom jeg skal innom på jobb i morgen en tur, så da kan jeg jo være litt renslig :p

 

Været i dag: I dag var det igjen snø, men det er mildt og nedbøren kommer i form av snø/regn. Overskyet og vind.

Så også pga været er jo dette en veldig fin innedag. Så da kan man heller sitte med kaffekoppen i go-stolen og tenke/planlegge litt blogg-innlegg fremover. Også sitter man jo litt å ser på nyhetene for å se hva som har skjedd pga av disse vannmassene som har kommet og de ødeleggelsens. Så er man jo fryktelig spent på når denne "Mannen" skal rase. 

 

Torsdag: - 30 oktober 2014

I dag måtte jeg opp litt før kl.08.00 for da skulle jeg kjøre på jobben og være 2 timer, jobb dagen ble forlenga til full dag da hun ikke følte seg helt i form hun jeg skulle steppe-inn for de timene. Å det er man jo ikke lei seg for. I dag hadde vi føreste dagen vi tok med barna i hallen siden i vår. Var veldig glad for det for ute var det ikke mye hyggelig vær og det ville bli nok for dem å gå ut å leke på ettermiddagen. Ungene syntes bare det var så gøy å komme i hallen å leke igjen, klærne flagret før dem sprang inn i nærmest stor jubel. Å få leke helt fritt i et gedigent rom med masse annet som vi ikke har i barnehagen, var så gøy å se på dem i dag.

Det ble mer en våt-fornøyelse da vi gikk ut å lekte på ettermiddagen, men gøy var det også.

Var noe sliten i dag også etter jobb og en stressende kjøretur til og fra jobb på sørpete og ikke brøytet vei. Det er ikke gøy. Blir bare mer og mer redd og hadde ei skikkelig uhyggelig kjøretur for ca en uke siden som kunne blitt stygg og jeg hadde nok vært uten bil da om jeg hadde havnet i grøfta, men av en eller annen slags flaks sto jeg enda med alle fire hjula på veien da alt var over og jeg fikk stoppet bilen. Nærvevrak.

Været i dag: I dag var det også mildt, veksler litt mellom regn og snø, men for det meste regn som kommer ned. Blåser også litt i dag også. Ikke det mest koselige været.

 

Fredag: - 31 oktober 2014

Hjemmedag i dag igjen. Sto opp litt over kl. 11.00, men var våken noe før det. Startet dagen som vanlig med en kopp kaffe i go-stolen foran tv'n, mens man fikk våknet helt og så var det å sjekke dataen og finne ut hva som skjer rundt om i verden.

Har ikke store planer for dagen, men noen små. Skal få ryddet litt på soverommene og pakke bort litt greier som bare står i veien. Skal se over litt klær som jeg ikke bruker som ikke passer og se om jeg kan selge dem. Så får man planlegge litt hva som skal gjøres neste uke, sette opp jobb-dager og se over hva som skal blogges om og sette av tid til foretningen min som forhandler.

Været i dag: Nydelig. Fin, klar, blå himmel. Litt kaldere i dag, ett par minusgrader. Sola skinner.

Kansje må man ta seg en tur ut i dag å gå en tur når det endelig ble så pent ute, har ikke vært noe trivelig ute de siste dagene.

 

I helgen:

I helgen skal jeg bare være hjemme og holde på med mitt, håper litt på besøk, men det blir mest sannsynlig ikke noe av. Været kommer til å bestemme mye av helgen min. Har veldig lyst å komme meg en siste tur opp i skogen/fjellet og sitte der og se, med et lite bål og kansje noen brødskiver å grille. Det må være mitt store mål for helgen, så får vi se om været ødelegger det.

 

Trenger også litt hjelp fra dere lesere. Trenger nye forslag til Ukens Tema, så har du noen forslag, gi meg dem.

Delta gjerne også i konkurransen min - her

 

Så ønsker jeg alle der ute en riktig flott halloween-helg! Håper å få masse kule kostymer.

 

-Kirsten

, Hattfjelldal

Hei! Heter Kirsten, er 28år. Hopper rundt og prøver og være blid og glad for det meste. Drømmer om framtiden. Jobber som selvstendig for Forever Livings Aloe Vera Produkter som er Verdens ledende på Aloe Vera produkter. Er gårdsjente og hestejente :) Generelt veldig interessert i dyr. Kommer til å blogge en god del om jobben min som forhandler for Forever Lvining og produktene vi har. Ellers om meg selv og det som interessere meg, tanker og følelser. Livsmotto: Alt skal prøves! Ellers takk for at du leser bloggen min:)

hits